16062
-
#6244 Általában én is azon a szerveren szoktam menni, a szembeforgalom meg csak és kizárólag verseny után van, akkor bármit lehet csinálni, ennek ellenére az egyik legjobban moderált demo szerver...Ott lehet a legjobbakat versenyezni. -
Calogeero #6243 Hello! Ne a legújabb drivert tedd fel, tegyél fel hozzá régebbit vagy az alapot nekem is ilyen kártyám van... -
#6242 Üdv a carstylingról :))) -
#6241 hát ja :) kéne nem tom mi lehet a baj ennél szarabb VGA-val is megy... -
kkrisz75 #6240 A legújabb driver van fent.
Bár dx9-es progik futnak akkor ennek is kellene. Nem? -
#6239 driver? az a 9600 nem 1 mai kártya... -
kkrisz75 #6238 Hello.
Leszedtem a játékot az oldalról(demo), de nem tudom elindítani.
Graphic not initialized hibával leáll.
Tud valaki segíteni? ATI 9600pro kártya. -
#6237 Nézz meg valakit aki 1:33-as időket megy és próbáld az ő vonalvezetését betartani :) -
#6236 Így vonalvezetést látva,meg betartva máris 1:36-os köröket megyek:) Menyivel jobb lesz így mindenkinek:D -
#6235 Ééértem!
Thx! -
#6234 Van zion demo szerver.Itt vagyok én:) Nagyon jó szerver,csak miután vége a versenynek,utána vannak szembeforgalomal menők :DDD -
#6233 Neked teljes verzád van?
Vagy ha demo akkor honnan tudja megjegyezni az időd? -
#6232 bazzeg kitaposom a belét szétgyilkolom a kuplungot és így megyek 1.38.55öt :S -
#6231 FÚ köszi,ki fogom próbálni.Amúgy sikerült már mennem egy 1:36-os időt,így mehetek zion-ra versenyezni 6 után is,mondjuk inkább nem veszem el a normális versenyzők elől a helyet.Mondjuk aki 2 sec-el gyorsabb nálam,azt sokszor tudom tartani egy darabig:) -
#6230 játék közben nyomj egy 4-est és akkor mutatja hogy merre van az "ideális" ív. Én azt csináltam hogy bekapcsoltam és megnéztem egy jó versenyzőt hogy ahhoz képest hogy megy majd megpróbáltam én is úgy menni. Aztán megszokod és ki lehet kapcsolni :) 1,5 hete nekem még az 1:37 is jó volt folyamatosan 38-as időket mentem de most...
3 napig használtam ezt az ív segítséget utána már fejből tudtam ;) -
#6229 igaz! -
#6228 nem, úgy a leggyorsabb egy elsőkerekes, ha enyhén túlkormányzottra van állítva. ehhez meg az kell, hogy add a gázt, hogy ne törjön ki a segge... -
#6227 Mert utcai autódban nincs sperr, azért :) -
#6226 bár ez helyzetfüggő -
#6225 igen, enyhe gáz ajánlott csak az orr íventartása érdekében -
#6224 őőő sztem elsőkerekessel véletlenül sem kanyarodunk gázzal :D legalábbis mikor én a valóságba megyek és kanyarodok az utcába a sarkon akkor lepadlózom azonnal megindul az autó eleje arra amerre akar :D -
#6223 állíts neki 0.1 széttartást hátul, akkor stabilabb lesz...meg finoman a fékkel és a kormánnyal...(meg ugye elsőkerekesnél gázzal kanyarodunk ;)) -
#6222 Nekem meg 1:37 a max:( Nem tudom hogyan kanyarodjak a kicsikocsival,mrt sokszor elcsúsztatom a seggét picit,csak nincs elég erő benne,hogy elhúzza magát. -
#6221 Végre sikerült 1:35 aá mennem :D 1:34:94-es idővel Gyorsan fejlődök úgyérzem :D:D:D -
#6220 ohh akkor az a baj :D én Xel vagyok még xD nah gyors Yt csinálok :D -
#6219 Y -
#6218 várjálmár ti Ynal vagy Xel nyomultok? -
#6217 oké lehet az a baj hogy rúterem van :S -
#6216 ipnek meg portnak meg kell adni valamit? :S -
#6215 csinálok én : SG.Hu a host név
és sg.hu a jelszó -
#6214 Madzsarok ide! ez a szerver name -
#6213 Nem nagyon látom a szervert... mindnél bepróbálkoztam a jelszóval de nem ment. -
#6212 Ehh,pont most megyek el a géptől,csába:D -
#6211 dobj plíz 1 szerver nevet -
#6210 kész a szerver gyertek -
#6209 nekem is lenne kedvem :) egy jó kis xfg futam jó lenne -
#6208 kész a szerver sg.hu a jelszó megfogjátok találni as zervert -
#6207 drift/race amit akartok... -
#6206 nem tom amilyet szeretnétek :D -
#6205 Van, milyen jellegűt?