16062
  • MaSzKa
    hol lehet levágni a kanyart?
  • bardocz
    Fú a kurva isten basza meg,ma engem megtalál minden idióta!!!!Volt ma 3 versenyem,ami normális volt,most az utolsó bazmeg de kurvára felbaszottT!!Idióta fasz M4L a neve,lebaszom,hogy miért vágja le folyton a pályát.Erre következő versenyen első kanyar befékez,véletlenül kilököm,erre indítja a szavazást ellenem és kibasznak!Mert egy idióta fasz pöcs vérpistike csak úgy tud nyerni,ha levágja a pályát,és nem képes elviselni hogy vannaknála jobbak!A mai nap számámra 100% kudarc,minden idióta fasz megtaklált ma,minden versenyen gallyá törik a kocsim,és menyjek úgy,a kormányt már 45°-ban kell elforgatnom ahoz,hogy egyenesen menyjek.Hát a faszom televan komolyan mondom,a sok idióta kis köcsöggel.
  • Pepsi Twist
    xD felőlem
  • R0zs0máK
    mondjuk inkább túlkormányzottnak, az kevésbé hangzik bénán :DDD
  • Pepsi Twist
    csak vicceltem :D ott mondták hogy egérrel a legjobb idő :D
  • Pepsi Twist
    hmm nekem itt az összes setup olyan túlkormányzott autót eredményez hogy pff
  • R0zs0máK
    Te hány éves vagy??? :DDDDDDDDDD
  • atenza
    Mennyi most a wr?
  • atenza
    Mennyiért?
  • ChuckyHUN
    miért adod el???
  • bardocz
    Köszi.Leszedtem első kettőt,aztán próbálkozok.
  • Calogeero
    Jaja, de miért nem szedsz le egy setet valahonnan pl. innen...
  • bardocz
    Szóval veled találkoztam:) Szerintem az alap races setupban nics sokkal több.
  • Pepsi Twist
    G25 Eladó... érdekel valakit? G5 ös egeret vennék!!! ^^
  • hezi
    Lehet, hogy tudod, de ha nem, akkor elmondom, hogy XFG@BL1 WR-t egy 14 éves, nightracer névre hallgató magyar kölök tartja, aki egérrel nyomul. Amúgy egérrel én is jobb időket megyek, mint kormánnyal.
  • Calogeero
    Hello!
    Gyúrjál még rá.. Én pont most mentem a legjobbamat 1:34.43-as időt.
    Üdv: wEeDmaN
  • bardocz
    Na szép,zionon mentem 1:+6.13-as időt,erre most,poor pb 1:37 valamenyi
  • R0zs0máK
    Én kerék nézet...:)
  • Prézli
    Hát csinálj magadnak! Ott a beállításokban a nézetek közt az egyéni, ott szbadon állítasz amit akarsz.
  • MaSzKa
    én az motorház/orrnézetet hiányolom lfs-ből
  • Prézli
    Velem is hasonló van, én is külsőnézetből játszom. Belsőnézetből sokkal jobb időket megyek és sokkal jobban is driftelek, de a GTR, GTL, rFactor cockpitjei után nekem ami az LFS-ben van az borzalmasan ingerszegény.
    A másik, meg hogy mivel embernek is viszonlyag magas vagyok így szeretem magasabbra tenni a belsőt, így viszont nem látni a kilóméterórát
  • Pepsi Twist
    én G25el tolom és most végre sikerül 1:37 - 1:38-as időket menni :D
  • MaSzKa
    de inkább nem online játszok hanem magam körözgetek kedvemre
  • pointer4
    Na ez itt a gond, ha normális embörekkel játszol, akkor ki lökne ki ?
  • MaSzKa
    én szeretek, mert akkor külsőnézetből jó védekező tatikát tudok
    és akkor nehezebben is löknek ki, mert könnyebb megfogni azzal az autót
  • bardocz
    Én gamepaddal utálok játszani.:D

• MaSzKa
    nehéz feladat lesz
  • pointer4
    Itt a cél, érd el G25el azt a tempot amit paddal.
  • bardocz
    Életben sem kivülről nézed a kocsit és gamepaddal tolod...
  • MaSzKa
    én régebben gamepaddal toltam külső nézet

g25-el lassabban tudok menni és csak belsőnézetbe inkább
    lülsőbe vezethetetlen
  • bardocz
    Talán elő kéne venned a kormányt:P
  • atenza
    Jópáran megtalálták rá a módot :)
    Az a szép amikor valaki billel a wr közelében képes autózni... Ilyen szempontból elég irreális a game.
  • MaSzKa
    a jó időkre értettem
  • bardocz
    Ha valaki egérrel meg bill.-el tolja,már nem is kérhet bocsánatot?hagyjuk már a hülyeséget.
  • MaSzKa
    egér + billentyű ellen nincs orvosság :(
  • bardocz
    Reggel(12) mentem nagyon j versenyeket,akkor még nincsenek fennt a profik,és még én is nyerhetek akár.(1-et sikerült reggel) Nagyon jó szerver,csak az ilyen,ha nem képesek anyit beírni,hogy sorry felbasz.Van,hogy még azért is bocsánatot kérek,mert úgyond megszivatom a mögöttem jövőt úgy,hogy látom nagyon készül előzni,kuva rövid féktávot veszek,ő megpróbál mégrövidebbet,és nem sikerül neki.
  • Misi az ezredes
    Álltalában este jobb és korektebb játékot tusz fojtatni a megnevezett serveren(servereken)
  • bardocz
    Najó,elpattant a cérna,hagyom a picsába pár órára.mind2 versenyen kilöknek,az eslőn megpörgetnek,és gajra vágják a jobb hátsó futóművet,a másodikon meg első kanyarbál hideg gumin valaki meg akar próbálni,egy kb 25m-es féktávot venni.Természetesen megint én vagyok az áldozat.
  • atenza
    Azért vannak ott 1 33-asok is bőven :)
  • bardocz
    Igen,ezt írtam én is:) Legjobb szerver amin eddig voltam versenyezni.Nagyon szinvonalas versenzyők vannak(1:34-es idők néha),most már,hogy stabilan tudok futni 1:36-os időt egy kis bemelegítés után,egész jól megy.Sajnos itt is van,hogy az első kanyarban egy marha 10m-es féktávot akar venni,aztán meg a zúzás.Meg a belső íven lévő nem mindig kap elsőbbséget,de ez már nem vészes.Amíg eddig mentem ott versenyeket,csak ma reggel akart valaki megforgatni első körben a sikán után,szerintem nem vettem észre,hogy ott van mellettem,és ő meg el akart fordulni,vagy nem tudom,de megfogtam a kocsit.