16062
-
#6284 hol lehet levágni a kanyart? -
#6283 Fú a kurva isten basza meg,ma engem megtalál minden idióta!!!!Volt ma 3 versenyem,ami normális volt,most az utolsó bazmeg de kurvára felbaszottT!!Idióta fasz M4L a neve,lebaszom,hogy miért vágja le folyton a pályát.Erre következő versenyen első kanyar befékez,véletlenül kilököm,erre indítja a szavazást ellenem és kibasznak!Mert egy idióta fasz pöcs vérpistike csak úgy tud nyerni,ha levágja a pályát,és nem képes elviselni hogy vannaknála jobbak!A mai nap számámra 100% kudarc,minden idióta fasz megtaklált ma,minden versenyen gallyá törik a kocsim,és menyjek úgy,a kormányt már 45°-ban kell elforgatnom ahoz,hogy egyenesen menyjek.Hát a faszom televan komolyan mondom,a sok idióta kis köcsöggel. -
#6282 xD felőlem -
#6281 mondjuk inkább túlkormányzottnak, az kevésbé hangzik bénán :DDD -
#6280 csak vicceltem :D ott mondták hogy egérrel a legjobb idő :D -
#6279 hmm nekem itt az összes setup olyan túlkormányzott autót eredményez hogy pff -
#6278 Te hány éves vagy??? :DDDDDDDDDD -
#6277 Mennyi most a wr?
-
#6276 Mennyiért? -
#6275 miért adod el??? -
#6274 Köszi.Leszedtem első kettőt,aztán próbálkozok. -
Calogeero #6273 Jaja, de miért nem szedsz le egy setet valahonnan pl. innen... -
#6272 Szóval veled találkoztam:) Szerintem az alap races setupban nics sokkal több. -
#6271 G25 Eladó... érdekel valakit? G5 ös egeret vennék!!! ^^ -
#6270 Lehet, hogy tudod, de ha nem, akkor elmondom, hogy XFG@BL1 WR-t egy 14 éves, nightracer névre hallgató magyar kölök tartja, aki egérrel nyomul. Amúgy egérrel én is jobb időket megyek, mint kormánnyal. -
Calogeero #6269 Hello!
Gyúrjál még rá.. Én pont most mentem a legjobbamat 1:34.43-as időt.
Üdv: wEeDmaN -
#6268 Na szép,zionon mentem 1:+6.13-as időt,erre most,poor pb 1:37 valamenyi -
#6267 Én kerék nézet...:) -
#6266 Hát csinálj magadnak! Ott a beállításokban a nézetek közt az egyéni, ott szbadon állítasz amit akarsz. -
#6265 én az motorház/orrnézetet hiányolom lfs-ből -
#6264 Velem is hasonló van, én is külsőnézetből játszom. Belsőnézetből sokkal jobb időket megyek és sokkal jobban is driftelek, de a GTR, GTL, rFactor cockpitjei után nekem ami az LFS-ben van az borzalmasan ingerszegény.
A másik, meg hogy mivel embernek is viszonlyag magas vagyok így szeretem magasabbra tenni a belsőt, így viszont nem látni a kilóméterórát -
#6263 én G25el tolom és most végre sikerül 1:37 - 1:38-as időket menni :D -
#6262 de inkább nem online játszok hanem magam körözgetek kedvemre -
#6261 Na ez itt a gond, ha normális embörekkel játszol, akkor ki lökne ki ? -
#6260 én szeretek, mert akkor külsőnézetből jó védekező tatikát tudok
és akkor nehezebben is löknek ki, mert könnyebb megfogni azzal az autót -
#6259 Én gamepaddal utálok játszani.:D
-
#6258 nehéz feladat lesz -
#6257 Itt a cél, érd el G25el azt a tempot amit paddal. -
#6256 Életben sem kivülről nézed a kocsit és gamepaddal tolod... -
#6255 én régebben gamepaddal toltam külső nézet
g25-el lassabban tudok menni és csak belsőnézetbe inkább
lülsőbe vezethetetlen -
#6254 Talán elő kéne venned a kormányt:P -
#6253 Jópáran megtalálták rá a módot :)
Az a szép amikor valaki billel a wr közelében képes autózni... Ilyen szempontból elég irreális a game. -
#6252 a jó időkre értettem -
#6251 Ha valaki egérrel meg bill.-el tolja,már nem is kérhet bocsánatot?hagyjuk már a hülyeséget. -
#6250 egér + billentyű ellen nincs orvosság :( -
#6249 Reggel(12) mentem nagyon j versenyeket,akkor még nincsenek fennt a profik,és még én is nyerhetek akár.(1-et sikerült reggel) Nagyon jó szerver,csak az ilyen,ha nem képesek anyit beírni,hogy sorry felbasz.Van,hogy még azért is bocsánatot kérek,mert úgyond megszivatom a mögöttem jövőt úgy,hogy látom nagyon készül előzni,kuva rövid féktávot veszek,ő megpróbál mégrövidebbet,és nem sikerül neki. -
#6248 Álltalában este jobb és korektebb játékot tusz fojtatni a megnevezett serveren(servereken) -
#6247 Najó,elpattant a cérna,hagyom a picsába pár órára.mind2 versenyen kilöknek,az eslőn megpörgetnek,és gajra vágják a jobb hátsó futóművet,a másodikon meg első kanyarbál hideg gumin valaki meg akar próbálni,egy kb 25m-es féktávot venni.Természetesen megint én vagyok az áldozat. -
#6246 Azért vannak ott 1 33-asok is bőven :) -
#6245 Igen,ezt írtam én is:) Legjobb szerver amin eddig voltam versenyezni.Nagyon szinvonalas versenzyők vannak(1:34-es idők néha),most már,hogy stabilan tudok futni 1:36-os időt egy kis bemelegítés után,egész jól megy.Sajnos itt is van,hogy az első kanyarban egy marha 10m-es féktávot akar venni,aztán meg a zúzás.Meg a belső íven lévő nem mindig kap elsőbbséget,de ez már nem vészes.Amíg eddig mentem ott versenyeket,csak ma reggel akart valaki megforgatni első körben a sikán után,szerintem nem vettem észre,hogy ott van mellettem,és ő meg el akart fordulni,vagy nem tudom,de megfogtam a kocsit.