16062
-
#6324 jaja :D -
#6323 Ráraktál egy barkaszkormányt? :O -
#6322 pontosan :D bár már nem az eredeti kormány van :D -
Mad 017 #6321 :P:P Ez jó:D
Dobhatnál fel róla képet.
De én maradok a jó öreg gyárinál, legalábbis a G25-nél. -
#6320 Ja bőr leszaggatva kábelek kívül elvezetve és az ffb se olyan erős (egyáltalán nincs) :P
Mit lehet tuningolni egy kormányon? Vagy mi az egyedi tuning a tieden? -
#6319 nem véletlenül mondtam 50et :D mert ez egyedileg tunningolt :D -
Mad 017 #6318 Hát főleg ha 50-ért adja az 1 éves kormányt.
Mikor 56-ért már zsír ujat kapok. 1év garival. Na asszem benevezek egy ujra:D -
#6317 Annyira tudtam, hogy egy hamvába holt ötlet lesz...november óta hirdetve volt mindenhol, aztán semmi sem lett... -
#6316 Tuning lekapcslta mert nincs keret az üzemeltetésre és a gépe sme bírja! -
#6315 3 rekesz vörözs-borozs pepszikóláért viheted, ha mész érte :D -
Mad 017 #6314 Hello!
Mennyibe adod? -
#6313 PB adatmentés probléma elvileg elhárítva. Rohadt karakterkódolás megszopatott rendesen. Lehet nyúzni 1000-rel a szervert -
#6312 PB adatmentés visszavonva, valami gebasz van, majd javítódik 1xcsak :) -
#6311 Nevano: Erősen kötve hiszem, hogy csupán a magyarságodért rúgtak ki, ott van pl Fiat Tipo aki magyar és ő fordította le a szabálykönyvet, valamint énis gyakran járok TC-re és ott van a szolid magyar zászló a kocsimon mégsem bannoltak soha.
Az ok, hogy folyton magyarokat bannolnak az a magyar menatalitás, de ez már más topik.
Ha tetszik ha nem, a TC egy csoport, egy közösség ahova azért járnak az emberek, hogy barátokat szerezenek vagy azokkal találkozzak.
Aki ebben benfentes az nemtud valamit arról, hogy lesz-e HDS vagy bármilyen magyar pubikus S2 driftszerver? -
#6310 Menni fogok -
#6309 Amit mondtam játék közben,szerintem az lenne fontos,amúgy nagyon jó a szerver!Semmi laggot nem láttam. -
#6308 Ráérő szabadidőtökben majd keressétek a GTi Clubraces demó hosztot. Tesztelni kéne a hoszt működését, gyakorlatilag játszani kéne rajta, én nézni, hogy minden rendben zajlik-e. Ezzel egy kis képet kaphatnak a demósok a már sokszor emlegetett CTRA szerverről. Sajnos a szerver egy 256k-s kimenő nettel bír (egyenlőre ez van), így eléggé laggolhat a cucc.
Működés:
- Verseny végén 90-100 másodperc múlva automatikus restart
- 10 verseny után új pálya töltődik be (+napszak, szél). Demóban a BL1-XFG+XRG ; BL2-XFG+XRG ; BL1-FBM kombók jönnek egymás után.
- Rajt után bezárul a boxutca, tehát nem lehet joinolni a játékba (visszarak spectbe). Mikor az első ember eléri a 2. körének 1. splitjét, akkor nyílik ki a box.
- automatikus sebváltó esetén kirak spectbe (ez admin által ki-be kapcsolható, mert korábbi tapasztalatok azt mutatták, hogy nem értik, mi a lényeg
- unnamed nevű birkák is spectben részesülnek :D
- elvileg a PB adatok már mentődnek
- a $menu $help, $result stb... parancsokkal érhető el a button-os menü, ott már lehet kattintgatni (de ne túl gyorsan és össze-vissza, mert lassú a net, és a progam nem fogja utol érni magát
- !stats, !spb parancsok - egyenlőre még csak gagyi kivitelben
A pontszámok még nem mentődnek
Tulajdonképp az egész program még erősen fejlesztés alatt áll, de tesztelni kéne, hogy ami eddig kész van, az tényleg jó működik-e, mert addig nincs értelme tovább lépni.
Ha vélemény, javaslat, hiba van lécci osszátok meg velem. thx -
#6307 Én sem! bár még nem voltam egyszer sem rajta :D -
#6306 Én ott még soha nem tapasztaltam olyanokat, mint te :DD -
#6305 személyben* -
#6304 10 éve?:) -
#6303 Persze, mert te végülis egyszeményben képviselsz mindenkit. Gratula ! -
#6302 Egyedül neked... -
#6301 Hasonló storykat tudnék mesélni én is CTRA-ról, sajnos rossz tapsztalataim/emlékeim vannak róla -
#6300 Én csak akkor vágom le ha tényleg nem tudom már elfordítani a kocsit de az elég ritkán van...
Mondjuk ha levágom se megyek jobb időt az 1 szektorban. De az lehet azért van mert én megpróbálom elkerülni a levágást és fékezek mint állat. -
#6299 És akkor jönne a szöveg h csaló noob stb.. -
#6298 DE tényleg milyen szánalom már,hogy levágja a sikánt bal oldalt,a szallagkorlát mellett,és az egyenesben már utol is érem,volt egy ilyen szerencsétlen,5 körön keresztül mindig levágta,egyenesben már mögötte voltam,tehát vagy váltani nem tud,vagy padlógázt adni,és mire odaértünk már megint megelőztem,ő levágja,ezzel viszaelőz,és így ment öt körön keresztül.A tegnap esti kis majom is 5 körön 10 másodpercel tudott csak megverni,ha én azt ott levágnám 5 kör alatt rávágnék a hülyegyerekre 25-öt. -
#6297 Muhaha Ma bannoltak 15 napra TC-ről mert megkérdeztem hány éves [TC]Mikee és mondta haverja szintén TC-s -.-" hogy 13 de lehet jobb döntéseket hoz mint te! mondtam h nem hiszem! Erre bann xD esküszöm fajgyűlölet! multkor egy nap ban-t kaptam mert mondtam ok angolul fogok beszélni kérdezte milyen nemzetiségü vagy én mondtam hogy magyar és hopsz egy nap ban! -
#6296 felmentem tegnap én is demora(visszaraktam a sima Y patchet YEAAHH :) ), 10 emberből 8 levágta a sikánt, én végig szabályosan mentem, és első lettem, sőt 1 mp-el enyém volt a legjobb idő. Ezt csak arra írom amit mondtál te is, hogy ezek a loserek még így se bírnak egy normális időt/versenyt összehozni. Szánalmasan tudnak viselkedni. Komolyan mondom megváltás volt ezután a fél óra után a CTRA 1 :)) -
#6295 Ezzel csak pár szerveren találkoztam, én általában egyből ki is lépek onnan ahol nincs olyan játékos aki képes 1 34-es időket menni... -
#6294 LFS-hez mióta van csít? OMFG -
#6293 Az milyen undorító már, amikor valaki 3 mp-cel jobb időket megy, mint az 1-2 nagyokos, amit nem bírnak elviselni, ezért benyögik, hogy cheater, és addig nem nyugszanak, ami ki nem szavazzák. -
#6292 S2 ben néha vannak olyan emberek driftelünk lazán egymás mellett és bekattan rámhúzza a kormányt és mint a veszett egér ír h miért nem vezetsz rendesen... szánalom -
#6291 Hogy ne egy ilyen szerencsétlen mondja már rám azt,hogy crasher,mert véletlen meglöktem.Főleg,hogy ilyen meglökés van minden versenyen,olyan fasz meg picit ritkábban.De bizto büszke volt magára,hogy még a great 1st sectornál is fantasztikusabbat ment.De ő legalább levágva gyorsabb tudott lenni nálam,nem úgy mint néhány még ennél is szánalmasabb vérpistike. -
#6290 és minek kell pattogni, hogy levágta?
ott megy ahol akar, majd más szól neki -
#6289 Jó,és azt mond meg,hogy akkor mit csinálsz,amikor előtted vannak 3-an?Beléjükmész?Meg amikor azt hiszi a hülyegyerek,hogy sínautó és úgy próbál fordulni,mint ha F1-es autó lenne?Elkerültem ma elég ütközést úgy érzem,és amit lehet folyton elkerülöm,de az ilyet nem lehet. -
#6288 Ez nem balfaszság,etz idiotizmus!És nekem ma sikerült megtalálnom a krémjüket,abban biztos vagyok!Volt ma minden,forgalomal szembe menős,első kanyart 200-al vevős,egyenesben csakazértis kigurulok elé,befékezek előtte,jólmegforgatom,minden amit el tudok képzelni!Miután megkérdeztem,hogy ha szar napja van muszály-e levágni a kanyart anyit mindott,hogy lol,yes.Enyit erről.Ezek lehetnek 30 évesek is,vagy felőlem 60,ha nincsenek egy 10 éves szintjén. -
#6287 Akkor már le is hagyta nilexet :D Emlékszem mikor még nekem panaszkodott h nagyon lassú hozzánk képest, és nem tudja hogy kell bevenni az első kanyart, én meg mondtam neki h gyakorlás-gyakorlás :)
Bardocz:
azt szokták mondani h a jó pilóta mindig képes ezeket az ütközéseket megúszni...
Sokszor nekem is van olyan h. pl mögöttem lévő későn fékez, ezért a visszapillantóból figyelve féktávon fel kell engednem a féket félig v tovább, nehogy belémjöjjön - persze saját káromra - ezért az a kanyar már tuti rossz lesz, de legalább elkerültem a dolgot... -
#6286 Lehet, hogy öregebb, mint te, csak balfasz :) -
#6285 Kinek kell olyan szar?
atenza >
1:33.14