16062
-
#6364 omg :D pedig most vért izzattam mondjuk végig volt ai és csomószor zavartak :S -
#6363 A [default] settel is be lehet menni 1:17 alá -
#6362 Sztetek jó idő azzal a BMW-s gokartal menni a pályán (demo) 1.18.45-t? -
#6361 Beszarás. Megint kifogtam valakit CTRA-n, akin átok ült. FE1R-en mindig mögülem indult, csak ő XRGvel én meg XFg-vel. Ugye mindig megelőzött, és hiába voltam átlagban fél másodperccel gyorsabb, mindig úgy közlekedett kanyarokban, hogy képtelenség volt megelőzni. 5 versenyt végigkínlódtam vele, aztán láttam, talált magának másik játszópajtit, az is mindig ott lihegett a seggében, de ő se tudta megelőzni :D:D -
#6360 Évezhetetlenül szaggat! -
#6359 Bazz olyan szégyen emberek vannak :S
Rajt után első kanyarban nagy tömeg hülyegyerek kiszorít fékezni se tudtam mert toltak hátulról szal nem maradt más vagy elrepülök azokon a piros szarokon vagy elmegyek mellettük az utobbit választottam erre az a gyerek aki leszorított már indította is a szavazást a kidobásra :S pedig előrébb voltam mint ő szal elkelett volna engednie szerintem. Mert csak a kocsim hátulját basztatta. Szal a próbálkozok beljebbmenni kipördülök. Nem léptem előrébb 1 helyet sem ugyan ugy jöttem vissza hogy a seggembe volt de má indította a szavazást a faszszopó. Nem szokásom levágni a pályát nem is szoktam csak ha nagyonmuszály. -
#6358 nekrek elmenti a hotlap visszajátszásának eredményeit?
asszem raf. formátumban egy raf mappába kellene elmentenie. De nekem nem sikerül... :@( Elmentem a visszajátszást, elkezdi lejátszani, rákattintok ,hogy kör adatainak mentése... elvileg elmenti de a gépen nem találom) -
#6357 elég rendesen akadozik a srácnak...jóféle procihiányos akadás
egyébként egész jó !! -
#6356 Tegnap találtam egy kis létszámú Autocross-os driftszervert, és videózták a népet. Nem volt túl koordinálva, az vett részt aki betévedt, de egész jó kis körök jöttek össze. Ezt a videót mára dobta össze az egyik tag, ne várjatok profi videót, inkább alsóközéposztály ha értékelni kéne mint kívülálló.
Én a szürke, az oldalán (sokak álltal vulkánnak vélt) atomrobbanással díszelgő autóval voltam, akit követek az pedig Gills. (a piros Sylvia) -
#6355 Már megtaláltam és azért írtam hogy hogyhogy nem láttam :) -
#6354 nyet, mostanában nem lfseztem:( -
#6353 Nem veled versenyeztem most egyik demo szerveren?Magyar FBM-es.intha lett volna valaki hasonló névvel:) -
#6352 pedig ott kellene lennie!:O
-
#6351 Innen van:-) Az egy az első kettőből,mitomén már,vagy fél órája volt:D Jó setup meg minden,csak nem szabad vele hibázni,mert a gumi nagyon megbánja. -
#6350 Milyn seted van? Szedj le valami jó setet INNEN -
#6349 XD akkor most én tényleg ennyire hülye vagyok hogy kiböki a szemem és nem látom a menüben? pfff -
#6348 FBM-nék mit állítsak ahoz,hogy 5 kör alatt a jobb első gumi ne melegedjen fel 100 fokosra?Igazából anyira nem zavaró ilyen rövid versenyeken,nade akkoris,a bal oldali csak 80 fokos:) Amúgy sikerült egy 1:16-os időt mennem,nem egy nagy szám...Még bőven van mit javítanom,főleg ha nem egy-két kört tudnék megtenni igazánagreszívan,nagyonrövidet fékezve. -
#6347 Persze, hogy van demóban replay.
mpr - multi player replay
spr - single player replay
ezek az lfskönyvtár\data\mpr és lfskönyvtár\data\spr könyvtárban találod.
De ahhoz, hogy megnézhesd, előbb el kell mentened. Single player replayeknél beállítástól függően, ha 1-est nyomsz, automatice menti a replayt, és elkezdi visszajátszani (de 1x már beléptél a boxba, onnantól fogva kiírja, hogy nincs felvétel folyamatban.)
Egyéb esetekben, tehát ha saját fájlnévvel akarod elmenteni, akár singleben, akár multiplayerben, a 2-es billentyű lenyomása után tudod megadni a replay fájlnevét, majd visszakullogsz a főmenübe, és visszajátszás -
#6346 Replay analysers
RAF Files
LFS Replay Analysers work by reading a RAF file created by Live for Speed and displaying the data in their own way on graphs or map displays. To create a RAF file, record a single player replay and then watch the replay. At any time during the lap BEFORE the lap you wish to analyse, press ESC and click on "Output lap data" and type in a name for the RAF file. Output will start when the car crosses the finish line. The RAF will be stored in the "lfs\data\raf" folder.
replay megnézése: lfs elindít, visszajátszások menü....
demoban nemtom van-e replay
-
#6345 Értelek köszi :)
A .raf file mire jó?
Ja meg hogy tudom megnézni a replayeket?
Ezek a kérdések továbbra is fennállnak úgyhogy pls helpnekem -
#6344 Lanba lehet(2 gép 1 liszensz). -
#6343 Csináltam FBM-Rallycross-t,de valamiért nem jöttek túl sokan:D De volt egy blind Racer nevü játékos aki próbálkozott rendesen,a végén már tudott menni egy egész kört is:-) Nekem meg sikerült mennem egy 1:12.9x-es időt,ez jobb,mint amit rendes kocsival tudok rallycrossban:D -
#6342 ZZZzzzZZZzzZZzzzZzzzzzZZZzzZZZzZZZZZzzzzzZzzZzzZZz... -
#6341 :/ -
#6340 talált :D -
#6339 akkor nehéz a kérdés és inkább alszotok ? :P -
#6338 eltaláltad :D -
#6337 a kérdés nehéz vagy mindenki alszik? -
#6336 A .raf file mire jó?
Ja meg hogy tudom megnézni a replayeket? -
#6335 Csak azt hallottam hogyha megveszed akkor 2 gépen tudod használni hogy tudjatok egymás ellen játszani. Nemis tudom már hogy hol olvastam... -
#6334 Szerintem meg BUY feliratot hivatalos oldalon az segit sok mindenben! :)))))))))) -
#6333 Azt is vedd figyelembe, hogy a 600 ft-os kínai billentyűzet hamarabb elhasználódik, mint egy 1600 Ft-os, normál bótban vásárolt billentyűzet, így lehet, hogy hetente többször is cserére szorul az óccsóbb termék
Kifli >
Nem lehet felesbe venni, az tiszta hülyeség, ugyanis egy felhasználónéven osztoznátok, ami az online eredmények miatt is galibát okozhat + egyszerre két gépről ugyanazzal a felhasználónévvel nem lehet belépni (legalábbis nem logikus) -
#6332 De hányat? azt mondtad hetente cseréled :P
Ja igen ha veszek egy s2-t akkor azt 2 gépen tudom egyszerre használni ugye? Nem akar venni velem felesbe valaki? :) -
#6331 Sakkol olcsóbb venni 600ft-os billentyűzetet -
#6330 ha megveszed a játékot akk nem kell új billentyűzetet venned és már is meg van oldva :)
-
#6329 Köszi!Asszem n betüt kell majd cserélném 2 hetente anyi idióta van:D -
#6328 N betűt nyomkodod míg jobb alul megjelenik a lista, aztán KICK vagy BAN gomb -
#6327 Az a baj,hogy nem tudom melyik gombal kell kirugást kezdeményezni,pedig nagyon szivesen csinálnám. -
#6326 És amíg demóval játszol ez addig így is marad... -
#6325 Naa,azért ma is megvolt az idióta adag:) Csávó levágja a pályát,de épp eléérkeztem ki a kanyarból,és mivel láttam sehogy sem enegdtem el,erre az a szerencsétle fogta magát,és megpördült az egyenesben:D valami MHl vagy ilyesmi neve volt,piros-fehér.Következő versenyen totál rám hajtott,meg akart ölni kb,kilökve sikerült megelőznie,olyan féktávot vettem,mint még soha,hogy kipróbáljam milyen beleszálni valakibe oldalról,de nem volt szerencsém,mert megcsúsztam,mindkettőnket megelőzött egy vsávó,ez a szerencsétlen meg bekézizett előttem a kanyarban,megprödült,mindenki kikerülte,és aztán kidobták:DD