16062
-
#6404 szivesen megyek Házigazdának ha az elődöm felhatalmazna rá és a többiek beleegyezésüket adják... -
#6403 Akkor ne itt kérdezgess ilyeneket hanem ott ahol engedik! Hol van innen a házigazda basszus! Fölös HSZ-eket törölni kéne -
GPx8 #6402 Remélem, neked se fog soha senki semmit kifizetni... -
darkhmz #6401 24 font túl sok? Nézd meg az iRacing-et :) -
#6400 "Ne szólj szám, nem fáj fejem" - Mrs Lipton mindig ezt szokta mondani -
#6399 waresz -
#6398 Kakilok a bannerre, te szerencsétlen :) Ha beleolvasnál a topikba látnád, hogy eddig több oldalnyi warez hozzászólás gyűlt össze. Keresek kibúvót a 24 font alól, mert túl sok érte, és ha nem játszom online akkor főleg nem fogom kifizetni... -
#6397 Te sznalom nézd már meg fent a banner! NO WAREZ nem elég nagy neked az? szal ne warezolj! thx... (ne keress kibúvót a 24 font alol) -
darkhmz #6396 Tessék, ez működik Vista alatt is: LFS S2 Y crack -
#6395 24 fontért sikerülni fog unlockolni hidd el. -
#6394 Sikerült valakinek crackelnie az y verziót vista64 alatt? Mert nekem xp-n ment, de vistán semmit nem csinál. -
#6393 ideje volt már hogy mennyen. -
#6392 Lehet nem mondok semmi újat, de ha mégis, akkor mondom, hogy ismét megy az lfs-database.com -
HM #6391 fő az egyetértés -
zoolee #6390 Bocsánat.Tényleg. -
#6389 Pacer -
zoolee #6388 De multkor a Pimp My Ride ban volt egy 2 éves rész ismétlése amiben a Peacer volt, amiben ott élt egy egér, vagy patkány vagy mi a rák. -
zoolee #6387 Pff.Ezt honnan veszed? -
#6386 Ja azt meg hogy nem vált úgy értettem hogy 1-2-3 ba simán bemegy csak utána van a baj ugyhogy én manuálisra állítottam még aznap amikor kipróbáltam és nem is néztem hogy hogy vált meg hogy nem. -
#6385 Tényleg ne játszottam vele sokt ^^
azt meg nemtom hogy az életben hogyműködik nekem annyi elég hogy manuális kuplungal megy a játékba. Mondjuk nem zavar mert keveset versenyzek vele. -
#6384 Te aztán jó sokat játszottál FBM-el... -
#6383 csattogós váltó van benne, az életben is így működik :)) -
#6382 akkor csak simán szar :) Nem próbálgattam sokat átraktam manuálisra és kész -
#6381 Nem! El kell venni a gázt felváltásnál, csak akkor működik az automata kuplung.(FBM) -
#6380 FBM-nél nem is működik az autómata hiába van beállítva. Manuálisan kell kuplungolni különben nem vált :s -
#6379 Hát amikor én próbáltam,a kisfaszom televolt vele,hogy nem tudok normálisan váltani:-) Azót persze lehet javítottak rajta,nem tudom,de akkor az borzasztó volt. -
darkhmz #6378 Miért lenne szar az automata kuplung? -
#6377 Eleve játék automata kuplungja egy szar,gombra állítva sokkal jobb:-) -
#6376 Mér te nem láttál még egeres autót? -
darkhmz #6375 Az nem irreális, nem láttál még gamepados autót?! :D :D :D -
#6374 Természetesen a gamepad nem irreális, csak az egér :D:D:D:D -
darkhmz #6373 ja egér + manual kuplung elég jó kombó :) (gyengébb autóknál) Nézd meg LFSWorld-ön pl a Blackwood+XFG kombót, első néhány helyen egeresek vannak manuális kuplunggal (aki a 3. helyen van az sem kormányos, hanem gamepados ) -
darkhmz #6372 1 jó egérrel jobban lehet menni sajnos (...mint egy rosszal... :D )
Az lehet hogy egy pontos egérrel jobban lehet menni mint egy gagyi kormánnyal, de mi ebben az irreális? -
#6371 teaminfernón a rekordokat szinte mindig egeresek tartják... -
#6370 VÁÁÁÁÁ :D:D:D:D Ecsém, ha te nem lennél ki kéne találni :D:D
Ne bannolják már, legalább szinesíti a topicot. -
#6369 SOSE VOLT 100-as,de hagyd ra nemert a szobol,hiaba mondja neki vagy 2000 ember es bannoljak le#arja! :)))) -
#6368 -
dashed_ #6367 te nem vagy realis ebben a vilagban -
#6366 1 jó egérrel jobban lehet menni sajnos
ez az 1 ami nem reális a játékba -
HM #6365 Kormánnyal mennyivel lehet jobban menni, mint egérrel?
kis kihagyás után új verzió és tanulhatom újra....