Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cowek
Ez érdekes fordulat azért:
Reduced clutch heating by 25%

http://www.f1-info.hu/

r4f1

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

r4f1
gondolom a dds-re gondolsz. Azok a pállyán lévõ "reklámok" képei. A kocsi gumijának a mintája, kocsi mûszerfala, lámpája stb.
A skineknek pedig ott kell lenniük a data/skins mappában. XRT_DEFAULT.JPG
ilyen néven pl. Ezt megnyitod, szerkeszted . ELmented ugyan ebbe a mappába más néven. Majd lfsben garázs autó--> XRT---> Színek--->Valahol alul kilehet választani a textúrát. Ott rákattintasz arra, és kilistázza a skins mappában lévõ XRThez tartozó skineket. Rákattintasz és kész. Ha nem látszik jól a skin , akkor az lehet ,hogy a színeket "elhúzgáltad". Az összes színt állítsd fehérre , kivéve a felnit. Azt szabadon állítgathatod. Sok sikert

Tomsteel
van X33 patch.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

bardocz
skinsbe nekem csak readme van,van egy másik mappa viszont amiben érdekes formátumú dolgok vannak amiket nem tudok megnyitni
[Walaki]D`Lair
a net kapcsolatokat mutatja, a zöld a tiéd.

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Misi az ezredes
photoshoppal a skins mappát amit a data mappában találsz

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

bardocz
a bal alsó sarokban lévõ kis kék oszlopok mit mutatnak?van közöttük egy zöld is mondjuk,meg néha felmennek és akkor pirosak lesznek😄
és gondolom haccortízahuszonharmadikonszor volt már a kérdés de saját festést hogy kell csinálni?addig oké hogy photoshoppal,csak mit kéne megnyitnom hozzá és mivel?
LOL?

Misi az ezredes
1 kedvderítõ a mai napra aztán jo8!

A "Squawk"-ok a U. S. Air Force pilótái által a földi mûszaki személyzet számára feljegyzett problémák, melyeket a következõ repülésre ki kell javítaniuk.

Néhány aktuális feljegyzett hiba és a karbantartó személyzet válaszfeljegyzései:

(P) = Probléma; (S) = Megoldás

(P) A fõfutó bal belsõ gumiköpenye majdnem cserére érett.
(S) A fõfutó bal belsõ gumiköpenye majdnem kicsérelve.

(P) Teszt repülés OK, kivéve, hogy a landoló automatika igen durva.
(S) Landoló automatika nincs a gépen.

(P) 2. sz motor üzemanyag fogyasztása magas.
(S) 2. sz motor üzemanyag fogyasztása normális - 1. 3. és 4. motor üzemanyag fogyasztása alacsony.

(P) Valami meglazult a mûszerfalon.
(S) Valami meghúzva a mûszerfalon.

(P) A jobb fõfutón olajszivárgásra utaló egyértelmû bizonyíték.
(S) Bizonyíték eltüntetve.

(P) A DME hangereje hihetetlenül nagy.
(S) A hangerõ beállítva hihetõbb szintre.

(P) Robotpilóta magasságtartás üzemmódban 50m/perces süllyedést produkál.
(S) Hibát a földön nem sikerült elõidézni.

(P) IFF nem mûködik.
(S) IFF soha nem mûködik OFF (kikapcsolt) üzemmódban.

(P) Gázkar rögzítõ használatakor a gázkar beragad.
(S) Ezért van.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

bardocz
jaaa😄
én amit ma leszedtem demot,az minden szerveren számolja nekem,elején azt hittem öszeadja,de aztán rájöttem minden körben külön
Az ami számolja a pontod.

bardocz
hát nekem max 7000 volt😄 az a baj hogy nincsen setupom semmilyen pályára,a race setupot használom mindenhol,azmeg nem a legjobb driftre gondolom😄
és a lapper az micsoda?
Jöttök driftelni?
Jah hogy lehet a ded servert amit letöltöttem beüzelemni?
És lappert hogy lehet használni?

ciao... nem sikerült... még szerencsétlenkedek! 😄 most már 1:15:50 körül is sikerül! 😄

www.smart-bus.hu

Tomsteel
hali, én vagyok, de elküldtem ott, nem mentetted el ?

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

30 k felett??LOL én nekem a leg jobbam is cask 25 volt..-.-

Lappertõl is függ de(pl HDS-en) 30ezer felett már jónak mondható szerintem (persze csalás nélkül).

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

bardocz
az itteni profibbak menyit driftelnek egy körben blackwood-on?csak hogy tudjam menyit kell még gyrni,hogy azt mondhassam tudok driftelni😄
milk41
ez az "alpi" gyerek ide valósi?mert ha igen akkor üzenem neki hogy dugja fel fekete pákóét a seggébe

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

1:16? Mivan? nem 2.16?
Nekem ehez a fis-fos hoz nincs is set upom:S
Inkább drifteljünk😄

Visszamehetünk egy kicsit még! 😄 Csak nekem még új ez a bömös... 1:16:10-nél nem tudok jobbat menni... :S kéne valami rendes setup... azt akarta, Tommy-tól elkérni...

www.smart-bus.hu

??
Én csak a végére értem oda..XD

Ki az a Tommy fiú akivel pár perce még "boxoltunk" a demo szerveren? 😄

www.smart-bus.hu

r4f1

bardocz
nah kipróbáltam demo szervert,az volt hogy 20 kör,ha kimegyek boxba akkor ha 10. körben is voltam akkor is kezdem elõrõl,és minden körben számolta a driftet de nem mentem vele semmire,pedig 1 ember volt aki nálam jobban driftelt,õ blackwood-on 1 kör alatt 7500-at tudott max öszedriftelni,nekem meg max 6000 valamenyi volt,de átlag mindig 2000 fölött volt,sajna volt 1 hülyegyerek,belép,kijön a boxból,és azzal kezdi hogy lökdös,majd ,megpróbált kiforgatni,de szerencsére nem cseszte el a köröm,mert megfogtam.
de jó volt azért😊
lehet ténylegf meg kéne venni😄
Tomo15
omg<#idiota><#zavart1>
Misi az ezredes
lol láttam index hangot 1 videoban hogy tudok én is tenni a gambe?

bardocz
hát ez😄DD
Misi az ezredes
lol miket nem csinálnak!

milk41

milk41
lol,gyerek mit írt kommentekhez😄

"Good lord you can hear that half way around the world.."i gotta shift....CLUNK!""

kb annyit jelent hogy:Úristen,a világ másik oldaláról is ezt lehet hallani"van egy váltom...KLUNK!"

Misi az ezredes
nekem inkább ilyen kéne 😄

bardocz
ez nagyon király😄 ilyen kell nekem is,és akkor szekvenciális váltót tudom kéziféknek használni😄
milk41
na kipróbáltam és veri nájsz,mûködik szerencsére😊

bardocz
okéoké😊
[Walaki]D`Lair
He? Letöltöd azt ami a hivatalos oldalon van és használod 😊))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Asszem az...de télleg nemtom, sosem használtam ilyesmit...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

bardocz
ha a demovel akarok játszani,akkor a hivatalos oldalról nem az s1-et kell leszedni?vagy az s2-t,és ott csak a demo dolgokat engedi?
milk41
amúgy most egy ilyesmin dolgozok,és én ezt LFS-el szivesen használnám

milk41
köszi!találtam egy progit ami elvileg az amirõl te beszélsz:Virtual H-Shifter

[Walaki]D`Lair
Elvileg van valami program, amivel lehet akár úgy is használni egy FFB-s joy-t, mint egy H váltó...

milk41
jah,gondolom ezt nem is lehet orvosolni

[Walaki]D`Lair
Mert a joysticked az egy tengely, nem gombok.

milk41
aha,ok.
am miért van az hogy nem tom beállítani a joystickomat szekvenciális váltónak?

Naxos
most nagyon lent van a font árfolyama.

Vagy Google-ben: 24 gbp to huf

hezi
Mekkõ nézni, hogyé adják fontnak darabját, azt beszorozni 24-gyel. Pl. ott van az xe.com, ami ezt kiszámolja neked. Ez most éppen 8,548.66 HUF-ot jelent

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Alexease
~2x5000 HUF
milk41
hi,forintban mennyibe kerül a licensz?