16062
  • vftsforever
    Ezt értem, eljutok a create new accounthoz és ott valami serial szerűséget kér. Oda nem tudom mit kell írnom
  • Tomsteel
    ...lfs.net-en regisztrálj, majd ha megvan, az account details-ben töltsd ki a
  • Tomsteel
    sajnos így van.

Vftsforever, lfs.net-en regisztrálj, majd megvan az account details-ben töltsd ki a "New GAMEpassword"-höz tartozó részt, majd ha megvagy akkor a játékban kattints az "LFS feloldására", és írd be a felhasználónevedet, és a megadott gamepasswordot. Ennyi. Ez egy nagyon okos lépés volt tőlük, hogy demosok is regisztráljanak, mert nagyon sok idióta retardált lopkodta a neveket, majd az én nevemmel elkezdett baromkodni, aztán indított egy szavazást ellenem, és már ki is tiltottak engem, akinek még arra se volt ideje, hogy felfogja az egészet.
  • Pepsi Twist
    a jó fizikára nincs igény... mert akkor a vérpistike az NFSbe nem tudna 350el menni...
  • vftsforever
    Nahm mindegy, ez van. De ahol kódot kér oda mit kell beírni?
    Ez van ott:If you have bought a voucher code, you can enter it here:
    Voucher code ----
    (a valid code upgrades your account after the account has been created successfully) egy ilyet kér, erre nem tudom mit kell beírni ez a baj:S
  • R0zs0máK
    NFS-re van igény.
  • vftsforever
    Az elsőkerekes gépen kicsit variálhatnának, mert nagyon megy a hátulja, de amúgy szinte hibáltan a fizika. kétlem hogy nincs rá igény azért:S
  • R0zs0máK
    Mert nincs rá igény, azért.
  • hezi
    lfs.net-en regisztrálnod kell, és azzal username-mel és a hozzá megadott game passworddel tudod online használni a demót
  • vftsforever
    If you have bought a voucher code, you can enter it here:
    Voucher code ----
    (a valid code upgrades your account after the account has been created successfully) egy ilyet kér, erre nem tudom mit kell beírni ez a baj:S Köszönöm a segítséget
  • vftsforever
    Amúgy mégegyy kérdés, a nagy játékfejlesztők mirt nem tudják szrevenni ezt a jázékot? Sok-sok pénzért megvennék a fejlesztőket, pl egy need for speedbe ilyen fizika és nem is kéne jobb játék annál, rendes licenszlet autók, stb,stb.
  • passatgt
    regisztrálj lfs.net-en, és azzal lépj be
  • R0zs0máK
    Biztos hogy nem én voltam :) Tegnap előtt lett kész a jármű, előtte 2 hónapig nem ment...
  • Kaszi46
    "- Demo racers must now register to go online"
  • zoolee
    Multkor láttalak csepelen.Asszem multhéten szombaton, vagy pénteken, már nem emlékszem.
    Szép a verda, le akartam fotózni, csak sajna ott ültem buszon, te meg repesztettél.:(
  • vftsforever
    Hello! Nem a crackeses közé tartozok ,egyszerűen csak nem szeretnék 10ezret kiadni egy játékért, mivel a mai világban úgy érzem hogy másra is tudom azt a pénzt költeni. Ez eddig oké is, nmem crackeltem emg semmi, ma belépek az lfs-be, nem enged szervert keresni, mert nincs felhasználónév. Az újdonság az lett, hogy már DEMO-ban sem lehet online tolni, avgy én vagyok a béna?
  • Alexease
    Ja;)
    Az teljesen logikus lepes volt. Ahogy bejott a Formula BMW liszensz, az volt a normalis. Igy - gondolom - van egy alap "elsokerekes", "hatsokerekes" es egy formula auto. Aki kiprobalja a demot, az tesztelhet mindefelet, aztan ha kell megveszi a tobbi 12 autot plusz 2x25 palyat.
  • Tomsteel
    megkőőő venni, ha tetszik
  • Pepsi Twist
    a demoba....
  • Alexease
    Ki sem vettek, mit rakjanak vissza?!:)
  • Máté94
    De még mindig nem rakták vissza az XRT-t!
  • Pepsi Twist
    ahha :D

viszont az tetszik hogy folyamatosan fejlesztik a játékot
  • kifli
    lfs s2 beta a :)
    szerintem...
  • Alexease
    Gondolom par honap mulva folytatodik, vagyis Z01-Z99-ig:) Aztan Karacsonykor, jovo nyarra, akarmikor S3...
  • Pepsi Twist
    még milyen peccs lesz? ZS?
  • Alexease
    LFS S2 Alpha Patch Z :)
  • dragon11
    ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ akkor lehetséges meg fogom venni:) csak neten lehet, igaz?

Majd akkor megveszem, ha befejeztem a gépem újítását..
  • dashed_
    30 Euro korul, 7200Ft kb.

de nem egy evre szol ,hanem "orokre".
  • dragon11
    Mennyibe kerül az S2 feloldása 1 évre?
  • Pepsi Twist
    nah ez 1 korrekt válasz volt, ennek hatására hagytam abba a warezolást...
  • Pepsi Twist
    igenis Ő feleslegessége
  • Ombika
    Szerintem jelzem mindjart moderatornak es kapsz 1 kis wart,ha nem fejezed be !!!
  • dashed_
    szntem ha "csunya gonosz bacsi" vagy es warezolsz(mellesleg itt tiltott a warez ,de ugy latszik tok feleslegessen mondja el barki is), legalabb ne mutogass masoknak ,hanem maradj olyan csendben amienben csak tudsz. koszi
  • DJ Skyline
    pedig jó dolog :) egyedül az a baj, hogy sok a "vicces" gyerek, akik Blackwoodon a rajt utáni első kanyarnál "elfelejtenek" fékezni és kiütnek X autót, vagy akik keresztbe állnak a kanyarokban, miegymás. gondolom a rendes szerveken (nem demo szerverek) azért ilyenek már nincsenek.
  • Pepsi Twist
    akkor neked is a:

• Tomsteel
    egyetértek Ombikával
  • Pepsi Twist
  • Ombika
    Hulye felfogas,akkor ne itt offolj a szar crackeddel!!!
  • Tomsteel
    teljesen alap játék, írtam is, hogy kreáltam egy új, független példányt. Ez kérem így néz ki.
  • Pepsi Twist
    linyk?