16062
-
vftsforever #6604 Ezt értem, eljutok a create new accounthoz és ott valami serial szerűséget kér. Oda nem tudom mit kell írnom -
#6603 ...lfs.net-en regisztrálj, majd ha megvan, az account details-ben töltsd ki a -
#6602 sajnos így van.
Vftsforever, lfs.net-en regisztrálj, majd megvan az account details-ben töltsd ki a "New GAMEpassword"-höz tartozó részt, majd ha megvagy akkor a játékban kattints az "LFS feloldására", és írd be a felhasználónevedet, és a megadott gamepasswordot. Ennyi. Ez egy nagyon okos lépés volt tőlük, hogy demosok is regisztráljanak, mert nagyon sok idióta retardált lopkodta a neveket, majd az én nevemmel elkezdett baromkodni, aztán indított egy szavazást ellenem, és már ki is tiltottak engem, akinek még arra se volt ideje, hogy felfogja az egészet. -
#6601 a jó fizikára nincs igény... mert akkor a vérpistike az NFSbe nem tudna 350el menni... -
vftsforever #6600 Nahm mindegy, ez van. De ahol kódot kér oda mit kell beírni?
Ez van ott:If you have bought a voucher code, you can enter it here:
Voucher code ----
(a valid code upgrades your account after the account has been created successfully) egy ilyet kér, erre nem tudom mit kell beírni ez a baj:S -
#6599 NFS-re van igény. -
vftsforever #6598 Az elsőkerekes gépen kicsit variálhatnának, mert nagyon megy a hátulja, de amúgy szinte hibáltan a fizika. kétlem hogy nincs rá igény azért:S -
#6597 Mert nincs rá igény, azért. -
#6596 lfs.net-en regisztrálnod kell, és azzal username-mel és a hozzá megadott game passworddel tudod online használni a demót -
vftsforever #6595 If you have bought a voucher code, you can enter it here:
Voucher code ----
(a valid code upgrades your account after the account has been created successfully) egy ilyet kér, erre nem tudom mit kell beírni ez a baj:S Köszönöm a segítséget -
vftsforever #6594 Amúgy mégegyy kérdés, a nagy játékfejlesztők mirt nem tudják szrevenni ezt a jázékot? Sok-sok pénzért megvennék a fejlesztőket, pl egy need for speedbe ilyen fizika és nem is kéne jobb játék annál, rendes licenszlet autók, stb,stb. -
#6593 regisztrálj lfs.net-en, és azzal lépj be -
#6592 Biztos hogy nem én voltam :) Tegnap előtt lett kész a jármű, előtte 2 hónapig nem ment... -
#6591 "- Demo racers must now register to go online" -
zoolee #6590 Multkor láttalak csepelen.Asszem multhéten szombaton, vagy pénteken, már nem emlékszem.
Szép a verda, le akartam fotózni, csak sajna ott ültem buszon, te meg repesztettél.:( -
vftsforever #6589 Hello! Nem a crackeses közé tartozok ,egyszerűen csak nem szeretnék 10ezret kiadni egy játékért, mivel a mai világban úgy érzem hogy másra is tudom azt a pénzt költeni. Ez eddig oké is, nmem crackeltem emg semmi, ma belépek az lfs-be, nem enged szervert keresni, mert nincs felhasználónév. Az újdonság az lett, hogy már DEMO-ban sem lehet online tolni, avgy én vagyok a béna? -
#6588 Ja;)
Az teljesen logikus lepes volt. Ahogy bejott a Formula BMW liszensz, az volt a normalis. Igy - gondolom - van egy alap "elsokerekes", "hatsokerekes" es egy formula auto. Aki kiprobalja a demot, az tesztelhet mindefelet, aztan ha kell megveszi a tobbi 12 autot plusz 2x25 palyat. -
#6587 megkőőő venni, ha tetszik -
#6586 a demoba.... -
#6585 Ki sem vettek, mit rakjanak vissza?!:) -
#6584 De még mindig nem rakták vissza az XRT-t! -
#6583 ahha :D
viszont az tetszik hogy folyamatosan fejlesztik a játékot -
#6582 lfs s2 beta a :)
szerintem... -
#6581 Gondolom par honap mulva folytatodik, vagyis Z01-Z99-ig:) Aztan Karacsonykor, jovo nyarra, akarmikor S3... -
#6580 még milyen peccs lesz? ZS? -
#6579 LFS S2 Alpha Patch Z :) -
#6578 ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ akkor lehetséges meg fogom venni:) csak neten lehet, igaz?
Majd akkor megveszem, ha befejeztem a gépem újítását.. -
dashed_ #6577 30 Euro korul, 7200Ft kb.
de nem egy evre szol ,hanem "orokre". -
#6576 Mennyibe kerül az S2 feloldása 1 évre? -
#6575 nah ez 1 korrekt válasz volt, ennek hatására hagytam abba a warezolást... -
#6574 igenis Ő feleslegessége -
#6573 Szerintem jelzem mindjart moderatornak es kapsz 1 kis wart,ha nem fejezed be !!! -
dashed_ #6572 szntem ha "csunya gonosz bacsi" vagy es warezolsz(mellesleg itt tiltott a warez ,de ugy latszik tok feleslegessen mondja el barki is), legalabb ne mutogass masoknak ,hanem maradj olyan csendben amienben csak tudsz. koszi
-
#6571 pedig jó dolog :) egyedül az a baj, hogy sok a "vicces" gyerek, akik Blackwoodon a rajt utáni első kanyarnál "elfelejtenek" fékezni és kiütnek X autót, vagy akik keresztbe állnak a kanyarokban, miegymás. gondolom a rendes szerveken (nem demo szerverek) azért ilyenek már nincsenek. -
#6570 akkor neked is a:
-
#6569 egyetértek Ombikával -
#6568 -
#6567 Hulye felfogas,akkor ne itt offolj a szar crackeddel!!! -
#6566 teljesen alap játék, írtam is, hogy kreáltam egy új, független példányt. Ez kérem így néz ki. -
#6565 linyk?