16062
-
wakizashi #6764 Talán így müxik.Bocsi! -
#6763 béka -
wakizashi #6762 Pár föstésem a "régi" időkből:
-
#6761 elég szar -
#6760 -
#6759 2éves skinem
van még pár csak nem tom hol :S
-
#6758 THX gyerekek :D -
#6757 nézd meg a controls-nál...(én se tudom :D) De amúgy úgy is tudsz tekerni, mint a media playerben, hogy ráböksz a sávra... -
#6756 Bagoly!
Tekerni hátra nem lehet de ha leviszed az egered feltűnik egy idősáv, ahova azon böksz oda tekeri neked a replayt.
Amúgy F2-vel lassítod F3-al gyorsítod a lejátszást. -
#6755 sziasztok! Replay-nél, hogy lehet előre meg hátra tekerni?? -
#6754 Íme az én skinem (nem én készítettem hanem egy cimborám..köszönet érte)
az XRG skinem (ezt már én készítettem:)
-
#6753 enyém sima fehér -
#6752 De elvan mindenki ezzel a driftel.Mért nem írjuk át a címet?
Live For Drift?:D -
#6751 Na, 1 napig jöttek a képek és ezelatt 15 skint láthattunk, tarmészetesen akinek még van rakjon be képet nyugodtan, de én ezennel kifogytam a szép skinekből, és most bemutatom a legújabb és legszebb autófestésem.
A neve Drift WarrioR (nem én neveztem el) olyan 2 napig tartott megfesteni, persze a nagy része a dolgok kiatlálása, nem a festéssel voltak a gondok. -
#6750 Tied lehet :D -
#6749 A bordó tetszik!:D -
#6748 Na, ez az a kategória ami egyszerűen gyönyörű. Követi a meglévő volnalat (szimmetria, szponzorok, fake lámpák meg hűtőrács) de a színösszeállítás és a formák nagyon el vannak találva.
Addig is pár régebbi és rondább skinem:
Egy csapatbéli tagnak csináltam, szerintem is ronda
Ez egy nagy ötletnek indult, de valahogy a megvalósításon elcsúszott a dolog :D (Egyszer sem hordtam)
Ez lett leggyorsabban kész, de ahhoz képest nem csúnya, hogy 5 perc volt.
Hát... nem is tudom, összeszórtam képeket mindenről meg kitaláltam 3 színt és ez lett. Szinte soha sem hordtam.
(bár sikerülne mindegyik linkelés) -
#6747 Jo film volt az csak elegge pihentagyunak kell lenni hozza! :D :P -
#6746 Ez itt az az autó, a filmben neve nincs, és nem is akkora kultusz, de adtam 20%-ot, hogy tudni fogod. Film: Grindhouse: Deathproof
(xar kritikát kapott, de az autós jelenetei ottvannak nagyon) -
#6745 Az első skinemen punis képek voltak összevágva! XD
-
#6744 miez? -
#6743 Bocs de csak ennyi kép van kéznél :) Remélem tetszenek.
-
#6742 Ezt akartam írni:D -
#6741 És nem is 'The Dark One'
És ezt is kitalálod? -
#6740 reméltem is, hogy nem M. Rockatansky van odaírva :PP -
#6739 Gyilkos autó Roncsderbi kupán ettől mindenki összeszarná magát -
#6738 Aztán csak semmi gyorshajtás!
(Ugye az evidens, hogy saját készítésű skineket mutogatunk) -
#6737 Ezt csekkoljátok :P Saját skin :P Buy It,Tune It, Feel It! Abarth Racing :)
-
#6736 Gyere zúzzuk össze egymást
Erre a roncs XRG-re emlékszem még a ligából, meg a sárga XFG is sokszor ment el mellettem, de sose bírtam elolvasni mi van ráírva, most nagy kérdésre kaptam választ :D -
#6735 Kreativitásom kb. ebben ki is merül. Nagyjából itt abba is hagytam művészi tevékenységemet :)
-
#6734 Tuti az IloveKresz :D
Sztem japánszerverre se menjél vele :) -
#6733 Akkor jöjjön életem első skinje, már jó régen csináltam, de rengeteget mentem vele.
Egyszer felmentem vele egy arab driftszerverre és borzalmasan magyaráztak valamit, majd olyan 10 perc múlva szedtek valakit aki beszélt angolul és az elmondta, hogy kicsit erős nekik a skinem és leszek szíves lecserélni. Természetesen elnézést kértem és azonnal lecseréltem :D -
#6732 Szép lenne ilyen grafikával a játék:) -
Nagyonszép, sosem tudnék ilyeneket festeni. -
#6730 én még mindíg ezt használom(másik a csapattársamé):)
akcióban:
-
#6729 Ne rendezzünk egy ilyen kis házi skin contest-et?
Mindenki akinek van berakna pár képet az autófestéséről, csak hogy színesedjen a topik, meg hogy mások is lássák.
Nyilván nem hurrognánk le, csak mégis lenne itt miről beszélni és elterelődne a szó a warez témáról. -
#6728 Nem kell bonyolitani, az aki altalaban ilyen egyszeruen bejon, warezel, az ugy sem olvas, lat, stb.;)
Irni kell egyszer, hogy nincs warez, es ennyi. Nem kell mindenkitol 1-1 komment, aztan vita, es a szokasos temak kibeszelese oldalakon keresztul;) Talan nem ir tobbet, ha meg igen, esetleg megunja 1-2 hozzaszolas utan, ha latja, hogy a kerdesere nem jon seemmi tobb valasz;) -
#6727 Nem lenne probléma csak utána a folyamatos és fölösleges HSZ-ek tömkelegével lenne tele a topic ( valaki, hahó stb.. gondolom érted )
Inkább a legcélszerűbb az lenne 1 figyelmeztetés és a 2. már bannolás atopick-ból.
Ez lenne szerintem a leg célravezetőbb és a leghatásosabb megmozdulás a részünkről. -
#6726 Inkább a szövegdobozba kellene rakni egy nowarezes gifet, mint más totyikokban.
valahogy így:
-
#6725 Erről jut eszembe,hogy az anyukám testvérének a fiának bátyjának a feleségének a lányának a fia hogyan tudna nem eredetivel játszani onlájn?