Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

r4f1
bocsi az offért, de ez most életbe vágóan fontos 😄
Valaki nem akarja megajándékozni magát karácsony alkalmából egy Logitech MOMOval. Nagyon sürgõs. Motort akarok venni. 10 ezerért odaadom.

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

bardocz
valaki el tudná nekem magyarázni a dupla kuplungos viszaváltást?beállítottam gombre a huplungot,így eléggé nascarosan fog,de sebaj😄 nem tudom hogy hogy is kéne csinálnom,simán már tudok váltani,a kuplung se melegszik fel(xfg),de meg kéne legalább így tanulni,hogy majd egyszerübb legyen😊
Ombika
Storno torolve,megoldva!!

ERtem mar miert irtak akik G25-el nyomjak,hogy 900 fokon jobb,nah itt tenyleg jobb ezzel eg es fold DFP-hez kepest,pedig nem gondoltam volna!! 😊

Ombika
Nemtudom vki talalkozott e mar ilyesmivel Vista 64 bit + Logitech G25!!

Legujabb Y patch lfs-bol fennt es beallitasoknal eszlet minden pedal stb,de jatekba csak kormany mozdulatra reagal jatek! Ha benyomom,hogy ujjakalibraljam tengelyeket,akkor jobb szelen kijelzi ,hogy meddig nyomom bizonyos pedalt,de nemtunik el a kalibracio,hogy elfogadta az adott pedal benyomasat!!!<#nemtudom>

ÁjjLe BoBBi
_:?ASD_:?ASD:_SD?😄😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

passatgt
új kocsival blackwoodon 1:14:3 2óra után saját setup 😊

HTX.

hezi
Elvileg - mint minden windows-os ablakban - a billentyûzet nyelvét a bal ALT + SHIFT egyidejû lenyomásával lehet váltogatni HU ill. EN között.

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Alexease
Nem. Szerencsere, a BMW (elsosorban mint csapat) eleg rugalmas. Ok engedelyeztek, kezdemenyeztek, stb., hogy reklamcelbol PC-s jatekokban is megjelenjenek. Kezdesnek a F1.06-os BMW volt (LFS, rFactor), aztan a F1 2007-es (rFactor), utana az uj BMW M3 a Blimley!-tol, es itt az LFS-ben a Formula BMW (ezt inkabb egy csapat hozta ossze).
A BMW liszensz kicst draga lenne😊
Bakker! elkezdtem írni egy szöveget és véletlen nem nyomtam le a t t és a bevitel i nyelv átállt angolra..-.-
Szal ha chat be írok akkor angol a bevitel szal az Á helyett felsõ vesszõt ír stbstb...Hogy lehet ezz visszaállítni magyarrA?

pajti
Ez most hogy van,az LFS megvette a BMW license-t?
Mert akkor bõvíthetnék még az autókat, de jó lenne ha zárt kasztniban gondolkodnának... pl. M3😊 <#eplus2>

Smicy2
Én alap beállal semmit se változtattam rajta úgy mentem 1:17:58 -at

Charade GTti

kettes alá! 😄 1:13:70 körüli a legjobb idõ tudomásom szerint... én olyan 1:15.20 körül abszolválom...

www.smart-bus.hu

ChuckyHUN
most büszke vagy magadra ugye?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Hali...1.17.49 BL1 en FBW vel def báll + ülteték+keményítés milyen idõ?

Alexease
hezi
Nézd meg itt: www.xe.com

12font? az kb hány dollárnak felel meg? mert tervezem a vásárlását énis.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Alexease
Es az is elony, hogy 2003-ban amikor megvettem S1-et, utana 2005-ben az S2-ot, ugyanugy 12-12 font volt, mint most😄
Akit komolyabban érdekel ez a progi, tényleg megvehetné magának.
Melyik hasonló játékhoz van ilyen support, hogy bármikor is vetted meg, karácsonyra kapsz a fejlesztõktõl egy kis ajándékot egy új peccs formájában?
A legtöbb cégnél csak a megvételig fontos a játékos.
(egyébként biztos hamarosan lesz hozzá "olyan" unlock, mert eddig is volt mindegyikhez)
hezi
Fater hitelkártyája<#vigyor>
Am demósok! Minnyá itt a karácsony! Kérjétek meg mamit, papit, vegye meg az LFSS2Licencet 😄

kucsi08
köszi de én valami olcsobbra gondoltam😄

Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate

Alexease
kucsi08
szasztok!

tudna valaki adni nekem egy olyan progit amivel lehet unlock-olni az Y verziót?? esetlek egy linket ahonnan le lehet szedni
elöre is kösz

Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate

Alexease
Kellemes Unnepeket!
Alexease
En szoktam nagyon durvan mindig elgepelni valamit😊
Fuu de utálom mikor ez van... nemtudok mit csinálni gyorsan akarok gépelni és mellete a bill az meg egy szar....

<#taps>

Smicy2
[/img]

Charade GTti

Alexease
<#idiota><#zavart1>
[Walaki]D`Lair
azt azt 😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Smicy2
Boldog Karácsonyt Mindenkinek 😄

Charade GTti

mekora téket csináltál.... amugymeg csak írtam... attól még a "szabályok"-at betartom 😊

r4f1
ezt akartam én is kérdezni 😄
Azt ittem már azért felveszéitek , mert az aláírásában benne van ,hogy japán autókat szereti...

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

dehogynem 😊 de majd holnap 😊

[Walaki]D`Lair
semmi teszt, vagy felvételi vizsga??

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

amugy sztem nyugodtam felvehetünk tagnak ahogy nézem azaláírásod (japánautóbuzi) ez testzik már mert énis a japó verdákat szeretem 😊

[Walaki]D`Lair
"kisseb"

megint mit néztem el? 😄 (helyesírásra gondoltam)

[Walaki]D`Lair
Helyesen írni se tudtok...😄DDD

Amúgy jelentkeznék tagfelvételre...😊

azért nem... a színek megvannak... meg egy csomó minden, persze nemmondom hogy nincs mit dolgozni de már nem olyan mint mikor chuky beírta, persze máre csak holnap fogok vele foglalkozni mert nekemis kellene piheni 😊

bardocz
ha a design van majdnem teljesen kész,az szerintem max 50% 😄
jah szóval a regisztrációs gondomat megoldottam 😊 meg már mûködnek a dolgok amig eddig nem...

Amugy az oldal már majdnem 100%-os kisseb fejleszteni való még van de úgy a desing szinte teljesen kész...

bardocz
😄😄😄:😄DD
még vannak...

ChuckyHUN
hagyjad már... neked is voltak régebben gyengébb napjaid...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

A szegedi írásmód.😄

ChuckyHUN
mi olyan vicces kiccsákó?

LOL..