Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én ma mentem 1.16:92 -t😄

bardocz
hát nekem nem igazán megy,ma bementem 19 alá valamivel,setuppal egyszerübb lenne...
Misi az ezredes
? nem ez a maximumom de nem gameltem vele anyit h jobb idõket menyek!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

[Walaki]D`Lair
LOL LOL LOL OMG :ASD:ASD:ASD:ASD:ASD😄😄😄😄😄😄:😄😄S:SD:ASD:

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Misi az ezredes
lol én demoba formulával 1:15-1:16-os idõket megyek 😛

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

bardocz
de nem is én😄 volt akinek leggyorsabb köre 1:35 volt XD
Akkor nem én vok a leg bénább.😄

alma2
Ez az en szerencsem, itt az s2 licence, de itt az uj bmw auto is. Igy leginkabb azokon a szervereken vannak ahol az uj autoval lehet szaguldozni, na de ezt a demoval is megtehetnem, nem igazsag 😊

szerintem

Naxos
gyertek pinkre 😊

Naxos
ha demo akkor felõlem...

Alexease
Insomnia?! <#idiota><#zavart1>
Naxos
mennyünk már részelni valamelyik szerverre.

bardocz
s2 drift szervereken vannak hotlappingoló hülyegyerekek,akik ha keresztbe kanyarodsz fék nélkül vágódnak beléd?ha nincs akkor az nem is izgalmas-.- 😄D
Engem csakis kizárólag drift szervereken találsz 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

bardocz
demo,és változó,amelyiken normális menyiségü ember van,és még rá is férek
Naxos
melyik szerveren nyomjátok?

bardocz
nekem 1:19.08 volt legjobb blackwoodon bmw-vel😄 default setup,volt egy csávó,17-16-majd 15-ös idõt ment,úgy ment el mellettem mint a huzat😮
Kösz...-.-

én meg mentem be a boxba és nyomtam egy alt+tab kombinációt... és láttam egy szöveget aminek értelme nemvolt...

Fakk..-.- Tegnap def beállal sikerült 17.1 et mennem..XD És ott dühöngtem, hogy az a rohadt s kanyar nem megy pedíg tegnap elõtt ment..Tudom, hogy nem valami fényes idõ, de én nem sokat játszk vele.De már menntem 16.5 környékét is.😄<#idiota>
Megyek be a box ba erre látom, hogy nem is a jó hanem a def beállal mentem véletlen.:S

r4f1
hát sz.tem 2 között a különbség ég-föld
Szedd le amit mondtam 😊 Megfogsz lepõdni , mennyi minden változott.

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

Pedig tudok vele racsingolni.Csak láttam a neten patcheket és gondoltam lehet vele segíteni a játékon mint például :grafika , hang, pár új cucc, stb.

nemnagyon...

leszedem de az amit kaptam az semmire sem jó?

r4f1
szedd le a legutolsó teljes verziót.innen

<#idiota><#taps>

Én igy kaptam a progit ez a neve LFS_S2_DEMO_ALPHA_L és ezt az egy patchet LFS_S2_DEMO_PATCH_L . Mik vannak még és hol?Mármint patchek?

Naxos
abc betüsorrendben adták ki a peccseket.

Sziaszto! Egy kérdésem lenne honna tudnám letölteni az összes patchet ami eddig kijött az S2-höz mert a neten csak össze vissza vannak és nem tudom a sorrendet.link vagy linkek is joklesznek?

bardocz
lool 24 körös verseny,a 24. körben kifoyott a benzin XD és elsõ helyrõl estem ki 15 sec.-es elõnyel XD
bardocz
nem si olyan rosz ez a bmw😊
szerencsére minden demo hoston vannak idióták4-bõl 3 versenyen löktek ki,de csak azért mert az eésõt a boxból rajtoltam,meg volt egy zero-cool nevü kis pöcs,kanyrba véletlen meglöktem,kv versenyen elsõ kanyarban ezerrel belém... az ilyeneket fel tudnám darabolni,meg akik leparkolnak a kanyarban,az íven
felvettelek...

r4f1
NO WAREZ<#hehe><#nezze>

MerlinW
Az unlock úgyis csak offline módban használ nem?
Egyébként X-hez láttam unlockert torrenten.

[merlinw.org]

[Walaki]D`Lair
holnap akár egész nap jó, vegyél fel MSN-re és megbeszéljük

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Amugy téged érdekel még a Klán? 😄 mert akkor az oldalra regelj be és beszéljünk meg egy idõpontot, hogy mikor mennél egy teszt kört 😄

alma2
Ha keresgelsz a neten meg szerencsevel is jarhatsz egy unlockolt s2 verzioval.
amugy a heten megvettem en is...

szerintem

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aljas...

bardocz
még egy nagyon régi verzihoz van crackem,de azt már képtelenség beszerezni XD
[Walaki]D`Lair
Csak ha megveszed.

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Hali valaki megtudná mondani hogy hol lehetne unlock code-t szerezni mert sajna pénzem nincs rá de a játék nagyon ütõs és nagyon örülnék neki<#vigyor2><#worship><#worship><#worship><#worship>Elõre is köszi

csá

és<#worship>
bardocz
akkor szekvenciális váltómmal nem is próbálkozok😄 amúgy nekem kell kuplungolni mert úgy állítottam be,és nagyából jól tudom használni😊
pajti
Aham. Pedig jó lenne...😞 Ma mekkorát néztem, kipróbáltam a Project Torque-t (ami egyébként ingyenesen letölthetõ) és mit látok, licencelt autók vannak benne. Rx-7, Corolla GT-S, MR-2 :o
Most kérdem én, LFS-be mér' nincs?
<#rinya><#idiota><#buck>

[Walaki]D`Lair
ja igen 😊

a gázfröccs kimaradt! 😄

www.smart-bus.hu

Naxos
én se jáccok az Y-al mert nincs kormányom. X-es szervereken még elõfordulnak elvetemedett xrt-s racerek.

[Walaki]D`Lair
Szekvenciális váltóval nem te kuplungolsz, azzal lehetetlen.

A dupla kuplungolós váltás 2 lépésben történik, kuplung+sebességbõl ki, kuplung felenged, majd kuplung+sebességbe be. Gyakorlatilag manapság már értelmét vesztette, régen kellett a szinkronizálatlan váltók miatt.

MaSzKa
új kocsi BMW :-)

a neten Demo-ba megy a kilöködés :-(

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

r4f1
erre én is kíváncsi lennék...De úgy teljesen az egészre. Hogy ez miért jó ,hogy kell stb stb sry noob here 😊

bardocz
jah és mégegy,menyire lehetséges ez szekvecniális váltóval?vagy nagyon gyorsan kell csinálni?