16062
  • Ombika
    Egyben magyar bajnok is!! :)
  • R0zs0máK
    Az a madár indult nálunk is az OB-n (az izraelita) máriapócson és azt hiszem 3. lett...
  • Misi az ezredes
    Ez nem ötlet 1 éve smileket csináltunk :D lehet pont nem voltál ott de csináltunk :) régi gépemen meg vltak a képek!
  • Misi az ezredes
    De nem tudom mi hasonlít ezen a tiedre :D De azt már priviben túl sok lenne az OFF thx
  • Prézli
    Látványos ez a PS, de szerintem ez a "kevesebb több lett volna" elméletre egy gyönyörű példa.

Más:
    Egy kis érdekesség: Múltkor felmentem egy szerverre és egy Izraeli emerkével beszélgetni kezdtünk, majd kiderült, hogy barátja Kerényi Ádámnak, aki egy Piros BMW-t hajt a magyar drift bajnokságban, akit én láttam még nyerni Tökölön. Kicsi a világ...

Hogy ne legyen teljesen off:

(Aztán nem ellopni az ötletem :D)
  • Misi az ezredes
    :D :D de a hasonlóság elvész ott h mások a skinek és a design is saját kezem műve nem copy!
  • Tomsteel
    bizonyára csak a véletlen műve, de elég sok hasonlóságot vélek felfedezni az új skin és az én skinem között, amit annyira el akartál kérni :)
  • R0zs0máK
    PS
  • Máté94
    Szerintem csak PS.
  • bardocz
    Ez valami füstmod,vagy csak PS?
  • Misi az ezredes
    És íme a játékban készült képek a régi és az új skin ről!

RÉGI:

ÚJ:

• R0zs0máK
    Hát ott a probléma, az Y19-től van tekerés, és a Z-ben van már jól használhatóan benne...
  • w77d
    Y verzió..
    remélem ezt kérdeztedXD
  • R0zs0máK
    Melyik peccset használod, Laller? :DD
  • w77d
    nekem még mindíg nem megy ez a replay tekergetés dolog... egyszerűen nincs egér sem a visszajátszásnál, amit lehúzva megjelenne az időcsík...
  • Misi az ezredes
    Mi a problémád? :D nem értem ezt mire érted és kinek szántad!
  • Prézli
    Miért ide járnak az emberek kiélni szellemességüket?
    Inkább menjetek az Ismerd fel a képről a játékot topikba és tippeljétek meg minden képre, hogy Crysis.
  • GPx8
    Van még időd gyűjteni bőven...!
  • ChuckyHUN
    LEhet megveszem az S3at ha megjelenik.... Van mááá ZÉ Krekk????(nebannoljatok:D)
  • Prézli
    Legköelebb majd inkább először keresek és aztán kérdezek, Hátha mást is érdekel
  • Prézli
    Nem akarja nekem vki megtanítani, hogy hogyan kell így renderelni?
    (Addig, hogy 3DSMax és vmi Brazil plugin addig megvan, de utána homály)
  • Misi az ezredes
    Íme még 1-2 kép és egy video is :)

>>> Video letöltéséhez katt a linkre <<<
  • bardocz
    Kár hogy gyengusok a gépek.Amúgy én is az ívek miatt tudtam nyerni vidámparkban,ugyan olyan szintű gokart ellen,a csávó mindig belső ívről kezdett fordulni,én gyorsan kicsaptam külsőre,és ő a kanyarban lesodródott,én meg nem,és így tudtam megelőzni.De ez a pálya jónak tűnik,meg az árai sem annyira vészesek,mint mondjuk ami budaörsön van.Igaz az 800m-es pálya,de annak is jó a vonalvezetése.Egyszer kiprbálnék egy 20-30 lovast is.
  • Prézli
    Hál az istennek gyalog közel van ez a pálya, ide mentünk. 7 lovas gokartok vannak, sajnos motorikusan nem egyformák, 30 kör után nem hittem el, hogy haver még mindig 7 századra elhúz, átültem a gokartjába és gyorsabb voltam nála 1 mp-el :D
    Nem sok jön le, de 23:85-ös kört mentem az 5-össel, haver a végén 23:24-et a 7-essel, ami nagyon brutál volt, de én abba nem ültem (ezért is mennék mégegyszer)
    Amúgy teljesen ugyanaz mint amit az LFS-ben látsz, mondjuk FBM-el, csak jobban fáraszt. Élő példa vagyok, hogy az LFS-en meg lehet tanulni vezetni :D
  • Misi az ezredes
    Engem nem szeretnél meglepni egy 150 e FT-vel ? :D

Szeptemberben ASUS Gforce 8800GT 1gb-os 1,8 ghz-s 2 magos proci meg nem tom még mien alaplap és egy G25 :O ki bírom!
  • bardocz
    Én csak vidámparkos gokartot próbáltam,de ott nagyon gagyi a pálya(mind2)és a gokartok közel sem ugyan olyanok.A pályákon bárki végig megy,full padlógázas mind2,egyiken egy törött kerekű gokartal mentem,és azzal sem kellett fékezni -.-" Még jó,hogy anyám észrevette,hogy érdekes a mozgása a keréknek,45° öszetartás elöl -30°os kerékdőléssel...
  • Prézli
    Szép látvány lehetett :D

Nekem a saját vezetési stílusomtól lett hányingerema gokartpályán (életében először volt ott) Csapattársal voltam kint, aki azért már volt gokartozni előtte, aztán végén már 1mp-t kapott annyira belejöttem. A legjobb az volt, hogy a hányingert az okozta, hogy 48 kilómmal és sovány önmagammal összevissza csapódtam az ülésben és noha nem éreztem de "összevertem önmagam" Most, hogy a 2cm -es vízhólyag szívódik fel a kezemről és már nem kell ülve aludnom, komolyan fontolom, hogy meglepem magam még egy kiadós kínzással a héten.
  • Misi az ezredes
    Othon töltök fel új képeket! Meg ha nagyon szeretnétek akkor video-t is :)

Tegnap fincsi volt a Jäger meg a házi palesz haver bírt bírta "ezt állította" és kb reggel 5 felé kidobta a ... :/
  • Prézli
    Igen, ezért ajánlott szépen feltűntetni a nevet a kocsin, de külföldiek körében nem jellemző a lopkodás, inkább mindenki csinál magának.

Nevano: igen, nyár van, ilyenkor nagy a hőség :D
  • atenza
    Egyébként ha feltöltöd a skinedet, akkor azokat mások is használhatják? Vagy pedig lezárja a felhasználó nevére?
  • Misi az ezredes
    meeg van :O
  • atenza
    Majd ha csinálok vmi normális skint akkor megkérlek rá, eddig még csak egyet csináltam, amilegalább 1éves és nem is fejeztem be anno.
  • Prézli
    Felmentem vele egy japán szerverre és annyira kürülállták, hogy nem bírtam mozdulni :D
    Megkérdeztem tőlük, hogy jók-e a feliratok (egy olyan fordítógéppel kerestem ami magyarul is tudott és az 'ass' szerinte annyit tesz mint 'nő', így jogos volt a félelmem, hogy vmi hülyeséget fordított nekem) persze jók voltak, teljesen belelkesedtek.
  • Prézli
    Szerintem a játék felhasználó függetlenül keres LFSWorld-ön, szóval ha nagyon akarod akkor én feltöltöm a skined és akkor látják majd. Mások is így csinálhatják, hogy Schumaheres meg F1-es skineket használnak amik alapból fentvannak.
  • atenza
    Csak úgy lehet vmi szép, ha egységében szép, mivel, gondolj csak bele, hiába raknád teli az autót szebbnél-szebb art-okkal, a végeredmény eléggé kiábrándító lehet, főleg ha zsúfolásig pakoltad tele...
    De ez csak egy észrevétel volt, egyébként tetszik hogy nincs teli cicomázva :)
  • atenza
    Gondolom neked megvan a licence, azért látják. Én is beraktam egy saját festést, de nem látta senki, és ki is írta a játék h nem találja az lfsworld-ön a festésem, oké mondom ez nem akadály, feltöltöm neki ha erre vágyik, azonban ott csak S1 v. S2 licence-el engedélyezi csak a feltöltést... Néhány egyedi fényezést már én is láttam másokon, de gondolom ők a full-al tolják.
  • Prézli
    Valóban nem illik, de az autó nem egységében szép, hanem a kis részletekben. A vicc az egészben, hogy először egy kardos csávó volt a jobb oldalon, majd lett a bal oldal és nagyon nem illettek, úgyhogy jött a Zero. A háta meg a Japán hegyeket igyekezett ábrázolni, meg mivel nagyrészt hátsónézetben driftelek, szeretek látványosabb fart csinálni.

Én meg mostanában sokat járok Torespont 2 szerverre ami Demo és nekem nagyrészt letölti a skineket, meg mások is látják az enyém.
  • atenza
    Ahogy elnézem továbbra is csak a licence -elt játékkal lehet a skineket mások számára láthatóvá tenni a játékban... Pedig már kezdtem örülni, hogy végre ezt is lehet...

Prézli: a skined eleje és bal oldala szép lett nagyon, de szerintem a jobb oldala és a hátulja nem illik hozzá.
  • Ombika
    Jaja!!
  • wakizashi

Ha ez se jó feladom