16062
  • MaSzKa
    imageshack.us-ről sose nyomjál be képet m,ert béka lesz

csak linkbe
  • Máté94
    B-é-k-a!:D
  • hezi
    Egér + pedál :D:D
  • Tomsteel
    tőlem lehet akármilyen lapper, meg felhívás, a lényegen nem változtat
  • hezi
    LFS.NET-en regisztrálni kell (gy.k.: Create Account), aztán adj meg egy Game Passwordöt (minimum 8 karakteresnek kell lennie), aztán ezt beírod lfs-ben a "regisztrált felhasználó neve" című mezőbe, és connectolsz :)
  • hezi
    Na most voltam Törésponton, sajnos egyetlen admin se volt, akinek beszólhattam volna, hogy bannoljon
    Viszont most megy rajta valami házi készítésű lapper, ami azzal kezdi, hogy akárkit kérdés nélkül bannolhatnak. Ez már így egy fokkal korrektebb. Teccik az is, hogy aki laggol, azt a rendszer automatikusan kidobja :)
  • darkhmz
    Honnan töltötted le a Z verziót?
  • Rayne89
    Hali szeretnék kérdezni az Y demoban lehetet multizni a Z-ben miért nem lehet? vagy csak nekem rossz valami?
  • hezi
    Ugyanígy jártam én is, pár hónapja meséltem is itt. A legnagyobb paraszt host, tele gyökerekkel. SDEVILHUN-nal az élen
  • MaSzKa
    a szemétje
  • Tomsteel
    felmentem utána demo accounttal, és megkérdeztem, hogy mégis mi a fene történt?

"bocs, nagytakarítás volt, és véletlenül beleestél"

nabazzz mondom szép kis szerver
    Maradtam még pár percet, és a srác minden külföldit !! KIBANNOLT !! felszólítás nélkül. Akkor esett le, hogy a HUN jelzés hiánya miatt tiltottak ki (mellesleg "sziasztok"-ot köszöntem, ahogy mindig is teszem, ha magyar szerverre megyek). Hihetetlen, legalább kirúgta volna, vagy ha már ilyen állatok vagyunk, akkor egy "bocs, te ide nem vagy hivatalos" üzenetet mielőtt kitiltja őket.
  • Misi az ezredes
    Biztos sok látogatója van!

Ma nyomtam egy TWINT egy gyerekkel egyszer véletlenül megkocoltam bepörgött szanaszét zúztam magamat és őt is írom hogy sajnálom és h én hibám volt erre mint aki meghibbant vagy 10 percen keresztül mindenkit tört zúzott! :S szal a bannolás is ilyesmi lehetett azon a serveren :D (Hirtelen nagy harag másra kivetítve)
  • Tomsteel
    Valaki nagyon jól szórakozik Töréspont szerveren.
    Gondoltam megnézem már milyen szerver, csatlakozok, erre 5 másodpercen belül megszakadt a kapcsolat, és mikor próbálnék újracsatlakozni kiírja, hogy a hoszt elutasította a kapcsolatot. Biztos jó szerver
  • wakizashi
    Ha a drag érdekel katt ide.
    Elég jó mod ,annó hostoltam én is soxor ,csak kell pici felügyelet mert ..mind1 majd meglátod ,nem lövöm le a poént :D
    (ne kérdezd mit hogyan ,rájössz hama ,hogy nem bonyi)
  • Máté94
    XRT-nek hívják:D
  • Roger6
    Igaz-igaz!
  • bad boy 2
    hát ja csak a turbosnak van egy felingje
  • bardocz
    Simával is lehet bőven driftelni ;)
  • bad boy 2
    na mind egy akor maradok a driftnél
    kár hogy a demoban nincs már meg a turbos hátsókerekes gép
  • R0zs0máK
    vagy nem is akar...:))
  • Roger6
    Rozsomák drifteres, csúszik a hátsó gumija, ő nem dragol! Vagy nem tud...
  • R0zs0máK
    Majd kinövöd...XDDD
  • bad boy 2
    hellosztok valakit érdekelne itt drag verseny??a hátsó kerekes autokal menénk
    éslegaláb négy ember kellene 2 versenyzik egy rajtot indit egy meg nézi ki füt be elsőnek
    a demo pálya egyenesében lenne megrendezve erre lene igény mert akkor csinálok egy ilyen hosztot és mit tom én este 8 tol lehetne indülni
  • Tomsteel
    dübörög a gazdaság
  • hezi
    tyűha! xe.com szerint ma 24.00 GBP = 7,036.93 HUF
  • hezi
    Nem kell voucher kód. Regelsz, megadsz egy game passwordot, ami minimum 8 karakter, azt ezzel mész lfs-be
  • Ombika
    Amig nincs vege idei bajnoksagnak,addig o az vazze!!! Jah ,h te jobb vagy nala is!! Loooll!!
  • Olcsóvér
    oké akkor mondassz egy voucher kódot vagy mi4f4szt?
  • bardocz

RIP

Azt hiszem abba a suliba járt,ahova most én,és ofőm is nagyon szerette,meg talán kenuztak is együtt
  • Tomsteel
    jujj, ez komoly
  • passatgt
    http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=189785
  • bardocz
    Hát elnézést,de nem tudom :\
  • passatgt
  • bardocz
    Ööö meghalt a F1?Van benne valami,nade azért annyira nem szar.
  • Prézli
    Egy magyar szerverről, azthiszem tudjuk kinek szól
  • darkhmz
    Itt regisztrálsz http://www.lfs.net/ , aztán mehetsz online játszani
  • janikazs
    hy! nekem csak a demo van meg :( azzal hol/hogy tudnék neten jáccani ?
  • R0zs0máK
    1. Szeles Adorján 44
    2. Dénes Miklós 39
    3. Varga Tamás 34
    4. Radák János 30
    5. Szekeres Péter 25
  • Prézli
    Meg is lepődtem volna, ha én találom ki ezt először, de mint látod ez nem smiley. Amúgy elég hamar elkezdhettél ilyeneket rajzolni, mivel napra pontosan meg tudom mondani mikor indult el először a gépeden az LFS.

"Ez nem ötlet" < Akkor micsoda? Ha lemásolsz egy skint az is ötlet.

Walaki: Idén ki áll nyerésre? Nem nagyon követem figyelemmel a dolgot.
  • R0zs0máK
    Volt tavaly...:P