16062
  • Misi az ezredes
    Adminok nem törődnek azzal ki vagy mindenkin ugyan úgy leveri ha szabad így fogalmazni :)

http://bilmosk.org/simulcastPlayer.swf élő F1 engem nem érdekel inkább megyek s2 bye :)
  • Cowek
    Alex itt bannt??? LOL
  • Máté94
    Elmegetsz a pébe!Csak BMW?Na ne!Inkább lrgyen az összes fantázia kocsi.Elég már a licenszből:D
    Vagy legalább csináljanak új autókat.Viszont nekem leginkább még mindig az időjárás hiányzik.Meg mondjuk minden ami az autóba van mindent lehet írányítani.Plussz valami autom jó törés fizikA:)
  • ChuckyHUN
    xD az azért már túlzás...Egyszerűbb lenne kiadni a GTt pécére is..
  • MaSzKa
    sztem pont ezzel lenne jó
    emléxem sokaknak pont ez miatt tetszett a porsche unleashed meg a szép versenypályák is jók voltak

pl régi és új bmw is lenne benne az összes

pl milyen jól nézne ki az lfs-be az M1-es ProCar és itt sokkal valósághűbb lenne az írányítás is

és megoldanák pl az esőt többféle változatba is pl(monszun, vagy csak csepeg és villámlik)

sztem ezekkel többmindenki számára lenne eladhatobb a játék úgy hogy a még valósághűbb lenne és valós autókkal

pl lehetne benn Mini is vagy esetleg annyi Autó mint Gran Turismo-ba
  • darkhmz
    Vane benne tuning most is. Belépsz a boxba és tudsz egy csomó dolgot állítani + ott van ugye pl az XRG -> XRT -> XRR stb.. Optikai tuning, motor tuning mi kell még
  • ChuckyHUN
    Ja és a kis buzzancs semmit nem a dki...
  • Misi az ezredes
    http://youtube.com/user/Chudy2001 moder csávó
  • darkhmz
    WEATHER

BHMS: Loads of questions came in about weather, what kind of weather effects we are looking for in S2, or do we have to wait until S3 to see them?

Victor: Weather effects will not be in S2, but will indeed have to wait for S3. It's not completely decided what effects there will be, but an old wish is to have 'real time of day' (position of sun). So that includes night driving. And a weather system would not be complete without at least having rain for wet road surfaces. Looking forward to that myself

Tehát majd talán egyszer sok-sok év múlva lesz változó időjárás
  • ChuckyHUN
    Nem feltétlenmül csak BMwk lehetnének fantázia autók + Bömik, De nem cska m5m3 hanem kissebb motorosok is pl 316, 735, 528 stb stb különböző változatrbn, jó lenne!! JA meg esetleg egy pár kis tuning dolog, meg a motoron is lehetne állítgatni tehát pl Chip, Veztengelyállítás STB a Chip alatt azt értem h át leet irni pár cucot, DE SAJNOS EZ SOSEM LESZ ÍGY úgy erlvesztené a játék az igazi LFS feelinget:))) Így már inkább NFS lenne:)
  • Misi az ezredes
    Csak próbáltam kiemelni hogy tényleg könyörtelenül kapod a ban-t :S
  • MaSzKa
    jó lenne a BMW megint betámogatna

szereznének +10-20 embert designert
    fejlesztőt stb-t

és
    meg lehetne úgy csinálni játékot mint a NFS Porsche 2000 csak BMW-kkel
    az lenne a szép
  • Alexease
    Ahogy irtam, "valszeg", vagyis gozom sincs, ennyi erovel meg lehet is;))))
  • passatgt
    MIÉRT?
  • Alexease
    Leragasztotta a gombot;)))) De ugy sincs a lampanak fenye, csak a fenyszoro vilagosabb, vagyis teljesen felesleges;)

Valszeg az S3-ban sem lesz se eso, se ejszakai palya;)
  • MaSzKa
    de azt hogy csinálja, hogy világít a lámpa folyamatosan
  • atenza
    Nem értem egészen pontosan a dolgot, mostmár a Q2 megy? Mert azt írja hogy Q1 completed!?! Azaz mostmár akkor nem lehet beszállni?
  • Máté94
    Nem rendelelt.Csak valaki unatkozott és csinált egy videót.
  • MaSzKa
    az Z elötti patch-be csak fénykürt volt
  • darkhmz
    Fényszóró van, esti pálya nincs, esőt meg holnap estére mondtak
  • MaSzKa
    amúgy van már estipálya a játékba meg fényszoró?

eső mikor lesz?

azok a felhők szépek nagyon

ez valami renderelt valami nem?
  • R0zs0máK
    Télleg, volt ilyen kérdés?
  • Alexease
    Es ez hogy jon ide, foleg CapsLock-kal?;)
  • Tomsteel
    Nagyon jó kis intro, el tudnám képzelni a játék elején :P
  • Tomsteel
    lol, még nem láttam Scawent

komolyra fordítva: érdekes dolog ez, bízom benne, hogy egyre többen felfedezik ezt a "játékot", és sok hasonló jellegű kezdeményezés lesz!
  • Solt
    Csak ne kiabálj! Nyugi...
  • Misi az ezredes
    REKLÁMÉRT ÉN 1 HÉT BANT KAPTAM KÖZBEN CSAK A SAJÁT HONLAPOM REKLÁMOZTAM AMIBŐL SOK HASZNOM NEM VOLT! MIVEL CSAK EGY TEAM HONLAP! DE MIND1 NEM OFFOLOK
  • Alexease
    Az LFS topicban, egy ingyenes bajnoki sorozat? De igen, reklam:)
  • Máté94
    Ez nem reklám?:D
  • Alexease
    Versenyzo kerestetik;)
    A nyeremeny egy igazi Formula BMW sorozat;)

Video: http://www.v1championship.com
  • janikazs
    Hy. Egyedi skineket hogy tudom használni a kocsikra? Valaki tud segíteni?
  • pointer4
    Logitech G27 Force Handy :D
    És kéne egy libikóka a billentyűzet alá, és 1 szervómotor hogy döntse a cuccost :D
  • solo
  • hezi
    Ha lenne rá kereslet, Logitech biztos rácuppanna:
    Logitech G27 Handy 2010:
    - Forece Feedback optical mouse: a kétmotoros műterheléses technológiának köszönhetően minden kanyarban valósághűen érezheti az autó súlypontjának változását és a gumik kicsúszását
    - Kézi pedálok: ne kímélje az acél pedálokat – a gáz- és fékpedál mellett még kuplungpedált is használhat
    - Váltókar a kisujjhoz: kényelmes sebességváltáshoz egy hatsebességes váltó áll rendelkezésére a legélethűbb vezetési élmény eléréséhez
    Felejtse el a játékot, és élje bele magát a valódi versenyzésbe!#idiota]
  • solo
    Váá, egy ilyet én is csinálok.Pont van egy régi kormányom :)
    Bár, inkább azon gondolkozom, hogy a momo hoz csinálok egy kuplungot, és akkor a pedálokat kiszedem ebből a műanyag házból, és aluból csinálok egyet.Cask a potikat meg a rugókat használom fel.Pedál az vagy hajlÍtott mint a wtcc autókkban, vagy olyan mint a v8 SC ben.
  • bardocz
    Ha úgy adják,hogy "nídforszpíd kompatibilis!" vennék mint a cukrot:D Am ha nem lenne drága én is simán vennék egyet:D
  • pointer4
    Ezt buszon kéne, hanyattegér :D meg mikro kézi analóg gáz/fék :D
    Most komolyan, ezt hogy kéne eladni? mi lenne a marketing neve ? :D HandyPedals? :D
  • bardocz
    Ez kurva jó:D Laptophoz utazáshoz mekkora már:D Repülőn előveszed,csinálsz valami egérpadot is,a melletted ülő meg néz bután:D
  • hezi
    LOL. Sikerült telefosnom a fórumot szemét postokkal. húúmostmilesz
  • hezi
    Jaééértem. Azért nézek bután, mert nekem megjeleníti a képet :D:D.
    Akkor nem linkelem be, hanem NÉZZÉTEK MEG