16062
-
#7444 ...az az nfs. -
#7443 Majd megpróbálok figyelni:D -
#7442 zsír szoktam arra menni főleg mikor megyek a korába meg ilyen helyekre... mostanába akkora forgalom volt ott :D vendégmunkások húztak haza... én fogtam magam és felmentem a villamos sínre azt ott nyomattam :D meg most a villamos helyett BKV buszok mennek az is lol :D -
Igen!Ön megnyerte ezt a kérdést is:D -
#7440 a rókusi a Kossuth Lajoson van? -
#7439 Ha gyakran elmész a Rókusi suli előtt akkor biztos látni foglak:D
A szünet nagy részét az ablakon való kinézéssel töltöm persze a friss levegő miatt meg a szép autók miatt:D
-
#7438 S1 moddolható? ahhoz már nincs város? :D -
#7437 kezdhetsz amúgy láttál már a városba 1 sötékék VW Ventot? sötét üvegekkel fekete RacingHart felnivel meg remus rendszerrel száguldani? :D mert akkor én voltam XD -
#7436 S1-et:D -
#7435 Szegedi vagy?:O
Azt hiszem lehet elkellene bujdosnom?:D -
#7434 amúgy moddolható ez az LFS? tehát lehet belerakni modelleket? mert akkor lehet hogy nekiállok modellezgetni meg képeket csinálni meg konvertálni és 1-2 hónap (vagy év ) alatt összeraknék 1 várost... -
#7433 nem férnék bele a tükörbe XD -
#7432 Miért?Ha eléd raknék egy tükröt elrepedne a szépségedtől?:D -
#7431 az a szerencséd hogy nem látsz engem -
#7430 visszamenőleg kifizetném nekik az összes részt amit kipróbáltam :D -
#7429 Amúgy tök vissza húzódó vagyok de itt nem látszik mert nem tudom kivel állok szemben -
#7428 jah váltsunk -.- amúgy lehet ha bombázná a fél világ az LFS fejlesztő csapatát és csinálnának város szimulátort akkor 10000% hogy megvenném ezt a hulladékot :D -
#7427 Amúgy is ahoz még nőnöd kell:D -
#7426 Addig jó, amíg modják... -
#7425 Legalább életben tartom a topicot:D -
#7424 naja... -
#7423 De.Mondták már:D -
#7422 Váltsunk témát:)
Kíváncsi vagyok mi lesz a 0.6 Beta A-ban:D -
#7421 Te Máté!
Így 14 évesen nem nagy kicsit a szád? Ha a fiam lennél, és így beszélnél egy idősebbel, asszem megnézhetnéd magad... -
#7420 igen összetörheti... de a játékba összetöri 100x mire megtanul vezetni és akkor már a valóságba lesz elég rutinja hogy ne törje össze... -
#7419 amúgy meg ezek a 3D drájving szkúl meg a társai szart sem érnek... -
#7418 Az az ő baja.Ugyan úgy összetörheti mint a játékban:) -
#7417 nem hasonlítom csak éppen inkább a játékban törje össze a verdát mint a valóságba...
amúgy meg szimulátor te tudatlan -
#7416 Legyen elég,hogy van egy ilyen játék mivel lehet gyakorolni.Azt kész:) -
#7415 Ne hasonlítsd a játékot a valósághoz! -
#7414 de mekkora lenne nem? 1 ilyen játék nincs a földön... lehet le kéne védetnem :D megveszem a fizikát az LFStől aztán levédetem a nevet meg az ötletem és csináltatok valami fasza város simulátort... de sztem már van ilyen meg a haverom arra panaszkodik hogy ezeket miért nem lehet simulátorokon begyakorolni? ezeket a kuplung + váltás kombó meg ilyenek... meg a városba az autók között menni bla bla bla... mert ha begyakorolná szimulátorba akkor simán menne a városba azt mondta :D -
#7413 Magadban:D -
#7412 Ne számíts rá:)
Ki venné meg azt őszintén?
Senki!
Na menjél szépen haza és otthon internetezzél! -
#7411 Jó néha egy kicsit álmodozni:)) -
#7410 -
#7409 nem tom akkor valami játékfejlesztő csapat vegye meg a fizikát azt csináljon 1 City Simulatort :D -
#7408 Na, hogy fellendítettük a topicot, mi? -
#7407 Én is ezt hangsúlyozom:) -
#7406 Még várhatsz vele 10 évet:) -
#7405 nektek jelent valami az, hogy "RACING SIMULATOR" ?
Hagyjuk már ezt a város dolgot!