Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hezi
Naja 😄 úgy értettem a bõvent, hogy szerintem képesnek érzem magam egy 1:33.9x-es idõt futni, és az még 0,3 másodpercnyire van... és az nagyon sok, szal van még benne bõven 😄
Setupolni nem tudok, próbálgatni meg lusta vagyok, és még mindig a kb. egy éves DuCK-féle setet használom 😊

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Hát olyan nagyon sok már nincs benne, mert 1:33 valamennyi a rekord! 😊 Az a baj, hogy nincs lelkierõm nelkiállni egy teljesen saját setup-ot csinálni... úgy biztos megetudnám közelíteni pár tizedre azt a WR-t! 😊)

www.smart-bus.hu

Ráadásul nem kell pöcsölni egy winfos reinstall után, mint egyéb online fizetõs játék esetében! 😊

Egyébként tényleg relatív, hogy kinek mi a sok! Én ezért a játékért a dupláját is kifizettem volna, amíg egy CM Dirt-ért a felét sem! 😊 Ezt egyszer megveszed és a pénzedért folyamatosan fejlesztik, nem nyúznak le rólad évente, vagy kétévente tizenakárhányezret... 😊

www.smart-bus.hu

hezi
BL1+XFG-vel eddig 1:34.21-et mentem valamelyik demó szerveren, de még van benne bõven, az Y patch óta még nem mentem 100 környit ezzel a kombóval 😄

Blackwood XF GTI

www.smart-bus.hu

hezi
Solt > Nálad az igazság!! <#eljen>

Többmindenki (akinek nem inge, tudja mi a dolga <#vigyor>) >

Tisztába kéne már tenni ez az 'eredeti' meg 'nem eredeti' fogalmakat. Ezt én úgy értelmezem, hogy van egy játék, amit megveszel bótban, egy optikai adathordozón (gy.k.: cd vagy dvd 😛), és feltelepíted, és ha bennt van a lemez a meghajtóban, akkor játszol. Ez nevezhetõ EREDETInek. Akkor lesz 'NEM EREDETI', ha lemásolod, letöltöd, kiírod vagy felmountolod, feltelepíted, és felteszed a warez úton beszerzett crack-elt indítófájlt azé, hogy fusson a játék (másolt lemez esetén), vagy ha megvan az eredeti lemez, csupán lusta vagy minden játékindítás elõtt beletuszkolni a lemezt a meghajtóba 😄.

Az lfs-t meg csak letöltöd, és jáccol. Ha nincs semmid, akkor demó megy multiban is, ha meg megvetted, és tudod is a felhasználói nevet meg jelszót, akkor unlockolhatod, és S1-ben vagy S2-ben is megy a multi. A crack, vagy unlocker meg csak annyit csinál, hogy beírsz egy fake nevet meg jelszót, és a windóz registryjében (vagy valahol máshol) átírja ezt, ezáltal az lfs úgy "fogja érezni", hogy unlockolva van, de csak sinle playerben, mivel a multihoz kapcsolódik elõször a master serverhez, és ott a név+jelszó ellenõrzésével kezd.

Bocs, hogy ennyit okoskodok!
NO WAREZ, és CTRA forevör

bardocz
melyik kocsival hol?
Hmmm... nekem a legjobb idõm, 1:34:33... 😊)

www.smart-bus.hu

hezi
Akinek megéri, annak nem sok pénz. Másfél éve kezdtem napi szinten LFS-ezni, nyáron vettem S2-t, és azóta nemhogy megunnám, inkább egyre jobban rákattanok 😄. A legújabb játékok meg nem 8000-be kerülnek, hanem 12.000-15.000 Ft körüli értékben. Szar-fos Fifa meg NFS-ek, szép csilli-villi, meg nagyjából kihasználja a 70.000 Ft-os videókártyádat, de azokra 1-2 hónap alatt úgy rá lehet unni, de ez megint csak azt a kérdést veti fel, hogy kinek mi éri meg.

Az 'amateur' nevû gyerek pedig nem állat, hanem valószínûleg néhány kört már megtett a pályán, és nem a settel próbálkozott 😄. Aki tartja a WR-t asszem most épp 1:33.20-as idõvel, az már inkább nevezhetõ állatnak 😄

olvass vissza kb 2ot<#rolleyes>
warez meg tiltott szal szevasz<#integet2>

nem nem tudsz multizni warezzel...
internetes részére értettem...

sziasztok!

azt kérdezném töletek hogy nem eredeti játékkal is lehet ugyan ugy játszani ezzel a játékkal mint eredetivel?

boltba mennyibe kerül ez a játék? kb

van játék amiért ennek a fele is sok, ezért az élményért amit ez a játék ad, ez az összeg bagatel...

www.smart-bus.hu

Roger6
24 font? Az nem sok egy kicsit? 7-8.000 Ft. A legújabb játékok kerülnek annyiba! Nagyon jó a játék, meg minden, de azért 7 ezret nem adnék ki egy liszenszért...

Tegnap találtam valami holland szervert, ahol egybôl találkoztam is egy magyarral - Gyuri(HUN). 4 versenyt nyertünk együtt, hol ô nyert, hol én. Aztán megjött még egy magyar gyerek - amateur néven. Hát az egy állat! Verseny közben 1:35.20-as idôket autózott minden körben. Lehet, hogy nektek ez nem nagy eredmény, de nekem egy mp-vel utána van a rekordom. Fasza szerver, ma is felnézek rá, ha megtalálom...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

nyuny01
Akkor valahogy csak összehozom 😊

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

MerlinW
Valamint minden bankban lehet igényelni a lakossági kártya mellé virtuális master card-ot (magyarul: elektronikus számlacsomagot)

[merlinw.org]

hezi
"Új Visa electron logós" bankkártyával is lehet neten vásárolni

MerlinW
pl Paypal-al.
www.paypal.com

Vagy megkérsz valakit család, barátok lözül vagy legvégsõ esetben innen.

[merlinw.org]

R0zs0máK
nagy nehezen...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

nyuny01
Ha nincs dombornyomott kártyám,hogyan tudom megvenni a gamet?

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

MerlinW
Én megvetem, de attól másnak még akarhatok jót, nem?
Különben is csak pár autót nyer az unlockkal.

[merlinw.org]

R0zs0máK
24 angol fontot, ugyanúgy, mint eddig...

Roger6
Mennyit kóstál mostanában a liszensz? (S2)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

hezi
Há ja. Hónap elején én is mindig le vagyok égve. Akkor kapok fizetést <#vigyor>

nyuny01
Sajnos csak demom van,de ebben a hónapban meg veszem már régóta szeretném,csak sosem jött össze!
Elsõ skinem,elég egyszerü!

Ombika
CTRA RAce 1 alairom szerintem is korrekt ,most kezdtem oda jarogatni! 😊

bardocz
ház azt gondoltam,hogy nem fogja ugyan azt a skint leszedni többször is😊
Roger6
Állat a honlapod! <#nyes>

De miért vették ki a digitális seb. mérôt?

hezi
de, a skins_dds mappában vannak, és ami ott van, azt már nem tölti le még egyszer, csak ha változtatott a skinen a feltöltõje

hezi
Egy 1 kisebb pályán már 20 versenyzõvel is tömegnyomor van 😞 pl. SO Classic, vagy Fern Bay Club-on, meg ugyebár az lfs max. egyszerre 32 versenyzõt enged, de úgy hallottam, hogy SO Sprint 1-2-n max 16-ot.

Én általában a CTRA Race 1-en szoktam nyomulni S2-ben, de mostanában gyakorlok FBM-mel is a futamra, és akkor a Töréspont #2 demó szerveren szoktam boldogítani a népet, esetleg ZION demo

bardocz
ja a letöltött skineket nem tárolja el?hanem mindig újra letölti?
hezi
1-2 gigával megnõhet az lfs könyvtár mérete 😊 . A legkisebb, amit fel lehet tölteni, az 1024x1024-es, de alapértelmezésben, akik nem fizetnek + 1-2 fontot azért, hogy ekkora skineket letöltsön nekik a rendszer, azoknak mások skinjeit csak 512x512-be tölti le

Roger6
A többezer skin elfér 50 MB-ben... Egyébként milyen verseny az, ahol többezren állnak rajthoz? Fú, az lenne az állat ám! <#eplus2>

Ti melyik szerverre szoktatok járni?

bardocz
amikor lejön több ezer skin azért annak már lehet egy kissebfajta mérete
Roger6
Szerinted egy skin mekkora méretû? Nem hiszem, hogy gigányi méreteket öltenének.

bardocz
így viszont a játék nem fog horribilis helyet foglalni?
hezi
Demóban csak akkor látja az illetõ, ha megvan neki is a skined jpg-ben, vagy dds-ben. Ha van licenceszed, akkor fel tudod tölteni a skinjeidet az lfsworld.net-re, ahonnan a többieknek autómatikusan letöltõdik a skin, meg neked is a többieké

Roger6
A program rákérdez, hogy letöltse-e a skineket a verseny elôtt. Valahol be lehet állítani.

nyuny01
A készített skinem láttja valaki neten,vagy csak akkor ha neki is meg van?

Ombika
Ezt nem illik itt! A MAsik meg, ott a demo vagy aldozzon ra,mert megeri a penzet a jatek!

MerlinW
Kipróbáltam, müxik.

[merlinw.org]

bardocz
amíg valaki ki nem próbálja,addig én pihentetem a gépen😊
MerlinW
Szingli pléjereseknek itt van egy Y unlocker:
letöltöm

bemásol könyvtárba, indít, beüt, kilép, játszik, élvez.

[merlinw.org]

hezi
igen, mentsed el pl: xf gti esetén XFG_skinneve.jpg nével az lfs\data\skins mappába, majd a garázsban új festére katt, és kiválasztod a listából skint

nyuny01
Jaj mégvalami,ha végeztem mentsem jpg-be,vagy mit kell csinálnom?

hezi
Van még egy Paint.NET nevû nyílt forráskódú (tehát legális, ingyenes) csodaprogram is, mely létezik Windózra és Linuxra is, csupán .NET Framworköt igényel (vagy Mono-t Linux alatt). Biztos kevesebbet tud, mint a Gimp vagy a Photoshop, de amolyan "fotósopos" a kezelõfelülete, és alap festésekhez biztos elég, meg asszem magyarul is tud.

nyuny01
Köszönöm a gyors segítségeket!<#worship>

Tomsteel
akár a Paint-tel is megoldható, de amit ajánlok az a Gimp.
Profi képszerkesztõ, és teljesen ingyenes !

Természetesen aki "hozzájutott" Photoshophoz, Corel-hez, annak egyértelmû a választás.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

hezi
Paint, Gimp, Photoshop vagy egyéb raszteres programmal, de hallottam, h valaki Corellel szerkeszti, és exportálja jpeg-be.
A skinek Photoshop template-je innen letölthetõ. Jó pingálást!

R0zs0máK
képszerkesztõ programmal...