16062
-
#7404 Sajnos csak az van.Vagy Trainig autószimulátor. -
#7403 Nekem pl. TDU-ban semmi gondom nincs azzal, hogy táblákat kell nézegetnem. Van GPS-is, de már több hónapja nem használom, csak úgy van. A forgalom sem vészes, hiszen nem csúcsforgalmat kellene elképzelni, mert akkor meg a lassabb gépeken játszhatatlan lenne.
A megoldást TOMI mondta el: TDU LFS fizikával! Nem lenne több gondom az életben (illetve az, hogy hogyan csináljak 25 órás napokat, hogy elég időm legyen játszani...) -
#7402 Nem tudom,hogy nektek a szótáratokba mit jelent az "Onlile RACING Simulator"
Álmodozást abba hagyni.Csináljatok ha nem tetszik:) -
#7401 lenne ilyen városos izé sztem kurva jó lenne... -
#7400 az ritka fos szar... -
#7399 Fizikát írtál:) -
#7398 rendőr nem is kéne... -
#7397 3D Farhschule topic....
Viszlát:D -
#7396 Olvasd el újra amit írtam. -
#7395 jah igen meg figyelni a lámpákat táblákat egyebeket... és nem tévedtem el... meg azt is meglehetne nézni hogy milyen következményei vannak a gyorshajtásnak meg ilyenek... -
#7394 itt én a rutinra gondoltam... tehát tükröket figyelni elindulás megállás ezeket begyakorolni forgalomba való közlekedést is mert ha lenne ilyen (ismerősöm tanul vezetni és elég nyögvenyelősen megy mert fél a többi autó között és azért lenne jó ez... eljönne hozzám G25 + LFS + Város kombó 1-2 hét alatt begyakorolna mindent...) -
#7393 Így is jobb az LFS-nek fizikája mint a TDU-nak:D
Eleve az egyik arcade a másik Sim:) -
#7392 Ha a tdu lfs fizikával menne, asszem fel sem állnék a gép mögül;) -
#7391 Egy városi közlekedést leszimulálni nem annyi,mint egy versenyt,verseny közben előre kell nézned,meg néha a tükörbe,városba meg a táblákat kell figyelned,minden irányba a forgalmat,ahhoz már szélesvásznú monitor kéne,és baszott nagy,hogy valóságos legyen.Persze egy ilyen ökörködni jó lenne,hogy ki tud tovább menekülni a rendőrök elől,rendes fizikai motorral. -
#7390 Ezt kifejtenéd bővebben? -
#7389 Egy várost nem hiszem,hogy egy 19"-os monitor mögül le lehetne szimulálni. -
#7388 Szerintem meg nem lenne rossz ötlet ez a városos dolog. Lennének npc autók, lámpák, rendőrök (amit természetesen emberek is irányíthatnak), különféle tesztpályák (táblákkal jelölve a városban, hogy mi merre van..). Persze-persze, tudom, ezt csak pár ember fejleszti, így ne álmodozzam, ha ébren vagyok. Pedig egy Test Drive Unlimited-es sziget, LFS-es autókkal/fizikával izgi lenne... -
Me Ga #7387 Kamionok ne legyenek benne? Esetleg tankok választható lövedékkel? -
#7386 szerintem te eltévesztetted a topikot -
#7385 ... -
#7384 jah kifelejtettem meg kéne valami város is ahol lehet szimulálni a cuccokat mert kezdő vezetőknek aki városban mennek be lehetne gyakorolni a cuccokat... -
#7383 van már valami addon auto? meg ilyenek? mert ezek a "széria" kocsik elég ratyik :D -
#7382 Sok sikert hozzá :) Én driftelek de f1-et is szeretem legalább is unalom űzésnek jó ha nincs normális drift server. -
#7381 Akkor nem szóltam -
Windbreak #7380 Hát nekem ez a driftelős dolog nem megy, maradok az F1-nél -
#7379 lelehet letölteni már elkészített pontos mását az XRT-nek és rá lehet rendelni a skint... -
#7378 Formula BMW Racing Experience 2008
A cikk galériájában is van egy kép, ahol szimulátoron /természetesen LFS :D/ repeszt egy csávó :) -
Windbreak #7377 linket légyszi nem találom. -
#7376 -
wakizashi #7375 Blenderhez van egy csomag az összes kocsival és egész könnyű rendereket csinálni(tutorial is van).Az is az lfsfórumon van linkelve. -
darkhmz #7374 CMX Viewer
Ezzel meg tudsz 3d objektumokat konvertálni (és ismeri a CMX-et), átrakod valami olyan formátumba a CMX-et amit ismer a blender. http://web.axelero.hu/karpo/ -
Windbreak #7373 nem találok cmx plugint a blenderhez :( -
Windbreak #7372 Mi ez a cmx viewer? és azt a plugint belinkelnéd nekem? -
darkhmz #7371 Itt művelődhetsz ha érdekel a téma: 3D Renders -
darkhmz #7370 Nem feltétlenül 3D Studioval, lényeg hogy olyan programmal ami tud raytrace-elni (pontosan, szépen és főleg lassan rajzolni ). Elég hozzá a Blender is, ami ingyenes.A modellek meg a CMX viewerben ott vannak (a formátum leírása meg ott van az LFS oldalán). Szóval kell egy plugin a 3D szerkesztőhöz ami tudja importálni a cmx-et, és már renderelhetsz is. -
#7369 mé csinálták volna 3dsmaxal? Ha jól tudom a játékbol nem lehet kivenni a modelleket. Vagy igen? -
#7368 mert úgy kell hogy bemásolod utána belemész oda hogy új skinek és ott lesz -
#7367 3d studio max
Letöltöd megveszed és megnézel egy tutorialt! -
#7366 Ezt a kérdést elég sok dologra fel tudnám tenni^^ -
#7365 abba a mi a jó?