Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit és az erő, ha nem uralod ?
lfs S2A y verziót szeretnék tweakelni! lehetséges ez? létezik ilyen program? esetleg mecanik/mekanik, nem tudom pontosan hogy írják!
köszi!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Te nyújtottál be óvást a 03. 09-i futamra?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
LEHET MÉG JELENTKEZNI !!
[merlinw.org]
(Itt senki nem próbált kétkerekezni LFS-ben?)
[merlinw.org]
Nekem is volt olyan, hogy kiccsávó 'whiterat' névvel jött köcsögösködni, és meg 'Whiterat' névvel voltam fenn, és mondtam a többi vakegérnek, hogy a kisbetûvel kezdõdõt szavazzák ki. Sajna volt admin passwordje, így kitiltás után röhögve visszajött, és átírta a nevét õ is nagy W betûsre, innentõl fogva kezdõdött az igazi móka 😄
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
"mondjuk az utolsó kis "L" betût helyettesíti egy nagy "i" betûvel...laikusnak fel se tûnik"
[merlinw.org]
Igaz már régen voltam lfs szerveren, de én úgy emlékszem, hogy név/jelszó szükséges a csatlakozáshoz amihez az s2 licenszem tartozik. Max a rendszámtáblán tudom átírni, nem?
Múltkor viszont S2-ben is rámszállt egy ember. FXR-el roncsderbizett (én McGille-el) és egy szót sem szólt (minden-autós szerver volt) átléptem énis FXR-re és úgy nekemjött, hogy elrepült, majd automatikusan bannolódott a pit-speeding miatt.
Akkor lehet rossz idõben mentél fel a serverre. Sajnos néha tényleg kikapcsolják az AntikRacing-en a szavazást (hogy kilehessen dobni az embereket...), de ha lehet szavazni akkor egész jó versenyeket lehet futni. Ezen a szerveren szoktam a legtöbb magyarral is találkozni.
Egyébként nem tudjátok, hogy a magyar serverre miért nem lehet felmenni? (Asszem <<<echo>>> HUN néven van) Igaz csak hétvégén próbáltam felmenni, de akkor mindig ledobott már a csatlakozásnál, mert túl sokáig próbálkozik...
Majd hozzászoksz, és megtanulod kezelni az ilyen esetek: mindenkit elküldeni a fáking mádörjébe, és angolosan távozni az ilyen retek helyrõl, majd új szerver után kutatni. Vannak normálisab hosztok is, ahova kultúráltabb emberek járnak fel, persze mindenhol bepróbálkoznak az ilyen köcsög crasherek. Én már nem nagyon ismerem a demo hostokat, az biztos, hogy a ZION race demo az egyik legnormálisabb 😄
Lenne vki a tarsam az itt indulo bajnoksagban fullos verzioval nem a demoban?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
akkor demo val "megtanulhatok" autókázni és ha megteccett akkor megvehetem a boltba igaz? 😊
hallottam hogy nagyon aprólékos a jármû beállítása. gondolok olyanra hogy pl: fékek, futómû stb stb. ez igaz?
nincs kórmányom , sima billentyûzettel is lehet azért játszogatni vele?
(vagyis van egy csak az nagyon régi, Logic 3 gondolom az nem jó ide mert csak 180 fokba lehet forgatni.)