16062
-
#7484 Nagy tévedés :) Legkönnyebb a power over...meg a clutch kick... -
#7483 legkönnyebb a lift off + a E-Brake, a shift lock koptatja az egészet mint állat... -
#7482 illetve még van pár, de az már nem alap manőver -
#7481 power over
e brake
shift lock
feint
brake
lift off
ezek vannak ;) -
#7480 vagy csak rosszul emlékszel, mert mind a hatot megmutatta :P -
#7479 Akkor csak 3 at akart az irígy kutya megtanítani :D -
#7478 Akkor fel tucatnyi:DD -
#7477 Szerintem, tucatnyi fele van;) -
#7476 6 van :D -
#7475 Én úgy láttam egy japo oktatófilmjében hogy 3 féle drift van :D Ami persze autótól is függ :D -
#7474 Drift... hmm sztem csak a gázzal kell játszani meg a kormánnyal mikor érkezel a kanyarba akkor berakod a legjobb fokozatba és onnantól kezdve már csak gáz és kormányjáték :) -
#7473 Dehogynem kell...ha nagyon leesik a fordulatszám és már a kuplungrúgás sem segít, akkor jöhet a visszaváltás :) -
#7472 Nem segít.Ezen sok gyakorlás segít csak,nem a setup,arra jó az,ami alapból van,picit keményített hátullal,jah és nem kell driftelés közben viszaváltai akkor ha már pörög a segge,az csak rádob egy lapáttal. -
#7471 Mondjuk 1 jo drift setup segithet ezen! :) -
Marlboroman #7470 nem tudom mit kell csinálni hogy ne forogjon ki a hátulja. hiába ellenkormányozok, meg váltok vissza, akkor is kiforog :( -
#7469 Huuuhaaaa... :) -
Marlboroman #7468 Hello. Néhány napja van kormányom, és szeretnék driftelni(a játék megvan).
Pár mondatban elmondaná nekem valaki hogy kell? -
#7467 ISRM.mod_drag -
#7466 jaaa tudom miről beszél a tag :D -
#7465 van de az valami szerver addon. Pl international drg serveren is megy bl1 hátsó egyenesében -
#7464 drag lámpa? lol :D -
#7463 :D -
#7462 Csá Valaki nem tudja honann lehet letölteni a drag lámpát vagy csak a nevét azt naygon meg köszöném köszi elöre is !!! -
#7461 az enyémből már most nem lesz semmi én tudom XD -
#7460 De már tervezem egyébként. Csak most pénz is másra kell, meg ami ilyen célra van az meg elmegy másra:) -
#7459 Majd ha meguntam a GTA4et -
#7458 Ezt már egy haverom is kitalálta évekkel ezelőtt...természetesen semmi se lett belőle...(ugyanúgy mint a magyar LFS drift bajnokságból...) -
#7457 Meg kell venni, és akkor XRT probléma megoldva -
#7456 én LX6-al driftelek :D -
#7455 Hát:S Megmondom őszintén mióta kivették az XRT-t, nem LFSeztem. Most unalmas perceim egyikében elindítottam a gamet, kicsit meghajkurászni a G25öt, és sikerült egy olyan setet összeütnöm, amivel elég jól lehet vezetni. Fura lesz újra XRGvel driftelni:) A jó öreg S1 idők :))) -
#7454 én sem má :D -
#7453 Akkor meg nem értem miért írtad,amit írtál.Vagy nem fogtad fel mit írok. -
#7452 akkor még nem volt ilyen autó szimulátor :D 10 éve lol :D -
#7451 És te a gépeden tanultál meg hozzá mindent?Vagy a tapasztalat,amit az úton szereztél? -
#7450 ez nem hülyeség kérlekszépen mikor tanultam vezetni tiszta ideg voltam mindehova koncentráltam de ma már észre sem veszem hogy váltok meg indexelek meg egyebek... -
#7449 És a dolog jobbik oldaláról... -
#7448 Pint majd pár óra gépezés után tanulja meg,meg majd ha játékban nem fél,akkor a valóságban nem fog?Hagyjuk már a hülyeséget. -
#7447 szerintem pedig piszkosul meg kéne szigorítani a jogosítvány megszerzésére vonatkozó minimális elvárásokat. tehát valamivel a nullszint fölé kéne helyezni ezt a mércét és akkor talán az ilyen emberek sosem kapnának jogosítványt...óh bárcsak...
...csupán egy másik oldalról közelítettem meg a témát... -
#7446 Jah,persze,és ezt el is hisszük...Esetleg idegbeteg sofőrök nem kellenének bele,meg szőke plázacicák?Ha tolná vele 3 évet akkor lenne értelme,addig max az íveket tanulja meg,de az meg városba nem fontos. -
#7445 Tényleg...