16067
  • Palinko
    kár
  • pointer4
    Csak a Monza junior fér el a parkolóban :D
  • Palinko
    nem lehet monzát valahonnan letölteni?
  • kifli
    paintbe-be is csinálhatsz skint, sőt bármien programmal, ami képes .jpg fájlt szerkeszteni.

Erre rátehetsz bármit ami neked tetszik, majd átnevezed rb4_skinedneve-re

• Pummis
    Köszönöm, de az a baj a többit sem tudom, hogyan kell volt egy srác ki csinált nekem egy skint az rb4 re. Egy képet mutattam neki ahol ö átrakta nekem a kocsira a festést szerintem valami Adobe progival vagy nem tudom, a srác neve valami take volt vagy valami ilyesmi sajnos már nem nagyon emlékszem
  • copilot
    Nekem is ez van meg, csak sajnos a skyline tweakkel az xrg 8500 körül tilt itt meg 6800-at ír hozzá, amin szintén leáll a motor két másodpercenként, ha tiltatom.
  • copilot
    Sziasztok!

Felraktam a revlimitert, nekem ez kéne ahhoz, hogy reálisabbnak érezzem a dolgot a számomra. ha jól tudom, ez ugye a gyujtást szakítja meg, viszont akárhogy állítgatom, próbáltam ezerféleképpen, hamar leáll a motor, és indíthatom újra. ezt ki lehet valahogy küszöbölni? például: skyline tweakem van az xrg-hez, kb 8550-8600között van a tiltás, hiába állítottam ilyen vagy akár más értéket, mindeg ez a jelenség következik be. Van valakinek ötlete erre?

köszi!
  • Pummis
    Sziasztok,
    Nem tudja valaki, hogy hol van egy olyan beálltás, hogy ha kanyarodok, akkor látom a kocsi oldalát régen beálitotam de, hogy hol pasz.a másik kérdésem meg hogyan lehet skint készíteni pl. az rb4 re?
  • mackosajt
    Ha tudnék menni, elintézném én, de sajna sok a meló. Pont ezért kerestem volna lfs szimpatizánst helyettem. ;)
  • Misi az ezredes
    Menny el egy PC boltba :D És kérdezd meg, nem-e adnának 2 számítógépet 2-3 napra. Cserébe kifüggesztenéd a reklámuk ha van ha nincs akkor a képekre nyomtattatsz 2-3 logót meg esetleg az autókra is azt a festést teszed rá.

Szerintem biztosan lenne olyan cég aki vállalná, mivel gondolom nem online lenne a dolog így pedig egyszerű csúnya megoldással feltelepítenéd az S2-őt és lám kész. Vállalsz érte némi garanciát de 100% h nem sérülnek hisz nem lesz elérhető közelben a magánembernek..

Legyél határozott, biztos sikerül sok sikert hozzá!
  • Lacko86
    300 FTP? az duuuurva :)
  • Misi az ezredes
    Höhö, én benne lennék és igazán gondot sem okozna, a gépek is jók átlag 300 FTP csak nekem közben Pécsen lesz egy kis "BaranyaLAN" nevű versenyem... szóval sry de így sajnos nem tudok menni. :/
  • mackosajt
    Volna itt olyan elvetemült ember, aki július 8-10. napokon képes lenne Szegedre elmenni 2 olyan géppel, amin az LFS frankón fut?
    Kormány és LCD TV lenne, csak 2 gép, 1 ember, és a játék kellene.
    SZállást megbeszélnénk.

Csak komoly érdeklődők jelentkezését várom, akik képesek napközben segíteni is a játékra vágyóknak.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Esetleg ha még szereti is azt az autómárkát, amit én is, nem hátrány.
  • Boconadi
    woala
  • 14zoltán
    Sziasztok! Honnan tudnám letölteni a Live for Speed-et? És hogyan kell berakni a letöltött autókat? Légyszi segítsetek. Előre is köszönöm mindenkinek.
  • R0zs0máK
    lájk
  • Boconadi
  • aerolive
    profilján a biography ami igazán ütős
  • raczger
    http://www.lfsforum.net/showthread.php?t=74221
    valszeg igen, itt úgy írja a számítógépet, hogy calculating machine :D
  • R0zs0máK
    nincs
  • hezi
    Ez a jóember google-lel fordított? :D
    http://www.lfsforum.net/showthread.php?p=1587737#post1587737
  • kifli
    köztetek van olyan aki bérelne szervert, ha lenne rá lehetőség?
    Igényfelmérést tartok szimulátor szerverek terén :D
  • kifli
    shit XD

Nem kímélem ilyenekkel hogy poo :D
  • Amatorversenyzo
    De köcsög vagy :D
    És mit írt rá?
  • kifli
    ma egy kula nevű német sráccal megosztottam mit jelent magyarul a neve :D
  • kisvarangy
    Köszi szépen :)
  • Prézli
    Hogy ezt Shift+U módban hogyan lehet, arról foglamam sincs, de ha csak alapvetően ilyen kameraszögekre vágysz akk a
    Beállítások > Nézet > Egyéni
    menüpont alatt egész korrektül lehet navigálni, és ez fix marad.
  • kisvarangy
    Sziasztok!
    Valaki nem tudja véletlen, hogy lehet Shift+U módban fix ponton követni a kocsit, úgy, hogy a kocsival együtt mozog a kamera, mint amikor vezet. Pl. az anyósülésen.
    Előre is köszi.
  • kifli
    a nissan a videoban egész jól passzol rá :)
  • Prézli
    Ehhez vannak skinjeim, meg ennek szoktam meg a belső terét :D

Múltkor szedtem E30-ast, nagyon szép meg részletes volt (még működött benne a lámpavisszajelző és nem világított az Oil Inspection :D )de olyan torz volt szegény a tengelytáv miatt, mennie kellett
  • kifli
    degagyi kocsid van :D

[már nekem is ilyen, z30-ba le lettek tiltva a vob modok :(
    medik ez a nissan elég igényesen van megcsinálva, mint xfg-re a golf volt jó]
  • Prézli
    Én ezt a pályarészt nézegettem már régóta, beváltotta a hozzáfűzött reményeket, jó kis emelkedős

• kifli
    tegnap eszembejutott a tesztpálya, ami nem volt eddig elérhető :)

• Amatorversenyzo
    A rámpa jó lett, lehet rajat túráztatni a motort, úgy hogy nem akado kel.
  • kifli
    pl?
  • pointer4
    Ja, hallottam több bug került bele evvel az egy patch-el ,mint amennyit a microsoft tett a vistába :D
  • hezi
    Látszik, itt mindenkit lázba hozott a hír
  • DRPCDoki
    Z30 Test Patch
  • TomSolberg
    hozzáértőket nem tudnak átbaszni meg lehúzni
  • Prézli
    Ó már nagyon sok minden aztán találtak mégtöbbet és azt is ki kellett cserélni...