16067
-
kár
-
Csak a Monza junior fér el a parkolóban :D -
nem lehet monzát valahonnan letölteni? -
paintbe-be is csinálhatsz skint, sőt bármien programmal, ami képes .jpg fájlt szerkeszteni.
Erre rátehetsz bármit ami neked tetszik, majd átnevezed rb4_skinedneve-re
-
Köszönöm, de az a baj a többit sem tudom, hogyan kell volt egy srác ki csinált nekem egy skint az rb4 re. Egy képet mutattam neki ahol ö átrakta nekem a kocsira a festést szerintem valami Adobe progival vagy nem tudom, a srác neve valami take volt vagy valami ilyesmi sajnos már nem nagyon emlékszem -
copilot #15289 Nekem is ez van meg, csak sajnos a skyline tweakkel az xrg 8500 körül tilt itt meg 6800-at ír hozzá, amin szintén leáll a motor két másodpercenként, ha tiltatom. -
copilot #15287 Sziasztok!
Felraktam a revlimitert, nekem ez kéne ahhoz, hogy reálisabbnak érezzem a dolgot a számomra. ha jól tudom, ez ugye a gyujtást szakítja meg, viszont akárhogy állítgatom, próbáltam ezerféleképpen, hamar leáll a motor, és indíthatom újra. ezt ki lehet valahogy küszöbölni? például: skyline tweakem van az xrg-hez, kb 8550-8600között van a tiltás, hiába állítottam ilyen vagy akár más értéket, mindeg ez a jelenség következik be. Van valakinek ötlete erre?
köszi! -
Sziasztok,
Nem tudja valaki, hogy hol van egy olyan beálltás, hogy ha kanyarodok, akkor látom a kocsi oldalát régen beálitotam de, hogy hol pasz.a másik kérdésem meg hogyan lehet skint készíteni pl. az rb4 re?
-
Ha tudnék menni, elintézném én, de sajna sok a meló. Pont ezért kerestem volna lfs szimpatizánst helyettem. ;) -
Menny el egy PC boltba :D És kérdezd meg, nem-e adnának 2 számítógépet 2-3 napra. Cserébe kifüggesztenéd a reklámuk ha van ha nincs akkor a képekre nyomtattatsz 2-3 logót meg esetleg az autókra is azt a festést teszed rá.
Szerintem biztosan lenne olyan cég aki vállalná, mivel gondolom nem online lenne a dolog így pedig egyszerű csúnya megoldással feltelepítenéd az S2-őt és lám kész. Vállalsz érte némi garanciát de 100% h nem sérülnek hisz nem lesz elérhető közelben a magánembernek..
Legyél határozott, biztos sikerül sok sikert hozzá! -
Lacko86 #15282 300 FTP? az duuuurva :) -
Höhö, én benne lennék és igazán gondot sem okozna, a gépek is jók átlag 300 FTP csak nekem közben Pécsen lesz egy kis "BaranyaLAN" nevű versenyem... szóval sry de így sajnos nem tudok menni. :/ -
Volna itt olyan elvetemült ember, aki július 8-10. napokon képes lenne Szegedre elmenni 2 olyan géppel, amin az LFS frankón fut?
Kormány és LCD TV lenne, csak 2 gép, 1 ember, és a játék kellene.
SZállást megbeszélnénk.
Csak komoly érdeklődők jelentkezését várom, akik képesek napközben segíteni is a játékra vágyóknak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Esetleg ha még szereti is azt az autómárkát, amit én is, nem hátrány. -
woala -
14zoltán #15278 Sziasztok! Honnan tudnám letölteni a Live for Speed-et? És hogyan kell berakni a letöltött autókat? Légyszi segítsetek. Előre is köszönöm mindenkinek. -
lájk -
-
profilján a biography ami igazán ütős -
http://www.lfsforum.net/showthread.php?t=74221
valszeg igen, itt úgy írja a számítógépet, hogy calculating machine :D -
nincs -
Ez a jóember google-lel fordított? :D
http://www.lfsforum.net/showthread.php?p=1587737#post1587737 -
köztetek van olyan aki bérelne szervert, ha lenne rá lehetőség?
Igényfelmérést tartok szimulátor szerverek terén :D -
shit XD
Nem kímélem ilyenekkel hogy poo :D -
De köcsög vagy :D
És mit írt rá? -
ma egy kula nevű német sráccal megosztottam mit jelent magyarul a neve :D -
kisvarangy #15265 Köszi szépen :) -
Hogy ezt Shift+U módban hogyan lehet, arról foglamam sincs, de ha csak alapvetően ilyen kameraszögekre vágysz akk a
Beállítások > Nézet > Egyéni
menüpont alatt egész korrektül lehet navigálni, és ez fix marad. -
kisvarangy #15263 Sziasztok!
Valaki nem tudja véletlen, hogy lehet Shift+U módban fix ponton követni a kocsit, úgy, hogy a kocsival együtt mozog a kamera, mint amikor vezet. Pl. az anyósülésen.
Előre is köszi. -
a nissan a videoban egész jól passzol rá :) -
Ehhez vannak skinjeim, meg ennek szoktam meg a belső terét :D
Múltkor szedtem E30-ast, nagyon szép meg részletes volt (még működött benne a lámpavisszajelző és nem világított az Oil Inspection :D )de olyan torz volt szegény a tengelytáv miatt, mennie kellett
-
degagyi kocsid van :D
[már nekem is ilyen, z30-ba le lettek tiltva a vob modok :(
medik ez a nissan elég igényesen van megcsinálva, mint xfg-re a golf volt jó] -
Én ezt a pályarészt nézegettem már régóta, beváltotta a hozzáfűzött reményeket, jó kis emelkedős 
-
tegnap eszembejutott a tesztpálya, ami nem volt eddig elérhető :)
-
A rámpa jó lett, lehet rajat túráztatni a motort, úgy hogy nem akado kel. -
pl? -
Ja, hallottam több bug került bele evvel az egy patch-el ,mint amennyit a microsoft tett a vistába :D -
Látszik, itt mindenkit lázba hozott a hír
-
DRPCDoki #15253 Z30 Test Patch -
hozzáértőket nem tudnak átbaszni meg lehúzni -
Ó már nagyon sok minden
aztán találtak mégtöbbet és azt is ki kellett cserélni...