16062
  • copilot
    Nekem is ez van meg, csak sajnos a skyline tweakkel az xrg 8500 körül tilt itt meg 6800-at ír hozzá, amin szintén leáll a motor két másodpercenként, ha tiltatom.
  • copilot
    Sziasztok!

Felraktam a revlimitert, nekem ez kéne ahhoz, hogy reálisabbnak érezzem a dolgot a számomra. ha jól tudom, ez ugye a gyujtást szakítja meg, viszont akárhogy állítgatom, próbáltam ezerféleképpen, hamar leáll a motor, és indíthatom újra. ezt ki lehet valahogy küszöbölni? például: skyline tweakem van az xrg-hez, kb 8550-8600között van a tiltás, hiába állítottam ilyen vagy akár más értéket, mindeg ez a jelenség következik be. Van valakinek ötlete erre?

köszi!
  • Pummis
    Sziasztok,
    Nem tudja valaki, hogy hol van egy olyan beálltás, hogy ha kanyarodok, akkor látom a kocsi oldalát régen beálitotam de, hogy hol pasz.a másik kérdésem meg hogyan lehet skint készíteni pl. az rb4 re?
  • mackosajt
    Ha tudnék menni, elintézném én, de sajna sok a meló. Pont ezért kerestem volna lfs szimpatizánst helyettem. ;)
  • Misi az ezredes
    Menny el egy PC boltba :D És kérdezd meg, nem-e adnának 2 számítógépet 2-3 napra. Cserébe kifüggesztenéd a reklámuk ha van ha nincs akkor a képekre nyomtattatsz 2-3 logót meg esetleg az autókra is azt a festést teszed rá.

Szerintem biztosan lenne olyan cég aki vállalná, mivel gondolom nem online lenne a dolog így pedig egyszerű csúnya megoldással feltelepítenéd az S2-őt és lám kész. Vállalsz érte némi garanciát de 100% h nem sérülnek hisz nem lesz elérhető közelben a magánembernek..

Legyél határozott, biztos sikerül sok sikert hozzá!
  • Lacko86
    300 FTP? az duuuurva :)
  • Misi az ezredes
    Höhö, én benne lennék és igazán gondot sem okozna, a gépek is jók átlag 300 FTP csak nekem közben Pécsen lesz egy kis "BaranyaLAN" nevű versenyem... szóval sry de így sajnos nem tudok menni. :/
  • mackosajt
    Volna itt olyan elvetemült ember, aki július 8-10. napokon képes lenne Szegedre elmenni 2 olyan géppel, amin az LFS frankón fut?
    Kormány és LCD TV lenne, csak 2 gép, 1 ember, és a játék kellene.
    SZállást megbeszélnénk.

Csak komoly érdeklődők jelentkezését várom, akik képesek napközben segíteni is a játékra vágyóknak.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Esetleg ha még szereti is azt az autómárkát, amit én is, nem hátrány.
  • Boconadi
    woala
  • 14zoltán
    Sziasztok! Honnan tudnám letölteni a Live for Speed-et? És hogyan kell berakni a letöltött autókat? Légyszi segítsetek. Előre is köszönöm mindenkinek.
  • R0zs0máK
    lájk
  • Boconadi
  • aerolive
    profilján a biography ami igazán ütős
  • raczger
    http://www.lfsforum.net/showthread.php?t=74221
    valszeg igen, itt úgy írja a számítógépet, hogy calculating machine :D
  • R0zs0máK
    nincs
  • hezi
    Ez a jóember google-lel fordított? :D
    http://www.lfsforum.net/showthread.php?p=1587737#post1587737
  • kifli
    köztetek van olyan aki bérelne szervert, ha lenne rá lehetőség?
    Igényfelmérést tartok szimulátor szerverek terén :D
  • kifli
    shit XD

Nem kímélem ilyenekkel hogy poo :D
  • Amatorversenyzo
    De köcsög vagy :D
    És mit írt rá?
  • kifli
    ma egy kula nevű német sráccal megosztottam mit jelent magyarul a neve :D
  • kisvarangy
    Köszi szépen :)
  • Prézli
    Hogy ezt Shift+U módban hogyan lehet, arról foglamam sincs, de ha csak alapvetően ilyen kameraszögekre vágysz akk a
    Beállítások > Nézet > Egyéni
    menüpont alatt egész korrektül lehet navigálni, és ez fix marad.
  • kisvarangy
    Sziasztok!
    Valaki nem tudja véletlen, hogy lehet Shift+U módban fix ponton követni a kocsit, úgy, hogy a kocsival együtt mozog a kamera, mint amikor vezet. Pl. az anyósülésen.
    Előre is köszi.
  • kifli
    a nissan a videoban egész jól passzol rá :)
  • Prézli
    Ehhez vannak skinjeim, meg ennek szoktam meg a belső terét :D

Múltkor szedtem E30-ast, nagyon szép meg részletes volt (még működött benne a lámpavisszajelző és nem világított az Oil Inspection :D )de olyan torz volt szegény a tengelytáv miatt, mennie kellett
  • kifli
    degagyi kocsid van :D

[már nekem is ilyen, z30-ba le lettek tiltva a vob modok :(
    medik ez a nissan elég igényesen van megcsinálva, mint xfg-re a golf volt jó]
  • Prézli
    Én ezt a pályarészt nézegettem már régóta, beváltotta a hozzáfűzött reményeket, jó kis emelkedős

• kifli
    tegnap eszembejutott a tesztpálya, ami nem volt eddig elérhető :)

• Amatorversenyzo
    A rámpa jó lett, lehet rajat túráztatni a motort, úgy hogy nem akado kel.
  • kifli
    pl?
  • pointer4
    Ja, hallottam több bug került bele evvel az egy patch-el ,mint amennyit a microsoft tett a vistába :D
  • hezi
    Látszik, itt mindenkit lázba hozott a hír
  • DRPCDoki
    Z30 Test Patch
  • TomSolberg
    hozzáértőket nem tudnak átbaszni meg lehúzni
  • Prézli
    Ó már nagyon sok minden aztán találtak mégtöbbet és azt is ki kellett cserélni...
  • R0zs0máK
    Mi volt a baja a motornak?
  • somdav95
    Normális szerelőhöz kellett volna vinni... Nekünk a Freelander-be kiment az osztómű, egy használt is 250 ezer, egy felújított az 350, egy új olyan fél miska körül van valahol. Szerelőnk szétszedte, megcsinálta,új olaj stb, cirka 50 ezerért, és azóta sincs semmi baja...
  • Prézli
    Akkor vált egyértelművé a dolog mikor 115 ezer (!) forintért akartak bele motorvezérlést szerezni, hiába ígérték meg egy két hete, hogy készen lesz pár nap múlva, természetesen még mindig ottvan.

A para az, hogy kellemes hangú megbízható küllemű ember, aki felettébb barátságos, és mivel nem velem, hanem szülémmel seftel, bármit bármennyiért hajlamosak "vagyunk" megvenni, így történt ez az eredeti "hőmérő gombákkal" és a teljes első futóművel is.
    Amúgy nagyon szépen lefestette az autót (ez volt az első megbízás), csak ez a legutóbbi motorprobléma fajult ide.

Túl sokat tenni nem tudunk, az autó darabokban, vontatni lehet maximum, a másik szerelő akit ismerünk pedig a szemem láttára foltozott be egy Opel motorháztetővel egy Kia kipufogót

Pénzügyileg már 200 ezer fölött van csak most az egész, jóóónagy ráb@szás, de legalább fingom sincs hogyan lehet jól kijönni belőle...
  • pointer4
    jogos :D át is siklottam felette :D
  • Amatorversenyzo
    bocsáss meg természetesen a 4 es egy 6 os szám akar lenni :)