Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
hívjuk RÍL-nek,az senkit nem téveszt meg😊)
R0zs0máK
IRL = In Real Life 😊))

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

bardocz
"IRL az esõ"
Irl nem indy car,ami ovál,és ráadásul esõben le is fújják?
A probléma megoldódott! A NOD Smart Secutity blokkolta az egészet. Ha kikapcsoltuk a tûzfalat akkor, kapásból elindult. :-)

R0zs0máK
Az LFS tapadás fizikája körülbelül olyan, mint IRL az esõ...

R0zs0máK
Most is bármit keresztbe lehet csapni 😄

ChuckyHUN
Esõ??? Az Rohadt jó lenne😄
Bármit kerezstbe lehetne csapni S kanyarba jobbrabalra😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

passatgt
egyébként esõ kéne, semmi más

passatgt
zs

Prézli
Tényleg emberek, mikor úgy egy éve elkezdtem LFS-ezni ha jól emlékszem még nem volt X (vagy már volt, nemtudom) most pedig itt az Y és az angol ABC alapján hamarosan jön az utolsó betû. Mi lesz Z verzió után?
Meg miután kivették az XRT-t a demo-bol sok ember vett S2-t, másik viszont maradt X verzióban, és futnak a szerverek, nagyszerû a hangulat a magyar szerverek szinte mindig televannak. Bízom benne, hogy lesz valami nagyobb újítás (igaz még autók felét ki se próbáltam, versenyszerverekre nem jártam) ami újra nagyot üt és színt visz az LFS világába.

kicsik = kocsik :-) Sorry, elírtam

Ez egy sima V verziós játék. Igaz van hozzá crack, de az a mulitplayer-re nem hat ki. /igaz, hogy emiatt az egyjátékosban a demo kiscsik és pályák közül kell "aktvnak" lennie/

És szervert pedig csak DEMO-ként szertnék létrehozni.

Máté12
Ez a V patch?

Logitech G25 tulajos!!

Router-em nincs. Tûzfalam van csak (a NOD-os Smart Security)
Legutoljára vagy egy fél éve csináltam szervert, de akkor ment és a játékok listájában is megjelent. Most pedig nem hogy nem jelenik meg a listában, de még a belépés adott játékba sem megy.

Itt egy kép, hogy hogy is csináltam:
Így állítottam be

Ebbe akkor mi a hiba?

Máté12
Mert széjelebb húzkálta meg ilyenek

Logitech G25 tulajos!!

Máté12
Egy minimális modoloást lehet csinálni benne. Azt tudom mert ez is csak egy minimális modolás.

Logitech G25 tulajos!!

Misi az ezredes
Feltételezem ROUTER-ed van! Azt hiszem létre kell hozni egy portot rajta és akkor nem tiltja le a ROUTER a jeleket más elöl! Sajnos többet nem tudok ! Nekem is van ROUTER-em de nem csinálok servert nem akarom elálítani jól megy így is minden! De ip alapján fel lehet kapcsolódni rá ha más nem a host nevét megírod ide vagy ahova jól esik és haverjaid felmennek!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Roger6
Hát szerintem: IP cím alapján kell csatlakozni hozzád, nem lesz benn a játékok listájában. Szerintem. Van egy ilyen lehetõség, hogy nem szervert keresel, hanem IP cím alapján csatlakozol, vagy csatlakozás megadott játékhoz, vagy mittomén (valami ilyen). Szerintem. Szerintem.Szerintem. (Azért írtam ennyiszer, mert nem próbáltam soha, nem tudom, hogy mûködik, csak szerintem...) :-)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Szia!

Az Y-ban létrehozam egy szervert /egy demosat/, és a játékok listájában nem látszik. Miért?
Vagy esetleg le tudnád írni, hogy az Y-ban hogy kell szervert létrehozni? Max 2 ember csatlakozna hozzám.

Köszi! Mejik

Prézli
Nincsenek, nem léteznek, az LFS ilyen téren már nem moddolható.
(Különben sem hiszem, hogy annyira künyû lenne csak összedobni egy autót)

Máté12
Sziasztok! nem tudnátok modoló programokat. Nem kell nagy mert csak azt szeretném megcsinálni amin a videón láttatok.

Kösz elõre is a segítséget

Logitech G25 tulajos!!

Gáz féket tudtottam az összes Logitechnél lehet különre meg egyre is tenni (Momonál is lehet,G25 nél is),az lfs a kormányt x nek nevezi el a kuplung az y a gáz a "csúszka0" a fék a "csúszka1".

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Máté12
Rendben.Kösz a segítséget, majd oda figyelek mindig,mert felirogattam amik nem akadoznak.

Logitech G25 tulajos!!

hezi
Rühellem a Rallycrosst, fõleg xrg-t alig lehet megtartani, de amúgyis béna vagyok. Meg néhány körben a célegyenesben a bal oldali palánknak csapódtam, mert egérrel irányítok, és amikor az F12-t cseszegettem, akkor ugyebár el kellett engednem az egeret, aztán csak jött a fal<#falbav>

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Roger6
Most látom, hogy a 16-i futamon csak a tizenakárhányadik lettél. A rallycross nekem sem a kedvencem... Vagy egyéb gond adódott?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tomsteel
én nem használtam még g25-t, de már az én formula force-omon is külön van a gáz és a fék...

a régi genius speedwheel 2-n még együtt volt <#nevetes1>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

hezi
G25-nek hány tengelye van? 3? X: kormány, Y: gáz-fék, Z: kuplung? ez esetben ugye gáz/fék egy tengelyen van. Vagy ha autokuplung van, akkor lehet õket külön tengelyre rakni?
Bocs ha egyértelmû dolgokat írok le, vagy hülyeséget, de már nemtok mit kitalálni.

hezi
Próbáld meg, hogy lenyomod az "i" betût. Ugynais ha 1-2 percig nem moccan az autó, akkor lekapcsol a motor. Az i-vel lehet beindítani. Próbáld ki billentyûzetes vagy egeres irányítást is, hogy úgy megy-e.
Amúgy ezt nem akarom elhinni! Meglett a DFP-m (elõtte sose volt kormányom), és semmit nem kellett pöcsölnöm, LFS felismerte, beállította a létezõ összes gombot és pedált, és ment minden (pedig designed for Playstation2). Akkó nehogymá G25 szarakodjon. Melyik LFS verzió ez? Y?

Tomsteel
Beállítások/Irányítás

ugye átállítod, felül "kormány / joy"-ra

középsõ menüsorban "Tengelyek / FF"
nyomd be a gázpedált és figyeld jobb oldalon, hogy melyik sáv mozdul..nekem például gázra a "Csúszka 0" mozdul, után klick a tengelyeknél a "Gáz"-ra és utána katt a "Csúszka 0"-ra.
Így hozzárendelted a gázpedálhoz a megfelelõ tengelyt.
Féknél/kuplungnál ugyanez, csak ugye ott másik csúszkát kell hozzárendelnünk.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

R0zs0máK
Én is sokat szoptam vele...feltelepítettem a drivert...és mûködött...😄😄😄

akármit csinálok nem jó .... már a játékban az irányitás beállitásánál kormánygombok--> Gyorsitás és hiába nyomom a pedálokat nem érzékeli...pedig a jobb alsó sarokban mikor nyomom kiirja menyire van benyomva....nem értem én már..<#violent><#email>

kösz mindenkinek!Próbálkozok egyenlõre még ...<#idiota>
csak az a baj ohgy egy idõ után már...idegesitõ

hezi
<#idiota>

hezi
Vagy lfs-ben az Irányítás menüben: Gáz/fék tengelyek = Külön

Prézli
Ezzel énis sokat szenvedtem. Próbáld õket külön szeparálni, majd ha kell akkor ellentétes irányúvá tenni, de erre nincs útmutató, ezt ki kell tapasztalni.

bardocz
ez nagyon természetgyógyászos volt😄
-doktor úr,fáj a nyakam
-tornáztassa
-dehát tornáztatom
-akkor ne tornáztassa
😄D csak ez meg is történt😄
hezi
Logitech profilerben vedd ki a pipát a Report combined pedals elõl, vagy tedd be. hátha...

Helo mindeninek!
Valaki tunda nekeme segiteni abban hogy hogyan tudom beállitani a kormányt az LFS-hez??(logitech g25)A kormányt meg ijeneket sikerült beállitani de a pedálokat nem birom..
Minden játéknál megy csak itt nem tudom beállitani...<#falbav>

Misi az ezredes
S3-ról tényleg nincs semmi hír vagy csak én nem találok semmi s3-ra utalo dolgot a forumon?

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Prézli
"olyan szervert kell kiválasztanom amin simán megy és nem akadozik."

Másnéven nem laggol. Ezt a ping-nél látod, amelyiknek kisebb a pingje az (jó eséllyel közelebbi host-ról mûködik) általában nem laggol, de ez a fentlévõk számától és összetételétõl függ. (értsd: ha mindenki torrentezik meg letölt közben, akkor eléggé laggol)

Máté12
Na most jó csatlakoztam. olyan szervert kell kiválasztanom amin simán megy és nem akadozik.

Logitech G25 tulajos!!

bardocz
najó,ebben van valami 😄
R0zs0máK
Különben nem mehetne csak úgy be játszani a szerveren 😄😄

bardocz
honnan veszed hogy kis cég?
R0zs0máK
NYILVÁN egy több 10millió Ft-os szervergépe van egy kis magyar cégnek...😄😄😄

hezi
Ja és nekem 72 fps-t mutat az lfs, mivel LCD kijelzõm van, az meg ússe tud többet megjeleníteni 😄. Ezért tök fölöslegesen számolna a processzor, le van véve az fps-limiter 75-re, meg bekapcsolva a függõleges képszinkron, hogy ne csússzanak el a képkockák, a többi meg le van szarva.

hezi
Mint ahogy arról sincs fogalmunk, hogy lfs-nek szinte tökmindegy, hogy hány mega ramos vason fut, 512 MB már bõvel elég neki, és hogy hiába 36 processzoros, az LFS nem fogja kihasználni ezt az architektúrát, mert nincs rá felkészítve a kódja, és a 36ból is csak egy processzor fog számolni. Továbbmegyek: maga a windóz se áll a helyzet magaslatán, 4 magos processzort se tud normálisan kezelni, és ugye ez alatt fut az lfs is (ok, linux alatt is futtaható wine vagy cedega által).
Még egy ki OFF: rohadtul nem tartozik ide, de úgy emlékszem, hogy magyarországi meteorológiai elõrejelzést egy 128 processzoros gép számítja ki, amin Novell Suse linux 10 fut, és asszem naponta 4 elõrejelzést képes kiszámítani.

Ombika
1. Ku...a nem ide tartoznak ezek a szar off temak szerintem........
2. Tobbsegunk le...ja,h 700 Fps vagy 300,mert 150 is tokeletes mar! 😊)

bardocz
fingjuk sincs róla mi van egy szervergépben,igaz én sem láttam ilyet,de én legalább 60giga ramra,és 4 proceszoros gépekre godoltam,de akkor ezek az alsókategória
De bele lehet tenni.

Amúgy, láttatok már 36 processzoros! nem magos !!Itanium2 -es szervert 512 GIGA rammal?