Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Bármit kerezstbe lehetne csapni S kanyarba jobbrabalra😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Meg miután kivették az XRT-t a demo-bol sok ember vett S2-t, másik viszont maradt X verzióban, és futnak a szerverek, nagyszerû a hangulat a magyar szerverek szinte mindig televannak. Bízom benne, hogy lesz valami nagyobb újítás (igaz még autók felét ki se próbáltam, versenyszerverekre nem jártam) ami újra nagyot üt és színt visz az LFS világába.
És szervert pedig csak DEMO-ként szertnék létrehozni.
Legutoljára vagy egy fél éve csináltam szervert, de akkor ment és a játékok listájában is megjelent. Most pedig nem hogy nem jelenik meg a listában, de még a belépés adott játékba sem megy.
Itt egy kép, hogy hogy is csináltam:
Így állítottam be
Ebbe akkor mi a hiba?
Logitech G25 tulajos!!
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az Y-ban létrehozam egy szervert /egy demosat/, és a játékok listájában nem látszik. Miért?
Vagy esetleg le tudnád írni, hogy az Y-ban hogy kell szervert létrehozni? Max 2 ember csatlakozna hozzám.
Köszi! Mejik
(Különben sem hiszem, hogy annyira künyû lenne csak összedobni egy autót)
Kösz elõre is a segítséget
Logitech G25 tulajos!!
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Logitech G25 tulajos!!
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
a régi genius speedwheel 2-n még együtt volt <#nevetes1>#nevetes1>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Bocs ha egyértelmû dolgokat írok le, vagy hülyeséget, de már nemtok mit kitalálni.
Amúgy ezt nem akarom elhinni! Meglett a DFP-m (elõtte sose volt kormányom), és semmit nem kellett pöcsölnöm, LFS felismerte, beállította a létezõ összes gombot és pedált, és ment minden (pedig designed for Playstation2). Akkó nehogymá G25 szarakodjon. Melyik LFS verzió ez? Y?
ugye átállítod, felül "kormány / joy"-ra
középsõ menüsorban "Tengelyek / FF"
nyomd be a gázpedált és figyeld jobb oldalon, hogy melyik sáv mozdul..nekem például gázra a "Csúszka 0" mozdul, után klick a tengelyeknél a "Gáz"-ra és utána katt a "Csúszka 0"-ra.
Így hozzárendelted a gázpedálhoz a megfelelõ tengelyt.
Féknél/kuplungnál ugyanez, csak ugye ott másik csúszkát kell hozzárendelnünk.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
csak az a baj ohgy egy idõ után már...idegesitõ
-doktor úr,fáj a nyakam
-
-dehát tornáztatom
-
😄D csak ez meg is történt😄
Valaki tunda nekeme segiteni abban hogy hogyan tudom beállitani a kormányt az LFS-hez??(logitech g25)A kormányt meg ijeneket sikerült beállitani de a pedálokat nem birom..
Minden játéknál megy csak itt nem tudom beállitani...<#falbav>#falbav>
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Másnéven nem laggol. Ezt a ping-nél látod, amelyiknek kisebb a pingje az (jó eséllyel közelebbi host-ról mûködik) általában nem laggol, de ez a fentlévõk számától és összetételétõl függ. (értsd: ha mindenki torrentezik meg letölt közben, akkor eléggé laggol)
Logitech G25 tulajos!!
Még egy ki OFF: rohadtul nem tartozik ide, de úgy emlékszem, hogy magyarországi meteorológiai elõrejelzést egy 128 processzoros gép számítja ki, amin Novell Suse linux 10 fut, és asszem naponta 4 elõrejelzést képes kiszámítani.
2. Tobbsegunk le...ja,h 700 Fps vagy 300,mert 150 is tokeletes mar! 😊)
Amúgy, láttatok már 36 processzoros! nem magos !!Itanium2 -es szervert 512 GIGA rammal?