16067
-
Zsolti12 #15347 először úgyismertem meg eszt a játékot hoggy NFs helyet véletlenül letöltötem de tényleg job mint az ez.
azótó az összes ismerősömnek elküldtem a linket és felmegyünk szerókra cracsholni meg gyorsulni.
jobb a hangullatt. -
Zsolti12 #15346 meghát ugye a bmwmelet az öszes ótó elbujhat na maxa maerci mert az elegáns azal is jól megy a drift!
-
Zsolti12 #15345 én is tapasztaltam a motort mintha joban kelene túráztatni
De mmikor bmw modot teszek rá akor jobban megy lehet van valami módosítás a halytástengelyben -
DRPCDoki #15344 Nem tudom, azt hogy hozod össze. Vagy nagyon bénán van összetéve az autóid setupja, bár akkor is tudnál vele driftelni, csak nem olyan jól, meg sokkal nehezebben, vagy tűrhető a setup és vezetéstechnikailag vannak komoly gondok. El nem tudom képzelni mi az, hogy nincs erő, főleg hogy FZ5öket is lazán be szoktam előzni drift közben XRT-vel. Igazából, ha nem jók a setupjaid azt egyrészt eddig is észre kellett volna venned szerintem, bár max feltöltöd valahova és megnézzük. Valamilyen szinten szubjektív dolog a setupkészítés, de azért megvan a recept, hogy mi az ami egy komoly driftautóhoz kell. Szerintem az új verzióban még könnyebb meg jobb a drift, lentebb írtak is pár dolgot, amit a fizikán ebben a verzióban módosítottak ebből a szempontból, de persze ez megint csak az én véleményem. -
pfff...a hiba nálad van :))) -
Angel309 #15342 már több mint 3 éve játszok vele kisebb nagyobb megszakításokkal és én is drifteltem... egészen addig amig ki nem jött ez a patch. hát komolyan még fz5-el sem tudok nyomulni. tweak-et nem használok és nem is akarok. -
Tegyél fel hozzá driver-t -
nyusz #15340 sziasztok! az miért van hogy a logitech kormányomat, a kormányt és az azon lévő gombokat tudom beállítani, de a gáz fék pedált nem látja? -
ja ja ezt megtaláltam ,de vmiért nem tud a megfelelő filokhoz hozzáférni.
Leszedtem .net x64-et de még mindig nem
Majd ránézek.
Nekem a turbo hiányzik -
DRPCDoki #15338 Nincs erő az autókban??? Demoba tolod alap xrg-vel, vagy hogy csinálod, hogy nincs erő?? Én csak driftelek lfsben, de se külföldit, se magyart nem hallottam még panaszkondi és én se tapasztaltam olyat, hogy nincs erő.
chicco: Tweak van itt, ha az áttételek nem jók, akkor állítgass rajtuk. -
És van már rá tweak.??
Nekem is gyökér 2 sok 3-as kevés. -
zoled22 #15336 Hali:) Szeretnénk az érdeklődők figyelmébe ajánlani hogy új lfs drift csapatot alkotunk. szeretnénk minél több tagot. Az érdeklődőket az alábbi msn címen szivesen tájékoztatom. Cím: [email protected] 
-
gretike #15335 ja azt hozzáteszem hogy a csávó fel fogja tenni a kezét (narancssárga ruhás), amikor kezdheted rezegtetni, de arr afigyelj, hogy legyen meg a 210 es tempó, és a rezegtetés gyors legyen, akkor el fogod érni a medium intenzitást, ami működésbe hozza a latwket.
Ha sikerült szólj, ha nem akkor is hogy mit basztál el -
Nein. Angel-nek céloztam, csak mellékattintottam ;) -
gretike #15333 fel gyorsul az neked is csak rezegtesd a gázpedált a patkás háznál ahol ál a csávó -
mivan ennyien nem olvastok leírást? :D -
-
Angel309 #15330 komolyan most mi ez a 0.6B elbaszták az egész játékot... Eddig atomfullosan Drifteltem most meg nincs erő az autókban akárhogy allítom be öket. Ma fentvoltam magyar szerveren mit látok BL egyenesben? Kocsi megy elöttem és úgy kb. 1 másodperc alatt 250re gyorsult. Most ez mi? eddig imádtam ezt a játékot... -
pályaválasztásnál lenyomva tartod a ctrl-t, és megjelenik az X ikon a layout mellett. -
Angel309 #15328 Hali hogy kell betenni a 0.6B-ben a pályát hogy full nyitott legyen szóval mint a képeken... elöre is köszi -
Megtalaltam, kiszedtem. -
Beagie #15326 Találtam egy elég hasznos progit LFS-hez, a 0.6B verzióval (is) működik, de a részleteket megtaláljátok az oldalon: 0.6B tweak
Csak offline működik, illetve ha jól tudom online csak akkor, ha a host engedélyezni.
Elég jó móka, lehet vele diesel tulajdonságú motort csinálni, aki ért hozzá minimálisan, meg pár autónál ami alacsony fordulaton halott, pl rb4, dinamikusabbá lehet tenni.
Ui: ez a jelszókérős Board.com valami nagyon idegesítő a HG kiszedhetné... -
Beagie #15325 Nem tudom meddig tudják még húzni ezekkel az apró fejlesztésekkel..
De az biztos, hogy nem sokáig, van még pár igényes bajnokság ami egyben tartja a játékot, az az egy szerencséjük van. -
Az utóbbi időben úgy vettem észre, inkább azért van a topik, hogy megállapításra kerülhessen, hogy a driftmods.net-en vagy az lfsmods.com-on vannak-e az igényesebb modok. -
Beagie #15323 Bizonyára már mindenki tudja, de azért megosztom, azért van a topik.
LFS 0.6B
Innentől már csak pár lépés az új gumifizika, amit én nyár végére saccolok, az rfactor2-vel együtt. -
Ambrus Gergely #15322 Jah kijött, elég gagyi a scirocco benne.
Alig venni észre azt a 200 lóerőt.
Addig húzták, míg kiment a divatból -
senki nem ír, hogy kijött az új verzió?
van benne scirocco meg rockingham, új gumifizika stb:) -
Ja értem.Köszönöm! -
valamelyik linkhez/képhez kéri, meg kell várni míg a hsz átcsúszik a 2. oldalra ... -
jó kérdés... -
Mi a fene ez a hitelesítéses ablak amikor belépek a topicba? -
Orsand #15316 LFS 0.6 A3 -
Szerintem 0.6A1-ben megváltoztatták a kocsik nyomatékgörbéjét. XRT-nek drifteléskor van ereje alacsonyabb fordulaton is, reálisabb érzés... -
Csak kár hogy azóta már egyszer kibannoltak a fórumról
-
petike2003 #15305 én semmilyen különbséget nem észleltem. -
Szerintem ilyen már a legutolsó Z patch-ben is volt a Z28-hoz képest :) -
határozottan job az úttartása az autónak de nem csak az autónak hanem minden autómodellnek a játékban,
Ez rejtett új fizika adatok.
Minden újításban kiscsomagokat kapunk hogy fokozatossan szokjunk hozzá az új irányításhoz.
De az uitolsó csomag ami most fog jönni még így is szívenfog verni mert még a sok évnyi hozzászokatás sután is nagyon nehéz lesz -
Teljesen egyet kell értenem :/ -
Értem én, de akkor azt csinálják ne ilyen faszom teszt pecsenyéket :DD -
Csúcs, lehet állítani, hogy milyen gumihőmérséklettel indulj hotlapon. Legfrisebb hotlap rekord 2009-es....nagyon szükséges volt...