Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LFS-ne nem igazán van párja a maga nemében....
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
LFS-t megalázza..."
Baze, ez rímel, te kis reklámszövegíró <#ejnye1>#ejnye1>
Megjelent a netKar PRO 1.3 Beta Most le is van árazva. Két új kocsi, esõ, új pálya.
LFS-t megalázza...
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Amúgy miért lett lebontva? 😄
ezt a car sound remixert próbáltam anno, sajnos ez sem az igazi😞 bár hülyeség az elvárásom, vagy másnak nem ilyen fontos, csak jó lenne valami valóshoz hasonlító motorhanggal döngetni. ettõl függetlenül is élvezetes és valósághû, nekem ez a pici dolog hiányozna még😞
LFS-ben jelenleg nincs ilyen és én nem látom sehol ennek akár a tervbevételét sem..
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
elõre is köszönöm a segítséget!
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
( egyébként én eleinte mindig játszogatok vele... jut eszembe, anno a Pannónia ralinál is nagyon jók voltak az effektek... jól számolta a motor. )
www.smart-bus.hu
A kormány topik bannerjében van egy-két leírás... rágd át, nagyon sok hasznos dolog van benne.
www.smart-bus.hu
A hungom azóta a csere darabot vígan használja 😊
www.smart-bus.hu
Jótállási információ
Kétéves gyártói jótállás
Amúgy ettõl függetlenül érdemes megpingelni õket, veszíteni való nincs. Esetleg küldenek valamit ajándékba, pláne, ha említik nekik ezt a cikket.
Számla se kell nekik általában. 😉
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
www.smart-bus.hu
Respect a logitechnek. Nagyon korrektek.
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
Ez kölcsönös 😉 😄 😄 Én most addig egy momot nyüstölök, amíg nem lesz jó megint 😄
Mostmeg motorra vadászok -.-"
Esetleg ha valaki ért hozzá, helyrehozható ez, ha valaki újratekercseli nekem? 😊
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Néhány pályán, vannak helyek, ahol pl a levegõben gurul az autó, a terelõ szarok is elég vicces, hogy kilövik az autót, valamint egyes karambolnál, is 2 autó közt is történnek érdekes dolgok...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64