Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Net-es jatek, vagyis net-en😉 Azert vannak a szerverek.
Pepsi Twist
Sziasztok!

Kérdeznék párat!

Ti hogyan játszátok mármint lanon hamachin vagy neten? kicsit hülyén hangzik de jó 😄

Mert szeretnék csatlakozni a drift teamhez 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Tomsteel
fokozva: mesteri a kameramozgás 😊))

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

hezi
Jó a zenéje 😄😄😄😄😛

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Misi az ezredes
Jah

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

R0zs0máK
Ja, igyekeztem úgy válogatni, dehát minden videókészítés errõl szól 😊)

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Misi az ezredes
Így összevágva nem is rosz mert a hibáid nem annyira látszódnak 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

R0zs0máK

Tomsteel
Szerintem is felesleges ez a változtatás, bár, ha kint lesz a hivatalos patch, és normálisan fog mûködni, tehát mindenkinek egyforma lesz, akkor könnyít majd a keresésen.

Lambo fan
köszönöm

hezi
Jahh, végig kéne olvasni, mit ír az ember 😄
Logitech profiler - Options menü - Global device settings - Degrees of rotation

hezi
Beállítûsok - Irányítás - Kormány/joy - Kormány forgása (legfelsõ). Állítsd annyira, ahány fokra van állítva a kormányod a Logitech profilerben (ha mind2 720-ra van állítva, akkor ugyanannyit kell tekerni a kormányt, mint amennyit a kiscsávó tekergeti a képernyõn 😄)

Lambo fan
Sziasztok.
Logitech G25-ös kormánnyal hogyan tudom a játékban azt beállítani, hogy ne 120 fokos valós elforditásnál forduljon körbe a kormány a játékban vagy 720 fokot? Sehol sem tudtam beállitani.
Köszi

hezi
Én úgy értelmeztem, hogy az y19 patch csak az y18-tól felfele levõ verziószámú demó hosztokat tallózza ki, tehát vannak a listában demó hosztok, csak kevés 😊 (meg a pályanévbõl, a választható autókból, meg engedélyezett kapcsolatok számából sacc/kb. be lehet lõni, hogy melyik hoszt demó, és melyik nem). Nekem speciel ez az újítás is feleslegesnek tûnik, jól megvoltam az eddigi szisztémával, de majd ezt is megszokjuk 😊

passatgt
pontosan ez a helyzet nálam is

Tomsteel
én amióta teszt patch van nem látom a demo szervereket, pedig azt írták, hogy összevonták az S1, S2 szerverekkel.

passatgt
regisztráltam a liveforspeed.net-en, beállítottam egy game jelszót, a játékben beléptem, majd a multiplayernél 1 szervert sem rak ki nálam:C

Tomsteel
Y20 patch, Y19 kell hozzá

R0zs0máK
Ja, el tudom képzelni, hogy egy 24 órás MoE versenyen 300km-enként megállnak 2 órára konnektorba dugni a kocsit a boxban 😄DDDDDDDDDDD

Amivel lóerõt lehet növelni meg hogy össz kerekes legyen stb.. az nem az LFS Tweak? Nekem az van én azzal növelem a lóerõt, csak nekem sajna még a régi v-hez jó csak.
Máté94
Attila8805
Hát nekem régóta fent van gépen úgyhogy nem tudom honnan szedtem😄
LFS-Tune ez a neve.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

csm
tudsz adni hozzá egy linket?

BMW 325 iX Rallye Car :)

kifli
lehet vele kocsikat tuningolni kicsit
mondjuk elég irreális dolgokat lehet vele csinálni 1000000 le meg ilyenek 😄
Multkor szórakoztam xfg-vel és nem tudtam elindulni me csak pörögtak a kerekek aztán durr 😄
Tuned az mit takar? Miben tartalmaz pluszt?
Attila8805
Y-hoz.

Mad 017 :Nem az tényleg a motor volt és ha nyomtam a gázt és úgy indítóztam beindult de le is állt.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

csm
melyik verzióhoz van neked Lfs-tuned?

BMW 325 iX Rallye Car :)

Nem lehet hogy az a plusz lámpa a kézifék??? ha az autó üresben van akkor betudod huzni a kéziféket és ki is tudod engedni (arra értem hogy nem gurul az autó stb...) Próbálkozz a kézifékel.Hátha....
Attila8805
Ok megnézem hogy mi a helyzet.
Köszi a segítséget.

Tomsteel
vagy azért lehet,(ha emlékezetem nem csal), mert állítottál a sebességi fokozatok számán...ha jól emlékszem azt nem szerette nálam a játék.

Tomsteel
Lefullad az autó.

Alap esetben az "i" betûvel tudod be-/kikapcsolni a motort.

Attila8805
Hali mindenki!
Ki szeretném próbálni az Lfs tune-t egyjátékos módban de ha átállítok egy autót akkor nem tudok vele elindulni.
Ez miért van.
A mûszerfalon kigyullad egy plusz lámpa és nem reagál a gázadásra.

Lambo fan
aham, igazad van, megnéztem az adatokat is, tényleg merész a hasonlóság 😄

Lambo fan
de az adatokat még nem néztem 😛

Lambo fan
egyébként igazad van, nekem is feltûnt, hogy valós autókat írtak a játékba álcázva 😊

Alexease
Ha mar "benne ulsz" valamelyik autoban, nem mindegy hogyan hivjak vagy hogy nez ki kivulrol?!😊 Mindegyik autot valos adatok alapjan modelleztek, allitottak be.

Nezd meg a kasztnikat (pl. UF, XF, LX), szerintem egyertelmu a hasonlosag😉 De ami fontosabb, nezz ra a hozzajuk tartozo motor es egyeb adatokra, azok is "stimmelnek"😉 Szerintem, bar csak az adatok alapjan, a Porsche-t is megtalalod gyorsan a jatekban😉

Es ahogy mar emlitve lett, 4 auto meg "eredeti", letezo (kasztni+adatok).
Lambo fan
szerencse, hogy az F1-es BMW az valóságos gép benne, legtöbbet avval nyomulok.

Más: miért nem tudok a szerverekre felcsatlakozni? Minden szerverre hoszt jelszót kér. Mindenki jelszavas szervert csinál, vagy mi?

Lambo fan
😞(((

MaSzKa
én láttam youtubeon Ferrari-t

de seholse vót download 😞(((((((

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Lambo fan
nem tud valaki véletlen car pack-ot ehhez a szimhez? Pár valós autónak örülnék 😊
pl ez? http://www.lfsforum.net/showthread.php?t=42504

MaSzKa

bardocz
Szerintem minden szimulátorhoz ez a legjobb viszonylag olcsón kapható kormány-pedál-h-váltó.
Lambo fan
ok, borítsunk fátylat rá.

más: Logitech G25 tapasztalata van valakinek evvel a szimmel? Sajnos nekem csak egy kisebb-nagyobb teszt periódusig volt ilyen kormány a tulajdonomban, evvel a szimmel sosem próbáltam. A jó öreg vezérlõmet szeretném tartósabban is G25-re cserélni, fõként az LFS miatt.

Üdv.

MaSzKa
most mentem 1et elsó voltam a töréspont 2-n

azt 1 barom hátulról nekem jött

elrepült vagy 3-4 autó

azt kibannoltak 😞((

pedig én nem voltam hibás

Mennyié dobálják mostanság az eredetit?
Roger6
Mindenkivel megeseik.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tomsteel
Elnézésedet kérem, nem ilyen stílusban szerettem volna leírni, rázós napom volt tegnap, tudom, hogy ez nem mentség, kijött a "gõz".

Tomsteel
fegyvertelen emberrel nem csatázok

Tomsteel
felpezsdült az élet...

no comment! pfff

Ez viszont korrekt, hogy nem neked áll feljebb! <#eljen>

www.smart-bus.hu