Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
De ha jobban belegondolok, CTRA 1 is csak annak pálya, aki normálisan akar versenyezni. Aki inkább driftelni akar, vagy csak faszkodni tud, annak ez nem ér semmit.
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Amúgy meg simán meg lehetne csinálni, hogy a nagyon leszûkített lehetõségekkel bíró demó bajnokságokat leváltani egy S1 bajnoksággal, ha minden résztvevõ venne s1 licenszet. Lenne hozzá szerver, ahol lehet gyakni, stb. CTRA Race 1 még mindig S1-es host, még ha S2-nek is tûnik. Ugyanis az már Y19-es verzió, amirõl pedig azt írták, hogy minden demós és s1-es licenszû felléphet azokra a hostokra, amik ugyan s2 módban vannak, de megfelelnek azoknak a kritériumoknak, amik beleesnek az demó vagy S1 korlátaiban (pl. egyszerre versenyben levõk száma, választhat autók halmaza)
Ne vicceljünk már...
nekem azt mondta valaki itt az S1-esen nem nagyon lehet jokat versenyezni és ott kevés szerver is vam
De le is szállok a témáról, mindenki azt csinál, amit úgy érez 😊
10 havi kamatmentes, ...havi 738Ft... de elég csak az elsõ részletet befizetni...
te jószagú málnabokor <#csodalk>#csodalk>
kormány lélektani határ 50.000
lfs 6500... 7300 már sok 😄
1kg kenyérnél mennyi a lélektani határ nálad?
Kiváncsi lennék amúgy, hogyan számítod ki ezt a "lélektani határt" 😊
különben nem vettem volna meg
ott is 50eFt a lélektani határ
ha ezt tudom ez lehet várni a g25-tõl akkor inkább vettemn volna 2-3 eredeti gamest
azt hittem hozzá jár az rfactor az csak 1 demo
meg az a kép is becsapott régebben hogy jár hozzá a GTR2 csak nem itt hanem usában esetleg termékkapcsolás utján nagy áruházakba 😞
Ez most nem MaSzKa-nak szolt, ez olyan altalanos😉
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
ez nem valami bannolt licensz vagy ilyesmi?
a nevet át lehet írni
valamikor volt 6500Ft-om rá most nem igazán 😞
meg így hogy nem tudom meddig lesz netem eléggé bizonytalan
Megint ezzel a szánalmasan szar dumával jössz, hogy nincs ennyi meg annyi pénzed. A jelenlegi ár az xe.com-on számítva: 24.00 GBP = 7,382.43 HUF
Meg ne magyarázd már, hogy ez a fostos 883 Ft tart vissza a megvételtõl, talán elgondolkodhatnál, h mi minden másra lehetne elkölteni ezt a rengeteg pénzt, amit képtelenség megspórolni akár 1 hónap alatt. (Mellesleg a liveforspeed.hu-n tegnapelõtt este valaki 4000 Ft-ért árulta az S2-es licenszét.)
De végülis a Te bajod. ÚGY KÖLL NEKED <#nevetes2>#nevetes2>
attól még nincs pénzem
bárkinek lehet új autója akinek nincs rá pénze annak is csak az 1. részletet kell befizetni
Egy ilyen beiras elott vagy utan, legalabb az alairasodat torold, mert eleg kontrasztos a geped reklamozasa es a warezek hasznalata😉
Amugy meg, epp' most erdeklodsz jatekfejlesztesrol, haszonrol, kozben meg zsigerbol warezelsz😉)))))))
Lehet hogy furcsan hangzik, de sem ezt a jatekot, sem a tobbit, nem a Maltai Szeretet Szolgalat fejlesztette es adta ki😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha 6500Ft lett volna már rég megvettem volna
én online játékért nem vagyok hajlando többet adni, mert nincs sok pénzem 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha csak a Demo van meg, akkor az felejtos, a teljes nagysagrendekkel nagyobb elvezetet nyujt. Nem erdemes a Demoval gagyizni...