16062
  • Misi az ezredes
    igen, de sok hírt nem lehet olvasni róla!
  • GPx8
    Atért az S3-at nagyon várjátok, ugye???
  • adam28
    ja én nem kell hozzá megvenni a játékot, de itt nem lehet warezolni, akit érdekel írjon az ottani fórumba, vagy írjon mailt a ligavezetőnek
  • hezi
    S2 :)
  • adam28
    csak a google adsence miatt kelett azt írni, teljes verzióval játszunk, én is liga tag vagyok. Ma volt a 2. verseny
  • R0zs0máK
    hát mi?
  • adam28
    De az nem demo bajnokság
  • R0zs0máK
    Minek ez, van már DEMO bajnokság...
  • csiter
    ___________ LFS verseny!!!!!44négy ___________
  • T0NI
    Rendben!Köszi a linket, ki még nem próbáltam, de nekem is annak tűnik!
  • Ombika
    Az mar a laptopon van reg! :)
  • hezi
    Persze. Az egész lfs mappádat másold át a laptopra, és kész. Újra kell unlockolni az S2-t, ha meg update-elni akarod Z-re, akkor meg elég rámenni a többjátékos módra, és fel fogja ajánlani a Z-re történő felpeccselést. Elvileg minden beállításod megmarad ilyenkor, max a billentyű, ill. egér beállításai állnak vissza az alapértékre.
  • Ombika
    Vagyis nekem meg Y van, 3 honapja eladtam pc-m,de laptopom vinne,mert hianyzik! Letezik csak update patch es akkor talan megmaradna a sok bealltiasom?!
  • hezi
    Hát nem biztos, hogy ez minden, de
    LFS mappa\
    card_cfg.txt
    cfg.txt
    interface_cfg.txt
    LFS mappa\data\misc <---- ebben vannak az irányításra, és a létrehozott profilokra (versenyzőkre) vonatkozó dolgok
    LFS mappa\data\views\ <--- feltételezem, hogy itt tárolja autók nézeteinek beállításait
  • hezi
    Én már tavasszal is többször bedobtam a magyar lfs demó ligában, hogy a demó helyett inkább s1 bajnokságot kéne indítani, me hogy az s1 licensz ~3800 ft, annyit bárki ki bír nyögni.
    Erre általában az volt a válasz, hogy ha megveszi a játékot, akkor már az s2-t veszi meg (logikus ), illetve hogy erre még rájönne a szerverhasználati díj, ami egy rongyos ezres, és az már földhöz vágna minden demóst.
    De mivel megvettem az s2-t, ==> gazdag vagyok, így kuss a nevem, mert nem tudom beleképzelni magam a helyzetükbe

Én arra gondoltam, hogy Maszka pályázatokon nyerte a cuccát
  • Prézli
    Nem próbáltam, de EZ Z tweaknek írja magát.

Az SG-n nincs LFS warez topik, itt pedig nem toleráljuk az ezzel kapcsolatos kérdéseket, úgyhogy máshol kell ezt megoldanod.
  • T0NI
    Sziasztok!

Létezik a patch z-hez tweak,tune, vagy akármi hasonló?
    Köszi!

(BTW Warez ügyeket lehet valahol intézni itt sg-n?)
  • Ombika
    Ha felakarom tenni legujabb verziot belole,akkor regibol a beallitasaimat melyik fajl tarolja! Felbontas,kormany stb beallitasra celoztem?
  • ChuckyHUN
    NEM warezoltam te szerencsételn!!!
    Hanem kölcsön kulccssal TDUztam...
  • Ombika
    O sporolt,mert verdajaba etolajat ontott! :)))
  • Alexease
    Azert valahol vicc, hogy egy 6 eves programmmal, meg mindig DEMO bajnoksagot rendeznek;) Ha havonta felretenne valaki 500 Ft-ot, 1 ev alatt megvehetne, es nem kellene azzal az 1 szerencsetlen palyaval/autoval "gagyizni":)

De hat, Maszka szerint, ezt mar csak a gazdagok engedhetik meg maguknak;D O valszeg a gepet lopta, talalta, tavnyeremenyen nyerte, csak nincs odairva az alairasa vegere;)
  • csige791
    Ingyenes Demó Bajnokság
  • Tomsteel
    Ha nem tetszik akkor ne rontsd itt a levegőt!
    Aláírásod alapján biztos a híd alatt töltötted az éjszakát
  • Pepsi Twist
    Te gazdag vagy vazze :D én is csak azért vettem meg a TDU-t mert az tetszik de ez fos :D mert csak "körbe körbe körbe és körbe" :P bár ennek ez a lényege
  • Misi az ezredes
    Sajnos eggyet kell veled értenem ! Gazdag a gazdagat baszogatja h mennyi pénze van -.-
  • hezi
    "ja de azt se felejtsd el te gazdag vagy

IntelE6550AbitIP35ACFreezer7ProA-Data2GBExtremeSapphireHD3870TechnicsSU-V6X
    Samsung931BF#1TB#1.44MB#SS-2153#SWT2000#SH-S183A
    LogitechG25#CordlessRumblepad2#CordlessPilotCorsairVX450WSonyPSP4GB"

• Ombika
    Az gazdagsagnak szamit,ha vki 7000 Ft-ot kiad ,azert amit szeret! Jo lama vagy,bar ez tudjuk!!!
  • MaSzKa
    ja de azt se felejtsd el te gazdag vagy
  • wander01
    vedd meg bmeg, ne puncsolj, gusztustalan. ha jo a játék meg kell venni. nekem van tdu is meg lfs is origi, nem bántam meg és éhen sem haltam. tudom ajánlani. szar játékot warezolj, ne jot :)
  • Misi az ezredes
    4000 FT és még + 4000 a megapack szerintem nem sok azért az élményért amit ez nyújt :)
  • ChuckyHUN
    TDUznék énis csak egy férfi nemiszerv nem ad serialt:@
  • Misi az ezredes
    Én mostanában inkább TDU-zok meg tanulok szal nem igazán :)
  • ChuckyHUN
    HVDLen nyomja itt valaki rajtam kívül?
  • Pepsi Twist
    LC Cruise szeró mié nem megy?
  • bardocz
    Nincs mit;)
  • Norbi1990
    Bazee azt nem tudtam hogy kell ott csinálni külön jelszót.
    Már megy!!
    1000 hála
  • bardocz
    Játék jelszót állítottál be az lfs.net-en?Két külön jelszó kell.
  • Norbi1990
    Én beírtam de akkor meg azt írta ki, hogy Valami Játék jelszó nem egyezik meg
  • bardocz
    Olvassátok már el,amit ír a játék.Én is onnan olvastam,hogy regelni kell hozzá,lfs oldalán meg beállítani egy játékjelszót pluszba,és mehet utána a móka.
  • Norbi1990
    Aztakarja, hogy írjak be felhasználónevet meg Jelszót mintha S2-öt akarnék regisztrálni.
    Ezt nem értem