16062
-
#8124 igen, de sok hírt nem lehet olvasni róla! -
GPx8 #8123 Atért az S3-at nagyon várjátok, ugye??? -
adam28 #8122 ja én nem kell hozzá megvenni a játékot, de itt nem lehet warezolni, akit érdekel írjon az ottani fórumba, vagy írjon mailt a ligavezetőnek -
#8121 S2 :) -
adam28 #8120 csak a google adsence miatt kelett azt írni, teljes verzióval játszunk, én is liga tag vagyok. Ma volt a 2. verseny -
#8119 hát mi? -
adam28 #8118 De az nem demo bajnokság -
#8117 Minek ez, van már DEMO bajnokság... -
#8116 ___________ LFS verseny!!!!!44négy ___________ -
T0NI #8115 Rendben!Köszi a linket, ki még nem próbáltam, de nekem is annak tűnik! -
#8114 Az mar a laptopon van reg! :) -
#8113 Persze. Az egész lfs mappádat másold át a laptopra, és kész. Újra kell unlockolni az S2-t, ha meg update-elni akarod Z-re, akkor meg elég rámenni a többjátékos módra, és fel fogja ajánlani a Z-re történő felpeccselést. Elvileg minden beállításod megmarad ilyenkor, max a billentyű, ill. egér beállításai állnak vissza az alapértékre. -
#8112 Vagyis nekem meg Y van, 3 honapja eladtam pc-m,de laptopom vinne,mert hianyzik! Letezik csak update patch es akkor talan megmaradna a sok bealltiasom?! -
#8111 Hát nem biztos, hogy ez minden, de
LFS mappa\
card_cfg.txt
cfg.txt
interface_cfg.txt
LFS mappa\data\misc <---- ebben vannak az irányításra, és a létrehozott profilokra (versenyzőkre) vonatkozó dolgok
LFS mappa\data\views\ <--- feltételezem, hogy itt tárolja autók nézeteinek beállításait -
#8110 Én már tavasszal is többször bedobtam a magyar lfs demó ligában, hogy a demó helyett inkább s1 bajnokságot kéne indítani, me hogy az s1 licensz ~3800 ft, annyit bárki ki bír nyögni.
Erre általában az volt a válasz, hogy ha megveszi a játékot, akkor már az s2-t veszi meg (logikus ), illetve hogy erre még rájönne a szerverhasználati díj, ami egy rongyos ezres, és az már földhöz vágna minden demóst.
De mivel megvettem az s2-t, ==> gazdag vagyok, így kuss a nevem, mert nem tudom beleképzelni magam a helyzetükbe
Én arra gondoltam, hogy Maszka pályázatokon nyerte a cuccát -
#8109 Nem próbáltam, de EZ Z tweaknek írja magát.
Az SG-n nincs LFS warez topik, itt pedig nem toleráljuk az ezzel kapcsolatos kérdéseket, úgyhogy máshol kell ezt megoldanod. -
T0NI #8108 Sziasztok!
Létezik a patch z-hez tweak,tune, vagy akármi hasonló?
Köszi!
(BTW Warez ügyeket lehet valahol intézni itt sg-n?) -
#8107 Ha felakarom tenni legujabb verziot belole,akkor regibol a beallitasaimat melyik fajl tarolja! Felbontas,kormany stb beallitasra celoztem? -
#8106 NEM warezoltam te szerencsételn!!!
Hanem kölcsön kulccssal TDUztam... -
#8105 O sporolt,mert verdajaba etolajat ontott! :))) -
#8104 Azert valahol vicc, hogy egy 6 eves programmmal, meg mindig DEMO bajnoksagot rendeznek;) Ha havonta felretenne valaki 500 Ft-ot, 1 ev alatt megvehetne, es nem kellene azzal az 1 szerencsetlen palyaval/autoval "gagyizni":)
De hat, Maszka szerint, ezt mar csak a gazdagok engedhetik meg maguknak;D O valszeg a gepet lopta, talalta, tavnyeremenyen nyerte, csak nincs odairva az alairasa vegere;) -
#8103 Ingyenes Demó Bajnokság -
#8102 Ha nem tetszik akkor ne rontsd itt a levegőt!
Aláírásod alapján biztos a híd alatt töltötted az éjszakát -
#8101 Te gazdag vagy vazze :D én is csak azért vettem meg a TDU-t mert az tetszik de ez fos :D mert csak "körbe körbe körbe és körbe" :P bár ennek ez a lényege -
#8100 Sajnos eggyet kell veled értenem ! Gazdag a gazdagat baszogatja h mennyi pénze van -.- -
#8099 "ja de azt se felejtsd el te gazdag vagy
IntelE6550AbitIP35ACFreezer7ProA-Data2GBExtremeSapphireHD3870TechnicsSU-V6X
Samsung931BF#1TB#1.44MB#SS-2153#SWT2000#SH-S183A
LogitechG25#CordlessRumblepad2#CordlessPilotCorsairVX450WSonyPSP4GB"
-
#8098 Az gazdagsagnak szamit,ha vki 7000 Ft-ot kiad ,azert amit szeret! Jo lama vagy,bar ez tudjuk!!! -
#8097 ja de azt se felejtsd el te gazdag vagy -
#8096 vedd meg bmeg, ne puncsolj, gusztustalan. ha jo a játék meg kell venni. nekem van tdu is meg lfs is origi, nem bántam meg és éhen sem haltam. tudom ajánlani. szar játékot warezolj, ne jot :) -
#8095 4000 FT és még + 4000 a megapack szerintem nem sok azért az élményért amit ez nyújt :) -
#8094 TDUznék énis csak egy férfi nemiszerv nem ad serialt:@ -
#8093 Én mostanában inkább TDU-zok meg tanulok szal nem igazán :) -
#8092 HVDLen nyomja itt valaki rajtam kívül? -
#8091 LC Cruise szeró mié nem megy? -
#8090 Nincs mit;) -
#8089 Bazee azt nem tudtam hogy kell ott csinálni külön jelszót.
Már megy!!
1000 hála -
#8088 Játék jelszót állítottál be az lfs.net-en?Két külön jelszó kell. -
#8087 Én beírtam de akkor meg azt írta ki, hogy Valami Játék jelszó nem egyezik meg -
#8086 Olvassátok már el,amit ír a játék.Én is onnan olvastam,hogy regelni kell hozzá,lfs oldalán meg beállítani egy játékjelszót pluszba,és mehet utána a móka. -
#8085 Aztakarja, hogy írjak be felhasználónevet meg Jelszót mintha S2-öt akarnék regisztrálni.
Ezt nem értem