16062
-
#8204 Afene ezt lessétek :O
VW Scirocco -
#8203 köszi:)
sorry az utánfutást elnéztem az a kormányzásnál van :D
legközelebb jobban megnézem :D
demóban ilyesmit nem kellett állítgatni ezért nem tudom hogy mire valók :S -
#8202 Difinél utánfutás?? Ilyen biztos nincs :DD
Az előfeszítés meg azt mutatja, hogy gázadás nélkül is mennyire zár össze a difid -
#8201 valaki el tudná nekem magyarázni hogy mit jelent a difi állítgatásnál az utánfutás és az előfeszítés, hogy ha állítgatom akkor milyen hatást érek el vele?
előre is köszi -
Loco #8200 Kiböki a szemed. -
#8199 tudnál adni 1 url-t??? -
#8198 Talán regisztrálni kéne a főoldalon:[ -
#8197 nem tudja valaki nhogy lehet ezel neten játszani mindig aszt írja hogy nem tud kapcsolodni a master szerverhez. -
#8196 hát eddig semmire se jutottam, a 3dmaxom cseszik megnyitni a fájlokat, ennek még utána kell olvasnom kicsit -
#8195 várom a fejleményeket -
#8194 Az is hülye volt,aki azt mondta,hogy nem lehet az autókat alakítani.Nincs olyan,hogy ha kész a program,akkor abból ki lehet szedni a modelleket,és meg lehet csinálni,más kérdés,hogy nagy meló,és kurvára nem éri meg. -
#8193 itt az a baj hogy nem lehet se konvertálni se semmit csinálni csak az eredeti modellt szerkeszteni ééés azért nem kis tudás kell 3DSmax-ba hogy 1 XFGből vagy XRG-ből mondjuk RX7 vagy BMW legyen :) -
GPx8 #8192 Szerintem ha -viszonylag egyszerűen- lehetne, már rég tele lenne mod-autókkal a Net... -
#8191 jaja, holnap lehet hogy kipróbálom és leírom a tapasztalatokat :) -
#8190 Ezen én is gondolkoztam. Amikor rendereltünk képeket. 1 programba kellett betölteni a kocsi modelljét.[aztán ráhúzni a textúrákat] ( ott átlehetne szerkeszteni a cuccokat) És akkor a játékban lévő kocsikat meglehetne változtatni. -
#8189 ezért nem járok drag szerverre :)
drift szervereken elég hamar ki lesznek dobva az ilyen emberek -
#8188 Tegnap TDU-ban futottam össze egy 15 éves német sráccal eleinte hihetetlenül pimasz pofátlan volt de miután megmondtam neki a véleményem meg h mit is csinálunk normális volt! Próbáld meg te is :) -
#8187 Nem lehetne, hogy korhatáros legyen a játék?
Ennyi degenerált nulla embert akarva se tudnék összetoborozni, mint amennyi például ezeken a drag szervereken van. Hihetetlen. -
#8186 Nem én csináltam. -
#8185 jaja megnéztem ami linkeltél, ezt te csináltad? milyen programmal ? -
#8184 sry nem de sztem ez sem olyan rossz :) -
#8183 ahh, van az az érzés, hogy INSTANT GET :)))
Tudja esetleg valaki, honnan lehetne megszerezni a 240SX-et ? -
#8182 :SD fasza -
#8181 Nesztek kép :) -
#8180 Ez az amit én tettem fel -
#8179 :)Bele tettem a többit is, ez több fajta mindenki ameilyket szeretné azt használja :) -
#8178 egy módszerrel elvileg lehet valós kocsikat rakni a játékba, de ahoz 3dsmaxot nem árt tudni használni, azzal kell átszerkeszteni a meglévő kocsikat -
#8177 Nekem van egy hasonló ahol még a hátsó szárny is ki van cserélve.
Ha van igény rá feltöltöm. -
#8176 Ezzel azért én nem teljesen értek egyet 240 SX
Viszont mielőtt beindul a flame, nemtudom honnan lehet letölteni, nekem is mutatták csak. -
#8175 egyelőre még nekem sem megy semmi csak próbálkozom -
#8174 ez engem is érdekelne, hallgatlak :) -
#8173 én már nézegetem hogy lehetne moddolni, már találtam is 1 kiskaput de egyenlőre csak Alpha 0.01a státuszba van :D -
#8172 Nincs. -
vftsforever #8171 üdv! Sehogy nem lehet igazi autókkal moddolni a játékot? A belseje bőőven elég lenne az autónak, ígyis csoda h van ilyen játék mondjuk,de úgy mégjobb lenne... -
#8170 köszi így működnek :)
lenne még egy kérdésem: hogy tudom a műszerfalat+kormányt is átpakolni az x10-es demóból a Z-s full játékba? -
#8169 akkor állítgathatok mindent újra, ennek nagyon örülök biztos jobb az új kód.... -
#8168 Nem vesznek el, csak át kell tenni a settings mappából a setups mappába, valamint át kell nevezni őket az új verziónak megfelelően... -
#8167 A Z versio már más kódolást használ és ezért a régi setupok elvesznek! -
#8166 hello
most vettem meg a játékot, és lenne egy olyan gondom, hogy beleraktam a demó verziómból a settings mappát és a játék nem találja őket :S
nem értem mi lehet a baj, nem akarom mind a 100 drift settemet újra beállítgatni:S
valaki nem tud valamilyen megoldást? -
#8165 Hát igen viszonylag jó lenne ha bővítenék a Házigazdának a jogát azzal h magyarázattal együtt bannolhat a topickból emberkéket! Ha sg-sek elolvassák az indokot feloldják a tiltást és kész.