16062
  • Misi az ezredes
    Afene ezt lessétek :O
    VW Scirocco
  • Hecker007
    köszi:)
    sorry az utánfutást elnéztem az a kormányzásnál van :D
    legközelebb jobban megnézem :D
    demóban ilyesmit nem kellett állítgatni ezért nem tudom hogy mire valók :S
  • R0zs0máK
    Difinél utánfutás?? Ilyen biztos nincs :DD

Az előfeszítés meg azt mutatja, hogy gázadás nélkül is mennyire zár össze a difid
  • Hecker007
    valaki el tudná nekem magyarázni hogy mit jelent a difi állítgatásnál az utánfutás és az előfeszítés, hogy ha állítgatom akkor milyen hatást érek el vele?
    előre is köszi
  • Loco
    Kiböki a szemed.
  • rayman12
    tudnál adni 1 url-t???
  • Máté94
    Talán regisztrálni kéne a főoldalon:[
  • rayman12
    nem tudja valaki nhogy lehet ezel neten játszani mindig aszt írja hogy nem tud kapcsolodni a master szerverhez.
  • Hecker007
    hát eddig semmire se jutottam, a 3dmaxom cseszik megnyitni a fájlokat, ennek még utána kell olvasnom kicsit
  • r4f1
    várom a fejleményeket
  • bardocz
    Az is hülye volt,aki azt mondta,hogy nem lehet az autókat alakítani.Nincs olyan,hogy ha kész a program,akkor abból ki lehet szedni a modelleket,és meg lehet csinálni,más kérdés,hogy nagy meló,és kurvára nem éri meg.
  • Pepsi Twist
    itt az a baj hogy nem lehet se konvertálni se semmit csinálni csak az eredeti modellt szerkeszteni ééés azért nem kis tudás kell 3DSmax-ba hogy 1 XFGből vagy XRG-ből mondjuk RX7 vagy BMW legyen :)
  • GPx8
    Szerintem ha -viszonylag egyszerűen- lehetne, már rég tele lenne mod-autókkal a Net...
  • Hecker007
    jaja, holnap lehet hogy kipróbálom és leírom a tapasztalatokat :)
  • r4f1
    Ezen én is gondolkoztam. Amikor rendereltünk képeket. 1 programba kellett betölteni a kocsi modelljét.[aztán ráhúzni a textúrákat] ( ott átlehetne szerkeszteni a cuccokat) És akkor a játékban lévő kocsikat meglehetne változtatni.
  • Hecker007
    ezért nem járok drag szerverre :)
    drift szervereken elég hamar ki lesznek dobva az ilyen emberek
  • Misi az ezredes
    Tegnap TDU-ban futottam össze egy 15 éves német sráccal eleinte hihetetlenül pimasz pofátlan volt de miután megmondtam neki a véleményem meg h mit is csinálunk normális volt! Próbáld meg te is :)
  • Tomsteel
    Nem lehetne, hogy korhatáros legyen a játék?
    Ennyi degenerált nulla embert akarva se tudnék összetoborozni, mint amennyi például ezeken a drag szervereken van. Hihetetlen.
  • Misi az ezredes
    Nem én csináltam.
  • Tomsteel
    jaja megnéztem ami linkeltél, ezt te csináltad? milyen programmal ?
  • Misi az ezredes
    sry nem de sztem ez sem olyan rossz :)
  • Tomsteel
    ahh, van az az érzés, hogy INSTANT GET :)))
    Tudja esetleg valaki, honnan lehetne megszerezni a 240SX-et ?
  • MaSzKa
    :SD fasza
  • Misi az ezredes
    Nesztek kép :)
  • Misi az ezredes
    Ez az amit én tettem fel
  • Misi az ezredes
    :)Bele tettem a többit is, ez több fajta mindenki ameilyket szeretné azt használja :)
  • Hecker007
    egy módszerrel elvileg lehet valós kocsikat rakni a játékba, de ahoz 3dsmaxot nem árt tudni használni, azzal kell átszerkeszteni a meglévő kocsikat
  • Misi az ezredes
    Nekem van egy hasonló ahol még a hátsó szárny is ki van cserélve.

Ha van igény rá feltöltöm.
  • Prézli
    Ezzel azért én nem teljesen értek egyet 240 SX
    Viszont mielőtt beindul a flame, nemtudom honnan lehet letölteni, nekem is mutatták csak.
  • Pepsi Twist
    egyelőre még nekem sem megy semmi csak próbálkozom
  • r4f1
    ez engem is érdekelne, hallgatlak :)
  • Pepsi Twist
    én már nézegetem hogy lehetne moddolni, már találtam is 1 kiskaput de egyenlőre csak Alpha 0.01a státuszba van :D
  • Máté94
    Nincs.
  • vftsforever
    üdv! Sehogy nem lehet igazi autókkal moddolni a játékot? A belseje bőőven elég lenne az autónak, ígyis csoda h van ilyen játék mondjuk,de úgy mégjobb lenne...
  • Hecker007
    köszi így működnek :)

lenne még egy kérdésem: hogy tudom a műszerfalat+kormányt is átpakolni az x10-es demóból a Z-s full játékba?
  • Hecker007
    akkor állítgathatok mindent újra, ennek nagyon örülök biztos jobb az új kód....
  • R0zs0máK
    Nem vesznek el, csak át kell tenni a settings mappából a setups mappába, valamint át kell nevezni őket az új verziónak megfelelően...
  • Misi az ezredes
    A Z versio már más kódolást használ és ezért a régi setupok elvesznek!
  • Hecker007
    hello
    most vettem meg a játékot, és lenne egy olyan gondom, hogy beleraktam a demó verziómból a settings mappát és a játék nem találja őket :S
    nem értem mi lehet a baj, nem akarom mind a 100 drift settemet újra beállítgatni:S
    valaki nem tud valamilyen megoldást?
  • Misi az ezredes
    Hát igen viszonylag jó lenne ha bővítenék a Házigazdának a jogát azzal h magyarázattal együtt bannolhat a topickból emberkéket! Ha sg-sek elolvassák az indokot feloldják a tiltást és kész.