Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
hmm nekem itt az összes setup olyan túlkormányzott autót eredményez hogy pff

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

R0zs0máK
Te hány éves vagy??? 😄DDDDDDDDD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

atenza
Mennyi most a wr?

atenza
Mennyiért?

ChuckyHUN
miért adod el???

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

bardocz
Köszi.Leszedtem elsõ kettõt,aztán próbálkozok.
Jaja, de miért nem szedsz le egy setet valahonnan pl. innen...

bardocz
Szóval veled találkoztam😊 Szerintem az alap races setupban nics sokkal több.
Pepsi Twist
G25 Eladó... érdekel valakit? G5 ös egeret vennék!!! ^^

hezi
Lehet, hogy tudod, de ha nem, akkor elmondom, hogy XFG@BL1 WR-t egy 14 éves, nightracer névre hallgató magyar kölök tartja, aki egérrel nyomul. Amúgy egérrel én is jobb idõket megyek, mint kormánnyal.

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Hello!
Gyúrjál még rá.. Én pont most mentem a legjobbamat 1:34.43-as idõt.
Üdv: wEeDmaN <#wave>

bardocz
Na szép,zionon mentem 1:+6.13-as idõt,erre most,poor pb 1:37 valamenyi<#wilting>
R0zs0máK
Én kerék nézet...😊

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Prézli
Hát csinálj magadnak! Ott a beállításokban a nézetek közt az egyéni, ott szbadon állítasz amit akarsz.

MaSzKa
én az motorház/orrnézetet hiányolom lfs-bõl

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Prézli
Velem is hasonló van, én is külsõnézetbõl játszom. Belsõnézetbõl sokkal jobb idõket megyek és sokkal jobban is driftelek, de a GTR, GTL, rFactor cockpitjei után nekem ami az LFS-ben van az borzalmasan ingerszegény.
A másik, meg hogy mivel embernek is viszonlyag magas vagyok így szeretem magasabbra tenni a belsõt, így viszont nem látni a kilóméterórát <#lookaround>

Pepsi Twist
én G25el tolom és most végre sikerül 1:37 - 1:38-as idõket menni 😄

MaSzKa
de inkább nem online játszok hanem magam körözgetek kedvemre

pointer4
Na ez itt a gond, ha normális embörekkel játszol, akkor ki lökne ki ?
MaSzKa
én szeretek, mert akkor külsõnézetbõl jó védekezõ tatikát tudok
és akkor nehezebben is löknek ki, mert könnyebb megfogni azzal az autót

bardocz
Én gamepaddal utálok játszani.😄

MaSzKa
nehéz feladat lesz

pointer4
Itt a cél, érd el G25el azt a tempot amit paddal.
bardocz
Életben sem kivülrõl nézed a kocsit és gamepaddal tolod...
MaSzKa
én régebben gamepaddal toltam külsõ nézet

g25-el lassabban tudok menni és csak belsõnézetbe inkább
lülsõbe vezethetetlen

bardocz
Talán elõ kéne venned a kormányt😛
atenza
Jópáran megtalálták rá a módot 😊
Az a szép amikor valaki billel a wr közelében képes autózni... Ilyen szempontból elég irreális a game.

MaSzKa
a jó idõkre értettem

bardocz
Ha valaki egérrel meg bill.-el tolja,már nem is kérhet bocsánatot?hagyjuk már a hülyeséget.
MaSzKa
egér + billentyû ellen nincs orvosság 😞

bardocz
Reggel(12) mentem nagyon j versenyeket,akkor még nincsenek fennt a profik,és még én is nyerhetek akár.(1-et sikerült reggel) Nagyon jó szerver,csak az ilyen,ha nem képesek anyit beírni,hogy sorry felbasz.Van,hogy még azért is bocsánatot kérek,mert úgyond megszivatom a mögöttem jövõt úgy,hogy látom nagyon készül elõzni,kuva rövid féktávot veszek,õ megpróbál mégrövidebbet,és nem sikerül neki.
Misi az ezredes
Álltalában este jobb és korektebb játékot tusz fojtatni a megnevezett serveren(servereken)

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

bardocz
Najó,elpattant a cérna,hagyom a picsába pár órára.mind2 versenyen kilöknek,az eslõn megpörgetnek,és gajra vágják a jobb hátsó futómûvet,a másodikon meg elsõ kanyarbál hideg gumin valaki meg akar próbálni,egy kb 25m-es féktávot venni.Természetesen megint én vagyok az áldozat.
atenza
Azért vannak ott 1 33-asok is bõven 😊

bardocz
Igen,ezt írtam én is😊 Legjobb szerver amin eddig voltam versenyezni.Nagyon szinvonalas versenzyõk vannak(1:34-es idõk néha),most már,hogy stabilan tudok futni 1:36-os idõt egy kis bemelegítés után,egész jól megy.Sajnos itt is van,hogy az elsõ kanyarban egy marha 10m-es féktávot akar venni,aztán meg a zúzás.Meg a belsõ íven lévõ nem mindig kap elsõbbséget,de ez már nem vészes.Amíg eddig mentem ott versenyeket,csak ma reggel akart valaki megforgatni elsõ körben a sikán után,szerintem nem vettem észre,hogy ott van mellettem,és õ meg el akart fordulni,vagy nem tudom,de megfogtam a kocsit.
atenza
Általában én is azon a szerveren szoktam menni, a szembeforgalom meg csak és kizárólag verseny után van, akkor bármit lehet csinálni, ennek ellenére az egyik legjobban moderált demo szerver...Ott lehet a legjobbakat versenyezni.

Hello! Ne a legújabb drivert tedd fel, tegyél fel hozzá régebbit vagy az alapot nekem is ilyen kártyám van...

ChuckyHUN
Üdv a carstylingról 😊))

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Pepsi Twist
hát ja 😊 kéne nem tom mi lehet a baj ennél szarabb VGA-val is megy...

A legújabb driver van fent.

Bár dx9-es progik futnak akkor ennek is kellene. Nem?
Pepsi Twist
driver? az a 9600 nem 1 mai kártya...

Hello.

Leszedtem a játékot az oldalról(demo), de nem tudom elindítani.
Graphic not initialized hibával leáll.

Tud valaki segíteni? ATI 9600pro kártya.
kifli
Nézz meg valakit aki 1:33-as idõket megy és próbáld az õ vonalvezetését betartani 😊
bardocz
Így vonalvezetést látva,meg betartva máris 1:36-os köröket megyek😊 Menyivel jobb lesz így mindenkinek😄
Attila8805
Ééértem!
Thx!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

bardocz
Van zion demo szerver.Itt vagyok én😊 Nagyon jó szerver,csak miután vége a versenynek,utána vannak szembeforgalomal menõk 😄DD
Attila8805
Neked teljes verzád van?
Vagy ha demo akkor honnan tudja megjegyezni az idõd?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Pepsi Twist
bazzeg kitaposom a belét szétgyilkolom a kuplungot és így megyek 1.38.55öt :S

bardocz
FÚ köszi,ki fogom próbálni.Amúgy sikerült már mennem egy 1:36-os idõt,így mehetek zion-ra versenyezni 6 után is,mondjuk inkább nem veszem el a normális versenyzõk elõl a helyet.Mondjuk aki 2 sec-el gyorsabb nálam,azt sokszor tudom tartani egy darabig😊
kifli
játék közben nyomj egy 4-est és akkor mutatja hogy merre van az "ideális" ív. Én azt csináltam hogy bekapcsoltam és megnéztem egy jó versenyzõt hogy ahhoz képest hogy megy majd megpróbáltam én is úgy menni. Aztán megszokod és ki lehet kapcsolni 😊 1,5 hete nekem még az 1:37 is jó volt folyamatosan 38-as idõket mentem de most...
3 napig használtam ezt az ív segítséget utána már fejbõl tudtam 😉