Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itten van
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
júzernév: admin
jelszó: password
Amúgy úgy emlékszem, hogy a portforward.com-on volt régen egy böszme nagy adatbázis, egy rahedli router típussal, ahol képekkel illusztrálva, lépésrõl lépésre le volt írva, játékonként, hogy melyik portokat kell kinyitogatni/továbbítani. De most semmi ilyet nem találok azon az oldalon 😞
Ezt sajnos nem tudom. Nem tudod hogy hol lehet megnézni??
Logitech G25 tulajos!!
1. is be kell lépned a routerre amit úgy tudsz megtenni hogy a böngészõ címsorába beírod ezt 192.168.0.1
2. itt tudnod kell a jelszót!!
3. az advenc alatt megtalálod a port forwardot ahol beírsz egy játéknevet a porthoz mindkettõhöz ezt írd 63392 ezt használja az lfs majd a végén azt az ip-t kell beírnod amit kioszt neked a router és kész is
Szeretnék szervert nyitni a neten. Ez nem jött össze de rájöttem a hibára. Az volt hogy routeren vagyok. Na most hallottam hogy ezt megoldani. Na de mégis hogy kell? Nem tudna valaki segíteni??
Kösz elõre is a segítséget!!!
Logitech G25 tulajos!!
Csak pl. nem kezdtem el nyilvános fórumokon kérdezõsködni, hogy lehet-e, hogy lehet unlockolni feketén a stuffot, hanem kussban voltam, és használtam a góglit meg a torrentkeresõket.
Ugye Misi reagálása ebbõl indult ki: "Sikerült valakinek crackelnie az y verziót vista64 alatt?"
Szal ha a kollega okos marad, akkor marad az xp-nél, és nem kérdezget hülyeségeket. (arról nem is beszélve, hogy már azért komoly büntetést érdemelne, hogy Vistát van a gépén<#idiota>#idiota>)
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
bár a kérdés eléggé láma, de segítségre lenne szükségem. van egy Logitech Formula Force EX kormányom, de nem tudom rendesen beállítani a játékban. mi alapján kell a kormányzás forgatása részt beállítani? pl ehez a kormányhoz mi az ideális? meg a kormányzás linearitása is kérdéses.
nem tudom hogy csináltam, de most sikerült feloldanom az S1-et is az S2 licenszemmel 😄
Most már mûkszik 😊
S1-et még vmikor 2 éve tölthettem le, így nem tudom h teljes e vagy csak demo. De a menüben bent van az unlock menüpont, csak nem tud a szerverre csatlakozni az unlock-nál.
Mit kell átírnom h mûködjön?
köszi
Ádám
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Ugyebár 2004-ben még más volt a lfs master server ip címe. Az s2 0.5V verziótól automatikusan megtalálja a master servert az lfs, de a korábbiaknál kézzel kellett valamelyik fájlban átírni az ip címet, hogy mûködjön (aztán nem biztos, de mintha ezt olvastam volna valahol). Azon kívül valakitõl el kell kunyerálni az S1 full verziót, és ha megy a megtalálja a master servert, akkor elvileg unlockolni is lehet..szerintem
Ha lehet, és valakinek van hozzá password-je, megvenném tõle!
Vagy arra gondolsz, hogy anno amikor az S2 került a prondra, akkor az S1 hol ratott ?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
keresném a legutolsó szériás S1 verzót? Melyik volt az? A jelenlegi S2 legújabb az Y verzió, de S1-ben melyik volt? Be akarom szerezni azt is!
köszi
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Bannerban ott a piros felirat, próbáljuk meg betartani !
Kösz elõre is a segítséget +!!!+
Logitech G25 tulajos!!
Viszont akkor nekitolattam a falnak, és nagyjából visszaállt az eredeti sérülési állapot 😄
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Amiben én fantáziát látnék az egy múltidézõ BLGP Rev szerver csak XRT-vel és valami ötletes insimmel.
Most nemrég még volt a D1GP szerver ami egy kis hurok volt az Autocrosson amin drift battle ment, mindig voltunk vagy 20-an, imádtam is (kb verhetetlen voltam) majd egyszercsak eltûnt a szerver és máig sem lelem az utódját...
Szerintem megfontolandó a dolog, de csak azért, hogy legyen magyar drift szerver semmiképpen sem éri meg.