Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hezi
oh vazz, mekkora láma vagyok 😄
itten van

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

hezi
A gógliban is meg lehet nézni, vagy a kütyüd valamelyik papírjára is illik ráírniuk. A gógli pedig aszongya, hogy
júzernév: admin
jelszó: password

Amúgy úgy emlékszem, hogy a portforward.com-on volt régen egy böszme nagy adatbázis, egy rahedli router típussal, ahol képekkel illusztrálva, lépésrõl lépésre le volt írva, játékonként, hogy melyik portokat kell kinyitogatni/továbbítani. De most semmi ilyet nem találok azon az oldalon 😞

Máté12
Valami papíron vagy ilyesmi

Logitech G25 tulajos!!

Máté12
"2. itt tudnod kell a jelszót!!"
Ezt sajnos nem tudom. Nem tudod hogy hol lehet megnézni??

Logitech G25 tulajos!!

kifli
ITT vannak instrukciók de elmondom én is 😊
1. is be kell lépned a routerre amit úgy tudsz megtenni hogy a böngészõ címsorába beírod ezt 192.168.0.1
2. itt tudnod kell a jelszót!!
3. az advenc alatt megtalálod a port forwardot ahol beírsz egy játéknevet a porthoz mindkettõhöz ezt írd 63392 ezt használja az lfs majd a végén azt az ip-t kell beírnod amit kioszt neked a router és kész is
Máté12
netgear

Logitech G25 tulajos!!

kifli
portot kell nyitni
Ha a routered tipusát is meg tudnád mondani azzal sokat segítenél
Máté12
Sziasztok!!!

Szeretnék szervert nyitni a neten. Ez nem jött össze de rájöttem a hibára. Az volt hogy routeren vagyok. Na most hallottam hogy ezt megoldani. Na de mégis hogy kell? Nem tudna valaki segíteni??

Kösz elõre is a segítséget!!!

Logitech G25 tulajos!!

hezi
Természetesen én is "megkrekkeltem" annak idején, hogy kipróbáljam a többi pályát meg autót. Valljuk be, ezt mindenki megcsinálta, nincs azzal semmi gond, ha valaki tutkóra meg akar gyõzõdni arról, hogy megéri-e az a valami a pénzét (és még itt is koppanhat, amikor kitallózza az s2-es hostokat, és 600-ból csak 30-on vannak 😄😄😄)
Csak pl. nem kezdtem el nyilvános fórumokon kérdezõsködni, hogy lehet-e, hogy lehet unlockolni feketén a stuffot, hanem kussban voltam, és használtam a góglit meg a torrentkeresõket.
Ugye Misi reagálása ebbõl indult ki: "Sikerült valakinek crackelnie az y verziót vista64 alatt?"
Szal ha a kollega okos marad, akkor marad az xp-nél, és nem kérdezget hülyeségeket. (arról nem is beszélve, hogy már azért komoly büntetést érdemelne, hogy Vistát van a gépén<#idiota>)

Peck
Lejjebbiekhez (Warez) hez hozzászólva, Ezredesnek: Figyi én is az után vettem meg a játékot miután ki crackeltem ( jó ez még S2(F versionál volt) 😄 de én sem szeretek ugy megvenni egy játékot ha nem tapasztalom hogy milyen,fõleg ebben a játékban,mivel az autókhoz elég nagy ügyesség kel lvezetni,nem tudtam milyenek az S2esek,mert arra hogy nem birom õket egyenesbe tartani nem fogok 24 fonot kidobni,megnéztem tetszett megvettem 😛 ennyi,szerintem ebbe a warezos dologba nem tudom mi a gáz.No warezt sztem felkéne oldani...Egyenlõre az LFS olyan biztonsági rendszerrel mûködik ami neten feltörhtetlen (Nekünk)...Aki meg unlcokol botokkal nem adok 1-2 hetet és megunja...ha megtetszik neki megveszi ha nem akkor ugyse játszik vele ...

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

DJ Skyline
köszi a válaszokat!

Tomsteel
pontosan így van, nekem is Formula force EX-em van, a 0,00-s érték lenne reális a kormányzás linearitásának, csak ilyenkor középállásnál elég pontatlanul reagál, ez fõleg nagy tempónál zavaró, amikor alig tudod úton tartani az autót. Ez valószínû a kormányban lévõ potméter hibája, én ezért 0,5-n használom a kormányzás linearitását. Üdv!

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

hezi
Kormányzás forgatása neked 200 fok vagy 220, tehát amenny a kormányod tud fordulni. A kormányzás linearitása pedig nemtom mire jó, de úgy tapasztaltam, hogy ha 1.00-ra van állítva, akkor exponenciálisan tekeri a kiscsávó a játékban a kormányt a te kormányzásod függvényében, tehát a kormány középállásában való forgatás esetén a sofõr kevesebbet teker a kormányon, mint az kormányod forgatásának maximuma közelében, 0.00-nál pedig ugyanannyit teker középen is, mint a szélen. Jobban nemtom elmagyarázni, ennyi tellik tõlem 😄, próbáld ki mindkét lehetõséget, azt majd meglátod 😊 /a vak koldus is ezt mondta <#idiota>/

Prézli
Az új patchben ugye van a visszajátszás pörgetése funkció, a kérdésem az volna, hogy megéri-e emiatt letölteni az Y24-es teszt javítást, vagy várjak-e míg szabvány lesz?

hezi
Igen, mûködnie kell, csak arra volnék kíváncsi, hogy az 0.3-as verziója hogy találta meg a master servert 😊

DJ Skyline
hali
bár a kérdés eléggé láma, de segítségre lenne szükségem. van egy Logitech Formula Force EX kormányom, de nem tudom rendesen beállítani a játékban. mi alapján kell a kormányzás forgatása részt beállítani? pl ehez a kormányhoz mi az ideális? meg a kormányzás linearitása is kérdéses.

R0zs0máK
Miért ne mûködne? Ugyanaz a kódod S2-ben is...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Lambo fan
wááá
nem tudom hogy csináltam, de most sikerült feloldanom az S1-et is az S2 licenszemmel 😄
Most már mûkszik 😊

Lambo fan
nem, S2 licensz-el akarok S1-et unlockolni. 😄

S1-et még vmikor 2 éve tölthettem le, így nem tudom h teljes e vagy csak demo. De a menüben bent van az unlock menüpont, csak nem tud a szerverre csatlakozni az unlock-nál.
Mit kell átírnom h mûködjön?

köszi
Ádám

R0zs0máK
Sztem az S2-es legújabb patch-re értette, S1 licensz-el 😉))

R0zs0máK
Lehet igen, de elég kevés szerver van...

hezi
õõõõõõõõõõõõõ 😄
Ugyebár 2004-ben még más volt a lfs master server ip címe. Az s2 0.5V verziótól automatikusan megtalálja a master servert az lfs, de a korábbiaknál kézzel kellett valamelyik fájlban átírni az ip címet, hogy mûködjön (aztán nem biztos, de mintha ezt olvastam volna valahol). Azon kívül valakitõl el kell kunyerálni az S1 full verziót, és ha megy a megtalálja a master servert, akkor elvileg unlockolni is lehet..szerintem

Lambo fan
akkor S1-el lehet játszani teljes verzióban????

Lambo fan
az S1 szervereket már lelõtték, vagyis jelenleg nem lehet már S1-el (teljes verzióban) játszani?

Ha lehet, és valakinek van hozzá password-je, megvenném tõle!

hezi
Az lfs.net letöltései arról regélnek, hogy az S1 0.3H volt az uccsó verzió, viszont ott csak a demó tölthetõ le, tehát nem a full, így nem lehet unlockolni

pointer4
Nem mintha nagyon otthonlennék S1 ben, de nem a legutolcsó LFS az Y verzió, és S2 vagy S1 autokat/pályákat unlockolsz ?
Vagy arra gondolsz, hogy anno amikor az S2 került a prondra, akkor az S1 hol ratott ?
Lambo fan
valaki segitsen má 😊

Pepsi Twist
megy ez mindennel csak az S2be nem lehet olyan finoman állítani 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Lambo fan
véletlen nem a 0.3 H verzó volt a legutolsó S1-es?

Lambo fan
sziasztok!
keresném a legutolsó szériás S1 verzót? Melyik volt az? A jelenlegi S2 legújabb az Y verzió, de S1-ben melyik volt? Be akarom szerezni azt is!
köszi

kifli
nem
Misi az ezredes
s2-eseknek nem?

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

kifli
lfs-tuneval tudod beírod googleba és a demo autóknak tudod módosítani a teljesítményét
Pepsi Twist
Nem vágja valaki hogy, hogy tudnám megbuherálni az autók teljesítményét? (növelni szeretném csak úgy a fun kedvéér)

Pepsi Twist
HAMACHI

Tomsteel
tüsszents egyet, és már meg is van <#idiota>

Bannerban ott a piros felirat, próbáljuk meg betartani !

Naxos
"hálóba lanon keresztül" ez a nemmind1 xD

Máté12
Hi !!! Nem tudtok arról a programról vmit amit hálóba lanon keresztül lehet játszani?? Nem tudjátok mi a neve??

Kösz elõre is a segítséget +!!!+

Logitech G25 tulajos!!

Tomsteel
igen, így van. Szerintem is durva, és bosszantó is tud lenni.

hezi
Uhh bazz, ez nagyon durva 😄😄 csak az elejét koccoltam le mindkét oldalról, és pár versenyzõváltás után még jobban összeesett az eleje, utána meg szétterült mint egy tepsi, és az elsõ kerekek bevándolroltak középre, onnantól fogva jól billegett a kocsi elõre-hátra 😄😄
Viszont akkor nekitolattam a falnak, és nagyjából visszaállt az eredeti sérülési állapot 😄

Misi az ezredes
LOL

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Tomsteel
elõször is Y22 legyen installálva, majd mindegy melyik autóval hajts neki valaminek, ergo törd össze, aztán kezdj el profilt váltogatni. (Az elõre eltárolt profiljaidat kezd el cserélgetni) Minden egyes cserénél deformálódni fog az autó. Elég fura, egyik srácnak behülyült a régebbi verziós játéka, azért mert egy srác ezzel bohóckodott, újra kellett csatlakoznia.

Pepsi Twist
mond lépésrõl lépésre micsináljak? 😄

Prézli
Emlékszem anno a Cross Racing Championship-ben volt hasonló, csak ott a replay-nél ahányszor visszanézted az ütközést úgy tört egyre jobban a kocsi (persze gondolom azóta ezt patchelték)

Tomsteel
Y22 patchben van egy hatalmas bug, ha összetöröd az autót, és elkezdesz profilt váltogatni, mindegy egyes váltással tovább zúzza az autót. Nem vicc, elég idegesítõ tud lenni, mikor 1 sorba rendezõdnek a kerekek 😊 Másrészrõl elég mókás is.

Misi az ezredes
Igen D1GP-re én is sokat jártam Aro-val azóta is driftelünk és beszélünk msn-en. Hasonló serverre gondoltam és pályára mert igaz hogy a többi serveren van olyan h sosincs senki!

Misi az ezredes
Haha én és aki tagja a DC-team nak azok álltalában együt driftelünk lehet hogy csk 3-4 ember de azt hiszem mindennek kell egy alap! Az alap adott és egyre töben csatlakoznak hozzánk 😊

Prézli
Így is csupa üres szerver az S2, csak akkor maradna fent ha valami épkézláb ötleten alapulna, mint a TC vagy CTRA. A HDS abból a szempontból jó volt, hogy bármikor felmehettél és kis eséllyel magyarokat is találtál, de ahogy én észreveszem S2-ben már nincs az a nagy "tartsunk össze magyarok" virtus, és szanaszét széledtünk, ki CTRA-ra ki TC-re ki máshova.
Amiben én fantáziát látnék az egy múltidézõ BLGP Rev szerver csak XRT-vel és valami ötletes insimmel.
Most nemrég még volt a D1GP szerver ami egy kis hurok volt az Autocrosson amin drift battle ment, mindig voltunk vagy 20-an, imádtam is (kb verhetetlen voltam) majd egyszercsak eltûnt a szerver és máig sem lelem az utódját...

Szerintem megfontolandó a dolog, de csak azért, hogy legyen magyar drift szerver semmiképpen sem éri meg.

MaSzKa
biztos jó lenne

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Misi az ezredes
Közvélemény kutatás! Ha lenne egy konkrét cég mint pl.: FGC. ; Obinet. aki Live For Speed-ben is késztene hosztokat akkor lenne rá igény?