16062
-
#8364 Erről már kifejtettem a véleményemet... -
#8363 Király a skin ez a lámpa hát de a kép jó szentem !!! Ja és ahhoz nem kell
jogsi hogy Pro Drifter-legyél -
#8362 No comment -
#8361 Igen:) -
#8360 mi itt a csicsás? Most a skin-ről van szó? -
#8359 http://www.lfs-database.com/index.php?categoryid=1 nem szűnt meg xD -
#8358 Autó szerintem túl csicsás és már olyan szinten,hogy csúnya:D -
#8357 hmm érdekes ha a bannerban lévő linkre kattintok akk nem jön be de amúgy igen mindegy akk -
#8356 Véleményt :)
-
#8355 mióta lfs database megszünt nem tom honnan szedjem az ilyen képjavító cuccokat valaki tud valami jó kis oldalt? -
#8354 Jah én is inkább végigmásztam az egész database-t és most pill tesztelem :) -
#8353 jók ezek a pakkok is, de szerintem ha 1esével rakosgatod össze magadnak, sokkal jobb hatást lehet elérni. -
darkhmz #8352 Ez egész jó kis textúra csomag -
#8351 Tölts le magas felbontású textúrákat.
eddig ezekkel találkoztam:
-gumi kerék oldalfala, és futófelülete,
-féktárcsák, fékpofák
-ablaktörlő
-ülések
-belsőkárpit,műszerfal
-kormány
-pilótaruha, sisak, kesztyű
-magasfényű tükröződések az autón
-füst mód
-autóskin
-pályák aszfaltozása, felfestések,fű, homok, sóderágy
-reklámtáblák
-rajtlámpa
-rázókövek
-égbolt
Mindegyikből több fajta létezik, szóval egész jól fel lehet vele tuningolni a játékot.
ja és még van az enb series kis progija, amivele lehet hdr-t bump mappinget, meg hasonló efekteket előcsalogatni.
lfs forum-ról lfs database-ről tudod őket leszedni, az enb series-t meg innen: http://boris-vorontsov.narod.ru/index_en.html -
#8350 addig nincs gond, hogy felveszem frpas powa :D, de szerkeszteni nem tdom, egyszerűen túl lassú a gépem. ( Jah és frapsben is úgy vettem fel, hogy 0.500 a gyorsasága a videónak aztán a videó szerkesztőben visszagyorsítottam eredetire) De ez így szenvedés. -
#8349 Videó kártya driverednél állítgass :) húzd fel az AA-t -
#8348 youtube méretbe minden szépnek látszik: D -
#8347 De szép képeket szeretnék készíteni és ahoz elengedhetetlen úgy érzem :) -
#8346 szerintem ha a játék videófelvevőjével mented el a dolgot az nem emészt fel semmi plusz energiát. Átküldöd én meg csinálok belőle neked videófájlt amit aztán majd tudsz vágni meg minden :) -
#8345 Ne a graffot nézd, hanem az utat. -
#8344 Szerintem evvel kapcsolatban ezzel foglalkozó topikot keress akik itt fórumoznak nem hiszem hogy olyan sok videót szerkesztenének főleg másnak, de sok sikert :)
Valaki nem tud grafika javítót LFS-hez? Fent van full grafon akad a 100 FPS de még nem tetszik így sem a graf valaki? -
#8343 valaki tud nekem segíteni videó szerkesztésben?
Sajnos a gépem nem elég erős ahhoz ,hogy videókat vegyek fel, és szerkesszek jó minőségben :(
Az új gép pedig csak év végén vagy 2009 elején lesz meg:(
Csapattársammal akarunk csinálni 1 team videót.
Megköszönném,ha valaki segítene :) -
#8342 akkor bocs, félreértettelek -
#8341 Ezzel azt akartam érzékeltetni, hogy F1 az fényévekkel magasabb kategória, mint a magyar drift...:DDD -
#8340 HA en valaszom kesobb olvassa, akkor vmi primo valaszt fogsz ra kapni -
#8339 hát nem tudom melyik a profibb verseny...
istenem te nagyon elvagy szállva magadtól...
azért mert tudtál venni egy 1000 éves hátsókerekes autót
és tudsz is vele menni ( ezt nem firtatom amit csinálsz az nem rossz)
de nem kell ennyire nagyképűnek lenni... szvsz -
#8338 de driftbe van jobbkéz-szabály meg közlekedési lámpák és ha valaki át akar menni az úton akk meg kell állni a zebra előtt -
#8337 igen! -
#8336 MI a kül? :D egyikben keresztben a másikban nem szal :D -
#8335 Azért egy F1 más mint egy magyar drift OB azt remélem érzékeljük :DDDDD -
#8334 sztem hülyeség... az F1be is van 1-2 driver akinek nincs jogsija :D -
#8333 -
#8332 Jaja, ott van levó, ő elég ügyes...bár ha én írnám a szabályokat én jogsihoz kötném az indulást... -
#8331 HAggyad o a nagy asz koztunk a THE BEST kis gatyaban a jutyubon! :))) -
#8330 Kéne csinálnom egy viggyót: D
De jó lusta vagyok: D -
#8329 jogsi nélkül is lehet valaki profi drifter :D -
#8328 Majd ha jogsid lesz csillagom :) -
#8327 Elég ostoba vagy! Aki megveszi a licenst 8000 FT-ért az majd eladja neked olcsóbban? Ennek nincs szavatossági ideje ez nem romlik csak KM-lesz benne egyre több szal inkább gyűjcsél arra az s2-re
29.65 EUR=7,720.28 HUF
1 EUR = 260.380 HUF -
#8326 Én azé Írok, mert ez nekem kell: D -
#8325 NAh ezt inkabb ne is irtad volna, ingyen ne adjak es meg fizessenek is neked erte! Inkabb ki se irtad volna eletkorod....