Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
+ póver

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

bardocz
Mire jó a trainer?:S
Máté12
Google-ba kerestem de nicsn csak fizetõs. A trainer azér me sok mindenkinek van én meg ki szeretném próbálni

Logitech G25 tulajos!!

Prézli
Ha jól értem a a No Warez feliratra gondolsz (volt kis idõ míg leesett, elõször a tractor pulling jutott eszembe) de a trainer az nem minõsül wareznek.
Amúgy énsem értem minek trainer, de google barátunk biztos megértõbb és segítõkészebb

Máté94
Az autók húznak valamit!
Máté12
Nincs vkinek trainere?

Logitech G25 tulajos!!

Prézli
Pedig amikor én még demós voltam, akkor nagyon sokan gyorsultak így, nincs ezen semmi <#wilting>
Olyan illegális gyorsulás érzete van az egésznek, pont ezért nem kell a lámpa meg a dragpálya.

Alexease
Ehez minek trainer?!
Máté12
LFS X10 trainer.
Ismeri vki??

Logitech G25 tulajos!!

Roger6
Ja, hogy nálad ez a drag! Értem! Akkor: <#wilting>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Máté12
jaja én is errõl beszélek de vki nem tud lfs trainer-t??

Logitech G25 tulajos!!

Pepsi Twist
nem van 1 addon... legalábbis voltam már olyan szerón az S kanyarhoz oda állsz és lámpák vannak...

Máté94
A S kanyar után van egy hosszu szakasz.Az s kanyar végén megálsz és max visszaszámolsz és mehetsz.Ennyi.
Máté12
Trainer a neve

Logitech G25 tulajos!!

Máté12
LFS x0.5 szal hogy lehet me lehet megkérdeztem

Logitech G25 tulajos!!

Roger6
Ezzel mit is akartál pontosan kifejezni?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Máté94
<#wilting>
Roger6
Neten demoval dragolni? Vagy egyáltalán demoval dragolni? Most én vagyok lemaradva, vagy jött egy újabb peccs, vagy mivan???!!!

Máté12
Meg lehet dragolni most is olyan pályán vok

Logitech G25 tulajos!!

Máté12
Néztem õt és mos má tom hogy csíter!!

Logitech G25 tulajos!!

Roger6
Demoban nem is lehet dragolni vaze, és neten kizárt, hogy 600-al ment. Meg honnan tudod, hogy 600 volt? Lehet, hogy csak álltál szépen egyhelyben, aztán elhúzott melletted 150-el.

Máté12
Demoban, interneten voltam. Kéne nekem is hogy tudjak jól dragolni. pls segítsetek!!!

Logitech G25 tulajos!!

pointer4
Gondolom csít? Vagy létezik valami lfs tune, azt lehet használni csak nem online. Meg talán csak demoba? Valami ilyesmit emlegettek.
Máté12
De az egyik játékos felgyorsult 600 fölé. Azt hogy lehet??

Logitech G25 tulajos!!

pointer4
Mikróba!

Pop-Corn 😄
Máté12
Sziasztok!!

Azt szeretném megtudni hogy a corn az mi??
És hogy lehet csinálni??
Nekem azt mondták hogy az egy gyorsító vagy mi

Kösz elõre is a helpet !!!

Logitech G25 tulajos!!

Pepsi Twist
én is váltok olyan gyorsan 😊 manuallal...

R0zs0máK
Olyan gyorsan vált az a szar, hogy felesleges manuál kuplungolni 😊)

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Pepsi Twist
khm manuál kuplungolni kell tudom most jön az hogy láma vált kuplung nélkül is... de akkor is 😄

R0zs0máK
Azért annyira nem, + ha már van elég tapasztalatod akkor úgyis tudod hogy hol kell/lehet más íven menni...

Naxos
ha adhatok tanácsot azt az ívet meg kapcsold ki mert hülyeség 😊

R0zs0máK
FBM-nél elég nehéz gázfröccsöt adni, mivel az csak úgy vált, hogy elveszed egy pillanatra a gázt 😄

dragon11
Okés, köszi.

bardocz
Ne válts vissza gyorsan,és folyamatosan fokozd.
Pepsi Twist
rakj a meghajtott kerékre több erõt mármint a fékezésnél meg mikor vissza váltasz akkor adj 1 gázfröccsöt hogy ne a motorfék húzza fel a motor fordulatszámát hanem inkább lehúzza... érted...

dragon11
Jah ok 😊) ok, bekapcsoltam a 4-essel az ideális ívet de nem tok, sztem ahogy fékezek váltok vissza rögtön és lehet h sokat váltok, akkor nagy még a fordulat és azért törik ki..

bardocz
Az nem F1-es kocsi,hanem Formula bmw😊 Hatalmas különbség van a kettõ között😊
R0zs0máK
Vezess úgy, hogy ne törjön ki.

atenza
A lényeg h tudjuk mire gondolt amikor f1-es autót írt 😄

Naxos
mégpontosabban FBM de az nem F1-es autó.

Roger6
Asszem az pont nem F1-es, de majd a guruk megmondják!

dragon11
Formula BMW FB02 pontosabban......

dragon11
lol, hogyne lenne, csak az az F1-es autó van.

Naxos
Demoban nincs is f1-es BMW.

dragon11
Hi.Csak a demóval gamelek neten ideiglenesen, de lehet meg fogom venni.Azt szeretném kérdezni, hogy ha fékezek a BMW F1-es autómmal, kéziváltóval visszaváltok, akkor a kocsi hátulja kitör.(Balra, jobbra, kanyartól függ.)

A Default, meg egy másik beállítással is.Ha tudjátok miért, akkor valami helpet adjatok.

KÖSZI!

atenza
Nekem is volt smc-m de nem emléxem h sima admin v smcadmin volt-e.... A lényeg h benne van a manualjaban!

Tomsteel
Nekem az SMC-nek volt "smcadmin", szóval lehet, hogy minimális eltérések lehetnek.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

atenza
Általában a default pass: admin szokott letteni, ha nem állítottad át biztos vagyok benne h. az...

Máté12
Kösz A Segítséget

Logitech G25 tulajos!!

Máté12
Hát majd megnézem

Logitech G25 tulajos!!