16062
-
#8404 én most kezdtem lx-ekkel driftelgetni de egyenlőre lx4-et részesítem előnyben de szerintem mostmár lassan váltok lx6-ra :) te melyik pályán szoktatok driftelni? -
#8403 LX6-al durva driftelni nagyon:D csak még a beállítások nem a legjobbak és kb egy kör alatt lekopik az egész hátsó kerék :S -
#8402 én azzal szoktam de zárt difivel szoktam úgy értettem az offot :D -
#8401 WTF?
NyÍlt difivel mész?: C
Am ti miért csak ilyen fostalicskákkal driteltek?XD
LX6 ot nem ismeritek?: D
Sztem az a legjobb:O -
#8400 nálam difi off van és simán tök szépen megy :D -
#8399 Hard Track setupra road normal gumik, rövidebb difi és had szóljon... -
#8398 csalóka vagy mert éppen kicsit kanyarodik és azért van több cucc a jobb oldalon míg a baloldalon kevesebb ez így jó ahogy van minnyá rakok képet állóhelyzetbe -
#8397 Így az első gumi közepe nem ér le rendesen,picit fújjad csak,és jobb lesz.Nameg elöl mehet még egy kis kerékdőlés. -
#8396 kicsit puhítottam azzal jobban tapad 1 bizonyos mértékig... túl lapos se jó de a túl kemény sem... fújhattam volna keményebbre de akkor nem tapad annyira -
#8395 Bal első és jobb hátsó is puha. -
#8394 nah csak sikerült :D annyit változtattam a beállításon hogy az első 3 fokozatot rövidítettem hogy jobban gyorsuljon a taliga még keményítettem a futóművön és bekapcsoltam magamon a gumigyilkolászós kuplung kinyírós módot :D
-
#8393 na akkor még gyúrok :D (saját setup) csak annyi a hardtrackhoz képest hogy keményített futómű és levan ültetve mint állat :D -
#8392 33-as a jó:) -
#8391 sztetek ez jóidő ezzel a fossal?
-
#8390 Hali!
Segitség kéne egy jo driftsetup készitéshez! Miket állítsak, ilyenek! Valaki tudna segiteni? Én a G25öt 900 fokosként hasnálom!
Köszönöm -
#8389 jóóó niga XD
hezi kösz a helpet :) -
sadi57 #8388 akkor a hamachi bukott, de attól még a másik ip-vel mennie kellett volna -
#8387 Multinál azért írja, hogy helytelen jelszó, mert a Z verziótól fogva a demósoknak is kell lennie lfs accountjuknak. Tehát regisztrálsz lfs-neten, és megadsz egy game-passwordöt. Majd a játékban a multi résznél beírod regisztrált nevedet és a game-passwördödet, azt gó.
LAN-ban meg csak helyi hálózati IP-címtartományba eső IP-címeket fogad el az LFS, tehát 10.0.0.0 - 10.255.255.255, vagy 172.16.0.0 - 172.31.255.255, vagy 192.168.0.0 - 192.168.255.255. -
#8386 Ha ez megnyugtat,nem muszáj embernek tekinteni őket De hogy hozzájuk képest minimum agysebészek vagyunk,az tuti^^ -
#8385 Kifli >
lfs-database: Downloads » Texture Base » Original Files
Roger6 >
R0zs0mák szerintem abból gondolta, hogy tört a cucc, hogy LAN-ban akarják tolni.
zozo117 >
"ahhoz nem kell jogsi hogy Pro Drifter-legyél"
Így van. Elég, ha csak leüsz "undergrundozni", és máris pró vagy -
#8384 ilyenek vannak nálunk? -
#8383 Ez az igazi drift,ti nubok :SD:ASDASD:AS:D:AS:DA: -
#8382 Ki beszélt róla? -
sadi57 #8381 de én lanba szeretnék játszani haverokkal... meg amúgy akkor azt írja, hogy írjak jelszót vagy helytelen jelszó meg ilyesmi, a helyi hálózatnál meg helytelen ip címet adott meg vagy mi, érvénytelen ip cím ezeket. és mindenféle ip-t kipróbáltunk, hamachi meg a simát is, enyémet is szal nemtom. az előző verziónál működött -
#8380 Játékok listájára kéne kattintani! -
sadi57 #8379 lfs.net innen töltöttem 0.5Z verzió
ő is onnan töltötte szal, vagy nemlehet multizni vele vagy nemtom -
#8378 Ejj, de rossz májú vagy te. Most írta, hogy letöltötte a weblapról. Ez nem azt jelenti, hogy egyből warezol! -
#8377 régen volt valami cuccom amivel az x verziót tudtuk játszani multiba (törten) -
#8376 valszeg a madárnak tört verziója van és hamachi-s porttal próbálkozik... -
#8375 ha routerrel csatlakozik a szerver akkor nem a router által kiosztott ip-jét kell megadni hanem az internete ip-jét (google: myip) ha úgyse megy akkor a routeren kell portot nyitni le is van írva valahova hogy melyik porokat kell megnyitni -
sadi57 #8374 én letöltötem a weblapról és nem tudok haverral lanba játszani, valami helytelen ip címet adott meg vagy micsoda. tudja valaki mi a gond? -
#8373 LEtolteni meg 10 perc , mert nem nagy! :) -
#8372 Igen töltsed le ha nem tárolod a gépeden a telepítőt... -
#8371 most töltsem le a telepítőt megint? csak az a 2 file kéne te nem tudod véletlen feldobni valahova ha nagyonszépen megkérlek? 1 perc az egész :) -
#8370 akkor telepíted egy másik könyvtárba és átmásolod az eredetit ;)) -
#8369 na pont azt nemakarom :) már összeválogattam bele a cuccokat és ez az egy ami nem illik oda pls tegye fel valaki rapidra -
#8368 ha újrateszed az LFS-t akkor felülírja önmagát :)) -
#8367 2 file kellene XF_Interior1.dds XF_Interior2.dds (eredeti valaki legyen olyan jó hogyfeltölti nekem mondjuk rapidra és belinkeli ide vagy privátba) -
#8366 tudom most basztatni fogtok hogy miért nem csináltam backupot de valaki küld nekem xfg/xrti interior.dds-t? pls -
Norbu #8365 Üdv!
Hogyan tudom lecserélni a felhő/ég textúrákat? Letöltöttem már külön pack-eket is erre a célra, de nem sikerült lecserélnem...