16062
  • Misi az ezredes
    Jelenleg nincs olyan script ami a textúrát változtatná a féktárcsán, de szerintem meg lehetne oldani. rF-ben is megoldották... itt sem hiszem, hogy kivitelezhetetlen.
  • komorszabi
    Hello
    Azt meglehet oldani az lfs-ben hogy nagyobb fékezés hatására izzon a féktárcsa?
    Válaszokat előre is köszi.
  • chicco
    jajj de kár ,hogy nekem még mindig nem megy. ÁÁÁ csak majd 1 x
  • R0zs0máK
  • chilios
    nem is az asztalon kéne ffb,hanem mikor visszamegyek játékba...
  • Misi az ezredes
    asztalon ritkán játszik az ember...
  • chilios
    Van valami megoldás arra ha lerakom a tálcára LFS-t g25 be ne menjen el az FFB? (DI : Effect - DIERR_NOTEXCLUSIVEACQUIRED)
  • Palinko
    vagyis az is egy gond volt átírtam, de nem javult meg :D
  • Palinko
    köszi a 2. volt a gond :)
  • hezi
    Tán rossz helyre másoltad. Az LFS\DATA\SETUPS könyvtárban kell lennie a setupoknak a 0.5Y verzió óta. Előtte a SETTINGS könyvtárban voltak.
    Vagy: A setupok fájlelnevezése a 0.5Y verzió óta az autók rövid neveivel kezdődik, a korábbi verziókban az autó teljes neveivel.
    példák:
    0.5Y óta: XFG_setupnev.set
    0.5Y előtt: XF GTI_setupnev.set
  • Palinko
    miért van hogy bemásoltam 5 setupot de egyik sem próbálható? :S pedig többször is újraindítottam már a játékot
  • Misi az ezredes
    videokari fuggo hogy milyen full grafikan a game...
  • ASR Godfather
    enyém szebb :P

• mackosajt
    egy kép erejéig azért megoldható lenne szerintem ;)
  • Boconadi
    Nálam sajna ez a full, nem mai darab a gépem :(
  • mackosajt
    ha egy tanácsot elfogadsz, akkor amikor PS-re szánod a fejed, az alap képhez igyekezz a legjobb minőséget beállítani. Élsimítás nem ártana ha lenne. ;)
  • Boconadi
    Egy utolsót, ha nem haragszotok :)

• Boconadi
    Neem, ps eléggé látni is, de nemvolt kedvem vele jobban foglalkozni
  • moro91
    A motorháztető morcosságára gondoltam, hogy valamilyen MOD miatt ilyen,mert akkor letöltöttem volna én is.
  • Boconadi
    Milyen Modra gondolsz? 'Gyári' játék egy kis photoshoppal :)
  • moro91
    Hello Boconadi!
    Honnan töltötted le azt a modot ami képen van?
    Vagy csak a Photoshop műve?
  • Boconadi
  • chicco
    erre leszek kiváncs

• aerolive
    Sajnos igen, de ahogy rozsomák mondja, a 80-90-es években még nem volt annyira sima a turbós motorok karakterisztikája. Most a reneszánszát éli ugye, szinte már alapjárattól ott a max nyomaték, fütyülés nincs, csak végig húz ... már egészen más világ, de sajnos nem mai kocsik vannak benne. Talán a Scirocco-ba majd jön a TSI :DD
  • R0zs0máK
    Ha beülsz egy 80-as évek közepéről származó Starionba (de akármilyen turbós gépbe) meglepve fogod tapasztalni, hogy van turbólyuk. Nem is kicsi, de inkább bazinagy...
  • Beagie
    Ebből is látszik, hogy nem mindig a nagy a jó, a kicsi de játékos néha jobb
  • Beagie
    RB4-nek nagyon fos a turbo lyuk miatt a motorkarakterisztikája.
    Alul lenyomja az uf1, és 4 ezer fölött se az igazi.
    Nem érezni azt a 240 lóerőt....
    Azt a maximális nyomaték leadást le kéne vinni minden turbos kocsinál 2000-4000-ig tartsa meg.
    Ez driftnél jó, meg cruise-nál, mert így egyszerűen addig kell csúsztatni a kuplungot,hogy ne fulladjon le, meg normálisan el lehessen indulni, míg 30-40!!normál!!elindulás után már vörös.
    Pedig csak 50-et megy 1-esbe.
    Inkább ezt a turbo lag-ot javítanák ki minden kocsinál.
    Meg annyit késik a turbo, hogy ha utcai autó lenne, forgalomba se engednék.
    Padlógáznál egyből maxon kéne tölteni, de ezekbe nagyon lassan tölt.
    Ha vezetsz egy golf-gti-t (nem a játékba), amibe szintén hasonló motor van, már 1500-2000 körül felépül a max turbónyomás nagy gázpedálállásnál, és izomból tol.
    Ezeknél meg kb 4-5000 nél, de vszínű, vmi bazinagy lóbaszó turbo van bennük :D
  • DRPCDoki
    Hát azért megnézném, hogy driftelsz hard track vagy race settel. Aki komolyan tolja, annak az édeskevés. Zöldséges merci szint...
  • bardocz
    Hangulattól függően berakod a race vagy a hard track setupot, és tádááám:D
  • Csabesz6
    drifthez aztán marha nagy setup kell LFSben :D
  • DRPCDoki
    Nem csesztetésből, de jó nagy hülyeséget írtál. Az autó erejét kevesli itt pár ember, máig nem értem, miért, amit Te említettél, az pedig az FFB erősségét állítja, tehát egészen mást.
  • k roy96
    Az erőt változtassátok meg!! Mert ha felrakod az LFSt, alapból 55%on van! a "," és "." gombokkal lehet csökkenteni, ill. növelni!!
  • Hecker007
    én is így vagyok vele, nem tudom mi a hiba a beállításba, 0.5z34-ben jó de ahogy átrakom 0.6b-re valami megváltozik és nem úgy reagál a kocsi mint korábban
  • R0zs0máK
    Én szerintem még régebb óta. Semmi változást nem észlelek, a hiba benned van.
  • Angel309
    már több mint 3 éve ugyan azzal a setuppal drifteltem sok autónál... de most valahogy nem jön össze. Sehogy nem tudom beállítani magamnak pedig régen ment ez is de most nem.
  • Zsolti12
    először úgyismertem meg eszt a játékot hoggy NFs helyet véletlenül letöltötem de tényleg job mint az ez.
    azótó az összes ismerősömnek elküldtem a linket és felmegyünk szerókra cracsholni meg gyorsulni.
    jobb a hangullatt.
  • Zsolti12
    meghát ugye a bmwmelet az öszes ótó elbujhat na maxa maerci mert az elegáns azal is jól megy a drift!
  • Zsolti12
    én is tapasztaltam a motort mintha joban kelene túráztatni
    De mmikor bmw modot teszek rá akor jobban megy lehet van valami módosítás a halytástengelyben
  • DRPCDoki
    Nem tudom, azt hogy hozod össze. Vagy nagyon bénán van összetéve az autóid setupja, bár akkor is tudnál vele driftelni, csak nem olyan jól, meg sokkal nehezebben, vagy tűrhető a setup és vezetéstechnikailag vannak komoly gondok. El nem tudom képzelni mi az, hogy nincs erő, főleg hogy FZ5öket is lazán be szoktam előzni drift közben XRT-vel. Igazából, ha nem jók a setupjaid azt egyrészt eddig is észre kellett volna venned szerintem, bár max feltöltöd valahova és megnézzük. Valamilyen szinten szubjektív dolog a setupkészítés, de azért megvan a recept, hogy mi az ami egy komoly driftautóhoz kell. Szerintem az új verzióban még könnyebb meg jobb a drift, lentebb írtak is pár dolgot, amit a fizikán ebben a verzióban módosítottak ebből a szempontból, de persze ez megint csak az én véleményem.
  • R0zs0máK
    pfff...a hiba nálad van :)))