Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De elfogadom más véleményért is nyugi 😊
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
néha kicsit kevés a lóerõ...
Meg nincs semmi újítás, így fel lehet dobni.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Ha kell átküldöm...
HKV Race Szerver
500servers-tõl meg elbúcsúzunk.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Most ugyan Bl1 van belõve, meg XFG+XRG, de ha sok S2-es tudna jönni, átlõhetem.
HKV Szerver by clans.hu -t keressétek.
A név majd változni fog, amint végleg belõttük.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Szerintem is Pannonia Rally COPY
Wunderbaum befigyel 😄😄 xD
Off:youtube watch?v=7VE2BjPlpd0 errõl valaki tudna-e valamit?
Ez a játék nem pub szervereken való kocsikázásra van, hanem ligákban való részvételre, elõre leszervezett versenyekre.
Sajna nekem ilyenre idõm nincs, úgyhogy marad az lfs. (Amúgy rendes volt, mert írtam neki egy levelet, amiben leírtam ezeket, és visszakaptam a pénzem...)
Ezzel szemben lfs-el legtöbben 23-an vannnak most egy szerón, és 60-as oda a pingem. És a többi szerveren is vannak emberek, nem úgy mint netkarba..
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Scawenék orra elé kéne dugni, hátha ihletet merítenek belõle. <#idiota>#idiota>
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
www.smart-bus.hu
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Én úgy tudom állítható. Setupnál akár le lehet venni nullára is, van külön gain, damping és friction csúszka a force-hoz. nK ffb-jébe belekötni nem túl szerencsés, sok hibája van a proginak, de ffb-ben szerintem veri még iR-t is, a többit meg...
Az esõ meg elég jól sikerült. vannak pocsolyák, melyek érezhetõek a kormányon, máshogy reagál ha fékezel , kigyorsítasz, vagy csak simán átrepesztesz rajta. Aquaplaning jól meg lett csinálva. Pedig ezt a pocsolyás témát az iRacingtõl vártam volna elõször, hisz nekik van zsetonjuk illetve lézeres pályájuk hozzá... Kunos megint bizonyított. Ja és pénz lehúzás helyett árat csökkentett.
<#szeret>#szeret>