Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Leírtad ugyanazt mint én XDDDD GraT
passatgt
csak tippelni tudok, de az lehet a gond, hogy nem kompatibilis az lfs-ed verziójával

Azt irja a trainer hogy nem kompatibilis az lfs-em verziójával...
a jó lenne ha lenne faszányos gumi füst drift közbe :S a (nem a smoke modra gondoltam amitõl jobban füstöl)
köszi
ezt letöltöd

aztán bejelölöd, a tyre stay at 30 degeres-t.

Jó lenne ha elküldenéd 😄 ÉS hogyan? 😄
Misi az ezredes
Fel dobni, hát nem tudom. Néhányszor próbáltam, nem nyújtott nekem kellõ pluszt ahhoz, hogy élvezhessem.

De elfogadom más véleményért is nyugi 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

hát na...
néha kicsit kevés a lóerõ...
Meg nincs semmi újítás, így fel lehet dobni.

Misi az ezredes
ízlések és ...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Van rá tweak, én használok rá egy progit, tweak nélkül uncsi az lfs.
Ha kell átküldöm...

mackosajt
no, most már más a neve
HKV Race Szerver

500servers-tõl meg elbúcsúzunk.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

De én jól bedöntöm és nagy gázzal megyek 😄 És ezzen nem fogok változtatni ezért kéne valami megoldás 😄
kifli
Hogy semennyire ne kopjon azt nem tudod megcsinálni, de ha úgy kanyarodsz, hogy nem válik túlkormányzottá az autó (próbálj lasabban és/vagy nagyobb ívben fordulni, használd ki a teljes pálya szélességet), akkor nem kopik annyira a gumi <#banplz>
Hogy lehet megcsinálni hogy lassabban kopjon a gumi vagy egyáltalán ne? Mert én kb 2-3 perc alatt lefüstölöm a gumikat drift közbe :S
mackosajt
Kinek volna kedve "stressz teszt"-et végezni egy kis lfsezés közben az új szerónkon?

Most ugyan Bl1 van belõve, meg XFG+XRG, de ha sok S2-es tudna jönni, átlõhetem.

HKV Szerver by clans.hu -t keressétek.

A név majd változni fog, amint végleg belõttük.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

direkt nem irtam a sallangot mert nemtudtam hogy szabad linkelni.. nem nagyon szoktam
hezi
Úgyvan, de azért egy tisztességes linket betehettél volna 😛

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Nagyon sajnálom, hogy teleszemeteltem, bár szerintem nem az én hozzászólásom volt fölösleges.
Tomsteel
Aláírom, késõbb írt a srác.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Tomsteel
Ha olvasnátok a kommenteket a videó alatt, akkor nem lenne teleszemetelve megint az LFS topik! <#taps>

Misi az ezredes
Nem volt gáz egyáltalán, kár hogy leálltak a fejlesztésekkel. Ígéretes darab volt...

Szerintem is Pannonia Rally COPY

TomSolberg
Szerintem semmi köze a PR hez.
Az gáz volt nagyon.

kifli
inkább pannonia ralli copy 😊
Sztem lfs másolat...
Wunderbaum befigyel 😄😄 xD

Üdv!

Off:youtube watch?v=7VE2BjPlpd0 errõl valaki tudna-e valamit?

pajti
Akkorát toppantott mint egy kölyök macska

somdav95
basszus 😄😄Dd

Misi az ezredes
Bakker bekönnyeztem a röhögéstõl 😄

Tomsteel
Hát ez nagyon komoly. 😄 Kasztnis autóknál ilyet ritkán látni. <#guluszem1>

R0zs0máK
Szuper reális az LFS fizikája!!!!

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

kifli
Ja, és necsak rosz váleményel legyek:

Ez a játék nem pub szervereken való kocsikázásra van, hanem ligákban való részvételre, elõre leszervezett versenyekre.
Sajna nekem ilyenre idõm nincs, úgyhogy marad az lfs. (Amúgy rendes volt, mert írtam neki egy levelet, amiben leírtam ezeket, és visszakaptam a pénzem...)
kifli
nem rosz játék nkpro, meg most az update is hûdejõ, sok az újítás, már csak azt kéne megoldani, hogy a legtöbben 1 szerveren 7-en tolták, oda 400-500-as pingem van. Pedig mondjuk 500-asokkal egy 30 fõs verseny már jólenne 😄

Ezzel szemben lfs-el legtöbben 23-an vannnak most egy szerón, és 60-as oda a pingem. És a többi szerveren is vannak emberek, nem úgy mint netkarba..
bardocz
LFS-ben az aqua planning majd a sirokkóval fog jönni, kb akkor lesz kész a 4es metro is😄
csige791
Sajnos ez nem gyári pálya, csúnya is lenne ha csak úgy kilopnák lfs-bõl. Ezt a pályát úgy konvertálta valaki rFactorból. Sajnos a konvertált pályák olyanok amilyenek, vannak nagyon jó minõségüek is úthibákkal stb, de ez kb olyan mint lfs, viszont a pocsolyák mûködnek, aquaplanning itt is befigyel...

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

bardocz
A pályát meghagyták tükörnek? Vagy abban is aláztak azért pár úthibával?
Máté94
netKar pro mond valamit?
passatgt
hát én még mindig nem értem😄

Tomsteel
Kellett 2 perc mire leesett, hogy most tulajdonképpen mit is látok. 😊
Scawenék orra elé kéne dugni, hátha ihletet merítenek belõle. <#idiota>

csige791

bw4 by Precise Division, on Flickr

bw5 by Precise Division, on Flickr

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791

bw3 by Precise Division, on Flickr

csige791

bw2 by Precise Division, on Flickr

csige791

bw1 by Precise Division, on Flickr

Misi az ezredes
😄 Tudtam! Valaki meg fog elõzni, nah így csak annyi maradt, hogy támogatom! 😊

Ha csendben maradtál volna, bölcs maradtál volna. Javaslom legközelebb nézz utána annak amirõl nyilatkozol, mert úgy el lehet kerülni a kínos beégéseket. Kis butus...

www.smart-bus.hu

Kovács Erix
Hallod egy Magyar játék megalázza ne nevetes már soha! xD<#hehe>

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

shumika
<#eljen>

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Prézli

csige791
"meg hogy az FF külön nem állítható "
Én úgy tudom állítható. Setupnál akár le lehet venni nullára is, van külön gain, damping és friction csúszka a force-hoz. nK ffb-jébe belekötni nem túl szerencsés, sok hibája van a proginak, de ffb-ben szerintem veri még iR-t is, a többit meg...

Az esõ meg elég jól sikerült. vannak pocsolyák, melyek érezhetõek a kormányon, máshogy reagál ha fékezel , kigyorsítasz, vagy csak simán átrepesztesz rajta. Aquaplaning jól meg lett csinálva. Pedig ezt a pocsolyás témát az iRacingtõl vártam volna elõször, hisz nekik van zsetonjuk illetve lézeres pályájuk hozzá... Kunos megint bizonyított. Ja és pénz lehúzás helyett árat csökkentett.
<#szeret>

shumika
KB ja xD

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!