16062
-
#8444 Jaja:D Hugomtól kértem kölcsön pénzt,hogy meg tudjam venni -
#8443 Te kis Mákker -
#8442 Én asszem most nyertem vaterán egy Fanatec 911-es kormányt,váltóval,pedállal,remélem hétvégére el tudok menni érte:) -
#8441 Ha meg jönne a G25-öm leszarnám azt a Scirocco-t -
#8440 mAJD KARÁCSNYRA:) -
#8439 kb -
#8438 álmodik a nyomor :D -
#8437 -
#8436 mi ez a sok hsz?
azt hittem már kijött a Scirocco-s patch :S -
#8435 V8 4200ccm 335LE és 4 üléses a kocsi -
#8434 kb :) -
#8433 mekkora motor van benne? -
#8432 hát lehet nem örülne hogyha kiszedném belőle :D -
#8431 Pászmek, nemvagte csóró: DDD
-
#8430 köszi kipróbálom őket, hátha ezek alapján eltudok indulni:):) -
#8429 fater nem biztos hogy örülne annak így a tél közeledtével hogy minden elektronikai segédlet hiányzik :P -
#8428 setupfield! beirod gugliba hogy lfs set és team inferno setupfieldben ott lesznek legalul a drift setek :) -
#8427 nekem nem eredeti de nem varezolok csöndben driftelek néha singlebe. Am pont ezért jobb x mert könyebb de y-se rossz. Csak én általába mindig x-be driftelek mert neten szoktam xrg turboval és az után y-ba nagyon nehéz átszokni :) -
#8426 lenne mégegy kérdésem: nem tudjátok véletlen honnan lehet letölteni drift setteket?
van egy pár nekem is de pl:RB4,FZ5 nem tudom rendesen beállítani:S -
#8425 itt amúgy mindenkinek megvan az eredeti S2? :P
én felraktam az y patchet is szerintem abban is jó a drift -
#8424 Abba mi a pékfaszának? -
#8423 Pont hogy azzal a legegyszerűbb :) A Z-vel sokkal nehezebb (és élethűbb!) -
#8422 hmmm na arra kívácsi lennék mert fater phaetonjába is lehet gyártanak -
#8421 öööööö.....Nemtudom melyik cég, de gyárt 70 rongy ért vagy mennyiért totál "agymosott" elektronikát BMW-hez: DNeten láttam valami magyar oldalon 1 hete:) -
#8420 jaja... az elektronika nagyon ront a helyzeten -
#8419 nemtom ti hogy vagytok vele de driftre lfs x a legjobb... -
#8418 gondolom az elektronikát sem lehet teljesen kikapcsolna meg súlya is van... -
#8417 kézifékkel mondom :D egyszerűen annyira nagy és böszme hogy hihhetetlen -
#8416 kuplung-kézifék-.-"
Nincs olyan verda amit kézifékkel nemlehet megindÍtani:)
Vagy egy kis motorfék: DDD -
#8415 baromság, nem gázzal kell elindítani (az nem is driftelés) -
#8414 én a gázt és a kormányt kombinálom :)
rozsomák: haverom 5ös BMWjét alig lehet elindítani hogy drifteljen... de ha már elindult akkor nincs megállás :D akkor olyan szépen driftel mint a huzat -
#8413 de pl. sosem gondoltam, hogy hacsival lehet szárazon brutál szögeket csúszni, ezért úgy hittem, hogy az XRG pont olyan...aztán rájöttem az ellenkezőjére, megy az keresztbe mint a parancsolat és közvetlenül a kakucsi verseny után az LX4 tűnt a leghasonlóbbnak... -
#8412 tökjó azis... -
#8411 F@sztarisznyák: D
Én inkább a gázzalirányÍtgatás hÍve vagyok:) -
#8410 jaja az az igazi POWER DRIFT :D -
#8409 Dehogynem, koppkereszt az igazi LX6-al :PP -
#8408 Valamit nem csinálsz akkor jól: D
Nemkell vaslábbal egész végig a gázon állni, és tekerni a kormányt mint a hajóskapitány.XD -
#8407 én a BlackWood visszafelén driftelek LX6 al de a beállításom mindig nem jó... megy a drift meg minden de mire a hosszú egyenesre érek addigra tényleg elfogynak a gumik... -
#8406 Én azzal tolom, tudásomhoz, vagyinkább a ráfordÍtott időhöz képest elég jól.. -
#8405 nekem a Fern Bay gold rev a home touge :DDD
Amúgy elmondom, hogy az LX4 mozgása hasonlít a legjobban az igazi AE86-hoz ;)))