16062
-
#8684 Tixteletem!
Dá jó, hogy itt is találtam egy LFS-es fórumot.
:)
CTRA-n ki szokta tolni? -
#8683 lehet driftelni az XRR-el is csak nagyon nehéz
FZR-rel könnyebb egy kicsit, de annál is inkább setting kérdése -
#8682 XRR-el egyáltalán nem lehet, az FZR-el is csak a 4kerékhajtás miatt lehet csúszkálni -
#8681 de mindkettőn slik van akk ugyanannyira nem lehet egyikkel sem meg csak ezek vanna a videón látott autóhoz hasonló teljesítményben -
#8680 igen, de slick gumival nem lehet driftelni :)) -
#8679 Amikor beállítom,hogy mutassa alul a kormányt miért nem mutat semmit? -
#8678 de mindkettőn slik van -
#8677 a slick gumik miatt van akkora különbség, inkább RB4-el és XRT-vel hasonlítgasd össze :) -
#8676 láttam azért linkeltem ^^ -
#8675 Nemolvastam, csak a vidit néztem. -
#8674 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1029852885&no=8640]#8640[/URL] -
#8673 Valami nem kerek ezen az otó-n:S
Nem puha kicsit a felfüggesztés? -
#8672 én most pórbáltam egérrel bl visszafele fxr-el elég könnyű volt pedig nincs is hozzá drift setem csak amit én dobtam össze hozzá -
#8671 Most baszódott el a pedálom,most nem tudom...Faszom kivan. -
#8670 pl teszteld be fxr-t meg xrr-t fxr-nél folyamatosan nyoni kell a gézt meg néha kézifékezni xrr-el driftelni jóval bonyolultabb pedig ugyan olyan erős mindkét autó -
#8669 próbálj meg lfs-be egy 4 kerékmeghajtásúval meg egy hátsókerekessel driftelni. Az hogy az első kerék is meg van hajtva elég sokat segít mert sokkal jobban irányítható az autó -
#8668 Keresztbe menni, és azt megtartani valóban nem olyan nehéz, ha 4WD a kocsi, de a videóban végrehajtott trükkök nagy része nem is lenne kivitelezhető hátsókerekes kocsival. -
#8667 Faszt nem nehéz.ÉS elég sok embert alázna hátsókerekessel is. -
#8666 megnézném hogy mitcsinál egy hátsókerekessel rally pilótáknak ez nem olyan nehéz -
#8665 Gondoltam, hogy mar volt, de nem volt kedvem visszaolvasni;) Nem kovetem a topicot, mert mostanaban mar csak a warez, a festes, a demo problemak mennek, neha drift es valami bohozkodas. Eleve vicc, amkikor valaki egerrel vagy billentyuvel megmagyarazza;D -
#8664 #8612
Tényleg brutális a csávó, én 2 napja próbálom FXR-el utánozni, már majdnem felépítettem az egész pályát :D -
#8663 de béna, a körbe hogy lecsúszott már:D -
#8662 Nesztek, drift;)
-
#8661 nyilván, de ha nem kerül erőforrásba, akkor miért szopatnád magad? :) -
#8660 Engem annyira nem érdekel a grafika,a legszarabb graffal is tudok egy játékot élvezni,ha jó benne a fizika,valósághű stb. -
#8659 MIP torzításon akkor is állítanod kellene, vagy kapcsold be a textúra szűrést. -
#8658 Mert a Fraps .bmp-be mentette le,és átkonvertáltam .jpg-be hogy kevesebb helyet foglaljon,és hamarabb feltoljam ezzel a szar nettel :D -
#8657 Az a grafika xD tiszta pixel
apám kitépte "véletlenül" a régi kormányomból a kábelt most próbálom ide oda dugdosni a kis vezetékeket hátha sikerül megcsinálni :S -
#8656 Köszönöm a tanácsot hogy egérrel menjek!
Kipróbálta este,akkor csak össze-vissza csúszkáltam,ma reggel ismét neki estem és viszonylag megy vele a drift :)
Tudom hogy senkit nem érdekel de azét lőttem pár képet gyakorlás közben:
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6
kép7
kép8
kép9
Profitól még nagyon messze vagyok,de legalább lelkes amatőrnek nevezhetem magam :DD -
#8655 Köszi,majd átnézem őket,meg rájövök hogyan kell betenni a játékba. -
Lacko86 #8654 nincs mit. Amúgy ezen a linken van jó pár layout -
#8653 :D -
#8652 ötszáz lesz -
#8651 ja XD ok már multkor sem sikerült de akkor gondoltam mostmá rákérdezek hogy tényleg én vagyok a hülye :D -
#8650 O - mint olivér -
#8649 és objektumot hogy kell lerakni? :D mert azt írja hogy a 0-val kell de nekem csak prüttyög... -
#8648 GG szép volt! Akár menyire is rühellem a pofád meg minden, el kell ismernem hogy jó voltál a kipörgések ellenére is :) -
#8647 Ezaz,köszi! -
Lacko86 #8646 sorry, shift+u -
#8645 Nálam az csak a beállítások.