Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vane benne tuning most is. <#eljen> Belépsz a boxba és tudsz egy csomó dolgot állítani + ott van ugye pl az XRG -> XRT -> XRR stb.. Optikai tuning, motor tuning mi kell még <#nyes>

ChuckyHUN
Ja és a kis buzzancs semmit nem a dki...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Misi az ezredes
http://youtube.com/user/Chudy2001 moder csávó

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

WEATHER

BHMS: Loads of questions came in about weather, what kind of weather effects we are looking for in S2, or do we have to wait until S3 to see them?

Victor: Weather effects will not be in S2, but will indeed have to wait for S3. It's not completely decided what effects there will be, but an old wish is to have 'real time of day' (position of sun). So that includes night driving. And a weather system would not be complete without at least having rain for wet road surfaces. Looking forward to that myself

Tehát majd talán egyszer sok-sok év múlva lesz változó idõjárás <#wink>

ChuckyHUN
Nem feltétlenmül csak BMwk lehetnének fantázia autók + Bömik, De nem cska m5m3 hanem kissebb motorosok is pl 316, 735, 528 stb stb különbözõ változatrbn, jó lenne!! JA meg esetleg egy pár kis tuning dolog, meg a motoron is lehetne állítgatni tehát pl Chip, Veztengelyállítás STB a Chip alatt azt értem h át leet irni pár cucot, DE SAJNOS EZ SOSEM LESZ ÍGY úgy erlvesztené a játék az igazi LFS feelinget😊)) Így már inkább NFS lenne😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Misi az ezredes
Csak próbáltam kiemelni hogy tényleg könyörtelenül kapod a ban-t :S

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

MaSzKa
jó lenne a BMW megint betámogatna

szereznének +10-20 embert designert
fejlesztõt stb-t

és
meg lehetne úgy csinálni játékot mint a NFS Porsche 2000 csak BMW-kkel
az lenne a szép

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Alexease
Ahogy irtam, "valszeg", vagyis gozom sincs, ennyi erovel meg lehet is😉)))
passatgt
MIÉRT?<#rinya><#rinya><#rinya>

Alexease
Leragasztotta a gombot😉))) De ugy sincs a lampanak fenye, csak a fenyszoro vilagosabb, vagyis teljesen felesleges😉

Valszeg az S3-ban sem lesz se eso, se ejszakai palya😉
MaSzKa
de azt hogy csinálja, hogy világít a lámpa folyamatosan

atenza
Nem értem egészen pontosan a dolgot, mostmár a Q2 megy? Mert azt írja hogy Q1 completed!?! Azaz mostmár akkor nem lehet beszállni?

Máté94
Nem rendelelt.Csak valaki unatkozott és csinált egy videót.
MaSzKa
az Z elötti patch-be csak fénykürt volt

Fényszóró van, esti pálya nincs, esõt meg holnap estére mondtak <#idiota><#vigyor2>

MaSzKa
amúgy van már estipálya a játékba meg fényszoró?

esõ mikor lesz?

azok a felhõk szépek nagyon

ez valami renderelt valami nem?

R0zs0máK
Télleg, volt ilyen kérdés?

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Alexease
Es ez hogy jon ide, foleg CapsLock-kal?😉<#idiota><#zavart1>
Tomsteel
Tomsteel
lol, még nem láttam Scawent <#idiota>

komolyra fordítva: érdekes dolog ez, bízom benne, hogy egyre többen felfedezik ezt a "játékot", és sok hasonló jellegû kezdeményezés lesz!

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Csak ne kiabálj! Nyugi...

www.smart-bus.hu

Misi az ezredes
REKLÁMÉRT ÉN 1 HÉT BANT KAPTAM KÖZBEN CSAK A SAJÁT HONLAPOM REKLÁMOZTAM AMIBÕL SOK HASZNOM NEM VOLT! MIVEL CSAK EGY TEAM HONLAP! DE MIND1 NEM OFFOLOK

Alexease
Az LFS topicban, egy ingyenes bajnoki sorozat? De igen, reklam😊
Máté94
Ez nem reklám?😄
Alexease
Versenyzo kerestetik😉
A nyeremeny egy igazi Formula BMW sorozat😉

Video: http://www.v1championship.com
Hy. Egyedi skineket hogy tudom használni a kocsikra? Valaki tud segíteni?
pointer4
Logitech G27 Force Handy 😄
És kéne egy libikóka a billentyûzet alá, és 1 szervómotor hogy döntse a cuccost 😄
solo
<#idiota>

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

hezi
Ha lenne rá kereslet, Logitech biztos rácuppanna:
Logitech G27 Handy 2010:
- Forece Feedback optical mouse: a kétmotoros mûterheléses technológiának köszönhetõen minden kanyarban valósághûen érezheti az autó súlypontjának változását és a gumik kicsúszását
- Kézi pedálok: ne kímélje az acél pedálokat – a gáz- és fékpedál mellett még kuplungpedált is használhat
- Váltókar a kisujjhoz: kényelmes sebességváltáshoz egy hatsebességes váltó áll rendelkezésére a legélethûbb vezetési élmény eléréséhez
Felejtse el a játékot, és élje bele magát a valódi versenyzésbe!#idiota]

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

solo
Váá, egy ilyet én is csinálok.Pont van egy régi kormányom 😊
Bár, inkább azon gondolkozom, hogy a momo hoz csinálok egy kuplungot, és akkor a pedálokat kiszedem ebbõl a mûanyag házból, és aluból csinálok egyet.Cask a potikat meg a rugókat használom fel.Pedál az vagy hajlÍtott mint a wtcc autókkban, vagy olyan mint a v8 SC ben.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

bardocz
Ha úgy adják,hogy "nídforszpíd kompatibilis!" vennék mint a cukrot😄 Am ha nem lenne drága én is simán vennék egyet😄
pointer4
Ezt buszon kéne, hanyattegér 😄 meg mikro kézi analóg gáz/fék 😄
Most komolyan, ezt hogy kéne eladni? mi lenne a marketing neve ? 😄 HandyPedals? 😄
bardocz
Ez kurva jó😄 Laptophoz utazáshoz mekkora már😄 Repülõn elõveszed,csinálsz valami egérpadot is,a melletted ülõ meg néz bután😄
hezi
LOL. Sikerült telefosnom a fórumot szemét postokkal. húúmostmilesz<#banplz>

hezi
Jaééértem. Azért nézek bután, mert nekem megjeleníti a képet 😄😄.
Akkor nem linkelem be, hanem NÉZZÉTEK MEG

MaSzKa
imageshack.us-rõl sose nyomjál be képet m,ert béka lesz

csak linkbe

Máté94
B-é-k-a!😄
hezi
Egér + pedál 😄😄

Tomsteel
tõlem lehet akármilyen lapper, meg felhívás, a lényegen nem változtat <#nezze>

hezi
LFS.NET-en regisztrálni kell (gy.k.: Create Account), aztán adj meg egy Game Passwordöt (minimum 8 karakteresnek kell lennie), aztán ezt beírod lfs-ben a "regisztrált felhasználó neve" címû mezõbe, és connectolsz 😊

hezi
Na most voltam Törésponton, sajnos egyetlen admin se volt, akinek beszólhattam volna, hogy bannoljon<#idiota>
Viszont most megy rajta valami házi készítésû lapper, ami azzal kezdi, hogy akárkit kérdés nélkül bannolhatnak. Ez már így egy fokkal korrektebb. Teccik az is, hogy aki laggol, azt a rendszer automatikusan kidobja 😊

Honnan töltötted le a Z verziót?

Hali szeretnék kérdezni az Y demoban lehetet multizni a Z-ben miért nem lehet? vagy csak nekem rossz valami?
hezi
Ugyanígy jártam én is, pár hónapja meséltem is itt. A legnagyobb paraszt host, tele gyökerekkel. SDEVILHUN-nal az élen <#violent>

MaSzKa
a szemétje

Tomsteel
felmentem utána demo accounttal, és megkérdeztem, hogy mégis mi a fene történt?

"bocs, nagytakarítás volt, és véletlenül beleestél"

nabazzz mondom szép kis szerver
Maradtam még pár percet, és a srác minden külföldit !! KIBANNOLT !! felszólítás nélkül. Akkor esett le, hogy a HUN jelzés hiánya miatt tiltottak ki (mellesleg "sziasztok"-ot köszöntem, ahogy mindig is teszem, ha magyar szerverre megyek). Hihetetlen, legalább kirúgta volna, vagy ha már ilyen állatok vagyunk, akkor egy "bocs, te ide nem vagy hivatalos" üzenetet mielõtt kitiltja õket. <#violent>
<#confused>

Misi az ezredes
Biztos sok látogatója van!

Ma nyomtam egy TWINT egy gyerekkel egyszer véletlenül megkocoltam bepörgött szanaszét zúztam magamat és õt is írom hogy sajnálom és h én hibám volt erre mint aki meghibbant vagy 10 percen keresztül mindenkit tört zúzott! :S szal a bannolás is ilyesmi lehetett azon a serveren 😄 (Hirtelen nagy harag másra kivetítve)

Tomsteel
Valaki nagyon jól szórakozik Töréspont szerveren.
Gondoltam megnézem már milyen szerver, csatlakozok, erre 5 másodpercen belül megszakadt a kapcsolat, és mikor próbálnék újracsatlakozni kiírja, hogy a hoszt elutasította a kapcsolatot. Biztos jó szerver <#idiota>

Ha a drag érdekel katt ide.
Elég jó mod ,annó hostoltam én is soxor ,csak kell pici felügyelet mert ..mind1 majd meglátod ,nem lövöm le a poént 😄
(ne kérdezd mit hogyan ,rájössz hama ,hogy nem bonyi)

Máté94
XRT-nek hívják😄