16062
-
#8724 Norbi1990 >
Én konkrétan az Audacity nevű programot használtam a konvertáláshoz.
r4f1 >
Jelenleg 2,5 gigánál tartok (11902 fájl), és ebben nincsenek is zenék, csak majdnem egy gigányi replay :D -
#8723 ja. Nem is rossz ötlet!
aztán arra megy majd bari, és megkérdezem tőle, Bari, kell ló?
kb. ennyire nyerné meg a tetszését, mint az a videó, amiben ez van. -
#8722 Tanítod a gyereket,hogy versenyző lehessen:D
"és így megy apu egy versenyt" ;D -
#8721 ja, asszony meg el is hiszi. xD -
#8720 Oké köszi ;) -
#8719 Mp3-akat át kell konvertálni .ogg formátumba, és csak be kell másolni a megfelelő mappába:).
Én a CD-DA extractort ,-vagy mi a rák a neve- ajánlanám konvertáláshoz. -
#8718 Hát a gyerekek kapják,csak te is használod;D -
#8717 Én szívesen kipróbálnám, csak jelenleg a valódi járműre is kell locsolni némi összeget. Így szerintem, mivel utána karácsony jön, és 3 fiam van, nem magamnak fogok venni 50-ért ajándékot, hanem nekik. :) -
#8716 Nekem van G25öm és Momo-m is ( régebben pedig Formula Forceom is volt)
ég és föld a g25höz képest a többinek a hangja. Próbáld ki!
És igen is a G25 halk! -
#8715 Formula force ex, ha be van dugva a trafó, ha nincs, akkor ha tekerem is visít, hát még ha dobál az út.
Én erre gondoltam, lehet rosszul fogalmaztam.
-
#8714 Majd gurulhatunk.
Csak ma, meg holnap még éjjeles vagyok, szal limites vagyok, meg hát kis csapatunk, a HKV tagjaival is nyomogatjuk a GTA-t, a BF2-t, a FEAR-t meg még mittomén mit.
Ja, és persze az LFS hozott össze minket, és azóta igen sokan S2-ződtünk.
(taglista az oldalunkon :) ) -
#8713 G25 FFB nek nincs hangja, csak amikor működik :D
De ez a FormulaEX el is így lehet. :D -
#8712 igen :)
Előbb én is néztem a nevedet ,hogy nagyon ismerős :)
Majd gurulhatunk valamikor pár kört -
#8711 én 1,85gigánál tartok :)
a 132 megát a full alapra értettem -
#8710 billentyűzet és "chase" (bár custom) nézet stimmel. A vadbarom nem.
Van kormányom (Logitech Formula Force EX), de asszony kihajít a hangja miatt (kéne egy G25, annak tudtommal nincs FFB hangja), ezért főként bill-el tolom. Egeret próbáltam még a kezdetek kezdetén, de nem jött be.
Amúgy ha azt élménynek lehet nevezni, ami CTRA-n néha zajlik, akkor vagy én vagyok más, vagy csak rosszul fogom fel.
Mondjuk HKV-sok közül én vagyok a békefenntartó. MÉg Redbull barátomat is sikerült vissza csábítani CTRA-ra, pedig kapott egy 500 pontos büntit, amiért egy kressert meglökött, miközben épp vezette a versenyt, az meg nem akarta elengedni.
Na, lényeg, ha jó versenyt fogsz ki, jó társaságot, akkor tényleg élmény.
Ger1. Húúú, anno tőled kaptam az első set-jeimet. -
#8709 Hogy lehet berakni MP3-at a játékba? -
#8708 Van, akinél ez egy fontos mérőszám. Nekem is mondták már, hogy milyen gagyi ez a játék, hogy csak 100 mega, hisz a mai játékok 7-8 gigásak.
Azt azonban érdemes tudni, hogy ez csak 7z-vel tömörítve ennyi, kicsomagolva alapból ~350 mega, de másfél-két év használat után 1,6 giga fölött jár az lfs mappám (főként a sok letöltött skinek miatt), meg beletettem a music addont, meg az nfs:5 zenéit, az is dobott rajta 3-400 megát, meg még a high resolution texturákkal is lehet párszáz megát dobni rája. -
#8707 nemtom nektek hogy jött ki a 4,6 :D -
#8706 132.46 mármint megában :) -
#8705 4,6 -
#8704 4,6 -
Karmen #8703 az eredeti game hány giga?
-
#8702 ahhoz elég a demo is minek kell neked s2? Azon kívűl hogy csak 1 pálya van demóban -
#8701 Olyat amit Whiterat mondott ? Ha igen, akkor szerintem nem ugyanarról a szerverről beszélünk. :) -
#8700 Mondom, én elég sokat vagyok ott és sosem tapasztalok ilyesmit :)) -
#8699 Csatlakozáskor az első futamot leszámítva ott vagyok az elején, mer ugye a belépés óta megfutott legjobb idő alapján rakja a start gridet a host, de ha verseny közben joinolok, akkor valszeg nem lesz lehetőségem jó dőt futni, mert előttem vannak versenyben, és hiában én vagyok a gyorsabb, akkor is lekörözöttnek számítok.
+ hiába rajtolok az elején, ha 2-3 körrel később belép a játékba valami vadbarom billentyűzettel, car chase nézetből, és rohadtul nem érdekli, hogy mi kéne tennie, ha befigyel a képernyő közepén a BLUE FLAG felirat. -
#8698 nemtom, én nem szoktam tapasztalni :) -
#8697 Csatlakozok én is Whiterat barátomhoz, én is XFG fan vagyok, a játékban töltött időm 90%-át XFG-vel töltöm.
Többi szerverhez viszonyítva CTRA-n lehet a legszínvonalasabb versenyeket nyomni, és nagyon jó élményeket szerezni. -
#8696 és? akkor meg az első kanyarba lekamikazeznak... -
#8695 Ezért jó, ha gyors vagy, mindig az elejéből rajtolsz :)) -
#8694 Ez így van, de tényleg csak 1 kicsit kib.szás a kezdőkkel. Ugyanannyira, mint amennyire kivazzás a Gold és Patinum licenszűekkel, akik a race 1-en akarnak versenyezni. Nekem a kedvenc autóm az a nyamvadt XFG, és mivel a race 1 van mindig biztosan tele, ezért megyek oda, és ezt tudja a többi nemkezdő is, aki ott versenyzik. Nem azért járok oda, mer csak supern00b-ok ellen van esélyem nyerni, sőt leginkább azt szarom le, hogy nyerek-e vagy nem. Csupán tisztán akarok versenyezni. De néha tényleg félelmetes, hogy kik vannak ott. Mikor egy egyenesben 6 autó forog ki, akkor elég nehéz az okozókat kezdő versenyzőként kezelni. -
#8693 nekem a kedvenc autóm az xfr, szóval ha meg lesz a következő szint, lehet akkor is maradok ebben a kategóriában:). -
#8692 ezért lenne érdemesebb azokon nyomni, a race 1-en meg csak tolják a többiek.
Vannak olyanok, akik már Gold, vagy Platinum szintűek, és csak race 1-eznek. Kicsit kib.szás a kezdőkkel. -
#8691 Néha én is feltévedek "race 3"-ra röhögni magamon egy jót, silver licence-el csak az alsó kategóriában indulhatok, viszont ez is többszörösét adja a "race 1"-es pontjainak.
Egyébként a "race 1"-en nagyon jól elvagyok / elvagyunk, bár utóbbi időben kezdenek felszállingózni az értelmi fogyatékosok, ilyen szempontból sokkal jobb a 2, vagy a 3, mert oda csak akkor enged fel, ha megvan bizonyos licence-d, ezáltal ha nem is teljesen, de nagyrészét kiszűri az előbb említetteknek. -
#8690 race3-as szerverre szoktam mostanában járni. -
#8689 hiszi a piszi -
#8688 REgebben toltam en is, de ismet nekilatok! -
#8687 nem -
#8686 Csak kérdeztem.
De téged valahogy sejtettelek. :)
Minő véletlen. :) -
#8685 én, miért?