Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Készíthetne extra kiegészítõket hozzá + autókat stb.. amikért külön kéne fizetni!
Pl.: S2 - a csoport a mostani kocsikkal és pályákkal!
S2 - b 3 új autó
stb.stb. gondolom érthetõ a lényeg!
Úgy kéne megoldani h azt külön kóddal lehetne telepíteni mint a TDU car pack-ot! 😊
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Amúgy az tetszett volna..
Benzin lötyögésé fizikájának számolása..stb.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
csak modnak minõsül, bár nem szükséges hozzá az alapjáték
és lesz Ferrari Challange csak kár hogy nem pc-re 😞
ja és van ez is Squadra Corse Alfa Romeo (SCAR)
tudtok még márka játékokat
Ford Racing stb?
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Ja meg bmw szerintem nem fog játékot kiadni (ne legyen igazam) mert már TDU-ba sincs bmw de szerintem a készítõk biztos akartak még anno csak nem sikerült összehozni a gyártóval a dolgokat.
www.smart-bus.hu
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Azt hiszem ha el is rontok valamit a HSZ-emben attól még mindenki számára világos hogy mire gondoltam szóval te is fejezd be thx…
Amm.. BMW készített egy elég érdekes fizikával rendelkezõjátékot úgy fél éve!
De szerintem ha a BMW fizetne pl.: EA -nak hogy késítsen 2 év alatt ilyen és olyan grafikályó töréssel és idõjárásváltozással megtömött játékot sztem beválalnák mert az azért nekik is nagy reklám lenne!
Nem cáfoltam meg magam, csak meg kell próbálni értelmezni, amit leírtam, de ezt be tudom annak, hogy éjjel írtad a hsz-t, olyankor már nehezebben fog az ember agya<#nyes>#nyes>
Maszka
Készül valami Ferrari Project nevû csodajáték.
Meg még eszembe jutott egy márkajáték: a Squadra Corse Alfa Romeo (SCAR), ami elég egyszerû játék volt, de nekem tetszett, ott is voltak régebbi autók is, igaz, csak 20-25 db autó volt összesen, és nem 80akárhány, mint a porschéban 😊
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
a bmw.nek van pénze és reklámnak se utolsó lenne
fasza szép tájakon, mint a porsche 2000-ben volt nagyon szerettem versenyezni és elég változatos is volt
kár, hogy a ferris változata ennek sose készült el
"- De akár több autó, több pálya,"
2 mondatodban szépen megcáfoltad saját magad 😄
- NFS porsche tényleg nagyon jó játék, de szerintem nem amiatt, hogy nagyjából az egész porsche palettát felvonultatta 1950-tõl 2000-ig, hanem a jól megalkotott tuningolós karrier, ill. a zseniális factory driver módjai miatt.
- A tuning lehetõség csak ilyen jellegû játékban jó, ahol az 'ai' irányította csaló ellenfelek ellen nagyobb eséllyel nyerhetünk, végigszáguldva egy útszakaszon.
- BMW-s gamét majd ha akar, akkor simbim vagy EA majd csinál mondjuk nfs porschéhoz hasonlóan (amúgy ezt kivéve a többi márkajáték elég tré volt, gondoljunk csak a Ford racing-re vagy a Mercedes Benz world racingre)
- LFS-ben van 'negatív tuning', ami hendikepp-ben valósul meg. Jó példa a CTRA UF BabyR host, ahol az UF GTR autókkal 45%-os motorfolytással lehet menni, ami által kisebb a motorteljesítményük az XFG-nél, viszont mégis más, mert kanyarban gyorsabbak. Ehhez képest a hendikepp nélküli UFR igazi vadállat, és lám, már meg is van a 'tuningolt' járgány 😄
- Több autó amúgyse kéne lfs-be, így is több van, mint elég. Inkább több pályát tehetnének még bele, esetleg valós pályákat is (netán kisebb oválpályát is).
- Idõjárás (pl. esõ) jó lenne, ahogy a valós idejû napszakváltozás is
- De akár több autó, több pálya, vagy esõ kerül a játékba, már el kéne készíteni az autókhoz egy olyan funkciót, hogy a seteket rendszerezni lehessen. Már így is annyiféle kombó van, egy-egy autóhoz akkora set-lista tartozhat, hogy akár percekig lehet keresgélni a megfelelõ set után. Mer most egy listában van minden pályához a set. De ha hosszú versenyt megy az ember, akkor kell neki külön qual és külön endurace set is. Ha meg egy adott versenyre még kötelezõ hendikepp is van, akkor ahhoz külön módosított setupok kellenek, így eléggé átláthatalanná válhat egy-egy autóhoz tartozó lista.
még ahhoz képest is lassan, hogy kis létszámú a csapat
kicsit kacinfántos volt, de érthetõ
" hogy elég lassan halad a fejlesztés, annak ellenére is, hogy kis létszámú a csapat."
Ez akk lenne értelmes ha az lenne hogy: gyorsan halad a fejlesztés annak ellenére, hogy kislétszámú a csapat
vagy:
Lassan halad a fejlesztés annak ellenére, hogy nagylétszámú a csapat
vagy:
lassan halad a fejlesztés mert kis létszámú a csapat
Tényleg nem kötekedni akarok csak észrevettem és nem tudom mit akartál kihozni belõle
ezt a jó lenne ez, meg jó lenne az dolgot el se kezdje senki, mindennek megvan az oka.
tény, hogy elég lassan halad a fejlesztés, annak ellenére is, hogy kis létszámú a csapat.
http://www.f1-info.hu/
http://bilmosk.org/simulcastPlayer.swf élõ F1 engem nem érdekel inkább megyek s2 bye 😊
http://www.f1-info.hu/
Vagy legalább csináljanak új autókat.Viszont nekem leginkább még mindig az idõjárás hiányzik.Meg mondjuk minden ami az autóba van mindent lehet írányítani.Plussz valami autom jó törés fizikA😊
emléxem sokaknak pont ez miatt tetszett a porsche unleashed meg a szép versenypályák is jók voltak
pl régi és új bmw is lenne benne az összes
pl milyen jól nézne ki az lfs-be az M1-es ProCar és itt sokkal valósághûbb lenne az írányítás is
és megoldanák pl az esõt többféle változatba is pl(monszun, vagy csak csepeg és villámlik)
sztem ezekkel többmindenki számára lenne eladhatobb a játék úgy hogy a még valósághûbb lenne és valós autókkal
pl lehetne benn Mini is vagy esetleg annyi Autó mint Gran Turismo-ba