16062
-
#8804 Mennyi ostoba ember van:D
Ombika:lehet hogy úgy van,ahogy te mondotd,sőt tutira úgy van,de ha ismered azt a topikot,meg mi megy ott,akkor rájössz,hogy nem véletlenül vannak itt lenézve pc-s oldalról a konzolosok. -
#8803 Igen, ezen én is jót kuncogtam :D
De ez inkább az, ahogy ő csinálná :D -
#8802 Ahol leírja hogy hogyan zajlik szerinte a ... -
#8801 Meiket? :)
Vérpisisek? vagy a kitalált fizikát? -
#8800 Ezt melyik írta?:D -
#8799 Megvólt
Mégis PC val csinálok minden mást -
#8798 Hát szerintem meg ahogy már más topicban elhangzott "Vérpisisek" és kész...
Mi nem a levegőbe beszélünk, egyik forumozó írja, hogy "kitalált autók fizikáját készítik el lfs-be" érdekes FBO is valós jármű... és videó is volt az adatmérésekről... vagy rosszul emlékszem? :) -
#8797 Én pl. Gran Turismo 5-ért képes lennék PS3-at venni XDDD -
#8796 Nah ez az igazi ovodas felfogas! Rengeteget tolom pc-n szimmel, de mellette megfer PS3 is! DE egyiket se szidom, pedig lehet ! :) Tipikus pc kocka lehetsz, ha igy gondolkodsz!! :S -
#8795 kaptak egy kis oltást:
"PC FEELING": Állásinterview1: Nahát kedves Tamás, az önéletrajzában leírtak alapján Önnek komoly számítógépes ismeretei vannak, Informatikust keresünk, megtisztelne a munkájával.
"KONZOL GAMING": Állásinterview2: Kedves Tamás, köszönjük irántunk táplált érdeklődését, jelenleg nem áll módunkban alkalmazni. Felvettük adatbázisunkba, amint üresedés történik értesijük. -
#8794 jaja... mondják hogy a konzol jobb a PC meg szar... most akkor melyik a jobb? a krumpli vagy az alma? -.-' -
Solt #8793 Nincs nekem bajom a konzollal! Egyszerűen más dimenzió mint a PC, ennek ellenére még ők degradálnak minket... csak ez bosszant... -
#8792 a konzol 5 éveseknek való akiknek az anyukája meg apukája vesz egy konzolt mert pistike nem tudja kezelni a számítógépet ebbe meg csak beteszed a lemezt oszt jáccó -
#8791 ügyes vagy :)
én is útálom a konzolosokat... én nekem van 1 X360om de nem hősködök vele meg baszogatom a PC-seket... én továbbra is PC-s maradtam csak van 1-2 játék ami miatt xbox kell -
Solt #8790 Eleve már az a tény, hogy van egy ilyen topik, már az szánalomra méltó! :D Úgy imádom amikor a palota pincsi akarja megtanítani a vizslát vadászni... egy valamit jobban tud a pincsi... feleslegesen UGATNI! :D
Kicsit befűtöttem nekik! -
#8789 LOL, 195.ezredik hozzászólás :D
Amúgy ez a konzol most ilyen EMO trendi? nemértünk semmihez rakd be a lemezt és játsz, és fikázz le mindenkit akitől tanulhatnál ??? :D
Kíváncsi lennék ha nem lenne pcjük, mivel töltenék fel meg írnák meg a letöltött játékokat a konzoljaikhoz :D -
#8788 mostanában sok idióta van sg-n -
#8787 mittudomén... mostanában divat a dual reg :D -
#8786 nem! minek 2 reg? lol -
#8785 én azt hittem hogy tevagy :D -
#8784 nem tudom de megütöm mert névlopó -
#8783 Jajj amire válaszolt,hogy de ostoba.Rfactorhoz magyar csapat úgy csinálja GP2-es modot,hogy megkérték valamelyik csapatot,hogy segítsenek a tesztelésben,beállításokban,telemetriákkal,és tádám,kijött már a liga verzió.Megane trophy modot szintén így csinálják,megkértek valódi pilótákat,meg elbeszélgettek csapatokkal.Az,hogy a kocsin nem valódi kasztni van nem jelent semmit,a fizikája attól még lehet valódi. -
#8782 AZ IGAZSÁG ENNYI.... -
#8781 jaja -
#8780 Sír a szájuk,mert konzolon nincsen semmi szimulátor. -
#8779 nagyon vicces dolog átmenni a pc játékoknak leáldozott topikba és meghallgatni hogy milyen érveik vannak a konzolosoknak arra hogy az lfs miért nem jó szimulátor XD
egyszer próbáljátok ki ha unatkoztok.
Nemtudtam már mit csinálni benéztem oda (nem nemvagyok rendszeres látogató) és azon vitatkoztak hogy consolon melyik a legjobb szimulátor valami xbox vs ps3 csata volt beírtam hogy azok arcade játékok és az lfs az szimulátor erre a válsz:
"LFS? Mármint az a 2 srác által hobbitákolt kamu autókat felvonultató csoda? Csak, hogy tudjam már mi a ZIGAZI SZIMULÁTOR."
hát nevettem egy kicsit... -
Norbu #8778 Ezeket már kipróbáltam, de nem sikerült lecserélni a textúrákat.
Közben a hivatalos fórumon is olvastam már erről, hogy a jelenlegi verzióban problémás az ég textúrájának cseréje...
Szóval lehet hanyagolni kell ezt a kis grafikai tunningot. -
#8777 FAIL -
#8776 Elnézést:) -
#8775 Rajta van a plakáton. -
#8774 Hatalmas piros karakterekkel van odaírva, hogy 2008.11.23 - 19:50.... -
#8773 Mikor lesz?:D -
Ha a technika is a mi oldalunkon áll, akkor összejön a közvetítés, én is ott leszek, de valószínűleg majd csak lekőrözésnél látszom :D -
#8771 Low-res cuccok nincsenek?Ég,növényzet jöhetne,laptopon fusson jobban. -
#8770 lfs database Hi-Res Skies -
Norbu #8769 Üdv!
Az LFS jelenlegi verziójában lelehet cserélni az ég textúráját? Ha igen akkor, hogy?
Én már próbálkoztam felülírni a file-okat, de nem sikerült kicserélni azt... Reklámtáblák, pályaelemek textúráját már sikerült kicserélni, de az ég textúráját még nem. -
#8768 Mazochisták figyelmébe!
ASR SERIES S2 teszt bajnokság 1. futam
Időpont: 2008.11.26. 19:00
Pálya: Fern Bay Gold
Autó: LX4
Időmérő rajt: 19:00
Időmérő időtartama: 15 perc
Versenytáv: 40 kör
Prequal zárás: 2008.11.25. 19:00
Szerverek:
Prequal: ASR Series S2 Jelszó:(tessék regelni a series.advancedsimracing.com oldalra, és a fórumban kikeresni. Mivel úgyis kell jelentkezni a honlapon a futamra is.) -
#8767 jah értem :) -
#8766 Dedikált Hostra van. -
#8765 valaki próbálta már azt a version Z2-t? Rosszalkodik a netem nem tudom leszedni de érdekelnének a vélemények.