16062
-
#8844 Baszus,én is azt használom,de ott ha a motort jobb oldalon állítom nem változik semmi,csak ha bal oldalt,de ott nyomaték,meg lóerő is változik.De most csináltam egy jót,450 ló,és 590 körüli nyomaték asszem,minjárt ki is próbálom. -
#8843 én nem az insimeset használom hanem a simát és ott van a wheels be -
#8842 Miért nem haználod a z-t? -
#8841 adjatok már linket az Y-hoz plz mert én nem találtam :S -
#8840 Elindítod , elindítod a játékot és beállítod a dolgokat TWEAK ban és utána boxba lépsz and rajt és má jó is :) -
#8839 A kereket hogy növelted meg? Nekem nem ment :/ -
#8838 "autótuning" eszköz arra jó hogy módosítsd a autó tulajdonságait akár brutál mértékbe pl xfg-be v8-as 5000-es motor 2000lóerővel vagy öszkerékhajtás vagy hátsó vagy kerékméret meg ilyenek -
#8837 valaki magyarázza már el hogy megy ez a tweak :D köszi -
#8836 Akkor valami mást buherálok majd:) Köszi! -
#8835 *20 -
#8834 azért 2 ló jött ki nekem mert a cartypot átállítottad -
#8833 Én egy négykerekes kocsit csinálnék,minden adatát a legközelebb állítva a 2006-os STI-hez,kivéve a motort,mert azt 400-500 ló körülire kéne húzni.
De így lehetne csinálni Group B-s rally kocsikat is. -
#8832 én csináltam xrg-ből monstertrackot :) asszem 2000 ló fölött volt meg hatalmas kerekei voltak kitoltam őket kasztni alol meg 4 kerékmeghajtás meg minden csak mindig hátsó kerékre állít és irányíthatatlan lett, ja és kanyarban sem lehetett használni mert mivel elég kemyényre állítottam a felfügesztést hogy minél magasabban legyen kanyarban az egyik hátsó kerék mindig elemelkedett :D -
#8831 Amúgy meg mi az,hogy nem választhatok boxermotort a kocsiba -
#8830 Nekem a játékon belüli nem működik,a másikkal meg érdekes adatok jöttek ki,22 ló,2xxx nm. -
#8829 nekem Y hoz kéne Tweak de hogy kell használni? :D -
#8828 nekem az nem volt jó sikerült elindítanom de játékba nem tudtam állítani semmit v1 jobb azz a normál alt+tabolós megoldás :) -
#8827 Nekem valami jelszót kér a 2v mi a f**? -
#8826 lfs database-en van
voila -
#8825 Ott nem találtam,csak lfs fórumra volt,ott meg egy linket sem találtam.Na majd akkor szétnézek mégegyszer. -
#8824 Z-hez van TWEAK???? :P linket de azonnal!!! -
#8823 shift + a
és igen van tweak (Google a barátod) -
#8822 Z patchoz van valami tweak?Gyengébbik négykerekes kocsit meg akarom csinálni 400-500 lovasra,hogy azzal csúszkáljak,ha már a hátsókerekesekkel nem megy.Jah és a hangot mivel is tudom változtatni? -
#8821 Egérrel csináltam minden füst mozzanatot még ami lent van fehérrel azt is :) -
#8820 Jövőhéten szerdán rendelem a rajzpadom fizuból és remélhetőleg akkor már szebb füstöt is tudok rajzolni :) addig szerintem bőven jó ez is! (Főleg mert látványos) -
#8819 am szerinte is szebb a tied főleg a most linkeltnél (nem vagyok nagy ps betyár de van egy-két alap dolog amit tudok, de az tényleg csak nagyon alap :D) csak szerintem a gumifüst hogy is mondjam nem esik szét ennyire vagy nemtom hogy mondjam :) -
#8818 Tényleg szebb, látványosabb és kidolgozottabb, de engem vmiért a dohányfüstre emlékeztet. Gondolom van valamilyen tiptop módszer, hogy hogyan kell ilyet csinálni, de mivel nem vagyok nagy PS bűvész nem is próbálok ilyeneket. -
#8817 uh azt hiszem enyém szedd :D régen én is úgy csináltam de azóta részletesebben készítem a füstöt :) (ez látszik is rajta..) -
darkhmz #8816 Miért nem csinálsz magadnak? :) Ha meg S2 kell, akkor megveszed, más lehetőség nincs :) -
#8815 Hello!Valaki nemtudna egy lfs.net-en regelt nevet és jelszót adni?A választ köszönöm! -
#8814 valaki adhatna valami drift setupot az FXO GTR-hez :) -
#8813 én ezt a technikát használom a füsthöz mondjuk ez épp ritka szar kép lett nem is az volt a célom hogy szép legyen csak az hogy a technikát mutassam
egyébként tetszenek a képeid
-
#8812 És ez? igaz ez nem lett olyan jó :(
-
#8811 Mégpedig? szerinted milyen megoldás ez? xD -
#8810 nemrosz bár én füstre más megoldást használok de ez is tetszik -
#8809 20-30 perc -
Kb mennyi idő egy ilyet elkészíteni? -
#8807 Hogy tetszik? Rossz a net ezért egyjátékosban csináltam a képet :)
-
#8806 Hala istennek en nem nezek olyan barom topicokat ,mert sok a seggfej , de mikor nyiltan kijelentik a konzolrol ezeket , akkor felhaborodok! Nekem ps2 es ps3 is GT4/GT5 miatt volt/van es imadom, de mellette pc-n is nyomom a szimet, de siman megfer egymas mellett a ketto! Egyik helyen se anyazok, plane nem veszem filyelembe a sok balfasz irasat!! En csak erre akartam celozni !!! 2szer probaltam letenni pc-t, de fel ev utan az lett a vege mindig,h megvettem a legujabbat! Lehet , ha majd kesobb MAC-re valtok ,mikor majd nemakarok mar kinlodni pc-vel! Az teny,h pc-n a sok driver stb telepitgetes tenyleg tovabb tart! Mig ps3-on beteszed es jatszol, sok embernek nincs ideje telepitgetni stb.. PEACE!! Remelem ertheto voltam! -
#8805 én már akkor felfedeztem az lfs milyen jó mikor még 0.1-es ver volt
én nem szeretem a konzolokat
nagyon régen pedig konzolos voltam
most psp-m van de az hordozható és a pc-s tulajdonságoknak hála tud elég sok mindent
pl mp3 mp4 net stb