16062
-
#8884 Prezlee? Te már olvastad ezt, és azért vagy a kopi szerveren, vagy csak alapból? -
#8883 Mellesleg a tököm se foglalkozna velük, ha a minap Potyo nem kapta volna azon jeno_10-et, hogy az Ő skinjét használja a gyerek, és a szép szavú kérésre sem volt hajlandó lecserélni. -
#8882 Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer régen a Target78 barátom host-ja, a HUN Gyurunk Vazze. Jó kis szerver volt. Sokan jártak oda.
Egyre többet, és egyre többen beszélgettünk ventrilon. Én közben amikor épp nem ment a HGYV, hostoltam Kockasajt Magyarország szervert. Néha 2-t is, mert lagmentes szerverre mindig is volt/van igény, ahol jók az adminok.
Összeálltunk, és megszületett a HUN Kockasajt Vazze.
Közben többnyire HKV Team szerverként hostolgattunk.
A napokban megjelent 2-3 román kisgyerek, akik elkezdtek hostolgatni HUN Gyurunk Wazzee néven szervert (lehet csak 1 z)
Skinjeinket is használgatták. Sormen, kiko és hasonló látszat neveken.
Valójában jeno_10 és koncz88.
Na, ma ráakadtam a koppintott szerverre. Bementem, és érdeklődtem, hogy ugyan a szegényes fantázia nem lenne-e hajlandó nevet változtatni?
Értelem az volt. Közben egy gyerek nem válaszolt 1 kérdésre, és egyből ki lett tiltva. Felszólítás, és különösebb ok nélkül.
Én közben próbáltam értelmesen beszélni velük. Ventrin ezt közöltem a haverokkal. Ők is bejöttek... Mugen SiR H -t már leruszkizták, aztán engem bannoltak, Target78-at is, Mugen-t is, meg Redbull-t is.
Redbull és Mugen még vissza ment, mert dinamikus az ip-jük. Mi Targettal már nem (upc rulez)
A lényeg, hogy egy igazi, szánalmas kis bagázs próbálja koppintani a régi jó kis szerver nevet.
Nyugodtan utáljátok ki ti is őket. -
#8881 Értelemszerűen a G25-el...előtte MOMO Force-om volt... -
#8880 dehogy ér :D -
#8879 Lehet mer leér az auto alja :D -
#8878 ez a tweak kamu :D kiszélesítem a gumit gecire azt úgyanúgy nem tapad :D -
#8877 Mert a másik sem működik rendesen:D -
#8876 de miért akarod mindenáron az insim tweaket használni? -
#8875 Nekem így sem jó.Na mindegy,max nem tweakelek:D -
#8874 Jabocs. Van benne hiba: a T lenyomása után nem így kell írni: /insim=29999 , hanem így: /insim 29999 -
#8873 Pedig az insim-es cuccnak a readme-je egyértelműen leírja, hogy mit kell csinálni, és annak így működnie kell -
#8872 Igen lattam also verziot is, de masikat tobben toltottek , gondoltam az vmiben jobb! :) Thx amugy, akkor probalom a masikat! -
Ezt már ki akartam próbálni :D
Végén még igaza lesz Walaki-nek
"Bármilyen autóval bármilyen setuppal lehet driftelni :))"
(Persze, nyilván nem igaz, de bennem ez a mondat nagyon megmaradt) -
#8870 de lehet nincs meg neki.
Mindegy. -
#8869 pedig már z-hez is van... szal ez sem biztos hogy azért y-ozik -
#8868 Amikor nem olt még G25 akkor is? Meg dfp se. -
#8867 én nem mentem neki, csak ugye akik még Y-oznak, azok többnyire azok, akiknek még nincs meg az S2, csak az Y-hoz a krekk.
-
#8866 Tweak Help:
-LFSTweakS2Z Version 2 (InSim)
Ez a progi InSim-en keresztül módosítja a kocsikat (még sosem sikerült beindítanom)
Readme
Maga a program
-LFSTweakS2Z Version 1
Ez pedig a klasszikus módon működik
Playa: "2) start tweak and lfs, pick the cartype you want to edit, change values and press apply (or enter on keyboard) - that's it"
Readme
Maga a program -
#8865 és a talán légyszíves is ott volt.... (plz) -
#8864 "#8848 Talan legyszives. Talan vedd meg. Talan Google."
"#8862 Meg kell venni az S2-t és legálban nyomni a dolgokat a Z-vel."
Pepsi Tweak-et kért, ami egy kis programocska amely a kocsik teljesítményének és egyéb adatainak módosítását teszi elérhetővé. Azt nemtom, hogy Pepsi legálban nyomja-e, de ha csak tweak-et kér még nem menjetek neki azonnal :D -
#8863 Insim port es passwordot ker ,de leirasban semmi ilyesmit nemtalaltam! Nektek hogyan muxik? -
#8862 Meg kell venni az S2-t és legálban nyomni a dolgokat a Z-vel. -
#8861 -
#8860 És egyébként fogalmam sincs, hogy milyen 360-al vagy 720-al nyomni, sosem próbáltam :DDD -
#8859 Imádok havat lapátolni, mert az azt jelenti, hogy sok hó van és folyamatosan esik :)))))) -
#8858 Hát bazmeg,6 év kockulás után ki is járna neked egy alapos hólapátolás,ha nem ezt mondanád:D -
#8857 én is 900 fokkal tolom és teljesen jó :D -
#8856 Iszonyatosan egyszerű 900°-al driftelni :DDD -
#8855 Elejen ugykezdtem en is , de ha sokat nyomod rajossz, hogy nemtudod ugy finoman adogolni es 720 fok lesz a megfelelo! :) -
#8854 Csak nem tudom belőni a kormányt 720fokra,mert sehogy sem megy...Hiába állítom be a játékba.Majd szenvedek vele még,remélem sikerül összehozni. -
#8853 720-fokkal is kényelmes! Haveromnál kipróbáltam g25-öt lfs-be 720 fokkal még nem volt túl sokszor a kezemben az a kormány de nagyon szépen lehet vele úgy fűzni! -
#8852 Baszki de geciegyszerű driftelni 360 fokkal,900-al csak szenvedek,és pörgök össze-vissza,360-on meg tudok rendesen csúszkálni,és amíg jó a gumi nincsen szinte semmi pörgés. -
#8851 Én színezem rajzpaddal :) -
#8850 Ezt a hatást Filter-ben ereszted rá, vagy saját magad színezed át?
Bbtw melyik szerveven van ilyen XRR meg FZR twin drift? -
#8849 Talán nem fizetős lol -
#8848 Talan legyszives. Talan vedd meg. Talan Google. -
#8847 Nem rossz csak lenne ilyen az LFS:D -
#8846 Nah nah? :)
-
#8845 plz linket a Y TWEAK-hez köszi