Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nézd meg a hszek minõségét.. 10 bõl 3 arról szül hogy hogy crackel, nem veszi meg stb stb.-..
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
amugy a warez meg tiltott a topicban szal mostmar rohadt unalmas telleg hogy mindig errol kell beszelni. kene mar vegre egy modi a topicba es az ilyeneket komment nelkul kapasbol torolni.<#gonosz3>#gonosz3>
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
egyszer láttam hogy valaki servert indított, kb semmi reakció sem volt rá
ha flém van akkor itt az összes kutya. mi értelme a topicnak?
hányingerem van már attól hogy akárhányszor benézek vagy azt látom hogy ez meg az milyen szánalmas gyökér, vagy a warezos kutyák ugatnak balról jobbra.
és akkor még a nobody is nekem ugat. <#eljen>#eljen>
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Lehet õ erre a dologra volt kíváncsi hogy valaki játszik-e abban a versio-ban!
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
sp2, lol, tiplizz el innen nagyon gyorsan, és ne is lássunk itt többet!
AZON FILÓZOK, HOGY LEGYEN-E AZ EGÉSZ BANNER EGY VILLOGÓ NO WAREZ FELIRAT?
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Tudom nem szép dolog de és sem vettem meg a játékot!
De találtam hozzá olyan progikat amivel fellehet oldani az sp2-õt teljesen ingyen<#vigyor2>#vigyor2>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
kiírja hogy nincs fenn lfs.neten
Váltáshoz automatikus gázelvétet hogy lehet beállítani? (csak joystickkal játszom és így nagyon gáz, hogy rángatni kell ha a kuplongot kimélni akarom.)