16062
-
MaStR #8924 szerintem nincsenek tisztába azzal hogy az egy nyálcsorgatást akar jeelenteni...na de ne offoljunk,inkább beszéljük meg ventrin -
#8923 Ha enyém lenne a gép, én nem tökölnék vele. De nem az enyém, nem a miénk. Így belenyugszunk.
Korábban volt, amikor állandóra ment szerver, akkor volt egy másik kontakt is. -
#8922 A Wine nem igazi emulátor (ezért is tettem idézőjelek közé), csak egy WinAPI környezetet biztosít a windows-os exek és dll-jeik számára, de natívan fut minden, nem emulálva. Én pl. úgy gondolok rá, mint a többi futtatókörnyezetre, pl. java, mono, perl stb. Namind1 :-) -
#8921 na, akkor úgy fogalmazunk, hogy hely lenne, ahonnan mehetne a dedi, de a tulaj nem akar látni semmilyen emulátort, csak tiszta linuxban gondolkozik. ;)
Így kipottyant az ilyen host.
Mustár, drága barátom, a nyálcsorgós szmájli oké kocsira, de amilyen mértékben már nyomják a "fórumokban" is, az tulzás. ;) -
#8920 Fél éve hostolom a GTi Club Racing nevű szervert openSuse 10.3 alatt, a Wine nevű "windoz emulátor" segítségével. Semmi gond nincsen vele, megy simán. Ahhoz kellett egy winfos, hogy ugyebár .net alapú insim programokat tudjak kapcsolni a hosthoz (pl. lapper, bár ennek van mono-s verziója is, tehát még win se kell ehhez). Ezt pedig úgy oldottam meg, hogy a linux alá feltelepítettem a Vmware server nevű ingyenes virtualizációs programot, és az alá feltelepítettem egy winxp-t, és megy simán. Amúgy egy P3 700, 384 mb rammal megáldott vason is simán futott a cucc. ;) -
Me Ga #8919 Köszi az infót. Ezek szerint állandó szerver nincs? -
MaStR #8918 nah énis HKV tag lennék =) mondjuk én már nem lfsezem,de régen (már jó egy éve) azért elég aktív voltam,én hostoltam HKV Team Server néven anno...sajnos minddig is akadt 1-2 f*szláma aki skint "lopott",bár nem volt tikosva,de ez akkoris paraszt 1 dolog.hát még a szerónévlopás...szerintem aki régebben játszott az ismeri a HUN Gyurunk vazze,a Kockasajt Magyarország,és a Hun Kockasajt Vazze-HKV nevét és az ilyet nem nagyon illik elrontani...de nem tudunk mit tenni
más.hadd kérdezzem meg miért zavar titeket (mackosajt!) ez a CarStylingos smile?ez egy nyálcsorgatós szmájli,szerintem tökéletesen alkalmas gyönyörű autók iránt ébredt érzéseink kifejezésére nem -
#8917 A hetvege a csajome sokszor!:( -
wakizashi #8916 Nem állandó host ,csak időnként megy(ha az oldalon bal felül ,online van ,akkor fut).A legnagyobb gond ,hogy nincs linux dedicated host LFShez ,ezért nehezen ill drágán oldható meg az állandó szerver ,pedig a legtöbb játéknak van native linux dedije(pl.:bf2,samp,ut stb.).
Most hétvégén szombaton este 6-7 körül ,lehet lesz egy kis funfutam (fe green/uf1 30kör+1 box).Bárki jöhet nem kell regelni se jelentkezni ,további részleteket majd kiírom a honlapunkra. -
#8915 Ez fizetos server? -
kv power #8914 Ha egy jo servert akarsz gyere a HKV-ra és talán hostolunk.
http://hkvazze.extra.hu/
OFF:
AMugy meg ha már carstyling:
enyimé :)
-
#8913 dee -
Me Ga #8912 Sziasztok! Megvettem végre az S2-őt!
Az volna az amatőr kérdésem, hogy léteznek magyar serverek, ahová fel lehet lépni? Csak mert a listában, amit a játék kiír, nem találok egyet sem.
A komolyabb szerverekre (pl. CTRA) egyelőre nem akarok felmenni, előtte egy kis rutint szeretnék összesezdni, de a jó ping értékkel rendelkező hosztok tele vannak idiótákkal...
Előre is köszi, bocs ha egyértelmű dolgokat kérdeztem. -
#8911 csak nem carstylingon ^^ -
kv power #8910 Tényleg esetleg egy linket nem lehetne feltenni a fejlécbe?
http://hkvazze.extra.hu/ és hogy a HKV team servere.
Mert ott is van forum és ha valakit érdekelne demo vagy S2-s verseny akkor jöhetne oda. -
kv power #8909 Üdv!
Én is HKV-s vagyok, de most nem volt kedvem ilyenekkel foglalkozni.
Meg ugygondolom ,hogy nem is érdemes, inkább szörföltem.
Üdv KV -
#8908 most van Kockasajt éppen. amolyan visszavágásként. Dávid kérte, én meg indítom. -
#8907 tényleg és a te szervereid miért nem mennek ?
azokat úgy szerettem :) :D jó kis versenyek voltak mindig -
#8906 HUN Gyurunk Vazze már kb. 8 hónapja nem megy. Ha hostol Tagret, akkor HKV Team server néven. HGYV-t úgymond illendő módon eltemettük. Amúgy demo és s2 is volt, mikor mi.
Ilyen emberektől viszont nem látjuk szívesen, még a hasonlóságot sem.
-
#8905 mert jó iq-ban szegénynek lenni.
egy autós oldalon pl. mostanában ez a menő smile...
olyan -40-es iq-nak mutat. :) -
#8904 ti szerveretek megy? meg s2 vagy demo? -
#8903 ezt a névlopós dolgot sajnos volt szerencsém tapasztalni, nem tudom felfogni miért jó az embereknek hogyha mások ötletét lopják... -
#8902 hajrá, én már nem látom a szerver ip-jét. :) -
#8901 esetleg egy DDoS :) az segítene szerintem -
#8900 Vagy csak kikapcsolta a gépet már, mert szólt anyuci, hogy pizsi time van. -
#8899 nézd meg nyugodtan :) már nincs fent olyan host :) nm -
#8898 hiszem, ha látom. Azé köszi. ;) -
#8897 most változtatja a nevet ... bevette :) -
#8896 Jaja s2-be hála istennek ilyen nincs! Igaz FALKEN csapat gyakran tudatlanul vagy csak tévedésből kickel mert falkenos a skinem és elkezdik hogy az privát xD amikor PUB ként van a neten! (LFS FORUM -
#8895 Most gondolj bele, hogy ilyen gyökerek. Az újak meg ezt látják, azt, hogy régen egy másik szerver volt ilyesmi névvel, nem érdekli őket. aztán ha összefutnak egy rutinosabbal, majd lehet magyarázni, hogy gyerekek, mi a helyzet... pl. már a nevemmel is találkoztam néha ilyesmi módon... rámköszöntek lfs-ben, hogy mivan baz+, nem ismersz? Mondom nem. Ki vagy? Húzd meg a bűrkémet...
Aztán kiderült, hogy lopták a nevem. -
#8894 ááá, kizárt. Annyira núbok. Tuti nem vették be. :) -
#8893 pontosan emiatt osztottuk fel a D1GP-t anno, és vettem meg az S2-őt, ott még nem tapasztaltam olyat hogy ellopná bárki is a skinemet vagy bunkómódon kérne tőlem beállításokat, az a szégyen hogy ez a sok kis szánalmas gyökér észre se veszi hogy más játékát teszik ezzel tönkre... -
#8892 meg ahogy látom. lol
Köszi az együttérzést srácok. ;) -
#8891 elintéztem :) megfenyegettem őket :) hogy felnyomom őket Scawennek és búcsúzhatnak az lfstől :) bevették :) -
#8890 Sajnos, és Lfsforum-ot olvasva sincs sok esély, hogy ezeket a gyerekeket kivonjuk.
Szóval hiába írnék Scawennek.
Igencsak hosszú lesz a mai ban listájuk, ahogy hallom. -
#8889 amm.. ez profizmus? Full alap beállítással mentem rossz kormány váltóval = néha vált néha nem néha 2-őt stb.. és így első lettem volna! Nah kocka rulez vagyok vagy ők a -
#8888 lol beérnék célba és lebannolnak :O lol? első lettem volna erre a kotonszökevény lebannol! Nyalják meg a hógolyóim... -
#8887 Miután elolvastam az üzeneted, azonnal mentem megkeresni a szervert, de most engem is bannoltak, úgyhogy nem élvezhetem eme rendkívül színvonalas társaság profi szintű küzdelmeit :D -
#8886 jeno_10 aka Lil Will egy alpári nagy hülye, volt vele szerencsém találkozni még FBM szervereken, látom azóta sem változott sokat.
Érdekes látni, hogy mi folyik a szerveren (épp most bannoltak tök ok nélkül). Eléggé elkeserítő, hogy amennyire profik a magyarok az LFS-ben, olyannyira jelen van a teljesen érdektelen, mások játékát elcsesző, alacsony színvonalú réteg is.
-
#8885 írj pmet Scawennek hivatalos fórumból. Bár nem tudom mennyire fogja érdekelni a dolog. :) De hátha tud segíteni.