16062
-
#8964 Jó móka volt -
#8963 Gratula !! -
#8962 "Sajnos technikai ok miatt élő közvetítés elmadt, de a futam közvetítése elkészült. Hamarosan feltöltésre kerül."
Elöljáróba annyit, hogy hatalmas futam volt rengeteg előzéssel és sajnos sok ütközéssel (én is kivettem belőle a részem rendesen, bár nem én okoztam).
Én elváráson felül teljesítettem, 21. és 14. helyeket hoztam. (28. helyen jutottam a szerverre) -
#8961 Akkor passz :D -
#8960 Akor Hamachizzál -
#8959 ja és ha hamachizunk akkor is csak demoverda van :D -
#8958 okay okay peace tudom nincs warez de 1 kis help kéne
hogy tok haverommal egymás ellen játszani? mert ha nem hamachizunk akkor csak demozni tudunk de nem akarok demozni mert a demo verdával nem tok olyan jól driftelni :D
köszi előre is a helpet -
#8957 Csak mondom hogy a SSTV3-on lesz az adás. Legalábbis a Chatbe azt írta az admin(Honk) -
#8956 Cupa warom lesz :S bocs nem tudom nézni! -
#8955 nézzük, nézzük. -
#8954 Sajnos nem, én is leizzadtam a seggem, hogy A szerverre kerüljek, mert bizony csak azt közvetítik.
Itt kapsz infót a jelentkezésről (Fizetős) -
#8953 gondolom nem lehetne gyorsba utolsó helyről rajtolni? ! :D -
Simsport TV
Kéretik szétkürtölni! -
#8951 Lehet azért nem tudunk róluk, mert versenyezni szeretünk inkább, és nem driftelni. -
#8950 itt megtudhatod amúgy hazai virtuális drift liga -
#8949 Láma kérdés, de miaza HVDL? -
#8948 Jaja,eső,meg Nordschleife,más nem is kell.Ott drifteljen valaki végig egy kört:D -
#8947 azért én ezt nem mondanám rájuk, ismerek elég sok embert aki HVDL-re jár + még az egésznek a kitalálóját is, akármikor fentvoltam a szerverükön nagyon normálisak voltak és jókat is játszottunk, a versenyek is jobban szervezettek náluk mint egykét másik csapatnál.... -
#8946 én már minden apró újításnak örülök :) -
#8945 Annyira engem nem hat meg a VW, inkább eső jöjjön már meg új pályák :DDD -
#8944 Ano én is nyomtam és végül volt 2-3 verseny utánna gondolom megunták és semmi nem volt most meg állítólag újra kezdődik! Amm.. volt a HVDL-nek s2-es szervere is meg s2 tweak-os is :) -
wakizashi #8943 Jópáran próbáltuk a "biztonságimásolatos" verziót ,de nem hirdettük a világba ,csak egymásközött pl skype,msn,venti....Ha meg arra is lusta valaki ,hogy kisérletezzen ill keressen a témában ,akkor megérdemli ,hogy szenvedjen a hamachival ,de ne itt :D
Amúgy megéri az árát az s2 ,főleg ,hogy jön az új verda is nemsoká!
-
#8942 HVDL-nek CSAK tört szervere van. Csicska láma banda... -
#8941 még jó, hogy tilos a warez a topikban.
azért megint elmondom, hogy felejtsétek már el a hamachit. Az ha jól tom, csak x-hez kellett. Y-tól már ment az ip-hez csatlakozás.
Csak tudni kell a host ip-jét és a port-ot. -
#8940 HVDL-nek amúgy tudtommal van S2-es tört szervere amihez nem kell hamachi, de Ventrire is fel kell menni ha valaki azon a szerveren akarja tolni -
#8939 ecsém, az előbb nem írtam le semmit...
fogjátok akkor még a gépet... -
#8938 na genyók kéne 1 Hamachi drift :D
valaki aki ért hozzá szervezhet 1et :D -
#8937 Essetek már egymás torkának lécci. :)
Amúgy mi az a hamachi? Az se normális, aki azt használja. Sima ip-hez is lehet tudtommal csatlakozni, nem kell még egy gépfogó program. Hallottam.
Amúgy S2 rulez!
Tegnap picit mentünk páran FE2-n UF1-el, 30 kört. Háát, voltak érdekes mozzanatok.
Ja, és 1 kivétellel mindenki fent volt ventrilon is. :) -
#8936 Hát mert nem is xD -
#8935 Ezt olyan erősen mondod, mintha nem járnátok hamacsival driftelni folyton... -
#8934 jaja ezt kifelejtettem -
#8933 Azt hozzá kell fűzni hogy rühellik a warezolókat... tehát kijárat jobb felül -
#8932 akik ide járnak fórumozni azok nem warezolnak!!!, hanem vagy demóval játszanak vagy megvették az s1 vagy s2 licenset -
#8931 Ne varezolj mert olyan helyre dugom az egered hogy nem kérsz repetát... -
#8930 Vmi villog pirosan, ami kinyomja a szemed a bannerban!!!!!!!!! -
Bafy #8929 Sziasztok!
Azt szeretném tudni, hogy mivel csak egymás ellen akarnánk játszani haverokkal fellehet valahogy törni az S1 illetve S2-t?
Elöre is köszi
Bafy -
#8928 én nem találtam ott is nézelődtem plz link :D köfi -
#8927 lfs forumban van pár ötleteknek :) -
#8926 valaki dobhatna 1 XRT Drift Skint :D -
#8925 UFR/XFR Kupa