Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Amúgy tök vissza húzódó vagyok de itt nem látszik mert nem tudom kivel állok szemben<#vigyor3>
Pepsi Twist
jah váltsunk -.- amúgy lehet ha bombázná a fél világ az LFS fejlesztõ csapatát és csinálnának város szimulátort akkor 10000% hogy megvenném ezt a hulladékot 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Máté94
Amúgy is ahoz még nõnöd kell😄
Roger6
Addig jó, amíg modják...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Máté94
Legalább életben tartom a topicot😄
Pepsi Twist
naja...

Máté94
De.Mondták már😄
Máté94
Váltsunk témát😊
Kíváncsi vagyok mi lesz a 0.6 Beta A-ban😄
Roger6
Te Máté!

Így 14 évesen nem nagy kicsit a szád? Ha a fiam lennél, és így beszélnél egy idôsebbel, asszem megnézhetnéd magad...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Pepsi Twist
igen összetörheti... de a játékba összetöri 100x mire megtanul vezetni és akkor már a valóságba lesz elég rutinja hogy ne törje össze...

Pepsi Twist
amúgy meg ezek a 3D drájving szkúl meg a társai szart sem érnek...

Máté94
Az az õ baja.Ugyan úgy összetörheti mint a játékban😊
Pepsi Twist
nem hasonlítom csak éppen inkább a játékban törje össze a verdát mint a valóságba... <#vigyor3>

amúgy meg szimulátor te tudatlan <#idiota>

Máté94
Legyen elég,hogy van egy ilyen játék mivel lehet gyakorolni.Azt kész😊
Máté94
Ne hasonlítsd a játékot a valósághoz!<#ejnye1>
Pepsi Twist
de mekkora lenne nem? 1 ilyen játék nincs a földön... lehet le kéne védetnem 😄 megveszem a fizikát az LFStõl aztán levédetem a nevet meg az ötletem és csináltatok valami fasza város simulátort... de sztem már van ilyen meg a haverom arra panaszkodik hogy ezeket miért nem lehet simulátorokon begyakorolni? ezeket a kuplung + váltás kombó meg ilyenek... meg a városba az autók között menni bla bla bla... mert ha begyakorolná szimulátorba akkor simán menne a városba azt mondta 😄

Máté94
Magadban😄
Máté94
Ne számíts rá😊
Ki venné meg azt õszintén?
Senki!
Na menjél szépen haza és otthon internetezzél!
Tomo15
Jó néha egy kicsit álmodozni😊)
Tomsteel
<#idiota>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Pepsi Twist
nem tom akkor valami játékfejlesztõ csapat vegye meg a fizikát azt csináljon 1 City Simulatort 😄

Roger6
Na, hogy fellendítettük a topicot, mi?

Máté94
Én is ezt hangsúlyozom😊
Máté94
Még várhatsz vele 10 évet😊
Tomsteel
nektek jelent valami az, hogy "RACING SIMULATOR" ?

Hagyjuk már ezt a város dolgot!

Máté94
Sajnos csak az van.Vagy Trainig autószimulátor.
Roger6
Nekem pl. TDU-ban semmi gondom nincs azzal, hogy táblákat kell nézegetnem. Van GPS-is, de már több hónapja nem használom, csak úgy van. A forgalom sem vészes, hiszen nem csúcsforgalmat kellene elképzelni, mert akkor meg a lassabb gépeken játszhatatlan lenne.

A megoldást TOMI mondta el: TDU LFS fizikával! Nem lenne több gondom az életben (illetve az, hogy hogyan csináljak 25 órás napokat, hogy elég idôm legyen játszani...)

Máté94
Nem tudom,hogy nektek a szótáratokba mit jelent az "Onlile RACING Simulator"
Álmodozást abba hagyni.Csináljatok ha nem tetszik😊
Pepsi Twist
lenne ilyen városos izé sztem kurva jó lenne...

Pepsi Twist
az ritka fos szar...

Máté94
Fizikát írtál😊
Pepsi Twist
rendõr nem is kéne...

Máté94
3D Farhschule topic....
Viszlát😄
Tomo15
Olvasd el újra amit írtam.
Pepsi Twist
jah igen meg figyelni a lámpákat táblákat egyebeket... és nem tévedtem el... meg azt is meglehetne nézni hogy milyen következményei vannak a gyorshajtásnak meg ilyenek...

Pepsi Twist
itt én a rutinra gondoltam... tehát tükröket figyelni elindulás megállás ezeket begyakorolni forgalomba való közlekedést is mert ha lenne ilyen (ismerõsöm tanul vezetni és elég nyögvenyelõsen megy mert fél a többi autó között és azért lenne jó ez... eljönne hozzám G25 + LFS + Város kombó 1-2 hét alatt begyakorolna mindent...)

Máté94
Így is jobb az LFS-nek fizikája mint a TDU-nak😄
Eleve az egyik arcade a másik Sim😊
Tomo15
Ha a tdu lfs fizikával menne, asszem fel sem állnék a gép mögül😉
bardocz
Egy városi közlekedést leszimulálni nem annyi,mint egy versenyt,verseny közben elõre kell nézned,meg néha a tükörbe,városba meg a táblákat kell figyelned,minden irányba a forgalmat,ahhoz már szélesvásznú monitor kéne,és baszott nagy,hogy valóságos legyen.Persze egy ilyen ökörködni jó lenne,hogy ki tud tovább menekülni a rendõrök elõl,rendes fizikai motorral.
Roger6
Ezt kifejtenéd bôvebben?

bardocz
Egy várost nem hiszem,hogy egy 19"-os monitor mögül le lehetne szimulálni.
Roger6
Szerintem meg nem lenne rossz ötlet ez a városos dolog. Lennének npc autók, lámpák, rendôrök (amit természetesen emberek is irányíthatnak), különféle tesztpályák (táblákkal jelölve a városban, hogy mi merre van..). Persze-persze, tudom, ezt csak pár ember fejleszti, így ne álmodozzam, ha ébren vagyok. Pedig egy Test Drive Unlimited-es sziget, LFS-es autókkal/fizikával izgi lenne...

Kamionok ne legyenek benne? Esetleg tankok választható lövedékkel?

Tomsteel
szerintem te eltévesztetted a topikot

bardocz
...
Pepsi Twist
jah kifelejtettem meg kéne valami város is ahol lehet szimulálni a cuccokat mert kezdõ vezetõknek aki városban mennek be lehetne gyakorolni a cuccokat...

Pepsi Twist
van már valami addon auto? meg ilyenek? mert ezek a "széria" kocsik elég ratyik 😄

Misi az ezredes
Sok sikert hozzá 😊 Én driftelek de f1-et is szeretem legalább is unalom ûzésnek jó ha nincs normális drift server.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

kifli
Akkor nem szóltam
Hát nekem ez a driftelõs dolog nem megy, maradok az F1-nél <#rinya>