16062
-
#9124 Tényleg, miért itt? Itt általában drift, Liberty Cruise meg hamacsi a téma :D:D:D:D -
#9123 Azét letetek leosztva, mert chatstopot szegtetek, plusz "anyaztatok" egy idomero edzesen, ahelyett, hogy vélt vagy valős sérelmeiteket az verseny utan jeleztétek volna, akar forumon vagy a versenybirosagnak ovas formajaban. Igen le letetek osztva, ha igy tetszik. Azt sem értem , hogy ennek a vitanak miért itt van a helye, és miert nem a bajnoksag forumán, amikor nekem gondom volt egy masik csapat által szervezett bajnoksággal, akkor ott a helyszinen a forumban (nem a szerveren futam vagy idomero kozben) normalis hangnemben szova tettem a problemaimat.
ui. bocsi az ekezetekert , de angliaban vagyok , a helyesirasert is bocsi de siettem.
ui2: tusom hogy angol billel is lehet ekezeteket irni, mielott valaki figyelmeztetne... :) -
#9122 na, akkor mi most beszóltunk, és le lettünk osztva, hogy csigét idézzen, csak nem lfs.hu, hanem asr módra.
bio, kölcsönös a vonzalom. pusszantalak te matek zseni. :) -
biohardware #9121 bio már alszik csak álmából ír....mi befejeztük veletek a "vitát" köszönjük hogy eljöttetek az asr series bajnokságában...többé nem látunk szívesen! -
#9120 Az is tiszta verseny, hogy a ti csapatotok 4 fős legyen aki meg csak ketten vannak egy csapatban az csak 2 fős, ez is tiszta verseny... nektek. Gratulálok. -
#9119 lfs.hu-n amikor az egyk szervezonek kifogyott a benzine az uccso korben a masik szervezo baratja betolta a celba, majd megmagyaraztak, hogy annak akit tolt nem jar buntetes, cak annak aki tolta, majd valahogy kiszamolták, hogy kb hanyadik lett volna ha nem fogy ki a benzine es megkapta a pontjait, aki meg szolt a dolog ellen azt elég jől le osztották. A mi bajnokságunk pont az ilyenek miatt jött létre, nem kell minket szeretni, de ok nélkul meg felesleges fikázni. -
#9118 Nightracer már nem asr-es.
a távozásáról szóló cikk már egy szerkesztett, moderált változat.
a fura nekifutás nekem a tiszta verseny véget eszembe sem jutna. többre tartom a tszta versenyt, mint egy jó kört.
-
#9117 Az lfs.hu nyári UFR/XFR kupájának egyik futamát az BL GP rev-en tartottuk. A szervezők időmérő előtt külön felhívták a figyelmet - és időmérő alatt is rászóltak az emberekre -, hogy meg ne próbáljanak a célegyenesre fordító hajtűkanyar bukóterébe befordulni/betolatni, és onnan padlógázzal nekivágni. Nekem spec eszembe se jutott volna ilyen megoldás, ezt nem tartom tiszta játéknak. Ha mindenki normálisan kezdi meg a gyors körét, akkor ugyanolyan esélyekkel indul a kvalifikáción. Kvalin nem WR-csúcsok döntögetése a cél, hanem felállítani egy rajtsorrendet. -
#9116 Szívem szerint nem vennék részt az "ügyben" , de a rend helyreállásának kedvéért leírom a véleményem.
1, Sosem gondoltam volna, de nagyon trükkös dolog jó kört menni LFS-ben, az UF-et rángatni kell, hogy bemelegedjenek a gumik, az XRT-vel pedig keresztben kell menni a gyors-körön. A hátratolatós, gyorsabban kezdős dolog megítélésem szerint koránt sem csalás, főleg, hogy neked is ugyanúgy meg volt a lehetőséged, hogy így tegyél. Hogy példával éljek, BLGP-n átütni a gumikat, vagy kikerülni a sikánt a füvön, már csalásnak minősül. (nálam)
2, A Magyar LFS Bajnokságban is vannak többszámú csapatok, de itt meg tudták okosan oldani: Ha van a Thunder csapat, X taggal akkor külön alneveket kapnak a csapatok,(Thunder Oldboyz, Thunder Ferrari) és máris meg van oldva a gond.
3, ASR-ből tavaly Zolo-t ismertem, most NightRacer-t, és vélemyényem szerint nagyon profi csapatról van szó, legalábbis akik eljutottak a bajnokságig azok értették a dolgukat.
Remélem senkit nem sértettem meg, csupán saját véleményemet írtam le, Peace
-
#9115 A 8 fő sem tilos, és nem evidens. Le van írva, vagy nincs?
Nagyot nyújtózkodtak, és kilóg a takaró alól minden.
A válaszok stílusa qrta fel az agyunkat amúgy, főleg az imént is olvasható Bio szövegei.
Na de ő már úgyis alszik. -
#9114 nem akarok beleszólni de a csapatonként 2 ember szerintem evidens... benevezek egy 8 fős csapattal na vajon ki nyer a bajnokság végén?
valamint szerintem akkor a wr-ek nagy részét is lehetne törölni azért mert beállnak a kanyar elé és onnan indulnak tudod amit nem tilos azt szabad, indulj te is onnan, hogy megkérnek hogy segíts tesztelni az még nem azt jelenti hogy akadályoznod kell őket.
(nem védeni akarom az asrt de ezekel konkrétan nincs semmi gond ha a sikánt vágta volna le mindenki na akk már jogosan lehtne szidni őket) -
#9113 "Fel van lőve a pizsid." - én értettem a szenvedőset, már az #9111-ben is röhögtem rajta! Ja bocs, nem akartam beleoffolni, de ez kurv@ nagy vissza volt! -
#9112 jah, 2 hete nincs javítva...
ma írtad, hogy majd.
ingyenes... millió oldal ingyenes.
Sokkal komolyabbak is.
Aludni meg neked kell. Fel van lőve a pizsid. -
biohardware #9111 ellet mondva hogy mikor lesz javítva! kicsi felfogásod lenne rájönnél hogy egyedül csinálom az ilyeneket és még hozzá ingyenes is tehát várni kell picit:) jó mi? és nem tudsz mit írni arra amit írtam akkor inkább menj és feküdj le -
#9110 Jujj de jó.
Tényleg. Mi akartunk segítséget kérni?
Amit írtunk, lett javítva valami?
-
biohardware #9109 "mackosajt - nah most takarodj innen"
ez hol takarodj a f@szba? te nagyon buta vagy ember...2 hete csak hülyébbnél hülyébb kérdéseid vannak...de ezzel nincs is baj....h mire kaptad h takarodj?
3 ember kvaliját tetted tönkre minimum...chatstop szegés tettél amikor R1bandi is rádszólt h chatstop ti visszaírjátok h chatstop...legyökereztek minket...beírjátok h csíter asr(szavak fogalmával azért legyünk már tisztában) ezután az ember felhergeli magát és olyat tesz amit nem szeretne...soha nem volt semmifél probléma versenyen...te mint vmi szakadt paraszt a hegyről lejöve...kérdések és hülyeségek vesznek körül...és mindenki elött fikázol minket mert buta vagy...elnézést a kifejezésekért....finombabb nem tudok lenni -
#9108 Hozzad. Mi lesz a mozi? -
#9107 Hozok popcorn-t!:D -
#9106 Na, hogy azért ne egy oldalu legyen a dolog, halgatassék meg a másik fél is:
1. Légyszives tolsd le a WR replayt és nézd meg ott hogy van a gyors kör, és ugye a hotlap modban a jaték semilyen levágást vagy hasonlót ami elonyt jelent nem engedélyez.
2. Ha problémád van vagy csalást látsz, megóvod, majd a versenybírok eldontik a problémádat, ha akarod még te is lehetnél bíró, hogy ne legyen egyoldalu a dontes. DE semmiképp ne akadályozd versenytársaidat egy időmérő edzésen, például ugy hogy az egyes kanyarban tolatsz majd keresztbe állsz az ideális íven, nem a kanyar szélén ahol neki lehet futni, hanem sz idealis iven altal keresztbe elottem miutan tolattál. Ha ezért kidobnak egy szerorol ne csodalkozz, még publikrol is repultél volna ha a menetiranyal szemben tolatsz majd keresztbe allsz.
3. Ugyan elfelejtettem beleirni a szabalyzatba hogy max 2 fő egy csapat, és igaz nem is lapvető dolog, de épp te beszeltel az egynelosegrol meg hasonlokrol, tehat szerinted akkor ti 4 ember pontjat kapjatok a csapatbajnoksagba, egy 2 fos csapat mondjuk a WRC meg 2 emberét... Gratulálok egyenjoguságért egyesulet elnoke!
Igen Bionak nem kellet volna beirni hogy takarodjatok a faszba, de nyilvan jó volt az első split-e amit te elrontottal, ugyanugy ahogy az enyemet is, a legjobb koromet... ahelyett, hogy nyugodtan befejezed az idomerot, majd meg ovsz karkit aki szerinted csalt. Gratulálok. -
#9105 ők kerestek meg minket, hogy segítsünk tesztelni.
Azt hittük vannak még csodák...
Tévedtünk.
A legjobban Bio szövege tetszett...
Kinek küldjem el a replayt? Amúgy asr-t követve igen sokan álltak rá erre a csalós gyorskörre.
-
Solt #9104 Az imádott nyugat evolúciós zsákutcái... nem kell velük foglalkozni... mindig is ilyenek voltak... -
#9103 Ez már nem AZ az ASR, ami 1 - 1,5 éve volt -
#9102 Gyerekek... csalódtam, de qrva nagyot....
A csalódásom tárgya: ASR team...
kezdjük ott, hogy szerveznek teszt bajnokságot lfs s2-ben...
Hívtak minket segíteni, tesztelni.
Jelentkeztünk is 4-en a HKV-ból...
Jön a hidegzuhi, hogy ugyan nincs benne a szabályzatban, de szerintük evidens, hogy max. 2 főt lehet figyelembe venni a csapat bajnoki címért.
Mitől evidens? F1-ben mi az evidens? Az életben mi az evidens? Nincs leírva, tehát lehet 4 fő... Mondjuk mindegy, úgysem megyünk többet...
Kaptunk ezért sértő beszólást, köcsögöző stílust, stb. Nem mi tehetünk róla. Teszt bajnokság... lehet okulni, bele kell írni a szabályokba.
Amin viszont kiakadtunk...
Ma van XFR/UFR futam. Mugennel rójuk az időmérőt, és mit látunk AS2-es pályán... hogy minden asr-es a célegyenes előtt kiáll a kanyarba.... Onnan futnak neki, mert gyorsabban tud neki kezdeni a körnek...
Bajnokságot, és tiszta versenyt így akarnak szervezni? Ugyan már...
Kiálltam a kanyar szélére, hogy akadályozzam a csalókat...
Biohardware egyszerű válasza... takarodjak a f@szba, és kitiltott.
Gratulálok!
Csak így tovább ASR! Előre a csalók közé! -
#9101 nem lesz jó. -
#9100 izé remélem letöl... őőő izé szóval remélem nekem is jó lesz a scirocco :D -
#9099 Máris nem vagyok annyira jó:) -
#9098 xD -
#9097 Eljött ez a nap is, megvettem a játékot.. Furcsa nem FBM-el menni:) -
#9096 jóó nem is szemrehányásnak szántam csak megláttam :) -
#9095 Jah! én elsősorban annak örülök hogy nem 20-30 autót készítenek szar minőségűre el a játékba hanem 1-et pl. a VW ezt is milyen alaposan kidolgozhatják hogy eltolták a megjelenés dátumát :/ remélem minél hamarabb megérkezik és tesztelheti a magyar nép is :P -
#9094 Sztem egy jól besetupolt XFG odapörkölhet neki :)))
De annak örülök, hogy nem lehet majd minden szart millióféleképpen állítani rajta... -
#9093 Lesz menetstabilizátor, kipörgésgátló, meg 2X olyan erős lesz(200Le TSI motor)..ja és nem utolsó sorban gyönyörű lesz :) -
#9092 Nem most, 2005-ben bannoltak 1 hónapra és akkor csináltam ezt...aztán a másik regemet bannolták véglegesen nemtommá' mikor... -
#9091 Miben lesz a kulonbseg az XF GTI es a VW kozott (leszamitva a kasztnit es a belsoteret)?:) -
#9090 Na, ez most mélyen érintett nagyon vártam a kocsit, lefújattam a pénteki programot (angoltanár, PS szakkör) és elkezdtem kávé valamint kólatartalékokat felhalmozni az átéjszakázáshoz, elkészítettem szépen a skint, már épp azon voltam, hogy nem megyek szombaton iskolába, és a vasárnapi versenyt is lefújom (ugye máris mennyivel többet tudni rólam?).
Természetesen megértem, láttam én is, hogy szarozik a Z5, Scawen már alig bírta gőzzel a hibákról szóló képeket a fórumon, és gyakran szórta ki a népet a szerver is.
Szerintem felkészülhetünk egy rakás 'Z teszt patch'-re, remélhetőleg hamar tökéletesítik az újításokat, és minél előbb megjelenhet a Sirocco.
(Vki kiegészítené
ezt? :D) -
#9089 Hát Rozsomák, imáid hallgató fülekre találtak, ugyanis csak minimális szinten lehet majd setupolni(én is örülök neki egyébként)...viszont csak 2009 elején :(( -
#9088 óóó, sajna igaz.
"Hello Racers.
We are sorry to have to announce that the VW Scirocco will not be released this week as planned. Unfortunately we are unable to continue working into the following week, and it has turned out impossible to reach the required standard in the time available.
This is for two reasons :
1) The compatible test patches had more bugs than expected. Although the recent graphical improvements had worked very well in private testing, when released to the public and tested by hundreds of people, it turned out that there were problems on some graphics cards. One of these has been solved completely and another has been partially fixed. There is also an issue where LFS sometimes causes a crash - this has not yet been resolved and there are some other minor bugs to sort out before we can release an official version.
2) Refining and finalising the Scirocco is taking longer than expected. Although we have made good improvements recently, up to the date of the previous announcement, there were still outstanding issues that proved harder to fix than expected. This is on the mechanical side and the electronic side. We are trying to make a good simulation of the traction control systems and the stability control systems, well known to be a very good feature of VW cars.
Our aim is to make the Scirocco our first car with very limited setup options. The plan is to make it have only the setup options that are readily available on a real road going Scirocco, for example tyre pressures and toe settings. This will mean that the racing should be closer than usual and rely on driver skill, without the need to search for the best setups. Of course this means we need to get the setup as good as possible so it is comparable with the real car.
We are confident that we can fix all the issues and make the car a really good one to drive in the near future, but as various things that need to be done will take an unknown amount of time, we had to make the decision to postpone the release until next year, rather than release something in a rush that is really not as good as it can be.
We know this will disappoint many of you who have waited a long time for the Scirocco, and we are sorry about that. We plan to fix the bugs and continue developing the Scirocco suspension and electronic control systems, to give you a good patch early in 2009. " -
#9087 Miről beszélsz?
19. a hivatalos dátum. -
GPx8 #9086 Ennek most örülsz, vagy mi? -
#9085 Prazlee-nek mar kivolt irva msn-be, mar csak 4 nap ! :)