16062
  • csige791
    előrébb a fékerőt. vagy elobb fékezz.
  • mackosajt
    Gyakorlás.
    Egy set önmagában semmit sem tesz, ha nem érzel rá a használatára. ;)
  • mackosajt
    gyorsabb voltam bibiii.

Amúgy amit linkeltem, Chudy oldala, ő próbálkozik átalakított verdákkal.
    Lehet is pár modot leszedni az oldaláról. Csinált pár érdekes dolgot.
  • atos86
    koszi szépen nagyon király lehet még utolso?
    kiprobáltam már egy csomo setupot de az osszesnél fékezéskor keresztbe megyek és ez egy gyors kornél szar valami megoldás van rá?
  • hezi
    Elvileg nem lehet betenni autókat/meglévőket lecseréni se. Próbálkozások vannak rá, hogy a meglévő autók geometriáját átalakították, vagy új geometriát alakítottak ki, amikről láthattál youtube videjókat, de gondolom elég instabil cuccok, ezért nem publikusak, legalábbis nem nagyon reklámozzák, hogy honnan lehet letölteni. VW Scirocco majd akövetkező hivatalos patchben (0.6A) lesz benne, ami sajnon a megjelenésről elnapoltak valamikor jövő év elejére.
  • hezi
    Kigurulsz a boxból a kívánt verdával, lenyomod a SHIFT+A-t, LOAD-ra kattintasz, és kiválasztod a betett hangot.
  • atos86
    még egy kérdés és nem zavarok autokat lehet bele rakni?
    ww sirocco meg egyebek?
  • atos86
    ja már találtam csak hiába másolom be a data engine mappába nem lessz más hangja

vag át kell nevezni ?
  • hezi
    Itt vannak motorhangok.

Amúgy ez az az oldal: http://www.lfs-database.com
    Ajánlom figyelmedbe a Downloads részét. Egyértelmű menüstruktúrája van, ha felmerül benned hasonló kérdés, előb túrd át ezt, hátha megtalálod a választ. ;)
  • csige791
    egy drogos senkinél (rogersix-re gondolok) nem tudom magamat szarabb embernek erezni, en legalabb letrehozok valamit, ellentetben veled. Menjél inkabb szipancs el egy jointot. egyaltalan hogy josz ahoz hogy fikazz engem te drogos szar.
  • mackosajt
    Innen a download részről

Vagy innen a download --- other részről

dobjak még linket?
  • atos86
    Köszi a választ még egy kérdés a kocsiknak más motorhangot hogy tudok adni vagy honna lehet letolteni?
  • hezi
    Jjjja! Lassan ár beleesik abba a zónába, amit MaSzKa lelki világa is el tud viselni :D:D .... őőőő de ha jó hallottam, felment az étolaj ára... Hát, nem könnyű! :D:D:D:D
  • Roger6
    Istenem! Hogy lehet valaki ennyire egyszerű mint a kapanyél (ASR Csige791-re gondolok). Ezt az parasztságot szerintem külön tanítják neki, mert ekkora lúzer nem lehet valaki...
  • csige791
    #9130 ban probaltam bekes utra tereleni a temat,de veled nem lehet.
  • mackosajt
    Most akkor már érdemes megvennie azoknak, akik eddig gondolkoztak.
    Lassan már ajándék áron lesz.
  • ChuckyHUN
    GTFO
    flame off
  • hezi
    Gyerekek! Má megin mi történt az angol fonttal??

1.00 GBP = 282.834 HUF
    24.00 GBP = 6,791.95 HUF
  • mackosajt
    A stílusnak gratulálok. Ha én beszéltem volna így veled, még megértem. Mellesleg nézd az időrendi sorrendet.

Részemről lezárva. Nincs kedvem olyanokkal "vitatkozni", akiknek ehhez hasonló megnyilvánulásaik vannak.
  • hezi
    Pl. itt vannak layoutok. ezen belül monnyuk Drift layouts. ezeket az .lyt fájlokat kell bemásolni az lfs\data\layout könyvtárba, aztán a játékban megnyitni, majd örülni a látványnak, ahogy a piros-fehér térelválasztó fellő a felhők közé
  • csige791
    Tulajdon keppen azert kaptad azt az uzit, mert en meg arra jovok ide, hogy ismet fikazol minket, hogy nekunk csak a pillanyatni elony szamit stbb... nezz korul baratom mielott hulyesegeket irsz.
  • mackosajt
    Öreg. Nyugodj már le. Én már lesz@rtam volna az egészet, de belépek msn-re, és egy ilyen üzenetkupac fogad. Szerinted? Gondolkozz, ha eddig még nem tetted volna meg.
  • csige791
    az elozo termeszetessen mackosajtnak ment nem pepsi twistnek
  • csige791
    Nem fura hogy 15 emberbol neked van csak problemad ?
  • mackosajt
    te beteg vagy. Ez a box kijáratnál történt. Mondom én, hogy alapos ember vagy.
    Az imént msn-en kapott üzeneteid elárulják igazi mivoltodat. Gratulálok.
  • csige791
    Elismerem, hogy engem a pillanatnyi elony vezerel a futamokon, probalok minnel elobb vegezni. Pow-al mar a futam elott megbeszeltem, hogy rongyoljon beléd, ha azt látja hogy egy hkv-s az egyes kanyarban tolat majd keresztbe all , hogy a tobbiek ne birjanak gyors kort futni, ő ezert végig néző modban várakozott az egyes kanyart figyelve, amint meglatta hogy az tortenik ami tortent gyors elindult majd beled ronygolt, ezt mi igy megbeszeltuk a futam elott . Ja es csak azért beszeltuk igy meg, hogy lehessen mire fogni.
  • mackosajt
            ASR Csige791           says:
    szoval pow direkt ment beled hulyegyerek ?
    te ennyire betegvagy ?
    mi az idomeron azzal foglalkozunk, hogy gyors kort fuddunk, nem azzal hogy irogatunk
    hulyesegeket
    elmehetsz az anyadba, tefaszopo segfej kocsog, az ilyen csirakat elkell taposni mielott megszuletnek.
    remelem a 3 purdéd nem rad hasonlit, jobb nekik ha a postas az apjuk, de ha veletlenul tevagy akkor lehetoleg ne adj kormanyt a kezukbe.

ezt most kaptam msn-en.... Köszönjük! Szerintem ez a hangnem elárul mindent...
  • Pepsi Twist
    építesz magadnak :D
  • Pepsi Twist
    na gyerekek pofa befog me pepsi bácsi rendet tesz!
  • mackosajt
    Ki fikázott kit? Bio engem.

Elálltuk? Keresztbe álltunk? Durván? Több játékos körét elrontva?
    Te megnézted a replayt? Mert szerintem nem.
    Egyedül a te köröd estében álltam az ideális íven.
    A boxból kijövet köszönd meg a keresztbe állásomat a haverodnak. Araszoltam kifelé, amikor elsodort.
    Csak hogy halgattassék meg akkor mindkét fél.
    Hogy utána Pow miért rongyolt belém, az is jó kérdés. Gondolom, hogy lehessen mire fogni a dolgokat.
    chatstop... ki írt először?
    Nem, nem én, és nem is Mi. Jóval korábban. kuksizzátok meg nyugodtan.

Mellesleg annyira tisztában vagytok a dolgokkal, hogy arra sem emlékeztek, hogy Mugen kilépett, és szóba sem került a kitiltása.
    Egyszerűen a pillanatnyi előny vezérel titeket. Semmi több.

Mint azt már amoda kifejtettük, húzzatok ki minket nyugodtan. A tiszta versenyt többre értékeljük akár egy demo szerveren is, ahol azért eléggé lehetetlen még néha elképzelni is.
    Zsoltee-nak meg külön örülök, hogy beszólt. Inkább egy versenyt menne már végig.
  • atos86
    http://www.youtube.com/watch?v=hVUKktfVfM8

na ilyen páylát honnan lehet szerezni:??
  • ChuckyHUN
    ez nem az a játék:)
    Valaki leírná nekem részletesen, hogy miként lehet megvenni a játékot?
  • atos86
    Sziasztok

Egy kis segitség kéne láttam egy videot ahol a srác egy audival nyomta aztt hogy csinálta lehet autot belerakni?

Vagy hogy? még egy kérdés láttam egy drift pályát vagyis egy megépitett drift pályát

hogy lehet ilyeneket csinálni?
  • Roger6
    De vigyázzál velük, mert csak a bukótérből lehet ám rajtolni! (csak hülyül)
  • csige791
    Azért lett moderálva mert nem a konkrét ügyről vitáztatok, hanem azzal voltatok elfoglalva, hogy egymást fikázzátok, és ha észrevetted, nem csak te hanem bio is ki lett moderálva.

Összefoglalom:

Szerintetek csalás történt egy időmérő edzésen.

Ezért elálltátok a box kijáratot, hogy ne lehessen kijönni illetve az egyes kanyarban keresztbe álltatok durván akadályozva a többi versenyzőt. Ezen kívül összevissza írkáltatok Chatstop hatálya alatt. A fent leírt dolgokért ki lettetek tiltva a szerverről a futam idejére.
    Hol itt a probléma, komolyabb helyeken talán az egész bajnokságtől is eltiltanak, ha keresztbe állsz szándékosan a pályán.

A megoldás az lett volna ha futam után jelzitek a problémátokat. Peace!
  • R0zs0máK
    Hol lehet jelentkezni erre az ASR kupára? Szívesen mennék :))
  • Roger6
    Hát szerintem jó, hogy itt vitatja meg veletek. Engem érdekelt a dolog, persze nem állok senki pártjára, nem is lenne értelme, hiszen nem vagyok érintett. Én sem futnék neki egy körnek a bukótérből, igazi versenyen sincs ilyen (tudom, ez egy játék)... Najóvan, azért tanulságos volt elolvasni.

Jó éjt!
  • Me Ga
    Én meg már aszittem kijött a Scirocco...
    Azért ez a beszólogatás is megért egy olvasást.
    Peace emberek!
  • mackosajt
    látom az oldalatokon már moderálódnak a dolgok, szó szerint.

na, pont ezért írtam ide.

de tényleg hagyjuk a fenébe. tköm akar vitatkozni, úgysem értitek meg.

• mackosajt
    Miért itt? Mert itt mindenki szeret mindenkit.
    Miért nem asr oldalon? Minek?
    Pusszantom Biot!