16062
-
#9084 Ha jol olvastam, a VW-t el lehet felejteni egy idore:) De legalabb, nem adnak ki szart:) -
vftsforever #9083 Üdv emberek!
Nemrégen kaptam az XRG-hez egy drift setupot. Valami G és S-betűs név volt azt hiszem, egy magyar srác küldte. Sajnos uj xp-t telepítettem és ez elveszett, de nagyon keresem. A setup maga kicsit puha futóműves volt, nem zárt diffis, és !!hátsó fékre elindult keresztbe az autó. Nagyon köszönöm ha valaki tud valamit erről a stupról -
#9082 boldog szülinapot
most buktál le hogy 2 reged van -
#9081 hát éppenséggel arra is gondoltam :D de van 1 másik amiben fokokat lehet mérni :D -
#9080 Alkohol? -
#9079 fokokban gazdag életet kívánok :D -
#9078 HBD! -
#9077 Szintén kívánok minden jót :) -
#9076 Isten éltessen sokáig...boldog szülinapot!!
-
#9075 :DDDDDDDDD -
#9074 Helósz!
Indítsd el az LFS.exe-t ezzel a kiterjesztéssel: /format c: -
#9073 majd ha több leszel mint 12 éves mondjuk olyan 16 magadtól is rájössz... -
#9072 azok ki? :D meik fájl? -
#9071 hát a humánok -
#9070 Helósztok!
Mi hiányzik az LFSemböl ha ezt irja ki?: could not load humans
Köszi elöre is a választ! -
#9069 Hát, amikkel elmennek egy pályára, nem biztos, hogy épp utcaiak. ;)
-
#9068 Igen, tipikusan ilyen autókkal van tele az utcakép :DDDD -
#9067 Berakok egy gewindet és keménységet+magasságot is tudok állítani.
Gumi nyomását és fajtáját is tudom változtatni.
Cserélek váltót, és azt is. :) (na jó, ez kicsit már extrém, de spec én most csinálok ilyet... már 2.jára) -
#9066 Mert az egy Formula autó :DD
ez meg széria utcai...ne lehessen setupolni...Hány ember van úgy, hogy na most kimegyek, állítok egy kis kerékdőlést...vagy állítok egy kis csapszeg dőlést...ugyanmár...(mondjuk én pont tudok az enyémen, de ezek is versenycuccok :DDD) -
kv power #9065
miért ne lehetne setupolni?
BMW-t is lehet.
-
#9064 Nagyon remélem, hogy nem lehet majd setupolni... -
#9063 kizárt.
Be is bacna, ha nem lehetne semmit sem állítani rajta. -
#9062 Köszönöm a pozitív visszajelzéseket,
Zozo:
Az autót a hivatalos oldalról lehet leszedni, de még csak az itt található CMX Viewerrel lehet nézegetni és festegetni. 19-én érkezik a játékba
Más:
Ti elképzelhetőnek tartjátok, hogy nem lesz setupolható a Sirocco? -
#9061 az ablakot nem lehet "festeni"? :D -
#9060 Helló Prézli szép nagyon Scirocco-d egyébként honnan lehet le tölteni verdát ? THX előre is :D . -
#9059 *nagyon -
#9058 Wow, szép lett nagyon, gondolkodtam én is ezen a szürke-fekete-narancs dolgon, mert nagy vadul néz ki. Gratula ! -
#9057 Akkor én is megmutatnám az enyémet, szintén él az "aztán nem lopkodni az ötletet" szabály :D
Másik kép -
#9056 Amugy nem ertem az embert (keszito), hogy mitol rinyal?! Az hogy mas auto nem lehet bene, csak "gyari", az OK, azokkal nincs gond. De hogy a 6 ev alatt keptelen volt eljutni odaig, hogy lehessen palyakat kesziteni szabadon, az hihetetlen:/ -
#9055 Nordschliefe alap, amíg nincs iRacingbe az se igazi szimulátor -
#9054 Az! Nordschliefe. Persze, meg 80 nap alatt a Föld körül mi? (na jó, nem lenne rossz pár igazi pálya még)
És kizárólag UF1000-rel lehetne menni csak rajta. -
#9053 Az gyóóóó lenne :D
Vagy csak egyszerűen betöltené az rF pályákat, egész használható lenne :D -
#9052 Egyiksem lesz;) Vagyis, palyak remelem azert lesznek;) Az lenne a meglepetes, ha mar van BMW es VW, hogy beletennenek legalabb 1-2 hivatalos palyat is (pl. NurbRing vagy Nordschleife:D). -
#9051 Eső kéne, meg esetleg hó..
Az ugy még izgibb lenne.. Eső + hó + új pályák + insimes tweakkel, amiket szervereken is lehet használni:)
Végtelen számú kombinációt ki lehetne hozni
vagy halkan mondom, esetleg olyan program/source kiadása amivel szabadon moddolható. -
#9050 Majd küld el pls.. :D -
aztán nem lopkodni az ötletet -
#9048 nem csak te :) -
#9047 Nekem is. Autokkal nincs gondom, van mindenfele ami kell. -
#9046 Nekem pályák kellenének, már rohadtul unom a mostaniakat :DDD -
#9045 Sajnos, pedig jólenne.