16062
  • hezi
    Wow! Csak ez az eredmény nem az LFS újdonságainak köszönhető, hanem... tudjátok :)
    Nem véletlenül sikeres a Mónika Show :D:D
  • Prézli

Gratulálok, ha kijön a Sirocco talán 5. helyig is elmehetünk :D
    A lényeg, hogy béke köttetett, és a következő warezolós IQ huszár érkezéséig (atos86 már kopogtat) nyugalom honol a topikban.

(már Z8 peccs is van)
  • Solt
    Ez egy korrekt lépés, le a kalappal!
  • Misi az ezredes
    én sem láttam különbséget az árnyékban :D ua :/
  • csige791
    Végülis elismerem, a HKV team-nek van igaza, közülük leginkább macisajtnak. Remélem így már le lehet zárni ezt az értelmetlen vitát.
  • wakizashi
    A linkelt oldalon levagyon írva az lfs.exe-ről(vagy cakk-pakk 1 copy-t a LFS mappáról) tessék backupot csinálni !
    pl.(már z8 nál tart érdemes szemezni milyen apróságok lesznek ,hamár az új tütü nem jőn karira ):
    -ABS 5 kocsiba -setupban kell belőni
    -Az árnyékokat pepecsélték át ,bár magam nem láttam különbséget.

• Misi az ezredes
    hmm.. feltettem ezt a Z pachet és eltűnt az összes beállításom :/ Alapból Z volt fent csak feltettem ezt a Z7-es cuccot valaki megoldás? :/
  • wakizashi
    Van Z7 teszt pecs ,akit érdekel ide kattanjon! (csikorgo vagy mi nélkül persze)

off: Az ASR vs HKV hörr-hörrhöz meg annyit: Első nyilt funfutamunkra meghívtunk 1-2 ASR jóembert ,de mivel képtelenek voltak győzni kiléptek szó nélkül (utólag ,mer' nem irtuk ,hogy van helyreállítás ,mivel nem vérre megy és a versenyzés ill a végigmenetel a fontos ,hamár "jelentkeztek"!).
    A teszt bajnokságba is szívesen mentem "tesztelni" ,de annyira nem voltak képekesek ,hogy szóljanak az egyiknél ,hogy ne gyertek ,ne várjatok mert elmarad...ezt egy legyintéssel elintéztem részemről ,de ez a stílus melbevágott ,mint egy felcsúszott mai-geri!Csige enyhén félre ismertelek!
  • R0zs0máK
    Mi viccesek vagyunk, te viszont kretén fasz...
  • Me Ga
    Te meg h*lye, ha ilyeneket írogatsz ide.
  • atos86
    de viccesek vagytok
  • Pepsi Twist
    haggyad nem 86ba született és nem is 86 éves hanem 8 vagy 6 éves :D
  • Roger6
    Akkor otthon a Botok ellen. Viszlát! (halkan jegyzem meg, hogy amikor ezeket a sorokat írod, kibaszottul villog egy olyan felirat, hogy a warez tiltott a topikban - színvak vagy?)
  • atos86
    haló

versenyezni akarok:)

hol tudok

licencem nincs csak egy feltort s2-om

help
  • Csabesz6
  • bardocz
    Kúrvák vagytok mind.
  • mackosajt
    jah, bocs. Tényleg. De lehetett volna hosszabb is.

Még így is lesz, amibe belekössön.
  • Misi az ezredes
    Még jó h írtad h körvonalakban :D
  • mackosajt
    Én most nem akarom leírni újra az egészet elölről, mert hosszú lenne.
    Körvonalakban annyit, hogy hívtak minket, hogy segítsünk, adjunk ötletet.
    Ha hibát látunk, írjuk meg. Első futamon 2-en vettek részt, kapásból hibás volt a regisztráció, nem asr hiba, hanem a miénk.
    A fiúk kijavították, ám asr oldalról nem változott semmi, ígéret volt.
    Következő futamra 3-an mentünk, és már napok óta ott virított, hogy HKV 3 embernél. Senkit nem zavart, mi meg teszt révén nem is gondoltuk, eszünkbe sem jutott, hogy ez később problémát okoz. A vasárnapi verseny napján már 4-en voltunk hkv-sok.
    Az aznapi verseny a kezdeti nehézségektől eltekintve elment. Az, hogy a felvezető körben elől akkorát lagoltak a fiúk, hogy krass lett belőle, nem lett volna gond. A gond akkor jött, amikor nem találták a helyüket.
    Mivel jött egy restart úgyis, ez nem lett volna lényeges.
    A futam lezajlott, voltak kisebb súrlódások, koccanások, kész, elment egynek.
    Vártuk az eredményt.
    Amikor felkerült, a hibás csapatjelzés került ki megint.
    Rákérdeztem, hogy akkor ez most mi?
    És jött a zuhi, hogy evidens, meg egyértelmű stb.
    És ami sértő, Csige beszólt, hogy akkor most ő elmegy demoba és hív 50 embert asr-be, és akkor ők nyernek...
    1. Mi nem kampányoltuk össze a csapatot, aki úgy gondolta, az csatlakozott. És nem ma, nem tegnap. Közel 2 éve van egy állandó létszámunk.
    2. ez így sértőleg hatott, hogy amolyan jött-ment csapatokhoz lettünk hasonlítva.
    Mindegy, ezt akkor hagytuk. Jött a széria kupa.
    Mikor csatlakoztam, már egy időkitöltő kvali ment. Valaki felhozta a szabályokban mi van benne, mi nincs témát... egy ideig elmegy...
    Aztán jött a rendes kvali. Ekkor láttuk, ki és mit csinál.
    Mivel erről a bukóteres dologról nem értesültünk(állandóan csak azt hallottuk, hogy kint van minden az oldalon), mi ezt szóvá tettük, és igen, a chatstop alatt. Egyedül én voltam csak pályán hkv-ból és igen, a kanyarnál álltam, de csak a végén gurultam be Csige elé az ívre, hátha elmondja, ez mire jó, mert bár némileg gyorsabban jön ki az ember a körre, és talán tudja is kamatoztatni, valahogy a tiszta versenybe szerintünk nem fér bele(jó, az ívre állás sem), a verseny úgysem 1 körről szól.
    Ütközés után boxba be, majd ki. Jövök kifelé, és meg nem mondom most, hogy ki, de elsodort, és keresztbe fordultam. Ki lehetett kerülni, egy UFR nem olyan széles, hogy ne lehessen. Aki akart, kikerült.
    Bio kitiltott...
    Az egész keltette azt, hogy írjak róla.
    A verseny után Bio elkezdett asr oldalon fikázni, ezek a részek már ki lettek azóta törölve by Csige.
    Aztán jött Zsolteee, aki semmit sem tud, és leolt, majd bekapcsolom az msn-t és a már idézett szöveg fogad Csigétől.
    Én ezt a hangnemet nem tűröm el, még attól sem, akit személyesen ismerek.
    Ez a hangnem egyértelművé tette, hogy mindegy mit mondok, úgysem fogja felfogni és megérteni.
    Lehet f@sz vagyok, de másokkal szemben ezt a stílust nem engedem meg magamnak. Ez az amolyan "szájkarate", aminek semmi értelme.

Szóval a lényeg, hogy leírva semmi sincs, de azért mindenről kéne tudni. Honnan? Az oldalon van? Hol?
    Most már amúgy sem érdekel, mert már tegnap leíródott, hogy nem megyünk oda, befejeztük. Itt is csak Csige trágársága miatt írtam.

Részemről vége. Ha ettől jól érzi magát az ASR, tegye, nekem fontosabb a jó hangulat.
  • hezi
    Jééé :) Mr. T. is szerepelt a Sztáj Tjek-ben?
  • Roger6
  • dashed_
    szntem ezt megbeszelhetnetek mashol is nem?
    jojo legalabb porog a topic ertem en na de ezzel? meg a popcorn se segit rajta, mert akorhogy nezem ez vmi d kategorias akcio-krimi-vigjatek lehet.. azt meg nem szeretem. esetleg bele vinnetek a kedvemer egy kis sci-fit? kocce
  • Pepsi Twist
    hajaj micsoda off van
  • Solt
    Stílus! A konfliktus részébe nem szólok bele, mert eldönthetetlen, hogy kinek van igaza, de ahogy megnyilvánulsz, az valami elképesztő.

Számtalanszor tapasztaltam már az ehhez hasonló megnyilvánulásokat én is... általában egy mosoly jel szokott a válaszom lenni rá... ha nagyon ideges vagyok, akkor kettő... ha meg valaki nagyon nem bír magával, akkor kiosztom ironikusan, de eszembe nem jutna így beszélni... már ne is haragudj, de azok az idegbeteg kis ovisok szoktak így megnyilvánulni akiknek érveik nincsenek, és nem is érdekli őket, hogy bizonyos dolog miért következett be, tuti, hogy a másik a hibás, és ezt habzó szájjal hozza a másik tudtára.

Biztos ismered ezt a típust... mindig neki van igaza, biztos, hogy a másik fél a hülye, (természetesen bemondásos alapon) ráadásul ez az egyed bármire képes, hogy ő győzzön!

Na erre mondtam, hogy az én szememben ez az emberi minőség legalja... egyszerűen nincs arra magyarázat, hogy valaki így beszéljen egy másik emberrel. Nálunk (ArmA) is volt már példa konfliktusra, de soha nem beszéltünk így egymással...
  • Roger6
    Okés, tényleg semmi közöm hozzá, beszéljétek meg ha tudjátok.
  • hezi
    Hogy visszakanyarodjunk egy gondolat erejéig a nekifutásból történő qualozáshoz: Macisajt szerint szabálytalanság, Csige szerint nem.
    Kívülállóként aszondom, hogy a kvalin mindenkinek egyenlő esélyt kell adni a kvalifikációhoz. Ha pl. Gipsz Dzsekob kezdi a kvalit, fut egy kört a normál megszokott módon, majd később jönnek azok, akik inkább a felvezető kör végén félreállnak a sarokba, és onnan futnak neki. Így nem teljesül az egyenlő esély, mivel Gipsz-nek nem volt információja arról, hogy így is lehet-e (szerintem érhető a felháborodása, az más kérdés, hogy ezt hogyan nyilvánítja ki).
    Mivel nem volt kihirdetve, esetleg a szabályokba foglalva (gondolom nem volt..), hogy tilos nekifutni, vagy mindenkinek kötelező nekifutásból kezdenie a gyors körét.
  • csige791
    A furcsa csak az , hogy a bajnoksagban mindenki jol elvan, csak o nem. Érdekes. De ez nem is volna baj. Ha nem jó akkor el kell menni a CTRA-ba vagy ahol éppen tokkeletes a szervezes. De semmi képpen nem le csalózni olyanokat aki nem is csalt. Egy három gyerekes családapának illene ezt tudnia. Nekem meg illene helyesen írnom, hogy magamat is fikazzam kicsit, az egyenjoguság kedvéért.
  • Roger6
    Ez az egyik oldal, mint tudjuk...
  • csige791
    Ha csak lehulyezem, akkor mi a kulombség ? ugyanazt jelenti, csak más szavakkal. Ez a hulyezes durvabb verzioja.
    Ezen kívül rengeteg munkával csinalunk egy bajnokságot, ami 3-at tartalmaz (demo, vegyes s2, ufr/xfr szeria kupa) termeszetessen vannak hiányoságok, mivel első szezon.
    Erre az egyik versenyen, egy versenyző (macisajt) lát egy SZERINTE szabálytalan dolgot. Erre ott a helyszinen elkezd fikazni mindenkit aki szerinte csalt. ezenkivul akadalyoza is a csapattársával az idomero edzesen azt aki szerinte csalt.
    Utánna nyilvános forumon elkezdi fikazni azokat akik rengeteg meloval alkotnak valamit, a maguk es masok szorakoztatasara. Mert szerinte csaltak.
    Ezek utan én a korulmenyekhez kepest normalis hangnemben probaltam megbeszelni a dolgokat, ez a csapattársaival pl MUGEN-el sikerult is. De vele nem lehetett.
    Ezek uran nem is erdekelt mar annyira, de sajnos ma idejovok ,es azt latom, hogy nem állt le a szarsagrol az ember, sot, már osszeeskuves elmeleteket is gyart, hogy direkt ment bele POW, hogy tudjuk "mire fogni"
    Na ekkor elborult az agyam, ami mindenkinel meg esik egy bizonyos szintu emberi hulyeseg lattan. Ekkor irtam neki privatba a tobbszor bemasolt idezeteket.
  • R0zs0máK
    Egyébként most a helyzettől teljesen függetlenül, mert nem tudom miről van szó: hol van az leírva, hogy egy 3 gyerekes családapát nem lehet elküldeni a bús picsába? ha fasz, akkor fasz nincs ezen mit szépíteni :DDD

Mégegyszer jelzem, hogy NEM az alábbi eseménysorozatok szereplőiről beszélek, csak nagy általánosságban mondom :)
  • R0zs0máK
    FZR volt, rikító neonzöld színben, magenta motorháztetővel...és tudod miért? Elviselhetetlenül zavarja a szemet, rossz ránézni a többi versenyzőnek :DDD
  • Roger6
    Tudod mit? Igazából nincs semmi közöm ahhoz, hogy mit, hogyan csinálsz, nem az én dolgom. Ott akadtam fenn, hogy egy 3 gyerekes családapának hogyan írhatsz ilyeneket? Hogy van hozzá pofád? Téged nem tanítottak semmire? Vagy annyira hülye vagy, hogy nem vagy képes felfogni: ez egy kurv@ játék b+! Ha elrontották a körödet, majd mész másikat, vagy ha akkora kibaszott nagy versenyző vagy, akkor majd versenyen megmutatod. És igen, én figyelek a helyesírásra, mert nem vagyok lusta. És csak annyit, hogy hiába van helyesírás ellenőrző a böngészőben, azt, hogy külön vagy egybe írják a szavakat nem figyeli, illetve a ragokat sem (így van, te még így is képes vagy hibázni barátom ).
    Más. Minek írsz olyan dolgokat, amivel lejáratnak? Miért engeded meg magadnak, ha már a nagy ASR tagja vagy? Ezt nem fogod kimagyarázni sehogy. Ha pedig csak személyesen mondod ezt neki, közösség előtt nem, akkor meg egy gerinctelen féreg vagy. Bocs, ez így van. Én nem csak MSN-en írnám le neked ezeket, hanem itt, mindenki előtt is megteszem. Mert ez a véleményem.
  • hezi
    Ez a színösszeállítás nem is áll messze Tőled. Mintha tavalyi is toltál volna XFR-t pink színben, rikítózöld motorháztetővel, nem? :D:D
  • csige791
    Itt a bajnokság weboldala
  • Solt
    Szerintem a #9167 után mélyen hallgatnod kéne... teljesen mindegy, hogy magánbeszélgetés avagy sem, ez a stílus valami elképesztően szánalmas, az emberi minőség legalja...
  • R0zs0máK
    Én azt is leszarnám, ha lila pöttyös rózsaszín skinekkel kéne menni az ASR kupában, csak versenyezhessek már :)))) Kit érdekel hogy ki mit csinál a versenyen, magad szórakoztatásáért indulsz nem?
  • csige791
    1. Leszarlak
    2. Szerencsére nem érdekel, hogy szerinted az ASR 0 vagy nem 0.
    3. Te vettél a szádra engem, nem én téged.
    4. Aki a helyesírással próbál érvelni annak gratulálok, hogy annyit sem tud, hogy minden böngészőbe van helyesírás ellenőrzés és még egy óvodás is tud helyesen írni, ha oda figyel, csak én leszarom a helyesírást ellentétben veled.
    5. Amit egy privát csatornán írok egy embernek az az én és az ő magán ügye. Persze nem mindenki tudja ezt betartani és bemásol olyan dolgokat, amivel ugyan lejárathat másokat, és így mások igazat adnak neki, ez a könnyebb út, de én nem a könnyebet szoktam járni.
  • Roger6
    Kicsit komolyan veszed az életet ember! Ne legyél már ekkora kocka! Szerinted ha drogos lennék, kiírnám nyíltan egy fórumra? Nyissál ablakot, vagy menj ki az utcára pihenni egy picit, mert teljesen be vagy kattanva ember! És még mindig paraszt vagy.

Hogy hogy jövök ahhoz, hogy minősítelek? Tessék:

ASR Csige791 says:
    szoval pow direkt ment beled hulyegyerek ?
    ASR Csige791 says:
    te ennyire betegvagy ?
    ASR Csige791 says:
    mi az idomeron azzal foglalkozunk, hogy gyors kort fuddunk, nem azzal hogy irogatunk
    ASR Csige791 says:
    hulyesegeket
    ASR Csige791 says:
    elmehetsz az anyadba, tefaszopo segfej kocsog, az ilyen csirakat elkell taposni mielott megszuletnek.
    ASR Csige791 says:
    remelem a 3 purdéd nem rad hasonlit, jobb nekik ha a postas az apjuk, de ha veletlenul tevagy akkor lehetoleg ne adj kormanyt a kezukbe.

A helyesírásod egy nagy nulla, inkább menj vissza az általánosba, aztán tanuld meg, mert az nagyon kimaradt köcsög. És rossz emberbe kötöttél bele, mert én nem tettem semmit ellened, viszont még egy embert szereztél, aki szerint az ASR egy nagy nulla (veled együtt). Ja, ha már a drogos témánál járunk: nem használtam soha, viszont sportolok, és a 80-ba ötször belenyomok szabályosan, ha gondolod beszélgethetünk kicsi...
  • hezi
    Ha kormánnyal mész, akkor talán ne nyomd tövig a féket, esetleg degresszíven fékezz (az elején tökig nyomhatod, aztán ahogy csökken a sebesség, szépen engeded fel a féket), esetleg kicsit korábban kell elkezdeni fékezni. A most kijött Z5 és Z6 test patchekben néhány autóba beletettek ABS-t, amit a garázsban, a fékek résznél tudsz bekapcsolni. Az autók: XFG, XRG, XRT, RB4, FZ5, FXO
    Z5 test patch

Z6 test patch
    A Z6-ban néhány grafikai/árnyékbugot javítottak + az XFG-ből nagyon okosan kivették az ABS-t.

Mivel ezek még csak test patchek, ezért az eredeti LFS.exe-dről csinálj egy biztonsági másolatot.
  • atos86
    gyakorlás már nem igazán kell:):):):)

na jó vicc volt

amugy olyanokat lehet állitani hogy turbo tolrése meg ilyenek?