16062
-
#9244 Photoshop CS4 -re telepítettem az új DDS plugint úgy működik.
Ha régebbi Photoshop-ra telepíted, próbáld a plugin legacy verzióját telepíteni. -
Lacko86 #9243 újraindítottam.Ott is kérdeztem, azt mondták kérdezzem inkább valami játékos topicban mégiscsak skinekről van szó! -
#9242 próbáltad már újraindítani a gépet miután feltelepítetted a plugint? Amm.. ilyen kérdéseket valami photoshopal kapcsolatos topicban tegyél fel ott 99%-al nagyobb az esély arra hogy valaki tud segíteni... -
Lacko86 #9241 Hi!
Photoshoppal szeretnék szerkeszteni dds-fájlokat. Ehhez letöltöttem egy NVIDIA Plug-ins for Adobe Photoshop nevü programot, de amikor meg szeretném nyitni ezeket a fájlokat még mindig azt írja ki, hogy nem tudja megnyitni mert nem támogatott fájlformátum. Akinek van valami ötlete a megoldásra írjon pls! -
#9240 nekem is van bibibííííí :) -
#9239 Már volt legalább 3-szor!:/ -
Lacko86 #9238 saját alkotás -
#9237 Oh, szuper, köszi:) -
#9236 Név alapján lementi őket DDS-be a skins X könyvtárba, így megmaradnak, nem tölti le őket mindig újra, sőt a dátumot is megnézi, s ha változott (frissült) a skin akkor letölti az újabbat. -
#9235 Erről jut eszembe, befizettem 1 fontnyi pluszt a hi-res textúrákra (2000 letöltés). Ezeket elmenti valahova a játék, vagy minden alkalommal újra letölti őket? Mert utóbbi esetben nem sok értelme van... -
#9234 287Ft
A játék ára ~6900 Ft.
Most vettem meg a játékot a héten. Igaz elektronikus számlacsomagom van (OTP), így van virtuális MasterCard-om, de Visa Electronnal is mennie kellene a dolognak. -
#9233 GBP-t most hogyé adják?
Egy S2-ben segítettem volna egy srácnak, de nem akart összejönni.
Vagy a kártyája a baj, OTP Visa electron, ami szinte biztos, mert ha jól tom otp-nél külön kell igényelni valami netes cuccot.
Vagy a lóvé.
ui: lóvé mégsem, most írta. Akkor kártya. Egyértelmű.
Bár aza fura, hogy Erste visa electron meg csont nélkül viszi. -
#9232 Egy érdekes Replay Az utolsó kanyar kb a 10. perctől vicces. Majd ha ott vége a műsornak, a Box kijáratot érdemes nézni. :) -
#9231 :) már egy ideje tudunk róla :D amm.. szerintem jobb is hogy nem adták ki így az érdeklődés is nagyobb lesz :P -
#9230 Ja tényleg:) Csak most olvastam:) -
#9229 Mon, Dec 15th, 2008 17:30 :) -
#9228 Csúszik a VW. Valószínűleg csak jövőre jön. -
#9227 Én csináltam a rendert, ha átküldöd a skin-t szívesen megcsinálom a tiedről is. MSN: [email protected] Meg persze ha valakinek még kell rajtad kívül megcsinálom ha az időm engedi. -
MaStR #9226 éértem =) thx -
MaStR #9225 kösz tudok angolul.micsoda segítőkészség. -
#9224 Elég aniyt tudnod hogy a pályák amiken versenyzel olyan loyuttal vannak ellátva amik hasonlítanak a valós közlekedéshez! Vannak sebesség korlátozások rendőrök stb.. szerintem tök jó :) csak meg kell venni hozzá az s2-őt xP -
#9223 www.sztaki.hu -
MaStR #9222 valaki megmondaná mijaza "cruise"? :) -
#9221 Ezért nem is látogatom túl sűrűn ezt a topicot :/ -
#9220 állítólag van benne.
Am erről jut eszembe, meg heziről, hogy ma láttam valakinél beírva pont, hogy:
hurrá, van s2m, igaz, csak tört....
és örül neki. pedig az 7 alatti ár már nagyon baráti -
MaStR #9219 mijaza cruise? -
#9218 naaa azé vw-ről is volt szó
am nem tud valaki olyan krekket amivel tudok multizni XD -
#9217 Bevallom, én jól szórakoztam ezen a tegnap esti meg mai flame-en, jókat röhögtem.
Amúgy meg semmi se szól itt az LFS-ről. Csak a drift, néha a cruise, meg a warezos vérpisti - ahogy Prézli is említette -, aki autókat akar berakni, tuningolni/tweakelni akarja őket, mert csak 600 kmph-nál kezdi érezni a szpídet, meg a "a van s2-m, de tört. Hogy tudok neten játszani?" -
MaStR #9216 tudom,tegnap hazajött a "régi" 19esem is,kipróbáltam hogy minden oké e vele,hát nem kiröhögtem milyen pici a kép? :D amúgy jót offolunk itt :) telódra nemtucc szerezni egy msnt? -
#9215 nyasgem.hu
tudod milyen nehéz megszokni az omnia kijelzőjét a 21" után? -
#9214 jó ez az abs maxra állítottam a fékerőt teljesen előre raktam és egész jó féktávokat vettem :D -
MaStR #9213 na íígy :) amúgy meg mennél inkább váltót csinálni ahelyett hogy itt fórumozol egész álló nap :D -
#9212 ezt mustár barátomnak címeztem volna -
MaStR #9211 "válasz erre" funkcijó :) próbáld csak meg :) pénz beszél kutya ugat :P -
#9210 úúú, na neked akkor c20xe corsád nem lesz, amíg s2-d nem lesz.
megdumálom én azt a jóemberrel. xD -
#9209 Na azért ez nagyon más mint mikor vérpistike95 beszabadul ide warezolni meg autóberakósat kérdezgetni és együttes erővel kell kipaterolni!
Itt egy árnyaltabb balhé volt, méghozzá két eléggé ismert csapat (vagy abból származó emberek) került szembe.
Én boldogan átaludtam a napot (úgysem jön holnap Sirocco) és szép nagyot néztem mikor láttam, hogy ekkora mértékű flame lett.
Csige791: Múltkor láttam egy Sirocco rendert ASR skinnel a honlapotokon, kit kell meg... kérni, hogy az én skinemmel is készüljön ilyen? :D
Előre is köszönöm. -
MaStR #9208 még gondolkodtam rajta pár napja h megvegyem e az lfst.demóztam sokat,nagyon sokat,napi 15-16 órában hostoltam a HKV "színeiben" tavaly nyáron.aztán kimaradt 1(!) hét és úgy elfelejtettem lfsezni hogy öröm volt nézni :D na onnantól lanyhult a dolog,aztán kijött a mittoménmár meik asszem az y peccs.-xrt.na nekem ennyi volt lfs pályafutás,de a gondolat azért még motoszkált bennem ne már csakúgy heverjen ott fenn a szekrény tetején a momo,meghát maci is egyre csak noszogat...viszont most végérvényesen eldöntöttem hogy nem veszem meg.fölösleges.hol játsszak?többi csapattársam lfsezik azért rendesen és mint látom ők sem találtak még igazán tuti szervert, (túl nagy lenne az igényünk?csaknem...vagy ahhoz a színvonalhoz vagyunk szokva amit a saját szervereinken produkáltunk?) most nem akarom nagyon reklámozni hogy a hkv marad,de az meg megy tört ühüüm izé semmi...pedig kár érte.nagyon franya kis game.csak annyira,hogy más autóssal (a Streetlegalon kívül a szerelgetés miatt) nem vagyok hajlandó játszani mert sírok a fizikájától.de sajna demoban (is?) csak az megy hogy saját szerveren is azzal szúrom el az időt hogy moderálok,és naponta vagy 10x felidegesítem magam,mert ez az lfses közösség 0 (tisztelet a kivételnek) oké hogy lehet csinálni fasza versenyeket meg mittomén de ilyen áron...volt anno HKV demo funfutam csak egy szűk kör volt ott,játszottunk is nagyon jókat,hihetetlenül élveztem de úgytűnik a többiek is átnyergelnek s2es futamra.kár érte.na mindegy csak ez így most kijött belőlem.azér a szívem mélyén örökké love lfs :) -
#9207 Nem tudom! Szerintem jobb 200 HSZ-t olvasni az LFS-ről mint azt hallgatni, hogy 2 csapat vagy csak simán 3 ember veszekszik egy olyan dolgon amiben úgy sem lesz addig semmi megoldás ameddig az egyik el nem fogadja a másik igazát :/ -
#9206 Legalább népszerű volt a téma egy ideig.
Nem örülni kéne ennek? -
#9205 sacc/kb. szerintem is sikerült lezárni msn-en.
A kollégának elszállt a reggeli lila ködje.
Átbeszéltük, kész, vége. ASR-esek is megnyugszanak, a kedélyek is.
Jön a karácsony! Békés Ünnepeket!