Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
"It's a 200 bhp front wheel drive road car. We are very pleased to have the permission to include a production road car in LFS that we think looks nice and handles well."

A GT verzió nem néz ki rosszul...
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Ittene olvashatsz.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
http://www.lfsforum.net/showthread.php?p=893780#post893780
inkább az S3-at csinálják 😄D
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Egyébként nem úgy írják hogy a legújabb, hanem szimplán új modell, de ez részletkérdés 😊
"Beim VW Scirocco Cup kommt das Rennspiel „Live for Speed“ in einer speziellen Version zum Einsatz: Für den VW Scirocco Cup haben die „Live for Speed“-Entwickler eigens die digitale Version des neuen Modells von Volkswagen ins Spiel integriert. Alle Rennen werden mit dem VW Scirocco ausgetragen."
Tegyék be a mopedet xD
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Reméljük demóba is elérhetõ lesz😄
Bár nem értek németül😄
<#szeret>#szeret>
A többi kereskedelmi játékot egyszer kiadták, késõbb kitoltak hozzá peccset, ami javít 1-2 bugot, és szabadjára engedik. Megy le az ára, mert a fejlesztõk újabb játékokat gyártanak. Majd a TDU szervereket is leállítják egyszer, mint ahogy a Nascar2003-ét is, meg a Motor City Online-t is.
Így szvsz egy 8000 ft-os lfs licensz hosszabb távú "befektetés", és jobban megéri, mint egy 1-1,5 évvel a megjelenés után 4000-ért megvett másik játék, amirõl a játékosok 1-2 év múlva már átnyargalnak egy másik játékra. Persze minden játék más igényt elégít ki, kinek mi éri meg, így megint egy tök fölösleges hsz-el gazdagítottam a fórumot 😄
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Ha sajat hozzaszolasomat kell magyaraznom - nem tudom mi a szarnak😊) -, en azt irtam, azt tartottam viccesnek, hogy vannak emberek akiknek annyira tetszik a jatek, es olyan szinten hasznaljak, hogy 4-6 eve jatszanak vele, es keptelenek kiadni erte penzt, hogy a sokszorosat kapjak a szolgaltatasoknak, autoknak, palyaknak stb.
Aztan jonnek az elvetemult, faraszto elvek, hogy nincs penzem, nem er annyit, jatekert nem adok penzt stb.😊
Amugy lenyegtelen, csak neha bosszanto, hogy rendszeresen jonnek a demosok, hogy uj verzio, meg nincs az az auto, hogy kell regelni stb., meg a warezesek a gyokersegukkel...
De tényleg, mijeza krumpliimádat nálad? Hö? Azt csak halkan jegyzem meg, hogy a hámozott krumplinak nincs héja vaze! <#hehe>#hehe>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever