Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
de igen, viszont most világos volt, és az in-car nézet qrva sötét lett volna, majd este. amugy általában két kerékkel nézem 😊 a gányolt kormánytarto asztalt meg sem mutatom, annyira szar, viszont kényelmes és jol müködik 😄 majd csináltatok egyet valahol....
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
liberty cruise-on szoktatok játszani?
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate
Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate
vagy mi is ez?
valaki el tadja mondani hogy hogy kell a Z patch alatt online-on játszanimert én nem tudok azt irja ki hogy felhasználó nem található akkor ha csak a demó me akkor is ha fel van oldva?
PLS valaki
Tudsz😉 Meg ha 100%-os is lenne a fizika, szimulacio, akkor is jobbat lehetne menni.😊
City és ennyi... lámpákkal táblákkal AI val... bla bla bla...
(de semmiképpen nem NFS)
Elrontaná a játékélményt mert így olyan közönséges lenne!Örüljetek ami van benne.Porsche már van!-.-
Inkább csinálnának pályákat bele, azt se bánnám, ha fiktívek lennének, de a létezõ pályák biztos nagyobb lenne az érdeklõdés (pl. Laguna Seca, Valencia, Spa...)
Kíváncsi vagyok, hogy a Westhill update csak grafikai tuning lesz-e, vagy 1-2 új útvonalat kipréselnek-e a helyszínbõl.
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
😄
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
van egy "memtest" nevezetû progi amivel le lehet tesztelni a ramot, nekem is hasonló dolgokat mûvelt, küldtem is vissza garanciára.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
NÉhány hónapja elkezdett szarakodni a videókártyám, szétesett a kép, játékok lefagytak stb. le is cseréltem egy másikra, de ezzel is ez történt néha. Néhány hete fokozatosan romlott a helyzet, már játszani se tudok, mert amint elindítom a versenyt szétesik a kép, és lefagy a gép. Amikor vista volt fent, akkor kékhalálozott, most xp alatt "csak"lefagy, a monitor kikapcsol(narancssárgán világít), már netezés alatt is lefagy.
Szóval olyan szerencsétlen vagyok hogy két szar videókártyát fogok ki, amiknek ugyanaz a bajuk, vagy ez nem videókártya? Segítsetek <#shakehead>#shakehead>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.