Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Ne beszéljetek már zöldségeket!Miért ne lehetne majd setupolni?😄
R0zs0máK
fogalmam sincs.

De remélem setupolni sem lehet majd...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Peck
ne már :S Fox beállítottságú lessz az egész váltó?

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

R0zs0máK
Nem lesz gyorsabb, nincs benne sperr.

Peck
az lenne nagyon csúnya ha az XFG vagy UF1 letolná 😄 de remélem nem lessz gyorsabb mint az FXO :S

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Peck
Tetszik 😄 de szerintem átlessz nevezve az LFS hivatalos Sirocco törésteszt szimulátornak XD

Máté94
Mondtam már,hogy örüljünk annak amivan azt kész😊
Pepsi Twist
ez is olyan... ...mint a többi 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Máté94
Nekem nagyon tetszik😄
N majd lesz miért visszatérnem a játékhoz😊
Pepsi Twist
ritkaronda 😄

Máté94
Miért?😄
R0zs0máK
Vicces lenne melléállni egy RB4-el mondjuk...😄DDD

Máté94
Gyönyörû!😄
Alexease
wander01
tsáá 😊 multkor integettem az ablakon befele az arénában, de ha nem te voltál akkor is okoztam a panasonic boltban kis örömet 😄D

de igen, viszont most világos volt, és az in-car nézet qrva sötét lett volna, majd este. amugy általában két kerékkel nézem 😊 a gányolt kormánytarto asztalt meg sem mutatom, annyira szar, viszont kényelmes és jol müködik 😄 majd csináltatok egyet valahol....

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

pointer4
Nahát, maga még él ? 😊 Neked nem hiányzik valami a 2 kerék közül ?😊
wander01

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

kucsi08
😄

Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate

Nincs mit! Azért ezt ne hangoztasd <#smile> ,persze én is kipróbáltam mielött megvettem ,hogy ne legyen zsákba macsek ,de mégsem kürtöltem szét!

kucsi08
nem vettem meg hanem leszedtem hozzá egy unlockert

Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate

kucsi08
köszi szépen mükszik!!

Máté94
Nem addon😄
De a videót jobb minõségben le lehet tölteni😄
Pepsi Twist
videót tölcsem le vagy az addont (ha ez addon 😄)

vagy mi is ez?

Máté94

Ajánlom,hogy mindenki nézze meg és töltse le😄
A demosoknak is kell regisztrálni az lfs.net-en.Beállítasz 1 gamepassword-öt és azzal tudsz online játszani.

Pepsi Twist
megvetted?

kucsi08
sziasztok!
valaki el tadja mondani hogy hogy kell a Z patch alatt online-on játszanimert én nem tudok azt irja ki hogy felhasználó nem található akkor ha csak a demó me akkor is ha fel van oldva?
PLS valaki

Pepsi Twist
igen mert itt nem hatnak rád az idõjárás viszontagságai, a G erõk, és sorolhatnám... meg nekem az sem tetszik hogy nincs esõ sem ilyesmi..

Alexease
"tudsz-e pl a sauberrel jobb idõt menni,mint az igazi."
Tudsz😉 Meg ha 100%-os is lenne a fizika, szimulacio, akkor is jobbat lehetne menni.😊
bardocz
Csak pálya kéne bele,autók jók így,de az,hogy egy rendes pálya sincsen benne,én pl ezért nem játszok vele.Meg valódi pályákkal kiderülne menyire is szimulátor,tudsz-e pl a sauberrel jobb idõt menni,mint az igazi.
Pepsi Twist
megint felteszem a kérdést:Mit értesz az alatt,hogy "Online Street Racing Simulator"?<#vigyor3>

Máté94
megint felteszem a kérdést:Mit értesz az alatt,hogy "Online Racing Simulator"?<#vigyor3>
Pepsi Twist
sztem 1 pálya kéne még bele...

City és ennyi... lámpákkal táblákkal AI val... bla bla bla...

(de semmiképpen nem NFS)

Máté94
Nem értem miért akarjátok szét bombázni ezt a játékot ilyenekkel!
Elrontaná a játékélményt mert így olyan közönséges lenne!Örüljetek ami van benne.Porsche már van!-.-
hezi
Én Poschét akarok bele! Legalább 60-at, és lehessen õket rendesen tuningolni is!! <#idiota>

Inkább csinálnának pályákat bele, azt se bánnám, ha fiktívek lennének, de a létezõ pályák biztos nagyobb lenne az érdeklõdés (pl. Laguna Seca, Valencia, Spa...)
Kíváncsi vagyok, hogy a Westhill update csak grafikai tuning lesz-e, vagy 1-2 új útvonalat kipréselnek-e a helyszínbõl.

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

MaSzKa
jó lenne már legalább 1 bmw e30 m3-ast belerakni
😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Alexease
Sokminden lehet. De valszeg melegedes. Ha tudsz kolcson alkatreszeket szerezni, akkor erdemes egyenkent cserelgetni, tesztelni. Eloszor tapegyseg, aztan RAM, proci, alaplap😉 Vagy ha a videokartya gyanus, azt tedd at egy masik gepbe.
Tomsteel
lehet, hogy a táp kevés, de az is lehet, hogy a RAM-ok hibásak.
van egy "memtest" nevezetû progi amivel le lehet tesztelni a ramot, nekem is hasonló dolgokat mûvelt, küldtem is vissza garanciára.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

hûtöm ventillátorral,(ilyen asztalival), de akkor se jó 😞

Tomsteel
nem melegszik túl a videókártya ?

Pepsi Twist
sztem VGA hiba de lehet alaplap is esetleg RAM

OFF

NÉhány hónapja elkezdett szarakodni a videókártyám, szétesett a kép, játékok lefagytak stb. le is cseréltem egy másikra, de ezzel is ez történt néha. Néhány hete fokozatosan romlott a helyzet, már játszani se tudok, mert amint elindítom a versenyt szétesik a kép, és lefagy a gép. Amikor vista volt fent, akkor kékhalálozott, most xp alatt "csak"lefagy, a monitor kikapcsol(narancssárgán világít), már netezés alatt is lefagy.

Szóval olyan szerencsétlen vagyok hogy két szar videókártyát fogok ki, amiknek ugyanaz a bajuk, vagy ez nem videókártya? Segítsetek <#shakehead>

Pepsi Twist
jaja

passatgt
annyit kellene kocsikkal, hogy a valóságban legjobban hasonlító modellre átszerkeszteni az eddigi autókat😊

Alexease
Max uj palyakat, autokat nem kellene eroltetni😊
Pepsi Twist
LFS Tune fullosmár?

Pepsi Twist
az biztos... az lenne a legjobb ha lehetne moddolni...

Máté94
Inkább annak örülj,hogy lesz benne új kocsi😄
Pepsi Twist
ez kaka... én a régi Scirocconak jobban örülnék...

Tomsteel
Már az is nagy szám, hogy egy ilyen létezõ "átlagautót" beleraknak, a formula autókat nem látja az ember mikor kimegy az utcára, így azok az én szememben akár lehetnének valami kamu név alatt futó módosított karosszériás hasonmások is, nem sajnálnám, nem úgy mint az "ismert" autókat.