16062
-
#9284 nem -
#9283 Valahogy meg lehet azt csinálni,hogy mindkét pillangóváltót a kézifékre rakom? -
#9282 nem ez a játék kell neked hanem valamelyik NFS! -
#9281 Inkább ezt a játékot ajánlanám a leírtak után -
Me Ga #9280 Jaja, tegnap is belefutottam CTRA-n egy idiótába, aki a többiek véleménye szerint meghekkelt egy account-ot, aztán crasher-t játszott végig... baromi idegesítő volt, kidobni meg nem tudta senki. -
Me Ga #9279 Ül, fekszik, kultúráltan fórumozik!
És megnézi a "Warez tiltott a topikban!" villogó feliratot.
Végül a balfenéken ászrevétlenül elhúz... -
#9278 "Jó de ha ilyen okos vagy, miért nem tűnsz el inkább a híg picsába?" -
#9277 használt liszensz inkább 6-ért reális... de én nem vennék, mert benne van a ban-is. :)
Kedves Matyi! Villog valami felül... -
dashed_ #9276 "valami drift mod"
"crack szerzése folyamatban"
ezek utan en nem mondok semmit -
#9275 üdv,valami drift mod vagy auto skinek léteznek hozzá?kormányom van és szeretnék driftelni de nem nagyon megy
ez a verzió van meg: LFS_S2_ALPHA_V -de csak demóban,crack szerzése folyamatban... :S ha az kell hozzá hogy a pályákat és a kocsikat feloldja....várom válaszotok
üdv -
#9274 -
#9273 Pssszt [én eladom 15-ért, veszek belőle még 1 accuntot :D és azt használom! a maradék meg jól jöhet még :)] -
#9272 Az egy kicsit rablás nem?:) 8-10 még reális lenne. -
#9271 én 15 e-ért oda adom tokostul ha érdekel írjál privát üzenetet :) -
#9270 Nem is olyan egyszerű bajnokságot csinálni, mi?:P -
Solt #9269 De meglehet... ha szerencséd van ebay-en, vagy amazonon lehet találni dobozos verziót... -
#9268 NEM -
#9267 boltban nem lehet megvenni ezt a játékot? mert jó lenne nem törttel játszani... -
MaStR #9266 nekünk is van -
Sanchez23 #9265 Helló. ezt a CTRA stílusú bajnokságot jónak tartom :) Meglátjuk, hogy mi alakul ki belőle, de továbbra is várjuk az ötleteket :) -
Me Ga #9264 Ez így kb OK lenne!
Ja, és én sem tudom, mi a CTRA1 (bár még amatőr vagyok)... -
#9263 ááá, azt se tudom, mi az :D:D -
#9262 Szóval te is szereted a CTRA 1-et :DDDDDDD -
#9261 XFG/XRG nekik való pályákon. pl:
fe 1-3,5-6 és rev
bl 1-2 és rev
so 1,5,6 és rev
as 1-2 és rev
esetleg poénból egy westhill vagy aston national -
#9260 XFG/XRG S1 pályákon -
biohardware #9259 Sziasztok! egy kisebb felmérést szeretnék tenni...arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek milyen lfs bajnokság lenne a legkapósabb és még arra is, hogy ti melyikben szeretnétek a LEGJOBBAN indulni!
Tehát lehet bármi....driftek,dragok,versenyek,kupák,bajnokságok,s2,demo....bármi!
A segítségeteket nagyon köszönöm! -
biohardware #9258 jah....akadozik mint állat -
#9257 Sőt!Élvezhetetlen! -
#9256 Nagyon szarul megy!:( -
#9255 www.simsporttv.com SSTV3, LFS liga közvetítés MOST! -
#9254 És miért kell mindig beírni, hogy Helló ? -
#9253 www.lfs.net -
#9252 Valami első világháborús játék:D -
#9251 WW? az mi? -
#9250 Helló még nem jött ki WW ? -
#9249 Helló Prézli köszi szépen :D a help -et :D
-
#9248 Az eredeti kocsi 145 lovas, míg az XFG csak 115, ráadásul azon ott a ronda fekete díszléc. -
#9247 naa az a kocsi inkább xfg mint xfr -
#9246 Kicsit festegettem tegnap
Kép
Kép
(Egy rali erejéig szerelhettem náluk, ha minden jól megy jövőre a teljes R2-es idény alatt is velük tartok.) -
#9245 Én is kérdezek: van magyar szerver azon a kettőn kívül, ami a publikus listában fel-feltűnik? Esetleg olyan privát szerverek amelyeknek publikus a jelszava magyar polgárok számára - vagy egyéb megoldással?:)
Vagy tényleg csak 8-900 online user van online mindig az egész hálózaton?