16062
-
#9484 így jó? írd már át és teszteld plz köszi!
-
#9483 nekem az a bajom hogy marha gyorsan elfogynak a gumiaim -
#9482 kipróbáltam a setet FB Goldon, nekem a váltóval volt leginkább problémám, egy kicsit talán hosszú 2-estől felfele, a felfüggesztés és a kerekek beállítása jónak mondható, a difi is jó, de a váltón állítgass még, az 1-es 2-es jó a többiből vissza kéne venni kicsit, ha kell tudok adni egykét beállítást mintának -
#9481 Te is részt veszel a bajnokságban? -
#9480 Oktobertol indult az uj elofizetes, vagyis van meg hatra boven;) Ha a teljes osszeget is kell befizetni az eved vegeig - es nem idoaranyosan - akkor is "csak" 750 Ft-ot "buktal":)
1. Ennytiert nem eri meg szarozni - szerintem;)
2. Ott a link, azon az email cim, megirod a problemadat a szervezoknek.
-
#9479 Egy vagy talán már van két éve is h. versenyeztem a demo bajnokságban, szabályokkal tisztában vagyok, a "bíroói testület" tagjai közül pedig mot3c-et és rev-et ismerem is... Csak arra voltam kíváncsi, hogyha most szállnék be, akkor be kellene-e fizetnem 3k-t, mert már nincs sok hátra az évadból... Tehát a szerverdíj szezonra szól, vagy pedig egy évre szól? -
MaStR #9478 hát jó -
#9477 link
valaki megtekintené a drift setup-om? ha nem jó akkor valaki küldene 1 jót? :D -
#9476 0.4b kicsit újragondoltam prazelee beszámolója alapján. remélem jobb mint a 2-es ha nem akk akinek megvan a 2-es belinkelné? :9 előre is köszi -
#9475 atenza: Ez véletlen kimaradt Szabályzat és szervertagság leírásai -
#9474 Kifli: Pill és kipróbálom, nekem 2:31.23 a PB-m (4 napja kezdtem egyáltalán gyakni) majd küldök egyet ami szerintem nagyon jó.
A második már sokkal jobb volt, nagyon tartotta az ívet, abszolút semmi blokkolást vagy megcsúszást nem tapasztaltam
atenza: Szeptembertől egy évig érvényesek a szerverdíjak, cserébe indulhatsz az S2 ligában és az összes funrace-en. Funrace például a gokart, a ROC, volt 4 órás FBM futam vezetőcserével és nemrég egy elég komoly Nascar futam, de ezekről nincs képem.
Természetesen először a szabályzatot olvasd el, szórakozás a fő cél, de ez mind csak szervezett, kultúrált formában
UI: Igen, természetesen jelentkezhetsz idény közben is, most megszűnt a demo liga, úgyhogy sokan jöttek újak. -
#9473 igen és a Victor van Vlaardingen az TIPIKUSAN angol név nem? :D:D:D:D (különben is ez a buzi holland csak a zenéket csinálta anno, de már kidobták) -
#9472 Tényleg csak kettő :)
Scawen - programmer
Eric - artist
Victor - webmaster -
#9471 0.3 asszem eddig ez a legjobb és egy ideig várni kell az újra prazelee kipróbálnád? előre is köszi -
MaStR #9470 "Welcome to Live for Speed S2, the latest version of the realistic online racing simulation created by Scawen Roberts, Eric Bailey and Victor van Vlaardingen!" -
#9469 kettő -
#9468 Ha jól látom te versenyzel az lfs.hu bajnokságában, így lenne egy kérdésem hozzád: nem tudod véletlenül, hogy így bajnokság közben is be lehet-e szállni, illetve ilyenkor mi van a tagság díjjal? -
#9467 naggyából vágom mi micsoda csak ez a stabilizátor nem megy :D de kösz -
Lacko86 #9466 setup gyorstalpaló -
#9465 na akkor gyorsba valaki leírhatná nekem hogy kell összedobni 1 jó setupot illetve valaki elmagyarázhatná hogy a stabilizátor és társai mire valók :D -
#9464 esetleg tudnál küldeni egy setet ami használható ezen a pályán? most akarom majd a váltót finomhangolni és kéne egy set hogy megnézzem mert ez csak találomra lett beállítva replayek alapján. -
#9463 na kisebb javítások után itt a 0.2b setem :) -
#9462 ok köszi akkor még állítgatok egy kicsit :) mivel nem találtam neten set-et ehez a pályához igazából nem volt viszonyítási alapom. de a csúszkálást már én is észrevettem csak nem volt erőm kijavítani -
#9461 Nincs!:D -
#9460 vagy akármi amit az LFS elfogad mint fizető eszköz? :D -
#9459 és van paypalod vagy mastercardod? -
#9458 Hát én Szegedi vagyok....:D -
#9457 Mivel épp XFR-el, és épp ezen a pályán lesz most ligás versenyünk, kipróbáltam.
Jó pár setupom összegyűlt már onnan is, úgyhogy volt viszonyítási alap, de lévén egyetlen setupot se rektam még össze ilyen témában kezdő vagyok.
Vélemény:
Alapvetően ide Zárt difi a megszokott és nekem az is jön be jobban, de mind a Viszkózusnak mind a Zártnak megvan a maga előnye ezen a pályán.
A hátsó stabilizátor miatt nagyon könnyen befordult még a szűkebb kanyarokba is, ám a fékezésnél előfordult velem, hogy egyszerűen megcsúszott, vagy épp mikor felengedtem a gázt a fara meg akarta előzni az autót.
Alapvetően nekem tetszett, de van még rajta mit finomítani. -
#9456 nincs valaki aki szegedi és hajlandó lenne velem üzletelni? :D -
#9455 senki nem próbálta még ki a setemet? :( -
#9454 hát ez nekem fail lesz... mivel én nem tudom megvenni mert se kártyám se paypal... -
#9453 http://www.lfs.net/?page=shop -
#9452 ok hogy lehet megvenni a játékot? :D -
#9451 http://city-driving.co.uk/
http://www.livetocruise.net/ -
MaStR #9450 3! :D -
#9449 Há' csak kurva lassan, mer' 2 smucig geci angol geci fejleszti :DDD -
#9448 Azért van egy olyan oldala is a dolognak, hogy egy folyamatosan megújuló, fejlődő játékot kapsz a pénzedért...ez ilyen mutáns fajta...fejlődik vaze :)) -
#9447 és ezeknek van honlapjuk vagy csak úgy vannak? és ezek kultúráltak? :D mármint nem ilyen hitvány :D -
#9446 és mi lesz ha megúnom az egész játékot? vagy S2 vel megúnhatatlan? :) -
#9445 Amúgy szerintem a versenyzés adja meg az igazi mókáját a játéknak, főleg a szervezett bajnokságok. Persze néha jó felmenni publicra is ökörködni, meg aztán lehet ugye driftleni (már aki tud), meg roncsderbizni, és cruise-ból sincs hiány (de mintha régen több lett volna: live to cruiseból volt 3 db, citydrivingből 2 db, más-más pályákkal, rendszerrel, layouttal).
Én személy szerint nem látok fantáziát a cruise-olásban, ideig-óráig el lehet vele ökörködni, illetve addig, amig a 13 éves hülyegyerek - aki admin vagy rendőr - szépen nem bannol, mer "az milyen jó játék" (legalábbis így hallottam). Nem tudom, hogy demóban milyen lehet a cruise layout nélkül (:D), de S2 cruise ahhoz képest biztos kánaán. Kérdés, hogy ez megér-e neked ~7000Ft-ot. Mi lesz, ha megunod a krujzolást..