16062
-
#9444 [CLC] City life crew Cruise
[LTC] Live to cruise
[TC] CityDriving
Northeast cruising
hirtelen ezek tallóztam ki cruise témában :)
-
#9443 fasza ha megszűnt az LC... az volt a legjobb...
másik cruise szervert nem tudtok? :D -
#9442 én arról tudok ha nem jó az oldal akk nemtom mivan a lényeg az hogy vannak ilyenek hogy drug place meg hasonlók. nincs s2-m régen volt mostanába demózgatok de szerintem újra megveszem majd :) így meg néha oszt társamnál játszok s2-vel -
#9441 vagy a liberty cruise szűnt meg? -
#9440 küld már el az oldal linkjét a cruisenak kösz :) mert a libertys oldal nem jó (legalábbis nekem) -
#9439 ja igen tudom a kyoto gp az ky3 a nevébe véletlen lett az írva hogy ky2 :) -
#9438 s2 van cruise és értelmesebb mint demóba :) több kocsi feladatok stb
valakit aki szokott xfr-el menni megkérhetem hogy próbálja ki az általam készített setet? kyoto gp-re lett csinálva
innen lehet letölteni! első setem xfr-hez az építőjellegű kritikát szívesen fogadom! -
#9437 nem csak én nem igazán vagyok nagy LFS versenyző :D illetve szoktam de csak hülyülés céljából de még meggondolom hogy megvegyem-e régen meg akartam de ma már úgy lekopott rólam ez a játék :D mondjuk G25 sem ártana... -
dashed_ #9436 "nem látom értelmét vagy valahogy próbáljatok rábeszélni"
ha nem latod ertelmet es ra kell beszelni akkor inkabb ne "bazd el" a penzed erre.. akit telleg erdekel az nem gondolkodik ezen:) -
#9435 Akkor tudsz jót driftelni amikor csak kedved szottyan :D
És mindezt Onlájn! :D -
#9434 van 7eFTom szetitetek "elbasszam" eme csodás játékra? csak gondolkodom hogy megéri-e mivel én nem sokat LFSezek... anno régebben demoba cruise-ztam de mivel már az sincs... nem látom értelmét vagy valahogy próbáljatok rábeszélni :D -
darkhmz #9433 Innen is el lehet érni a visszajátszásokat -
#9432 Felraktam premiumra, így korlátlanul letölthető
-
#9431 Replay életem első rapidshare feltöltése, 10-szer lehet letölteni.
A replay első részében még nem történik semmi, odáig kell tekerni míg belép Talmácsi s, mondja, hogy jön a bátyja (kb az egész felénél) -
#9430 replayt vagy megse történt -
Kicsit le van amortizalva az autoja:) -
#9428 :O -
#9427 Talmácsi Gergő (aki a magyar S2 ligában fut) ma rávette a bátyját, hogy menjen picit LFS-en.
Eleinte Steve vezette fel, aztán mikor ő elment, megkért engem, hogy mutassam neki az ívet, hát ennyit még sosem néztem a tükröt, de kezdő létére nagyon jól ment.
(Igen, ő az igazi Talmácsi Gábor, nem imitátor :D) -
#9426 Majd ha kijon a corvette meg az a regi lotus f1 verda akkor mindenkepp eloveszem.
Egynap alatt nem lehet megtanulni ugy egy palyat hogy gyors is legyel rajta. Csak a setup elkeszitese ami rengeteg idot elvesz, persze nem rFactorrol beszelunk. -
#9425 Ha azt veszed megtanulásnak,hogy tudod mikor milyen kanyar jön,akkor igen.Így én is rengeteg pályán végig tudok menni.Ha azt,hogy mikor megy végig úgy,ahogy egy profi is tenné,akkor azért kell idő. -
#9424 De ha mar be van fizetve, nem lenne egyszerubb, ha kevesebb gyakorlassal, talan rosszabb eredmennyel inkabb versenyeznel, minthogy semmi, es karbavesz az elofizetes?! -
#9423 én nem tartom magam jó vezetőnek de 1 nap alatt simán meglehet "tanulni" a pályát :) -
#9422 Max ha pró vagy.Csak tudod nem mindenki az.Van aki szenved a tizedekért,majd az egyik körben hirtelen talál 1 másodpercet. -
#9421 sztem is baromság... 1 nap alatt mindent el lehet sajátítani a pályán :D több hetes gyakorlással max ezredeket javítasz... -
#9420 Én a múltkor nálatok mentem összesen 8 kört a pályán és majdnem nyertem az egyik fordulót...nem kell 2 hét semmire...:)))) -
#9419 Sajna gyozni nem tudok, nem vagyok elég tehetséges, de akkor nekem mindenképpen kell a min. 2 hét. Most ott áll az elofizetésem parlagon. Talan ha jonnek az uj verdak eloveszem. -
#9418 hát igen... szerintem sem lenne rossz 1 város de igazad van a pattogás miatt... meg akkor kéne AI mármint forgalom meg nem elég 32 fővel menni 1 "pályán" mert 1 nagyobb városba 32 ember elvész :D
de mindeggy LFS csapata majd kitalál valamit :D -
#9417 Versenyezni akarsz vagy gyozni?!:))))) -
#9416 Neked a Project Torque nevu ingyenes online autos játékot ajánlanám. Az uj patchekkel eleg komoly lett az iranyitas, rendessen oda kell mar figyelni, és van benne arcade mod is meg város is, meg tereprally is meg minden :) itt van a link, az oldalon tobb ingyenes cuc is van valahogy keresd ki.
Alexease:
Sajna nekem nem elég 1 hét :( félora alatt megyek kozépmezony elejei idoket, de utanna meg kene par tized ami rengeteg gyakorlast igenyel. Erre kell a ket het. -
#9415 GTR Evo-t ingyen adták hozzá? Hol, mikor? Maximum ha úgy vásárlod meg, nem? -
#9414 Igen, az LFS fizikabak is vannak hianyossagai, erdekessegei:) De az utkozesvizsgalat mindenhol maceras.
Igaz, mar regen neztem, teszteltem, de az LFS is csak addig volt jo, amig az auto fuggolegesen allt az uton, hamar oldalt volt, akkor a kerekek csak disznek voltak;)
Nagyon jo a fizika, sok parametert szamol, de neha meg az Insane szintjet sem hozza:) -
#9413 Hát azért nem mindenki tolja 6-7 éve :) Ahogy én látom folyamatosan vannak újoncok, főleg amikor egy patch kijön. És ráadásul, sztem akinek még nincs meg eredetiben, az azt veszi alapul, hogy hányan játszanak a demo-val, mivel sehol sincs feltüntetve hogy mennyi tagot számol jelenleg az S2. Éshát ugye elég sokan ez alapján döntenek a megvétel mellett ill. ellen.
-
#9412 A RACE detto rF fizika, csak "regebbi":) De hangulatos az biztos;) Kis kompromisszummal jol hasznalhato, mert sok hozza a gyari auto es playa. Es viszonylag eleg olcso. Most a Steam-en a full RACE07 ~1300 HUF :) raadasul a GTR:Evolution-t ingyen adtak hozza az STCC addon meg "filleres":) Raadasul van hozza komplett GTR2 es GTL cucc is, amivel mar igen szep mennyisegu autot tartalmaz:) -
#9411 Amelyik játékban van ilyen kapcosló puhapöcsűeknek,az árkád,és az is marad.Város meg jó móka lenne,csak semmi értelme.Ha lfs-ben megcsinálnák,hogy a fallal találkozásnál ne repülj fel 40 méter magasra,akkor meg is lehetne ezt csinálni.De amíg ez van értelmetlen,megcsúszol,és mehetsz is a boxba,mert repültél függőlegesen 40 métert,és kiszakadt a 4 futómű. -
#9410 Race07-ben pedig szintén a fizikával vannak gondok, főleg amikor két autó találkozik :) De a versenyek elég jók, és élvezetes is vezetni az autókat.
Viszont ez nem valami népszerű megoldás, hogy kiadnak expansions-okat, mivel azok nem sokban különböznek az alapjátéktól, illetve nagy újítást nem visznek a játékba. -
#9409 Gondolom, 6-7 ev alatt lassan csak megveszi mar mindenki, hogy ne azon az 1 gagyi palyan tolja 1 autoval:) Akinek nem er meg ennyi penzt, az megerdemli... -
#9408 NFS grafika nem szimulatorba valo. Varosban szaguldozni teljesen arkad, a kapcsolo meg gagyi, a puhapocsu arkad kolykoknek valo. Azok toljak az NFS-t es a hasonloakt.
Amugy meg mindegy, ilyen ugy sem lesz es nem is kell;) -
#9407 LFS demo szervereken viszont már alig vannak, gondolom mivel elég rég volt új patch... -
#9406 Mit csinalsz 2 hetig 1 palyan?!:) 6 nap nem eleg begyakorolni 1 palyat? -
#9405 én az LFS-t kihírdetném a világ legjobb szimulátorának :D igazából olyan játék kéne ami NFS grafikával rendelkezik (mármint a legújabbak) LFS fizikával, de lenne benne komoly versenyes rész de lehetne a városba is csapatani és akár lenne 1 arcade/sim kapcsoló hogy a vérpistik is tudjanak játszani vele