Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
jaja én is elég jó...

amúgy: hogy lehetek rendõr? 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

ChuckyHUN
Kipróbáéltam ezt a libertyt 😮OO
Lehet h megveszem s2t

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

passatgt
túl sokszor sem kattinthatsz😊

bardocz
Kattingass hülyegyerek módjára a belépésre,nekem bevált<#nevetes1>
Pepsi Twist
új accot csináltam XD

Pepsi Twist
na most siker... de most semmit sem tudok csinálni a szerón... "a verseny megtelt"

bardocz
Akkor nem tudom<#nemtudom> De ha jól emlékszem,valakinek itt már cigánykodott azzal,hogy a játékban nem tudott belépni a saját jelszavával.
Pepsi Twist
igen...

reggeltem, beléptem, de nem tudok játékokat sem keresni mert ezzel az üzenettel jön: #7820

bardocz
A játékban beléptél a jelszavaddal,meg nickedel amit regeltél?Akkor nem tudom mi a baj.Próbálkozz mindenfélével😄
Pepsi Twist
most az jön hogy a jaték jelszava nem egyezik meg :/

Pepsi Twist
megtörtént miután a gameba bejelentkeztem ott ezt kéri...

bardocz
Kb 8 milliószor volt már ide leírva,regelsz lfsnet-en,és a játékba azzal jelentkezel be.
Pepsi Twist
mi az hogy be kell állítanod a játékjelszót? 😮

bardocz
Tök jó,én ilyen szervert nem találtam még régebben,pedig érdekelt volna😄
Pepsi Twist
na most töltöm le a Z patch-t aztán megnézem mert ha fasza akkor megveszem aztán majd összekaparok valami pénzt és veszek 1 versenyverdát😄 (elsõkerekest, és azt fogom csinálni mint a valóságba 😄)

Saloom
iigen, a fullszerver annyival roszabb hogy muszály pénzt gyüjteni normáli kocsira, addig csak azokkal a mini szarokkal lehet közlekedni. nekem viszont már van xrt-m, és tökéletesen elvagyok vele. a pénz meg gyülik, kivéve mikor nem vagyok elég ügyes és elkap a rendõr 😊

a demoban viszont a ..... fiestával kezdesz (nemtom a nevét fejböl 😊, és a hátsokerekesre tudsz gyüjteni (xrg?). ergo a demoszerveren jobb kocsival kezdesz, de csak egy másikat tudsz megvenni. a versenyautot azthiszem csak a rendörök tudják használni (fbm? :S). viszont kb uazok az opciok megvannak mint a fullban (bonus, pénz, bank, mást nem használtam ott csak szorakoztunk ismerössel). ugyhogy csak annak zavaro akinek nincs esze végiggondolni a különbséget a demo és a full között. hibás kép miért lenne? demoban kiprobálhatják, a fullban ott az összes kocsi és lehetöség, tessék megvenni 😊 ja és nagyobb poén is 😊

Tomsteel
Nem voltam még a demo-s változaton, de az S2-esen UF-el kellett munkát végezni, ami ugye demoban nincs, ergo nem lehet ugyanaz a kettõ, a pályáról nem is beszélve. Ezt csak azért írom, mert hibás kép fog kialakulni az emberekben, ha csak a demosat látják !

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Saloom
nézz be z demoval az libertycruise demo-ra és láss csodát 😉 lfs.net-en csak egy logint kell hozzá regelni 3 perc alatt, azzal tudsz online menni. sima ügy

R0zs0máK
Unalom

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Máté94
Ezek ilyen cops and robbers jellegû serverek😄
Pepsi Twist
pedig már azon gondolkoztam hogy megveszem XD

amúgy egy ilyen szerón most komolyan mi megy?

Máté94
Igen😄
Pepsi Twist
most csak szopatsz a drogmeg a rendõrösdivel? 😄

Saloom
hatalmas 😊 tesom megvette nemrég, most ismerkedek vele 😊 a demot láttam már régebben, de sok autoval a cruise szerverek zseniálisak 😊 pénz, pizzafuti, drogdilerkedés, rendõrfogocskák 😊 zseniális

Alexease
Az S2-ot kell megvenni (az S1+S2), 24 font, ~7000 Ft. Buy LFS S2 license.

S2, 24 GBP

dragon11
Nah szal, melyiket kell megvenni hogy minden pálya és autó elérhetõ legyen a gémbe?^^ és az úgy összesen mennyi ?XD

Pepsi Twist
mert milyen? 😄

wander01
valamiért nem megy. nem látom öket a játékban. valamit elbarmoltam sztem, ránézek

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Saloom
kösz, megvan ... Liberty city cruise rulzzzzz hááááááháááá

láma warezosok nem tudják mirõl maradnak le 😄

hezi
figy, válasz. Belépsz a garázsba, kiválasztod az autót, amihez van a skin, majd a a képernyõ bal oldalán középtájt keress egy "Új színek" feliratot, és válaszd ki a skint. Good luck <#eljen>

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Pepsi Twist
ott az egyedi festéseknél kell nézgelõdni és akkor ott lesz

wander01
figy, kérdés. leszedtem a skineket. bepakoltam a skins mappába. inditásnál tökörészett is, beolvasta a skineket. mostmár csak az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom elõhozni azokat? mert az elõre bállitottaknál nincsnek (garázsban mikor tudom állitani). vagy még valamit kéne csinálni vele?

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

R0zs0máK
ugyanazok vannak rajta mint az inferno-n 😉

Roger6
Millió hála és köszönet a fáradozásaidért, Uram! <#worship>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

hezi
<#eplus2>
setupgrid.net

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Roger6
Értettem, köszönöm.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

R0zs0máK
nincs

Roger6
Használom, csak szeretnék más setupokat is kipróbálni, ezért kérném a segítséget.

R0zs0máK
Akkor használd.

Máté94
fél év múlva!-.-
tuzfal3
lol...kiadhatnák minél hamarabb

Opel Movano 2.8DTi

Roger6
Valaki tudna nekem mondani egy linket, ahol setupokat tudok megnézni/letölteni? A Teaminferno-t ismerem. Köszi a segítséget!

tuzfal3
köszi 😄

de akor mien game? vagy ménem?...ezé utálom csak a gamekat..nemmondják meg h miértnem...

Opel Movano 2.8DTi

Máté94
1.2009 Volkswagen Scirocco.
2.Sehogy.
3.Senkinek.
Máté94
Hülye!-.-
tuzfal3
Ez mien verda? hogy rakhatom be lfsbe? kinek van meg 😄

Opel Movano 2.8DTi

Roger6
Hádemé?! Tiszta jó az a Logitech!

Pepsi Twist
legalább G25-el vezetnének -.-