Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek a gecik telepítettek egy radart oda,ahol 130-ról le kell lassítani 60-ra,és csak úgy elveszik a pénzem,pedig már kétszer leráztam õket.
Minden részen van sebességkorlátozás,vannak rendõrök,igazából az üldözés jó.Meg amikor kanyarban ideális íven jönnek szembe^^
Melyikrõl?A 720-as valamire nem mentem még fel,megnéztem német drag szervert,ott minden megy,csak drag nem -.-" Liberty meg jó móka lenne,ha engem is követnének a rendõrök,de én mindent megteszek az ügyben😄
Milyen féktávokat veszel?Jah,és az 'ideális ívet" kapcsold be mert tud az segíteni.4-essel lehet bekapcsolni.Igazából az csak egy irányvonal,nem mondanám ideálisnak,de azzal is lehet javulni.
Én Egyelõre a Demoval játszom, de biztos h meg fogom venni az S2-t.. de most lenne 1 kérdésem.
Max 1:17es kört tudok menni a Formula BMW-vel a demoba ugyebár azon az 1 mapon.. Többiek lazán 1:14, 1:13.. vlaki segítene?(Nekem küldtek setupot, nem default)
Köszi!😊
Max 1:17es kört tudok menni a Formula BMW-vel a demoba ugyebár azon az 1 mapon.. Többiek lazán 1:14, 1:13.. vlaki segítene?(Nekem küldtek setupot, nem default)
Köszi!😊
"Due to the large number of cheaters on servers demo, I proceeded to reset all the accounts.
Players will no longer have the opportunity to become Cadet after 2000Km. Only a member or officer will enable them to become Cadet.
Many players had fun creating many trash LFS accounts in order to cheat. The LFS account database is not a toy!!!
A refund will be refused. Thank all dishonest demo players."
Nemsoká lesz akkor.
Players will no longer have the opportunity to become Cadet after 2000Km. Only a member or officer will enable them to become Cadet.
Many players had fun creating many trash LFS accounts in order to cheat. The LFS account database is not a toy!!!
A refund will be refused. Thank all dishonest demo players."
Nemsoká lesz akkor.
mert én nem találom, és mikor jáccottam eccercsak DC aztán már nem találtam õket...
sztem megszûntek... mert aki ott játszott átment másik szeróra és találkoztam vele
sztem megszûntek... mert aki ott játszott átment másik szeróra és találkoztam vele
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
nah te hogy találtad meg a szerókat?
jaja sokat dobja a játékon mondjuk az éjszaka meg az esõ esetleg a hó... de a hó azért kicsit tulzás de ki lehetne próbálni milyen az ha hóba versenyzünk 😄
Kiváncsi leszek milyen patchbe rakják be a Scirocco-t remélem hivatalosan az LFS S2-be csak az a gond hogy én úgy tudom alpha stádium után a béta jön :S tehát lessz még 1x egy ABC-s patch sorozatunk 😊 Mondjuk jópofa hogy új autó meg lisencelt stb..de mondjuk megoldhatnák már a kisebb problémákat,+ pár kis addont ami sokkal élvezetesebbé tenné a játékot és nem nagyon vonalú dolgokat rakosgatnának bele összevissza Scawenék... gondolok pl. teljes mûszerfal mûködésre,és ezek visszajelzõ lámpáinak valóságos kinézetére (nem körök hanem nyilak pl.(index)) tiltás,index visszajelzõ hang.Barrierek bug-talalnítása(xal megcsinálnák úgy mint az autó törését csak átszakíthatóvá is tennék.Esõ/Este. Szerintem ezek jobban feldobnák,és több embert is jobban érdekelne mint egy új autó :S
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
Lehet, hogy valami szûrôt bekapcsolva hagytál.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
bardocz te hol találtad meg a szerókat? illetve hogy?
semmi ,nincs, majd lesz egyszer.
ha megeljuk <#zavart1>#zavart1>
ha megeljuk <#zavart1>#zavart1>
lol
nem találom a demo szerókat (LC) jáccok és 1x-csak kirakott és azóta nem találom õket
nem találom a demo szerókat (LC) jáccok és 1x-csak kirakott és azóta nem találom õket
Jajj de jó! Mire küldhetem el? Egy Email címet dobj lécci. Itt nem szeretek küldözgetni 😊
Elõre is köszi
Elõre is köszi
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
De a demósok nem szedik le a skineket szerintem, tehát nincsen értelme...
http://www.f1-info.hu/
Helósztok! Azt szeretném kérni akinek van Lcens-e az feltöltené nekem a skinemet? Sajnos nekem csak a demo-ra futja. Sokat segítenétek!!! Elõre is köszi
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt