16062
-
#9524 ezt én is észre vettem... állandóan kilöknek... én vagyok az első aztán kanyarba direkt kilök... amúgy csak az elején kell figyelni mert a noobok a végén vannak csak aztán lekörözésnél nem engednek... -
#9523 CSak azt bannoljak aki pocs! DE eleg sok van belole es lokdosedes, sokszor idegroncskent alt+f4 lepek ki jatekbol, mert sok fasz nemtud kozlekedni! -
#9522 ha 1 hónap múlva még nem vagy kibanolva onnan, akkor jó.
;)
ott is lehet ám fejlődni. -
#9521 CTRA-n mentem pár kört úgy az elején voltam (5-6-7) -
#9520 Természetesen titkos, egy fizetős ligában enyhén illogikus volna a public szerverek használata, ha versenyezni akarsz a ligában, jelentkezned kell, s kifizetned a jelentkezési díjat.
Azt ajánlom először próbáld ki magad public szervereken, ha ott sikerélményed van és jó vagy a többiekhez képest akkor van értelme indulni itt is.
Pont mostani verseny után lett kirakva egy emberke, de őrá minden verseny után panasz volt (kicsit destruktív gyerek volt), az ilyenekre nincs szükség, komoly liga, komoly embereknek. -
#9519 izé liveforspeed.hu szerverinek a jelszava titkos? vagy megtudhatom? :D -
#9518 THX -
wakizashi #9517 Lfsworld.net és my-skins ikon(az lfs.net -es accal tudsz oda belépni-ha jól emléxem) -
#9516 köfi!
skineket hova kell feltölteni? -
wakizashi #9515 Z10 az utsó jelenleg és kompatibilis vissza a sima Zvel is,de a használata necces lehet ,mert teszt peccs révén nem bug free(egy sima Z backup ajánlott azé')! Amúgy grat az s2-hőz ! -
#9514 akk ha elbaszol egy kört akk aztis végig kell nyomni nem lehet spórolni a gumikkal abban a körben sem vagy shift+p :) -
#9513 z10 ^^ -
#9512 érdekes, hogy az első 10 kör idejét átlagolja prequalon...utána hogy lesz ?
Az összes megtett kör átlagát veszi ?
Ez nem hülyeség, mert így a valós képességedet mutatja, és nem azt az 1 összemákolt kört. -
#9511 Z9-ig érdemes felrakni, asszem az jött ki most utoljára -
#9510 vagy a sima natúr Z vel is tudok neten nyomulni? vagy nem minden szerverre tudok felmenni? vagy mit érdemes felrakni? -
#9509 izé a patcheket honnan tudom leszedni?
immáron boldog S2 tulajdonos vagyok :D -
#9508 Íven lassú vagyok XDD Nameg nem értek az elsőkerekes autókhoz sem igazán :))) Majd XRT-vel SO-n :PPP -
#9507 Adjatok nekik! Hajrá Magyarok! -
#9506 Ez jó! Tuti jövök :D -
#9505 Gyertek bajnokságra, franciak csinaljak.
6 verseny havonta egy. TBO verdák. Már megy a prequal. első futam jan 21. -
#9504 JA én is jobban kedvelem az egyszerűbb pályákat igaz mindenhol van FPS (csak valahogy könnyebb végigmenni mint azon amin nem látom az utat mert minden piros és fehér :/ -
#9503 Még nekem is leesik 30-40 FPS-re egy pár layouton...de azok már igen borzalmasan telerakott szarok XDDD -
#9502 amm... tök mind1 mert az átlag embereknek nincs olyan gépük hogy egy olyan pályán menyenek full grafikán ami tele van objektekkel -
#9501 ilyet már én is csináltam:D -
Ilyet hozzatok össze :D -
#9499 ok akkor tolódik a vásárlás addig míg nem jön a sciroccos patch :D -
#9498 Nincs uj grafikai motor, az van/lesz, ami most van. Kisebb valtoztatasok voltak, ami nem jott ossze:) -
#9497 lol azt olvastam hogy az új grafikai motor (?) tökmindeggy de nem támogatott minden videokártyát illetve bugzott... o.O bazzeg most akarom megvenni azt úgy lehet hogy nem is fog menni a gépemen mivel nekem elég trágya gépem van... -
#9496 igen -
#9495 izé
lenne 1 kérdésem :D láttam 1 csomó képet hogy a szélvédőre XRT-re raktak ilyen szélvédő dekor csíkot na most azt nem lehet rakni a többi ablakra? és ezáltal lesötétítem az ablakokat? :D vagy egyáltalán hogy kell rakni a szélvédőre? :D -
#9494 Ha jól tudom már a Scirocco-hoz is lehet skint készíteni nem? -
#9493 nincs de lehet csinálni :D -
#9492 tesco jobb lett volna vagy lidle vagy auchan
de a gaystsion még mindig jobb :) -
#9491 Azé van odaírva mert
1, van
2, vmit oda kellett írni
3, az X-box jele randa zöld és hogy nézne már ki egy zold felirat a narancssárga autón?!
4, Amúgy utálok valós reklámokat kirakni, de ide kellett vmi és a Pampers, az Ambi Pur, a Tesco és a Playstation ötletek közül az utóbbi egy hajszállal jobban bejött :D
Peace -
#9490 Ilyen Team Falkenskined nincs? -
#9489 playstation3??? ménem gaystation3?
-
#9488 skinem ha valakit érdekel
-
#9487 oké kösz -
#9486 a vétáttételt én 4.030-ra tettem, a többit ugyanígy hagytam mint ahogy képen van, próbáld ki te is több pályán, ha valamit nem érzel benne jónak akkor állíts rajta, rakok majd fel pár beállítást ftp-re és linkelem -
Én már egész biztos 'A' szerverre megyek, csapattársamnak, Penguinnak meg tessék szurkolni hogy bejusson :)
Így nézünk majd ki.