16062
  • MaStR
    áhá =)
  • Ombika
    Erdemes megtanulni kormannyal driftelni, mert sokkal pontosabban tudod az ellenkormanyzast adagolni! Mondjuk el se tudnam kepzelni egerrel valo csapatast! :(
  • mackosajt
    miért szégyellje? :)
    ae86 nincs is a játékban.
    Amúgy neki ilyen képeket mutogass. Jobban gerjed rá!
  • Csabesz6
  • Hecker007
    itt tudod letölteni kiválasztod az op rendszert meg a többit és utána tudod tölteni, a G25 ne tévesszen meg, ez a driver van a régebbi kormányokhoz is :)
  • R0zs0máK
    Szégyelld magad...

• MaStR
    ae86?ez xrt skin :D
  • R0zs0máK
    ÚÚÚ ez az új Hasselgren motoros AE86 skin :PP
  • Shifter
    nem tudnál adni valami linket a driverhez? mert logitech oldalán semmit nem találok
  • Shifter
    nm nem én csináltam :D
  • hezi
    Danke schön, Master!
  • Shifter
    ok megnézem
  • Shifter
    köhömm valaki kért ilyet:

• Hecker007
    szerintem én se fogok többet egérrel vezetni hogyha meglesz a G25 azon legalább minden a helyén van :D
  • norcii
    Én is egérrel kezdtem anno, de azért a kormány mégiscsak kormány, az egér meg nem rezeg! Hehe :P
  • Hecker007
    azt átlehet állítani valahol hogyha jól emlékszem, a kormányhoz kapott driverrel nekem is egynek vette a kettőt, próbáld meg letölteni a gyártó oldaláról a legfrissebb drivert azzal már működnie kell
  • wakizashi
    Viccet félre téve ,játszottam az ős régi kormányommal(nevenincs) anno LFS-t és borzalmas volt ,de még azzal is lehetett menni ,ahhoz képest ez a vibrésönös a csúcs számomra és élvezetes.Elötte KS el lámultam ,mert az egér nálam erősen az FPSre hajaz , de ismerek olyan játékost és nem egyet aki egérrel vagy billentyűvel elég jó időket ill versenyeket megy! Ez is olyan kinek mi fekszik ,valaki gamepaddal nyírja a füvet a blackwoodon...
  • mackosajt
    ez Zuzu Petals.

nem a drift vs egér.
  • Shifter
    én a 4es gombbal kuplungolok és a 2es pedig a kézi :D viszont engem az zavar hogy a gáz és fék 1 potméteren van... EHH
  • Hecker007
    nekem nemigazán jött be, a kuplungot a kézit meg a váltót nem tudtam megszokni a kormányon :S :S
  • Shifter
    hát sztem nem a legjobb :D elég hitvány... meg nekem pl LFSbe nem is rezeg...
  • wakizashi
    Azért nem olyan rossz az a kormány :D !
  • Shifter
    nekem logitech force "vibrátor" van :D és sztem faszán lehet vele "vibrálni" :D mivel közép állásba a kormány ide oda rezeg :D mármint a játékba de a kezembe teljesen jó :D meg a 2 szélső állásba is vibrál XD

de azé tudok vele driftelni :D
  • Hecker007
    az tény hogy nem könnyű :)
    nem tudom még hogy mennyi idő lesz mire a G25-el is megtanulok úgy driftelni mint ahogy most egérrel meg billel tudok :S
    eddig csak egyszer próbáltam kormánnyal de a kis gagyi logitech FormulaForceFeedback-emmel nemnagyon ment és inkább maradtam az egérnél
  • R0zs0máK
    Egérrel LFS-ezni olyan, mint sajreszelővel maszturbálni...kevéssé érdekes, ám annál fájdalmasabb...
  • atenza
    Nem azt mondtam h kevesen, hanem azt h nehezebb egérrel, persze h driftelnek, csak nem mindenki tud egérrel...
  • Hecker007
    ez tévedés, nagyon sokan driftelnek egérrel és nem lehet megmondani hogy most egérrel vagy kormánnyal driftel valaki, most még én is egérrel driftelek :)
  • Shifter
    hát most nem egérrel :D de ugyan csak "szarral" :D
  • atenza
    Hát ha most is egérrel próbálgatod akkor lehet h az a gond :)
  • Shifter
    elég sokat gyakoroltam már :D marha rég LFSezek :D még valamikor gyerekkoromba toltam növérem gépén egérrel :D azóta játszok :D csak gondoltam tudsz valami "trükköt" de látom nicns ebben trükk :D
  • R0zs0máK
    1. trükk: Gyakorolj
    2. trükk: Gyakorolj mégtöbbet...
  • Shifter
    1x felmehetnénk valami szerverre driftelni :D megnézném mit tudsz ^^ nekem meg mondhatnál 1-2 trükköt mert noob vagyok :D
  • R0zs0máK
    Tökmind1, mert ha mész egy jó időt akkor a következő futamban előről rajtolsz úgyis...
  • Shifter
    CTRA 1en tudok még csk menni :D de ha ilyen 10-20hely között indulok valaki tuti lekamikazez valahol...
  • wakizashi
    Demóban kiválló módon meg lehet edződni az ilyen szitukra ,mert ott hemzsegnek a krasser növendékek (igaz töredéke a nem regisztrálásos és driftmáyeres időszaknak :D).CTRA 1 (nubica lévén tovább nem erőltettem) egész jó szokott lenni ,de azt is kikell fogni ,mert soxor habzó szájjal s vérvörös fejjel tuszkol le az útról a hárdkór pléjer,me' útban vagyol néki..máskor meg élvezetes lökhárítófesték-pattintó küzdelmek vannak. Persze kinek mi jön be és milyen szinten űzi a racingolást!
  • kifli
    engem sehol sem löknek ki....
    az ucsót ki lökné ki?
  • R0zs0máK
    Engem sosem löknek ki...
  • hezi
    Fölösleges előtte gyakorolni, a népszerű kombók elég széles skálán mozognak.

belépőszint:
    CTRA Race 1:
    autók: XFG, XRG
    pályák: BL1, BL2, SO1, SO3, SO5, SO6, FE1, FE2, FE3, FE6 + visszafelé mindegyik

CTRA Uf-BabyR: UFR 45%-os folytással

CTRA Single Seater 1:
    autó: FBM
    pályák: BL1, South city, Fer

CTRA Bump'n'Jump: parkolóban layoutokon, xfg,xrg,tbo,lx4

A magasabb szintekre pontok szerzésével lehet bekerülni.
    CTRA Race2: TBO class (XRT, FXO, RB4)
    CTRA Race3: XFR, UFR, GT2 class (XRR,FXR,FZR megszorításokkal), GTR Class
    CTRA Single Seater 2: FOX, FBM
    CTRA Single Seater 3: FO8, BF1
  • kifli
    s2be mi a legnépszerűbb pálya+autó kombó? csak mert gondoltam gyakorlok ele mielőtt megveszem...
    ctra-n pl milyenek vannak?
  • mackosajt
    azt meg reportolni kell, és majd büntetik.