16062
-
MaStR #9564 áhá =) -
#9563 Erdemes megtanulni kormannyal driftelni, mert sokkal pontosabban tudod az ellenkormanyzast adagolni! Mondjuk el se tudnam kepzelni egerrel valo csapatast! :( -
#9562 miért szégyellje? :)
ae86 nincs is a játékban.
Amúgy neki ilyen képeket mutogass. Jobban gerjed rá! -
#9561 -
#9560 itt tudod letölteni kiválasztod az op rendszert meg a többit és utána tudod tölteni, a G25 ne tévesszen meg, ez a driver van a régebbi kormányokhoz is :) -
#9559 Szégyelld magad...
-
MaStR #9558 ae86?ez xrt skin :D -
#9557 ÚÚÚ ez az új Hasselgren motoros AE86 skin :PP -
#9556 nem tudnál adni valami linket a driverhez? mert logitech oldalán semmit nem találok -
#9555 nm nem én csináltam :D -
#9554 Danke schön, Master! -
#9553 ok megnézem -
#9552 köhömm valaki kért ilyet:
-
#9551 szerintem én se fogok többet egérrel vezetni hogyha meglesz a G25 azon legalább minden a helyén van :D -
norcii #9550 Én is egérrel kezdtem anno, de azért a kormány mégiscsak kormány, az egér meg nem rezeg! Hehe :P -
#9549 azt átlehet állítani valahol hogyha jól emlékszem, a kormányhoz kapott driverrel nekem is egynek vette a kettőt, próbáld meg letölteni a gyártó oldaláról a legfrissebb drivert azzal már működnie kell -
wakizashi #9548 Viccet félre téve ,játszottam az ős régi kormányommal(nevenincs) anno LFS-t és borzalmas volt ,de még azzal is lehetett menni ,ahhoz képest ez a vibrésönös a csúcs számomra és élvezetes.Elötte KS el lámultam ,mert az egér nálam erősen az FPSre hajaz , de ismerek olyan játékost és nem egyet aki egérrel vagy billentyűvel elég jó időket ill versenyeket megy! Ez is olyan kinek mi fekszik ,valaki gamepaddal nyírja a füvet a blackwoodon... -
#9547 ez Zuzu Petals.
nem a drift vs egér. -
#9546 én a 4es gombbal kuplungolok és a 2es pedig a kézi :D viszont engem az zavar hogy a gáz és fék 1 potméteren van... EHH -
#9545 nekem nemigazán jött be, a kuplungot a kézit meg a váltót nem tudtam megszokni a kormányon :S :S -
#9544 hát sztem nem a legjobb :D elég hitvány... meg nekem pl LFSbe nem is rezeg... -
wakizashi #9543 Azért nem olyan rossz az a kormány :D ! -
#9542 nekem logitech force "vibrátor" van :D és sztem faszán lehet vele "vibrálni" :D mivel közép állásba a kormány ide oda rezeg :D mármint a játékba de a kezembe teljesen jó :D meg a 2 szélső állásba is vibrál XD
de azé tudok vele driftelni :D -
#9541 az tény hogy nem könnyű :)
nem tudom még hogy mennyi idő lesz mire a G25-el is megtanulok úgy driftelni mint ahogy most egérrel meg billel tudok :S
eddig csak egyszer próbáltam kormánnyal de a kis gagyi logitech FormulaForceFeedback-emmel nemnagyon ment és inkább maradtam az egérnél -
#9540 Egérrel LFS-ezni olyan, mint sajreszelővel maszturbálni...kevéssé érdekes, ám annál fájdalmasabb... -
#9539 Nem azt mondtam h kevesen, hanem azt h nehezebb egérrel, persze h driftelnek, csak nem mindenki tud egérrel... -
#9538 ez tévedés, nagyon sokan driftelnek egérrel és nem lehet megmondani hogy most egérrel vagy kormánnyal driftel valaki, most még én is egérrel driftelek :) -
#9537 hát most nem egérrel :D de ugyan csak "szarral" :D -
#9536 Hát ha most is egérrel próbálgatod akkor lehet h az a gond :) -
#9535 elég sokat gyakoroltam már :D marha rég LFSezek :D még valamikor gyerekkoromba toltam növérem gépén egérrel :D azóta játszok :D csak gondoltam tudsz valami "trükköt" de látom nicns ebben trükk :D -
#9534 1. trükk: Gyakorolj
2. trükk: Gyakorolj mégtöbbet... -
#9533 1x felmehetnénk valami szerverre driftelni :D megnézném mit tudsz ^^ nekem meg mondhatnál 1-2 trükköt mert noob vagyok :D -
#9532 Tökmind1, mert ha mész egy jó időt akkor a következő futamban előről rajtolsz úgyis... -
#9531 CTRA 1en tudok még csk menni :D de ha ilyen 10-20hely között indulok valaki tuti lekamikazez valahol... -
wakizashi #9530 Demóban kiválló módon meg lehet edződni az ilyen szitukra ,mert ott hemzsegnek a krasser növendékek (igaz töredéke a nem regisztrálásos és driftmáyeres időszaknak :D).CTRA 1 (nubica lévén tovább nem erőltettem) egész jó szokott lenni ,de azt is kikell fogni ,mert soxor habzó szájjal s vérvörös fejjel tuszkol le az útról a hárdkór pléjer,me' útban vagyol néki..máskor meg élvezetes lökhárítófesték-pattintó küzdelmek vannak. Persze kinek mi jön be és milyen szinten űzi a racingolást!
-
#9529 engem sehol sem löknek ki....
az ucsót ki lökné ki? -
#9528 Engem sosem löknek ki... -
#9527 Fölösleges előtte gyakorolni, a népszerű kombók elég széles skálán mozognak.
belépőszint:
CTRA Race 1:
autók: XFG, XRG
pályák: BL1, BL2, SO1, SO3, SO5, SO6, FE1, FE2, FE3, FE6 + visszafelé mindegyik
CTRA Uf-BabyR: UFR 45%-os folytással
CTRA Single Seater 1:
autó: FBM
pályák: BL1, South city, Fer
CTRA Bump'n'Jump: parkolóban layoutokon, xfg,xrg,tbo,lx4
A magasabb szintekre pontok szerzésével lehet bekerülni.
CTRA Race2: TBO class (XRT, FXO, RB4)
CTRA Race3: XFR, UFR, GT2 class (XRR,FXR,FZR megszorításokkal), GTR Class
CTRA Single Seater 2: FOX, FBM
CTRA Single Seater 3: FO8, BF1 -
#9526 s2be mi a legnépszerűbb pálya+autó kombó? csak mert gondoltam gyakorlok ele mielőtt megveszem...
ctra-n pl milyenek vannak? -
#9525 azt meg reportolni kell, és majd büntetik.