Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néhány versenyen ott voltam,amikor még a hamachi-s idõszak volt, talán kb fél éve. Suna még emlékszik rám, ha te nem is 😛
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
"beszpawnolt" a boxba, és egybõl repkedet az autó, egymásután többször is :S
off: te ki vagy ? 😮
(miért HRC-s a képed?)
on: nagyon idegesítõ ez a "rendõrös" szerver... kijövök a boxból, elkezd repkedni a kocsi, és kapok -500 pénzlevonást... kijönnék megint a boxból, megint el kezd repkedni, megint -500pénz.. <#boxer>#boxer>
(miért HRC-s a képed?)
on: nagyon idegesítõ ez a "rendõrös" szerver... kijövök a boxból, elkezd repkedni a kocsi, és kapok -500 pénzlevonást... kijönnék megint a boxból, megint el kezd repkedni, megint -500pénz.. <#boxer>#boxer>
Sziasztok!
Azt tudja-e valaki, hogy miként lehet váltani a Fbmw-ben?
Nálam muszáj visszaengedi a gázt, ráadásul, akkor sem tuti hogy felvált.
Automatával 3mp-vel gyorsabb vagyok, de ha én válthatnék... ki tudja!
Azt tudja-e valaki, hogy miként lehet váltani a Fbmw-ben?
Nálam muszáj visszaengedi a gázt, ráadásul, akkor sem tuti hogy felvált.
Automatával 3mp-vel gyorsabb vagyok, de ha én válthatnék... ki tudja!
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy a visszajátszás alatt hogyan tudom eltüntetni a nem kívánt feliratok? pl. hogy a felsõ sarokban ne menjen az idõ, ne írja ki hogyha rossz irányba megyek..stb.
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy a visszajátszás alatt hogyan tudom eltüntetni a nem kívánt feliratok? pl. hogy a felsõ sarokban ne menjen az idõ, ne írja ki hogyha rossz irányba megyek..stb.
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
dejó már van 70k euróm már csak 10k és megvan az FBM 😄 aztán mehetek gizdulni 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Mit kell ezen megtanulni?Még péjntbe is meg lehet csinálni,ha megvan a template jpg-ben<#wilting>#wilting>
sun-city life érted... és ilyen szargyerek vagy? 😄 1 kurva photoshophoz nem értesz? 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Én is megcsinálom majd 😊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Este ha hazajöttem bringázásból, megcsinálom.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Gyönyörû de lehetne a lökhárító is?
És kék színbe mint a videón és az alapon is a lökhárítót narancsra.Nagyon jó lesz!Köszi!Hálám üldözni fog!
És kék színbe mint a videón és az alapon is a lökhárítót narancsra.Nagyon jó lesz!Köszi!Hálám üldözni fog!
Rájöttem!
Az XR autók EGY AZ EGYBEN Mitsubishi Starion ikrek.
Az XR autók EGY AZ EGYBEN Mitsubishi Starion ikrek.
És ha valaki nagyon ért hozzá akkor megcsinálná nekem valaki ezt a skin-t ilyen pirosra és kékre mint a videóban?Csak a színt kellene megváltoztatni.kÖSZI!
És ha nem zavarók még az eredeti skin fekete lökhárítóit narancssárgára mint a karrosszéria festeni?Köszönöm szépen!
És ha nem zavarók még az eredeti skin fekete lökhárítóit narancssárgára mint a karrosszéria festeni?Köszönöm szépen!
ps el vagy bármilyen képszerkesztõvel hogy a többiek lássák ahoz meg valakinek aki megvette a játékot fel kell töltenie lfsworld.net-re
Igen, mert mormál méretben teljesen kitakarná az FZ5 fényszórója
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Valamit meg akartam nézni, ez lett belõle 😄 Most már értem, hogy miért nem tesznek porsche lámpákat FZ5 skinekre 😄

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Nem azt kérem,hogy az elejét meg a hátulját csak simán legyen fekete hanem egy kicsit legyen kidolgozva ha meg lehet oldani😄
Olyat nem lehet😄
De nekem nem csinálna egy olyan skint mint amilyen azokon a tesztautókon vannak.Valami hasonló:
De nekem nem csinálna egy olyan skint mint amilyen azokon a tesztautókon vannak.Valami hasonló: