16062
-
MaStR #9604 hol?hogyan? -
#9603 Amúgy az egyik demo szerveren lehet nyerni S2-őt, pontozásos versenyben, ami elég időigényes, úgyh ez kiesik nekem... -
#9602 fákk :D -
#9601 Pontosabban a grafikai bugokra hivatkoztak, de azt nem lehet tudni h a scirocco v a patch bugos, ezért írtam h valszeg a patch. -
#9600 Mar reg kesz van, decemberben jelent volna meg, csak a patch nem ugy mukodott ahogy kellett volna, igy majd akarmikor;D -
#9599 Sztem már kész van, csak azért nem adják még ki, mert szerintem a következő patch-el együtt akarják, ami meg még nincs befejezve :) -
#9598 mikó' jön má' a sirokkó'? :D -
keke80 #9597 Sikerült a kormány is. A játékvezérlők beállításban ki kellett venni a bejelölést a kombinált pedálok mellöl.
Királyság! Mehet a race!
És köszi! -
#9596 asszem van olyan hogy tengely megfordítás vagy valami ilyesmi -
#9595 mennyünk roncsderbizni :D éjjen :D
sztem elmegyek kicsit versenyzek bár az MRT-t nem tudom vezetni :D -
keke80 #9594 Csá!Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a segítséget. Külön köszönet Csige -nek, aki végigvezetett a probléma megoldásán. A probléma az volt, hogy a játékom eleve szar volt, hiába tettem rá patch-t akkor sem volt jó. A játék megy, már csak a kormányra kell rájönnöm. Majd délután... megnézem a control-panelen is a beállitásait. -
wakizashi #9593 Hétvégén funfutam (s2ben) ,aki kedvet érez résztvenni azide bökjön! (nem vér a tét ,csak lájtosan ingyé') -
#9592 megoldottuk. :) MSN-en élő supportot nyujtottam a leendo kollégának :) -
darkhmz #9591 Ha freemailes fiókod van, akkor az lehet gond, az tipikusan nem gyors dolog (Én már rég nem is használom). Vezérlőpulton állítsd be először a kormányodat (vezérlőpult/játékvezérlők) A "Pedals reported as" cuccosnál a combined ne legyen bepipálva, valamint az "Overall Effects Strength" legyen kicsivel 100% fölött (nem tudom már pontosan hogy miért, valahol LFSfórumon irkálták hogy így jó mert valami bug van a driverben :)) , pl 101, összes többi 0% legyen. LFS-ben pedig állítsb be, hogy a gáz/fék tengelyeket külön kezelje. -
wakizashi #9590 Probálj egy másik email-ra regisztrálni! Az irányításnál állítsd egér/kormányra ,majd a tengelyeket nézd át pl meg nyomod a gázt és melyik mozdul és jó írányba-é.Elöszőr bonyi mint minden ,de ha rájagyüssz ,akkor hátratett lábbal és csukott szájjal is megtudod csinálni .Próbálgatni kell mint a kiskutyák ,ha feladod ,akkor egy remek játéktól fosztod meg magad!
Lehetne már egy icurka-picurka ápdét a teszt peccsek táján ,nagyon stand by van.. -
keke80 #9589 Hát én ehhez nagyon bal**sz vagyok. Regisztráltam nem jön meg az e-mail. A játékot töröltem, újrakicsomagoltam. A kormányt nem tudom beállitani: vagy max gáz vagy semmi, vagy max fék vagy semmi. Multkor is egy órán keresztül nyomkodtam a Tengelyeknél amire jó lett valahogy. (Logitech Formula Force GP) -
wakizashi #9588 A regelés csak pár perc ,de legalább belekostolnak a demósok is ,milyen az lfsworld ,hogy mindenről statisztikát vezet ,amit neten produkálnak(persze a lapper továbra is hasznos ,hogy az alapvető szabályokat érvényesítse s ezé' nem igényel állandó +admin felügyeletet)!
Ráadásúl ,ha az S2 megvételére szánják el magukat ,akkor pár percet meg is spóroltak mivel már van accountjuk az lfs.net-en. -
keke80 #9587 Sokan még így is csak azért mennek. Ezért szeretnénk saját host -ot, ahol csak a normálisak játszanak. -
#9586 Nem, erre az egész regisztrálós dologra csak azért volt szükség, mert sokan csak zúzni mentek fel a szerverekre, és nem lehetett őket bannolni, de most mivel regelni kell, így márt könnyen eltüntetik őket.
-
keke80 #9585 Köszi. Megprobáljuk, azthittem regisztrálni csak az S1 és S2 játékosoknak kell. Ha demónak regisztrálom magam, akkor is ugyanígy tudom használni tovább a játékot? Nem fog kreditet kérni? -
#9584 Hát szerintem, mivel miután felraktad a frissítést és kérte az s" kódot, oda azt a kódott kellen beírni amit létrehoztál az LFS.net-en, ugyanis a Z Patch óta már regisztrálni kell magad az oldalon még a demo játékosoknak is... Szal frissítsetek, és regisztráljatok oda, az egész 5perc max.. -
keke80 #9583 Ok. délután kipróbáljuk: kikapcsoljuk a tűzfalat. Routerem nincs. Szűrés alatt mit értesz Spyware terminátor, vírusirtó ilyenek? -
#9582 Tűzfal... Router... szűrés...
Ezek közül kavar be valamelyik -
keke80 #9581 Volt olyan is, hogy akik ugyanazokat a hostokat látják mint én ők tudnak csatlakozni mind az általam létrehozott privát játékba. Viszont én nem tudok abba csatlakozni amit ők hoznak létre. Nem is látom a listában (ők látják ha én hozom létre) ilyenkor mindig a talált hostok száma több mint az elérhető és van nem elérhető is (az lehet amit ők csinálnak). Ha a 'csatlakozás adott játékhoz' menüre megyek, akkor kiírja: connection failed. -
keke80 #9580 Csá! A szüröket mindenki bekapcsolta alul. A frissítéseket, amiket felkínál a többjátékos módban nem töltöttük le. Egyszer engedtem a letöltést és kiírta: adjam meg az S2 kódot. Ezért újratettem és mondtam a többieknek is, hogy ne tegyék. Persze még nagyon kezdők vagyunk ebben a játékban. Nem is nagyon értek hozzá, azért is fordultam hozzátok segítségért. -
#9579 szerintem ennek a lehetőségét ne vessük még el. -
#9578 mondjuk úgy, igen. De ez nem patch, hanem a komplett játék.
-
#9577 Talán még az lehet, h valakinek alul a szűrő át van állítva, hogy milyen szervereket mutasson, persze csak ha egyáltalán nem ért a dologhoz :) -
#9576 Ha beléptek a játékba, akkor talán a főmenüben kiírja h kinek melyik verzió van fent... A Z-től vagy talán még korábbi patchektől kezdve már a játékon belül is lehet updatelni, azaz ha valakinek korábbi verziója lenne, akkor a szerverkereső menü előtt kiírja a frissítés lehetőségét. -
keke80 #9575 Hello! Igen ugyanazt az egy játékot telepítettük mindannyian. Tegyük fel azt a patch -t? Az mivel egészíti ki a játékot? -
#9574 nagy ám a baj...
Mindannyian ugyanazt, és ugyanarról a helyről töltöttétek le?
Ez a demo/nem demo lényegtelen, mert a teljes játékot letöltöd, csak ha fizetsz, akkor fel tudod oldani a fizetős tartalmat.
A legfrissebb, hivatalos patch a Z. innen letölthető. -
keke80 #9573 Köszi. Mi az alap játékot tettük fel (a demot). ugyanazt mindannyian. Külön patch -t nem telepitettünk. -
#9572 Nem ugyanaz a patch van feltéve mindenkinek... -
keke80 #9571 Sziasztok!
Egy segítséget szeretnék kérni: haverokkal szeretnénk játszani de van egy olyan probléma, hogy a csapat egyik fele más hostokat lát mint a másik.
Ha arra mennek a másikak, hogy belépés adott játékba akkor kód nem megfelelö hibaüzenetet kapják. Pedig nem privát host ba akarnak belépni.
Mi lehet a baj?
Előre is köszi a segítséget -
#9570 Pont akartam mondani :DDDD -
#9569 jéé a corolla lámpákat észre sem vettem :) akk nem szoltam :) -
Szabi1991 #9568 és ezeknek mind corolla orruk van, és Hasselgren matricájuk -
#9567 biztos?
szerintem ezekre is hasonlít :) -
MaStR #9566 -
MaStR #9565