16062
-
#9724 ok elmegyek :P -
#9723 en azzal megyek amit felraktam setup fieldre, kicsit kisebb kerekdoles, kicsit nagyobb nyomas at elso gumikban, meg 1-2% al elorebb a fekerot.
Azt nem tudom hogy jo lesz-e, de azert van a mai futam hogy leteszteljuk. -
#9722 nekem kéne 1 normális FXO Race setup :D -
#9721 vigidiVÉNPÉNISZ
respect:) -
#9720 én meg pár napja lettem 18 :) -
#9719 én meg 8 éve voltam 15 éves...na? :DDDD -
#9718 Le van sz@rva ki hány éves. -
#9717 Én is elengedem aki ugy jön mint egy torpedó:D
Nem sértődtem meg, csak szimplán megkérdezttem... Megelőz lelassít azt elkezd koccolni:D -
#9716 Aki megy az LFS France TBO bajnokságon az ide nézzen. (első hír) -
#9715 aha így már értem, köszi :) -
#9714 Honlap
Röviden egy olyan versenyszerver, ahol az eredményeidért pontokat kapsz s ha elég összegyűlt, akkor újabb, profibb szerverekre mehetsz. -
#9713 tudom hogy láma kérdés, de valaki elmondaná hogy mi az a CTRA? -
#9712 CTRA 1-n szoktam olyan köcsög lenni, hogy ha épp az élen vagyok, akkor is minél jobb időre hajtok. Ilyenkor elég idegesítő, ha valaki feltart, és el szoktam felejteni, hogy nekem Gold licensszel már rég nem ott kéne tolnom, ami tulajdonképpen a kezdőknek lett kitalálva. Hát elő szokott fordulni, hogy belerongyolok a lekörözöttbe, ha nem húz el előlem (vagy látom, hogy meg se próbál helyet hagyni), vagy beszólok neki. De mostanában szinte nem is járok ctra-ra. Ennek ellenére sosem kaptam reportot, és mindenki szeret és tisztel -
#9711 Előfordul néha kis koccanás aki ezeken megsértődik és szeretné kölcsönösen visszaadni az ne versenyezzen... Főleg h 10-15 perccel később kezdődik elörről xD -
#9710 bevallom nem sok :D de még mindig jobb 17 évesnek lenni majdnem mint 14-nekj :D -
#9709 tyű -
#9708 Akkor nem én vagyok a maradi fasz:D -
#9707 legyen az inkább másfél év :D -
#9706 3 hónapja -
#9705 jól csináltad...kis lökdösődés belefér a hátsó traktusban... -
#9704 CTRA:
XFG vel megyek, elég rottyon volt, megelőzött egy srác, mondom szépen elengedem. Erre, nekem koccan alig fogom meg a vasat, írom h thanks. erre lelassul de csak az én tempómra, nem hogy elengedjen, nem is vártam el, elmennék, nekemkoccan, féktávon beszúrok. Éreztem, hogy fogom a 9. helyet, erre ívről lelök oldalról. 3-an megelőztek. 12-ik voltam, és a srác még engem fikázott:\
Én gondolkodnék rosszul, vagy jól csináltam?:) -
#9703 :D
Igazából normális gyerek vagyok, csak kicsit bepörögtem, most h lett S2m:) -
#9702 holy shit :D mikor voltam én 15 éves XD -
#9701 wáccdiproblem?:D
14 vagyok.. lassan 15..
tudom, fiatla vagyok, nem kell leszólni -
#9700 omájgád... hány éves vagy? :D 12? :P -
#9699 OLOLOL:D
nyelvtanilag helytelen!
Csáztok a helyes alagk. banplz htxbaibai:D
jó, hogy nem azt mondja, hogy csácsumicsá csokoládés csőtészta XD -
#9698 mi a szótő? csász? :D -
#9697 :D -
wakizashi #9696 Alig használt kulcsgenerátoromat eladnám irányár : 7,384.35 HUF érdeklődni az lfs.net -en lehet ! -
#9695 Én már alapból ignorálom az olyan faszcsírákat akik a "Na császtok!" szóösszetételt használják... -
#9694 JAh, sry 4 triple post otpjunior plusz-om van -
#9693 NA megvan, azt írja, hoyg interneten használható... Még ha valaki leírná lépésről lépsére, hogy mit kll csinálnom, azt megköszönném. -
#9692 Meg akarom venni a gamet, De nem tudom, hogy jó e hozzá a bankkarim. Volt itt régebben egy oldal ahol ezt meg lehettt nézni, hogy jó e.
Valki belinklné?
ELEGEM VAN A TÖRT SZERVERBŐL MEG A DEMÓBÓL:DD -
#9691 OK. Kössz hogy segítettetek. Na császtok -
dashed_ #9690 ez mar nekem kellemetlen.. -
#9689 Na dehát láttam hogy a demónak is van bajnoksága. :S -
#9688 kell eredeti játék... -
#9687 Sziasztok. Pár kérdésem lenne csak. Mit kell be írni hoszt névnek és jelszónak? Vagy egyáltalán hogy lehet fel jutni a szerverre? Egyébként nem eredeti de hallottam hogy ennél a játéknál ez nem számít. Ja és én is szeretnék csatlakozni a klubbokhoz. Ehez mi kell? Vezetéshez már van egy kis gyakorlatom szóval nem vagyok kezdő, de nem a legjobb még. Előre is köszönöm a válaszokat.
UI: Üdv Nevano. :D -
#9686 Akkor most megint fogsz kapni? -
#9685 Mindenképpen jogtalanul kaptam. Annyi történt, hogy egy mondatban említettem a féreg, a népirtó és az izraelita zsidó szavakat.
Bisztos mert egy utolsó mocskos rászístá antiszemita vagyok :)