Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
bázz tudtam :@
Akkor le vagy maradva. Már mindenki a warez S4-el nyomja... 😛

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Máté94
Blablabla!
Képt😄
kifli
én most töltöttem le s3-hoz krekket meg csalást 😛 😊
Máté94
Mert nincs is!😛
Misi az ezredes
igen, de sok hírt nem lehet olvasni róla!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Atért az S3-at nagyon várjátok, ugye??? <#mf1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

ja én nem kell hozzá megvenni a játékot, de itt nem lehet warezolni, akit érdekel írjon az ottani fórumba, vagy írjon mailt a ligavezetõnek
hezi
S2 😊

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

csak a google adsence miatt kelett azt írni, teljes verzióval játszunk, én is liga tag vagyok. Ma volt a 2. verseny
R0zs0máK
hát mi?

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

De az nem demo bajnokság
R0zs0máK
Minek ez, van már DEMO bajnokság...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Rendben!Köszi a linket, ki még nem próbáltam, de nekem is annak tûnik!

Ombika
Az mar a laptopon van reg! 😊 <#worship>

hezi
Persze. Az egész lfs mappádat másold át a laptopra, és kész. Újra kell unlockolni az S2-t, ha meg update-elni akarod Z-re, akkor meg elég rámenni a többjátékos módra, és fel fogja ajánlani a Z-re történõ felpeccselést. Elvileg minden beállításod megmarad ilyenkor, max a billentyû, ill. egér beállításai állnak vissza az alapértékre.

Ombika
Vagyis nekem meg Y van, 3 honapja eladtam pc-m,de laptopom vinne,mert hianyzik! Letezik csak update patch es akkor talan megmaradna a sok bealltiasom?!

hezi
Hát nem biztos, hogy ez minden, de
LFS mappa\
card_cfg.txt
cfg.txt
interface_cfg.txt
LFS mappa\data\misc <---- ebben vannak az irányításra, és a létrehozott profilokra (versenyzõkre) vonatkozó dolgok
LFS mappa\data\views\ <--- feltételezem, hogy itt tárolja autók nézeteinek beállításait

hezi
Én már tavasszal is többször bedobtam a magyar lfs demó ligában, hogy a demó helyett inkább s1 bajnokságot kéne indítani, me hogy az s1 licensz ~3800 ft, annyit bárki ki bír nyögni.
Erre általában az volt a válasz, hogy ha megveszi a játékot, akkor már az s2-t veszi meg (logikus <#vigyor2>), illetve hogy erre még rájönne a szerverhasználati díj, ami egy rongyos ezres, és az már földhöz vágna minden demóst.
De mivel megvettem az s2-t, ==> gazdag vagyok, így kuss a nevem, mert nem tudom beleképzelni magam a helyzetükbe <#vigyor>

Én arra gondoltam, hogy Maszka pályázatokon nyerte a cuccát<#idiota>

Prézli
Nem próbáltam, de EZ Z tweaknek írja magát.

Az SG-n nincs LFS warez topik, itt pedig nem toleráljuk az ezzel kapcsolatos kérdéseket, úgyhogy máshol kell ezt megoldanod.

Sziasztok!

Létezik a patch z-hez tweak,tune, vagy akármi hasonló?
Köszi!

(BTW Warez ügyeket lehet valahol intézni itt sg-n?)

Ombika
Ha felakarom tenni legujabb verziot belole,akkor regibol a beallitasaimat melyik fajl tarolja! Felbontas,kormany stb beallitasra celoztem?

ChuckyHUN
NEM warezoltam te szerencsételn!!!
Hanem kölcsön kulccssal TDUztam...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Ombika
O sporolt,mert verdajaba etolajat ontott! 😊))

Alexease
Azert valahol vicc, hogy egy 6 eves programmmal, meg mindig DEMO bajnoksagot rendeznek😉 Ha havonta felretenne valaki 500 Ft-ot, 1 ev alatt megvehetne, es nem kellene azzal az 1 szerencsetlen palyaval/autoval "gagyizni"😊

De hat, Maszka szerint, ezt mar csak a gazdagok engedhetik meg maguknak;D <#idiota><#zavart1><#zavart2> O valszeg a gepet lopta, talalta, tavnyeremenyen nyerte, csak nincs odairva az alairasa vegere😉 <#idiota><#vigyor3>
csige791

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Tomsteel
Ha nem tetszik akkor ne rontsd itt a levegõt!
Aláírásod alapján biztos a híd alatt töltötted az éjszakát<#mf1>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Pepsi Twist
Te gazdag vagy vazze 😄 én is csak azért vettem meg a TDU-t mert az tetszik de ez fos 😄 mert csak "körbe körbe körbe és körbe" 😛 bár ennek ez a lényege

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Misi az ezredes
Sajnos eggyet kell veled értenem ! Gazdag a gazdagat baszogatja h mennyi pénze van -.-

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

hezi
"ja de azt se felejtsd el te gazdag vagy

IntelE6550AbitIP35ACFreezer7ProA-Data2GBExtremeSapphireHD3870TechnicsSU-V6X
Samsung931BF#1TB#1.44MB#SS-2153#SWT2000#SH-S183A
LogitechG25#CordlessRumblepad2#CordlessPilotCorsairVX450WSonyPSP4GB"

<#wilting><#gunyos1><#lama><#falbav>

Ombika
Az gazdagsagnak szamit,ha vki 7000 Ft-ot kiad ,azert amit szeret! Jo lama vagy,bar ez tudjuk!!!

MaSzKa
ja de azt se felejtsd el te gazdag vagy

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

wander01
vedd meg bmeg, ne puncsolj, gusztustalan. ha jo a játék meg kell venni. nekem van tdu is meg lfs is origi, nem bántam meg és éhen sem haltam. tudom ajánlani. szar játékot warezolj, ne jot 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Misi az ezredes
4000 FT és még + 4000 a megapack szerintem nem sok azért az élményért amit ez nyújt 😊

ChuckyHUN
TDUznék énis csak egy férfi nemiszerv nem ad serialt:@

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Misi az ezredes
Én mostanában inkább TDU-zok meg tanulok szal nem igazán 😊

ChuckyHUN
HVDLen nyomja itt valaki rajtam kívül?

Pepsi Twist
LC Cruise szeró mié nem megy?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

bardocz
Nincs mit😉
Norbi1990
Bazee azt nem tudtam hogy kell ott csinálni külön jelszót.
Már megy!!
1000 hála <#worship>
bardocz
Játék jelszót állítottál be az lfs.net-en?Két külön jelszó kell.
Norbi1990
Én beírtam de akkor meg azt írta ki, hogy Valami Játék jelszó nem egyezik meg <#guluszem1>
bardocz
Olvassátok már el,amit ír a játék.Én is onnan olvastam,hogy regelni kell hozzá,lfs oldalán meg beállítani egy játékjelszót pluszba,és mehet utána a móka.
Norbi1990
Aztakarja, hogy írjak be felhasználónevet meg Jelszót mintha S2-öt akarnék regisztrálni.
Ezt nem értem <#fejvakaras>
LaszloLedzenyi
Igazából a servereket se látjuk mert nem enged be az elõszobába. már a demónál is kell reggelni az lfs.net -en?

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Prézli
Bizonyára privát szerverekkel próbálkozol
Állítsd át a szûrõn, hogy csak a publikusakat mutassa

TPR szerverre jár innen valaki?

Norbi1990
Hali!!
Demo serverekre hogy lehet bemenni?
Rámegyek arra ami a listát behozná de azt írja ki hogy a JÁTÉK jelszó nem jó.
Vmi segítség kéne. Köszi!!
ÁjjLe BoBBi
fasza fiam!...egyes!

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Na így már megjelíti a játékba de ha rákattintok akkor nem fehéredik ki (magyarul nem tom választani) Erre valami megoldás?

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt