16062
-
#9684 2 hét az elévülése 1 büntetőpontnak ha 1 büntetőpontod van már csak akkor 1 hét... -
Solt #9683 Nem fűzök semmi konkrétat hozzá, de szerintem jogtalanul kaptad! :D -
#9682 mikor jár már le ez a hulye 3 buntetőpont ? csinaltam uj képet magamnak, de nem tudom megnezni hogy mutat. -
#9681 worme kemenyebb sokkal, ezért gyorsabban reagal a kormanymozdulataidra. -
#9680 megvan... ezzel a setuppal szánalmasan lassú vagyok :D -
#9679 én nem találom a setupokat... -
#9678 Hogy jelentkezzünk a TBO bajnokságra. by: Csige -
Lacko86 #9677 áhááá, értem már, köszi:) -
#9676 A Setupomat feltoltottem setupfield-re. Worm-é is fent van. Az enyémmel fél mp-vel gyorsabb vagyok mint worm-é val. Jelenleg 2:05:49.
Asszem írok egy ismertetőt a jelentkezésről, mert tobben kérdezték és nincs kedvem tobbszor leírni. Ha kész belinkelem. -
#9675 Nemigazán...
Mivel azt is nézi hogy hányan versenyeztetek, és pontokat ez alapján ad...
De pl. ha 12-en versenyeztek és első leszel, sőt a legjobb köridő is a tiéd, akkor 25 pontot kapsz, ebből 5 pontot ér a leggyorsabb köridő. értelem szerűen minnél kevesebben vagytok, annál kevesebb pontot ad. -
Lacko86 #9674 hajaj, kemény meló lesz ezt összeszedni:)akkor kell felmenni amikor nincsen senki, aztán pikk pakk megvan 1 verseny alatt 11 pont:D -
#9673 Igen, az egyik szerver neve ez, de még van két szerver, ahol XFG-vel lehet menni... Hasonló nevük van, talán Belgium XFG RankingSystem és Belgium XFG ProRaceSystem -
Lacko86 #9672 Belgium FBM ProRaceSystem...róla lenne szó?:) -
#9671 vazz most én vagyok vak vagy én vagyok vak? hol kell jelentkezni azon a francia oldalon? :D -
#9670 kezdhetnénk azzal hogy megdobsz 1 fasza FXO setuppal :D mert én amiket találtam vagy csináltam nagyon szar :D -
#9669 gyüvök :D -
#9668 Nemzetkozi TBO bajnkság. Gyrtek mar 10 Magyar induló van a kb 80 indulóból. -
#9667 Sőt MÉG MOST is tanulok...percet nem aludtam, épp kávét szürcsölök :)) -
#9666 Látom megint megvan a téma ^^ -
#9665 Téma Záró?
u vazze, de régen volt. -
#9664 Miaza TZ?
Walaki >
Aszontad, h tanulsz. Mégis itt figyelsz folyamatosan. Akkor hogy van ez? Csak Shift3rt akartad lerázni a tanulós dumával?
Amúgy 2 kanna fáradtolajjal holnapra :D -
#9663 Jó mondjuk csoportból csak kettőnknek könnyü az összes eddig idén,többiek szopnak -
#9662 Matek tz-re tanulni,pfff:D
-
#9661 hülye vagy te? :D MINDIG igazam van...XDDD -
#9660 peace barátom mátrixból loptam a szöveget :D -
#9659 mert talán NÉHA igaza van -
#9658 :DDD -
#9657 neked mindig csak bajod van mindenkivel... -
#9656 Ééééééés a napi kapucsengő kibaszó közhelyek díját kapjaaaaa...
*dobpergés*
SHIFTER!!!!
*tapsvihar, ováció, őrjöngés, gyilkolás, hányás* -
#9655 fasza :D sok szerencsét, ne csak hidd hogy képes vagy megtenni hanem tudd! ne csak próbáld megcsinálni hanem csináld is meg :P -
#9654 Nekem meg holnap Társadalmi kommunikációs szigorlat, és előtte még egy laza nemzetközi jog vizsga...:DDDDDDDD -
#9653 nem csak én már délután befejeztem :D (holnap matek TZ szóval eléggé gyakoroltam rá) de no off -
#9652 "Életkor: 14-18 között"
ezért... -
#9651 én má kész vagyok a tanulással :D -
#9650 tanulok -
#9649 most nem akarsz driftelni? :D Shikane Drift szerver? -
#9648 ülést* (nem tom mé raktam kötőjelet :D) -
#9647 az ülés-t hogy lehet mozgatni? 1x régen megtaláltam de ma már megint nem találom XD -
#9646 Nem ez a legelterjedtebb, általában mindenki belső nézetből megy... -
#9645 Tető nézetből könnyű ám menni :P:P, jobban belátni a pályát , előbb lehet érzékelni egy kanyart + talán jobban el kilátni az előttünk levő mögül. Én mindig belső nézetből megyek, a BF1-nél kellett megemelnem 15cm-el a nézetet mert abból alig lehet kilátni, szinte semmit se látni az útból.
Kormány+sofőr is be van kapcsolva, csak a kormány önmagában tekeregve nagyon gagyi látvány :D Nekem meg kiesik a kormányom a látómezőből, mer lejjebb van, mint a monitor, meg eléggé sötétben is van.
Cheatesnek azért nem nevezném ezeket a saját nézeteket, ennyi erővel én is cheatelek, hogy digitális km-óra ott figyel nagyban a képernyőn. Mindenki úgy megy, ahogy a legkényelmesebb :)