Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
LFS mappa\
card_cfg.txt
cfg.txt
interface_cfg.txt
LFS mappa\data\misc <---- ebben vannak az irányításra, és a létrehozott profilokra (versenyzõkre) vonatkozó dolgok
LFS mappa\data\views\ <--- feltételezem, hogy itt tárolja autók nézeteinek beállításait
Erre általában az volt a válasz, hogy ha megveszi a játékot, akkor már az s2-t veszi meg (logikus <#vigyor2>#vigyor2>), illetve hogy erre még rájönne a szerverhasználati díj, ami egy rongyos ezres, és az már földhöz vágna minden demóst.
De mivel megvettem az s2-t, ==> gazdag vagyok, így kuss a nevem, mert nem tudom beleképzelni magam a helyzetükbe <#vigyor>#vigyor>
Én arra gondoltam, hogy Maszka pályázatokon nyerte a cuccát<#idiota>#idiota>
Az SG-n nincs LFS warez topik, itt pedig nem toleráljuk az ezzel kapcsolatos kérdéseket, úgyhogy máshol kell ezt megoldanod.
Létezik a patch z-hez tweak,tune, vagy akármi hasonló?
Köszi!
(BTW Warez ügyeket lehet valahol intézni itt sg-n?)
Hanem kölcsön kulccssal TDUztam...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
De hat, Maszka szerint, ezt mar csak a gazdagok engedhetik meg maguknak;D <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#zavart2>#zavart2> O valszeg a gepet lopta, talalta, tavnyeremenyen nyerte, csak nincs odairva az alairasa vegere😉 <#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3>
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Aláírásod alapján biztos a híd alatt töltötted az éjszakát<#mf1>#mf1>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
IntelE6550AbitIP35ACFreezer7ProA-Data2GBExtremeSapphireHD3870TechnicsSU-V6X
Samsung931BF#1TB#1.44MB#SS-2153#SWT2000#SH-S183A
LogitechG25#CordlessRumblepad2#CordlessPilotCorsairVX450WSonyPSP4GB"
<#wilting>#wilting><#gunyos1>#gunyos1><#lama>#lama><#falbav>#falbav>
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Már megy!!
1000 hála <#worship>#worship>
Ezt nem értem <#fejvakaras>#fejvakaras>
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Állítsd át a szûrõn, hogy csak a publikusakat mutassa
TPR szerverre jár innen valaki?
Demo serverekre hogy lehet bemenni?
Rámegyek arra ami a listát behozná de azt írja ki hogy a JÁTÉK jelszó nem jó.
Vmi segítség kéne. Köszi!!
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt