16062
-
Me Ga #9764 Jaja, ez nekem is feltűnt... -
#9763 Miért reagálsz olyannak aki a "Császtok/Helósztok" beköszönéssel kezd? :DD (Bár ez a példány még azt is elrontotta...FAILED TO FAIL! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD" -
#9762 Ez az erix már a bf2-ben is eljátszotta ezt pár napja... -
#9761 áháá, most olvastam el a hsz-eket :) -
#9760 Senki nem szenved a G25-el wingman FF-ről van szó... -
#9759 Mit szenvedtek annyit a G25-el bazz?
Logitech Wingman szoftver feltelepít, és onnantól alapbeállításon tökéletes LFS-ben... -
#9758 én saját ízlés szerint belőttem magamnak a G25 driverében a beállításokat és tökéletes:)
1kérdés: ha valaki küld kocsi beállítást akkor hogyan tudom használni? -
#9757 Inkabb probalkozz ezekkel: Link
De elotte, elolvashatod a banner alatti PIROS szoveget is;) -
#9756 Jo neked hogy te megtaláltad én nem találom peidg körul nésztem nem tudnál adni egy pontosab linket léccii kösz -
#9755 :) -
#9754 A banner alatt van a link (az elso). -
#9753 Heloszok uj vagyok
Valaki belinkelné a teljes verziot köszönöm szépen -
#9752 Volt idő, amikor egy alaplapi GF6150-nel toltam az lfs-t 1024x768-ban. Még az X patch-el south cityben, 35-50 fps volt, és bizony volt egyfajta fáziskésése az egérnek (akkor még egérrel toltam), pedig a sebesség viszonylag egyenletes volt és nem akadozott.
Aztán amikor meglett a 24"-os, feltoltam 1920x1200-ba @ 60Hz, 4x AA, 8xAF (HD3850). A függőleges képszinkron be volt kapcsolva, tehát 59.9 fps-nél nem mutatott többet, de kicsit akadozónak tűnt a kép folytonossága, és szintén volt egy fáziskésése a kormánynak. Először megijedtem, hogy a monitornak nagy az input laggja, de egérrel nem volt fáziskés, csak kormánynál. Aztán egyszercsak megjavult (közben ki-be kapcsolgattam a v-sync-et meg a fps limitert).
ÉS AMI A FONTOS!
Ekkora felbontás 4x AA-val már megdolgoztatja a GPU-t, nekem mondjuk volt 135 fps-sem, és 1-2 perc alatt a GPU 80 fok feletti lett, 70-90 %-os gpu terheléssel. Bekapcsoltam a Vsync-et meg a 62 fps-limitert, és azóta 65 fok a gpu, és olyan 55% a terhelése. Mivel a felbontás miatt 60 fps-nél többet úgyse látnék többet, minek dolgozzon 2x annyit a videokártya. Így nem melegszik annyira, és nem fogyaszt annyit. 8) -
#9751 jó hát igen:)
meg azért a 4870-nek ez a játék már nem okoz gondot -
#9750 Igen azért a te e8400-asod és az én a64 3000+om között van egy kis különbség :) -
#9749 Január 23-án -
#9748 nekem 100 és 300FPS fölött is ugyanolyan a kormány, tehát fpstől nemigazán függ szerintem
nekem is 1680*1050-ben van a játék :) :) -
#9747 egyébként mikor akarják kiadni azt a rohadék sciroccot? -
#9746 Majd ha 60 lesz (de akkor sem biztos):) -
#9745 6 új üzenet, azt hittem kijött a Scirocco:D:D:D -
#9744 0-án volt eddig is :S -
#9743 Fps 60 alá nem esik így 1680×1050-ben, 1280×1024ben pedig 80 körül volt még 17"-os moncsin és akkor is ilyen volt, de amint látjátok, nem csak nekem. Ezért kérdezem h G25-nél is ilyen a dolog, illetve más kormányoknál is? Lehet h talán a poti nem a legmegfelelőbb benne? -
#9742 Skineket mivel tudok gyártani? -
#9741 a Beállítások / Egyéb fül alatt van egy olyan dolog, hogy "analóg kormányzás simítása", ezt próbáld meg lehúzni 0-ra. -
#9740 mennyi az FPS-ed, mert azon is mulhat a késői reakció. -
#9739 g25-ről én még nem tudok nyilatkozni de a wingman FF-em nekem is ilyen, elég lassan reagál a hirtelen mozdulatokra -
Me Ga #9738 Király, ki fogom próbálni! -
#9737 Igen, az lehet:) -
#9736 Aki G25-öt használ, megmondaná hogy van-e "utánhúzása" a kormánynak? Azaz ha elkezded rángatni jobbra-balra, akkor mennyire gyorsan reagálja le? Mert az én Wingman FF-emnek van egy kis holtjátéka egyenes állásban, és egy picit lassan reagál a kormányzásra. Ha hirtelen jobbra rántom kb 3 centivel, majd ugyanennyit balra, akkor szinte még mindig jobboldalon áll... A lényeg hogy észlelhető és érezhető a lassú reakcióideje, főleg az egérhez képest. -
#9735 Csak sikerült megcsinbálbi:)
Multkor velem dumáltán CTRAn:) -
MaStR #9734 -
#9733 Üdv emberek!
Elindult egy állandó, magyar S2-es szerver, a neve: HKV Team Server
Azért indult, mert eddig nem láttam s2-be, csak demoba egy állandó magyar szervert, és gondolom sokan szívesebben játszanának magyarokkal. Egyenlőre 20 slotos, de ha van rá igény több is lehet:)
Üdv: raczger ([HUN]Gergő lfs-ben a nevem) -
#9732 sikerült köszönöm:) -
#9731 Kyoto 250 Endurance. Infok (HU) itt. -
#9730 de ha leírod egészen pontosan mi nem megy akkor könnyebben segítünk :) -
#9729 ( kormányt dugd be az usb-be)
Vezérlőpult->nyomtatók és más hardverek->játékvezérlők-> Logitech G25 Racing Wheel USB -t kiválasztod
aztán tulajdonságok---> settings
PEDALS REPORTED AS:
IDE NE TEGYÉL PIPÁT!!
És az LFS-ben pedig értelem szerűen bekell állítani :)
-
#9728 ezitten
Emlékszem, én is rengeteget állítgattam mire sikerült rávenni az autót, hogy elinduljon, de ezen egyszer kell átesni és egy életre megvan. -
#9727 Sziasztok!
valaki tudna betenni 1 képet a kormány beállításokról (G25) sehogysem tudom beállítani
előrre is thx -
#9726 Ki, hol szokott játszani?
Hol vagytok fellelhetőek, és mikor? -
norcii #9725 Én a setupgridet használom, de gondolom már ismered. :) Ha nem itt a link:
Setupgrid