Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha sértõnek találod akkor bocs sry .<#idiota>#idiota>
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Bele se merek gondolni mit csinálhat mondjuk egy online versenyen <#wow3>#wow3>
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
pl.: Tudja = Tuggya 😄 mivel a tuggyát rányomtam hogy "hozzáadás a szótárhoz" 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Ha elfogadsz egy jótanácsot, akkor mielõtt elküldöd a kérdésed, elõtte átolvasod amit írtál, és kijavítod az elgépeléseidet. Így biztos másképp állnak hozzád a többiek, és talán megpróbálnak segíteni, mert a tiszta és hibátlan helyesírásoddal megtiszteled õket. Az sem hátrány, ha nem ilyen tweak-szerû baromságokban kérsz segítséget ;-)
+ megpróbálhatod vesszõkkel is tagolni mondataidat, úgy sokkal átláthatóbb és egyértelmûbb a mondanivalód. Kérj anyukádtól segítséget, ha elakadtál. Na hajrá <#eljen>#eljen>
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
meg szntem rakd vissza sorrendbe az ujjaidat, mert vmi gaz van a helyesirasoddal..
itt a link hoyg hasonloan tudjon iet:
http://www.youtube.com/watch?v=Glptjtu9AAs
Az a lényeg hoyg tudjon 2keréken menni a htásó kettön lécci liket vagy valalmit elöre is köszi vagy jó tweak set link haol jó tweak setek vann köszi meg hálálom !!!!
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
Ha vki sokat jár demo FBM-ezni akkor biztos ismeri Tasuma-t, õ az egyik leggyorsabb vezetõ (1:12:65-öt megy), az õ setupja tényleg csak 3 kört bír.
Az én kérdésem, hogy a legutolsó kanyart Blackwood-on hogyan kell az FBM-el bevenni? Eddig fékezõsen hármasban vettem, de az 52:97-es 2. splitbõl 1:13.20 lett, míg mások ebbõl bõven 12-õt futnak.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Ha van haverod akinek van s2-je feltölti és akkor a többiek látják 😊
a demóban újabban szoktam látni egyéni skineket. Gondolom fel lehet tölteni ezeket. Lfsword.net en beléptem, rámentem h skinjeim, de ott azt írja, hogy kell S1 vagy S2 licensz. Akkor most hogy is van ez?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Nyár végén gondolkodtam, hogy veszek valami pólót az lfs-bótból, de így már nem 😄
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |