16062
  • mackosajt
    Minek új pálya? FE4 rev. Mennyit mentek rajta? Hát még FXO-val?

Hétvégén ezzel a kombóval fogunk funolni. Érdekes lesz.
  • pointer4
    Mert becsüli a készítőket, de attól még nem kíváncsi más emberek bénázására?
  • Misi az ezredes
    ez az én szerény magán véleményem...

és nem kell kötekedni mert valaki utána nézett a hír valóságalapjának...

személy szerint nagyon várom, mivel ez egy valós autóra épülő modell így lesz viszonyítási alap :/ de ez megint magánvélemény...
  • Alexease
    Az igaz. De nem is az autokkal van a fo problema, hanem a palyakkal. Azokat kellene boviteni. 6 eves a program, az S2-ot is tobb mint 3 eve huzzak, legalabb evente adnanak 1-1 palyat, megha kitalalt, mar akkor is jo.
  • kifli
    új autó azért nem gyakran kapunk autókat...
  • Alexease
    Ha meg egy uj palya lenne, tobb nyomvonallal, esetleg egy normalis hosszusagu cross palya vagy rally szakasz, akkor OK, en is varnam, de igy hogy lesz meg egy kasztni, nem annyira izgalmas;) Bar uzletileg jo, mert feljebb ertekeli a programot, hogy van benne me gegy liszenszelt cucc.
  • ChuckyHUN
    Nem, de ha lenne S2-d logikus lenne, hogy neten akarnál játszani, különben miért vetted meg?....
  • Alexease
    Ennyire surgos?!:) Szerinted, meg tudoid majd kulonboztetni pl. az XF GTR-tol (vagy a XF-tol, nem tudom milyen eros lesz)? Vagy csak a kasztni es a a nev szamit?::)
  • Misi az ezredes
    Sehol semmit nem találtam a Scirocco-ról :/
  • Lacko86
    Olvasni én is tudok. De ha már te ilyen okos vagy, magyarázd meg nekem hogy a kérdésemben mi volt a warez? Egyébként meg mondtam egy szóval is, hogy nincs S2-m?
  • ChuckyHUN
    Nem nyúlkáltam...:)
    Warez tiltott a topikban...
    Ha van demód ott is tudsz játszani neten..
    Okosabb ai pedig nincs.
  • Lacko86
    ne nyúlkálj más pénztárcájában.
  • ChuckyHUN
    Ez egy netes játék. Menj online és játsz. Ja,h és VEDD MEG.
  • Lacko86
    tessék mondani, nem lehet hogy is mondjam intelligensebb AI-kat leszedni valahonnan?
  • Shifter
    asszem az lfs fórumon láttam (én) de nem bizti
  • Loco
    Pénteken Scirocco? Volt erre valami utalás?
  • MaStR
    uh bazz az elég kellemetlen :S
  • csige791
    Hát, szakadtam :(
    köszönöm British Telecom :(
  • csige791
    off:
    Pannonia Rally nyilt béta, új verzíó!!!

nem off:
    durva lesz az LFS France TBO bajnoksaga, elso 20onvalahany 1 mp-n belul :)
  • Prézli
    Á, csak a szokásos, túl közel drifteltünk egymáshoz

Pont, hogy elöl kezdődött a baleset.
    Csapattársam (kék) külső ívről kezdte meg a kanyart, de az Infintys kocsi orra már bent volt belső íven, így egy lassú PIT manőver jött létre a kanyarban, amelyet szinte nem is lehetett kikerülni. Én kicsit hátrébb jöttem, láttam a balesetet azt hittem simán kikerülöm, de nem így lett és beálltam én is csúszni.
    Friss gumi meg a zötykölődés miatt szépen dobtam egy barell rollt, csak épp tetőre.
    Még kép
    még
    még
    Amúgy kár érte, mert jól jöttem, szépen előzgettük le az embereket a csapattárssal.
  • Misi az ezredes
    Jó lenne!!!

3. kép kemény mi volt? egyik srác dömperezett és mindenkit sodort? :D
  • Prézli
    Pangás ellen, pár kép

Kép
    Itt egy tömegkarambol után próbáltam visszamászni a pályára mikor rám estek.
    Kép
    Ez a legutóbbi futam első versenyének 2. kanyarjában jött össze.
    Kép
    Ez meg a második futam 2. körében, ahol önhibámon kívül sikerült tetőre raknom ezt a masszív, stabil dögöt.

Elméletileg pénteken Sirocco?
  • csige791
    mikor lesz S3, ha már itt tartunk :)
    Más: A szerdai UFR/XFR kupa áttolódik csütörtökre, az LFS France által szervezett nemzetközi TBO bajnokság miatt. kép
  • R0zs0máK
    2005 júniusa óta hergelik a népet az S2 Alpha verziójával...
  • hezi
    Háde komolyan, már 2008 augusztus óta hergelik a népet azzal nyamvadt fóóxvágennel. Szép karácsonyi ajándék lett volna, de a Z10 már elég stabil, max néhányan nyivákolnak valami hibák miatt, igazán betehetnék végre. Vagy mit akarnak? megvárják a húsvétot? vagy július negyedikét?
  • Prézli
    Ma Január 18 volt, holnap lesz, hogy egy hónapja késik, a ligában törölték a Blackwood - VWS futamot, mondván az autó nem lett kész.

Adnál vmi linket, vagy bármit, ami azt támasztja alá, hogy valóban Január 23-án virtuálisan kezünkbe foghatjuk eme szépség pixelekből épült kormányát?
  • Ombika
    Most raktam arra, 1 eve mindig 100%on hasznaltam! Minel erdemes ezt bekapcsolni?
  • Misi az ezredes
    Ano mikor megvettem s2 akkor 5-6 nap alatt összejött az 1000 km rendőr lettem 1 nappal később elvették a rendőr jogom mert minden kanyarban megbüntettem az egyik TC-st mert driftelt xD Persze mindig többel! Aztán fellebbeztem vissza kaptam és utána kb 2 héttel később elvették mert 134 km/h-val mentem persze mikor én szóltam h gyorsan hajt a TC-s COP nem ették el sőt még engem szidtak h mit képzelek magamról akkor beszóltam nékik h 13 éves surmók ne pofázzanak stb vagy valamit a lényeg kaptam 30 nap bant és utána Prazlee segítségével letettem a traning vizsgát azóta kóborlok az utakon ^^

szal óvatosan ^^
  • Shifter
    dögöljé mög :D cop-al könnyű itt 250 büntetés ott 50 aztán 10 perc alatt halál lazán összejön... nekem 800km-em van WSC-n aztán ott ha meg lesz az 1000 azonnal cop leszek főleg hogy az 1ik officer nagy haverom :D
  • Misi az ezredes
    10 perc alatt FZ5-öt xD [COP]-ként ^^ igaz TC serveren
  • Shifter
    WSC cruise a jó.... én is azon vagyok 2 nap alatt összehoztam 1 XRT-t
  • Misi az ezredes
    asdasdasd
  • hezi
    Fogd fel úgy, hogy a figyelmetlenséged következtében olyan sérüléseket szenvedtél, hogy 2 hónap kórházi ápolásra szorulsz. :)
  • Alexease
    Ugy tudom nem hasznalja egyiketsem, az ajanlott is 0%:)
  • ChuckyHUN
    Királyság.. [TC]-ről, azért bannoltak mert egy tag ácsorgott az útszélen, elbambultam és belerotty... kérdezés nélkül 60 nap.. köcsögök
  • R0zs0máK
    100%
  • Ombika
    A Spring es Damper ertekeket ti mennyire raktatok a profile vezerloben G25-nel?
  • Me Ga
    Köszi, erre nem is gondoltam...
  • atenza
    Ctrl-t tartsd lenyomva folyamatosan, amikor írnád be a neved, és ki tudod választani a megfelelő színt...
  • Me Ga
    Sziasztok! Próbáltam utána járni a neten, de nem találtam választ: hogyan lehet színes felhasználónevet csinálni?
    Köszi