16062
-
#9844 büszke lehetsz magadra (tudom az is vagy) -
#9843 hi-res pack -
#9842 semmi értelme pont ezért nincs már meg :D csak kipróbáltam. multizni szerintem nem lehet vele más az autó... -
#9841 vegyél fel msnre és átküldöm, nekem van letöltve egy egész értelmes mod xrt-hez, van FZ5-höz is és ha jól emlékszem RB4-hez is -
#9840 MEgtudjatok mondani, h mit erdemes konretan feltenni,h szebb legyen a taj es a texturak? -
DjSylent #9839 Hát végignéztem az egészet de sajna nem találtam meg egyiket se akkor ez örök rejtély marad.
Youtube videokban is röhögnek a markukba és kommentelnek hogy bmeg nem adom meg a linket meg nem kapjátok meg soha stb -
#9838 de belehet szerezni őket és nemis olyan nehéz, az LFS hivatalos fórumán is találsz ilyeneket itt és itt nézelődj -
#9837 ezeket ilyen no name oldalakon lehet megtalálni elvétve... -
Incsi #9836 Hello valaki tud nekem segíteni a Tweak-be hogy lehet beálítgatni??
Köszi -
DjSylent #9835 Igazából csak a feeling miatt meg mert jobban néz ki
Szóval akkor ezekszerint kurvára nem lehet ezeket beszerválni -
#9834 De mi a náthás fasznak LFS-ben ilyesmi, azt áruld el... -
#9833 elég nehezen beszerezhetők ezek a modok nemkem volt egy de már nincs meg. nekem nagy hátsószárny volt meg még egy kis +optikai tuning -
#9832 Ott meg neont is talal az auto ala, mert attol jobban megy (foleg gombokkal vagy egerrel):) -
#9831 Itt -
#9830 Sot, mar tegnap is volt, csak elfogyott;D -
DjSylent #9829 Hello mindnekinek
Nem tudom memnnyire lehet itt ilyenről érdeklődni de sokszor láttam drift videokban az XRT-hez ugynevezett Sleepy eye's-t(félig felnyitott első lámpa) Illetve nagyobb aluszárnyakat.
Nem tudja valaki ezeket honnan lehetne beszerezni? -
#9828 XD
az a elgcinkebb, hogy el is histzik -
#9827 Én már játszom vele...XDDDDDDDDDDD
Sok idióta hogy ráugrott, hogy ma lesz XDDDDDDD -
#9826 KAMUU:D
Te azt is mondtad h ma jön XD -
#9825 Jan 31-én jön!!! -
#9824 én nem fejlődésnek tartom hanem inkább csak melegszik a gumi és rövideb féktávot lehet venni -
MaStR #9823 az ai-k a verseny közben tényleg fejlődnek,ez látszik a köridejükön is,viszont nem marad meg a skilljük úgy vettem észre.vagy s2ben máshogy műksz? -
GPx8 #9822 Nincs. -
#9821 Azokat kérdezném, akik említettek olyasmit, hogy ma érkezik a Scirocco...
van ennek valamilyen valóságalapja ? -
wakizashi #9820 Akkor csak illulzió volt vagy csak szimplán elfáradtam és azért tünt úgy ,mintha erősödnének -mondjuk setet tesztelni is lehet velük ,bár eléggé gépiesen mennek (csak azért feltételezem ,hogy fejlödnek ,mert kiírja mindenikre ,hogy mennyi kört ment az AI az aktuális pályán) -
#9819 Ezt másképp tapasztaltam. Még anno a 0.04-es test verzsönben tényleg úgy tűnt, mintha egyre erősebbek lennének. De most mintha nem így lenne. Pl. LX6 @ FE4 -en többször megtettem a 12 kört gyakorlás céljából, és hogy kicsit gyakjam az előzéseket is, betettem vagy 14 AI-t. És ahányszor újrafutottam a távot, az AI mindig úgy viselkedett. Az első pár körben még nagyon félénk volt, pl. a hídon már a 200-as táblánál elkezdett lassítani (valahol 125-nél kell :-)), aztán a 10-12. körre már összeszedte magát és próbált normálisabb féktávokat venni. Aztán a következő restartkor már megint bénázott az elején :) -
MaStR #9818 sehogy.nincs másik ai.gyári van. -
wakizashi #9817 Hopp ez kimaradt: érdemes járatni az AI-kat , mert úgy szereznek több XP-t (ha jól emlékszem fejlődnek)! -
wakizashi #9816 Eme feltélezés szerintem onnan ered ,hogy e játék a fő hangsúlyt a többjátékos részre helyezi s mindazonáltal furcsának hat a kedves topikolvasóknak- akik elég nagy valószínüséggel interneten játszák ezt a játékot- a Te kérdésed.Ha engem kérdezel (ha nem akkor is) ,sokkal erősebbek az AI alapból is, mert többen vannak és letolnak minden kecc-mecc nélkül az útról ,ezért érdemes bemerészkedni egy szerverre és élő ellenfelekkel mérkőzni ! Valójában amikor pályát ,s majdan kocsit választasz ottan kéne lenni a tudásszintnek felül ,két apró piciny nyilacska közötti intervallumban pl átlagos. -
Lacko86 #9815 most már valaki legyen oly kedves és magyarázza meg nekem,hogy az AI-val hogyan lehet warezolni? -
#9814 menjél RF-ezni ha nem tetszik... -
wakizashi #9813 Bexoktam zippelni néha ilyen backupnak aztán simán kitömörítem azt mögy(max unlockolom újra ,ha kell).Szóval simán használhatod csak 1 ikonyt neki azt hajrá ;-)! -
Me Ga #9812 Sziasztok! Újra kellett telepítenem a gépemet, előtte még sikerült lementenem az LFS könyvtárat. Simán visszmásolhatom és menni fog, vagy bonyolultabb és ezt is újra kell telepíteni minden kieggel együtt?
Köszi előre is. -
#9811 (amikor olvastam az AI-s kérdést, nekem is elsőre a warez jutott eszembe, ezek szerint nem voltam vele egyedül, pedig nekem még nehéz napom se volt. ;)) -
#9810 Nem kell hasonlítgatni egykihez se. Egyedi lesz a Sirokkó viselkedése is, mint ahogy egyedi az eddigi elsőkerekes járgányé is. az UFR és XFR is totál más, pedig mindkettő gtr és elsőkerekes. Az rwd-nél ugyanez a helyzet. Pl. a legutóbbi XRR vs FZR @ Westhill futam: mindkét autóval szinte ugyanolyan időt lehet menni, mindkettő RWD. Mégis totál máshogy videlkedik az autó. XRR -rel sokat gyakoroltam, mentem is 1:31.0x időt. Majd átültem FZR-be 0 gyakorlással. 1 kört mentem: 1:34:?? lett. Érezni lehetett, hogy máshogy viselkedik, más íven kell beleszállni a kanyarokba. Ahhoz, hogy FZR-rel is tudjak menni 31-es időt, csomót kell gyakni, hogy elfelejtsem az XRR viselkedését. A versenyképes időknél jön ki igazán a különbség. -
#9809 Nem akartam flamet kelteni, nehéz napom volt, bocs. -
#9808 Hétvégén megnézzük, de csak miattad :D -
#9807 Próbáld ki. Elég érdekes pálya. -
#9806 Nemtom visszafele mennyünk a mapon, már NFS2-nél marhaság volt. -
#9805 Valamelyik map valódi benne ? Csak hogy a viszonyítási alap miatt kérdem.
Kikéne dobni az összes kamu mapot meg autot - a fizika remek - , és belerakni nomrálisan mindent ami van rF ben azt jóvan :D