16062
  • Tomsteel
    büszke lehetsz magadra (tudom az is vagy)
  • kifli
    hi-res pack
  • kifli
    semmi értelme pont ezért nincs már meg :D csak kipróbáltam. multizni szerintem nem lehet vele más az autó...
  • Hecker007
    vegyél fel msnre és átküldöm, nekem van letöltve egy egész értelmes mod xrt-hez, van FZ5-höz is és ha jól emlékszem RB4-hez is
  • Ombika
    MEgtudjatok mondani, h mit erdemes konretan feltenni,h szebb legyen a taj es a texturak?
  • DjSylent
    Hát végignéztem az egészet de sajna nem találtam meg egyiket se akkor ez örök rejtély marad.
    Youtube videokban is röhögnek a markukba és kommentelnek hogy bmeg nem adom meg a linket meg nem kapjátok meg soha stb
  • Hecker007
    de belehet szerezni őket és nemis olyan nehéz, az LFS hivatalos fórumán is találsz ilyeneket itt és itt nézelődj
  • Shifter
    ezeket ilyen no name oldalakon lehet megtalálni elvétve...
  • Incsi
    Hello valaki tud nekem segíteni a Tweak-be hogy lehet beálítgatni??
    Köszi
  • DjSylent
    Igazából csak a feeling miatt meg mert jobban néz ki

Szóval akkor ezekszerint kurvára nem lehet ezeket beszerválni
  • R0zs0máK
    De mi a náthás fasznak LFS-ben ilyesmi, azt áruld el...
  • kifli
    elég nehezen beszerezhetők ezek a modok nemkem volt egy de már nincs meg. nekem nagy hátsószárny volt meg még egy kis +optikai tuning
  • Alexease
    Ott meg neont is talal az auto ala, mert attol jobban megy (foleg gombokkal vagy egerrel):)
  • R0zs0máK
    Itt
  • Alexease
    Sot, mar tegnap is volt, csak elfogyott;D
  • DjSylent
    Hello mindnekinek

Nem tudom memnnyire lehet itt ilyenről érdeklődni de sokszor láttam drift videokban az XRT-hez ugynevezett Sleepy eye's-t(félig felnyitott első lámpa) Illetve nagyobb aluszárnyakat.

Nem tudja valaki ezeket honnan lehetne beszerezni?
  • ChuckyHUN
    XD
    az a elgcinkebb, hogy el is histzik
  • R0zs0máK
    Én már játszom vele...XDDDDDDDDDDD

Sok idióta hogy ráugrott, hogy ma lesz XDDDDDDD
  • ChuckyHUN
    KAMUU:D
    Te azt is mondtad h ma jön XD
  • R0zs0máK
    Jan 31-én jön!!!
  • kifli
    én nem fejlődésnek tartom hanem inkább csak melegszik a gumi és rövideb féktávot lehet venni
  • MaStR
    az ai-k a verseny közben tényleg fejlődnek,ez látszik a köridejükön is,viszont nem marad meg a skilljük úgy vettem észre.vagy s2ben máshogy műksz?
  • GPx8
    Nincs.
  • Tomsteel
    Azokat kérdezném, akik említettek olyasmit, hogy ma érkezik a Scirocco...
    van ennek valamilyen valóságalapja ?
  • wakizashi
    Akkor csak illulzió volt vagy csak szimplán elfáradtam és azért tünt úgy ,mintha erősödnének -mondjuk setet tesztelni is lehet velük ,bár eléggé gépiesen mennek (csak azért feltételezem ,hogy fejlödnek ,mert kiírja mindenikre ,hogy mennyi kört ment az AI az aktuális pályán)
  • hezi
    Ezt másképp tapasztaltam. Még anno a 0.04-es test verzsönben tényleg úgy tűnt, mintha egyre erősebbek lennének. De most mintha nem így lenne. Pl. LX6 @ FE4 -en többször megtettem a 12 kört gyakorlás céljából, és hogy kicsit gyakjam az előzéseket is, betettem vagy 14 AI-t. És ahányszor újrafutottam a távot, az AI mindig úgy viselkedett. Az első pár körben még nagyon félénk volt, pl. a hídon már a 200-as táblánál elkezdett lassítani (valahol 125-nél kell :-)), aztán a 10-12. körre már összeszedte magát és próbált normálisabb féktávokat venni. Aztán a következő restartkor már megint bénázott az elején :)
  • MaStR
    sehogy.nincs másik ai.gyári van.
  • wakizashi
    Hopp ez kimaradt: érdemes járatni az AI-kat , mert úgy szereznek több XP-t (ha jól emlékszem fejlődnek)!
  • wakizashi
    Eme feltélezés szerintem onnan ered ,hogy e játék a fő hangsúlyt a többjátékos részre helyezi s mindazonáltal furcsának hat a kedves topikolvasóknak- akik elég nagy valószínüséggel interneten játszák ezt a játékot- a Te kérdésed.Ha engem kérdezel (ha nem akkor is) ,sokkal erősebbek az AI alapból is, mert többen vannak és letolnak minden kecc-mecc nélkül az útról ,ezért érdemes bemerészkedni egy szerverre és élő ellenfelekkel mérkőzni ! Valójában amikor pályát ,s majdan kocsit választasz ottan kéne lenni a tudásszintnek felül ,két apró piciny nyilacska közötti intervallumban pl átlagos.
  • Lacko86
    most már valaki legyen oly kedves és magyarázza meg nekem,hogy az AI-val hogyan lehet warezolni?
  • Misi az ezredes
    menjél RF-ezni ha nem tetszik...
  • wakizashi
    Bexoktam zippelni néha ilyen backupnak aztán simán kitömörítem azt mögy(max unlockolom újra ,ha kell).Szóval simán használhatod csak 1 ikonyt neki azt hajrá ;-)!
  • Me Ga
    Sziasztok! Újra kellett telepítenem a gépemet, előtte még sikerült lementenem az LFS könyvtárat. Simán visszmásolhatom és menni fog, vagy bonyolultabb és ezt is újra kell telepíteni minden kieggel együtt?
    Köszi előre is.
  • hezi
    (amikor olvastam az AI-s kérdést, nekem is elsőre a warez jutott eszembe, ezek szerint nem voltam vele egyedül, pedig nekem még nehéz napom se volt. ;))
  • hezi
    Nem kell hasonlítgatni egykihez se. Egyedi lesz a Sirokkó viselkedése is, mint ahogy egyedi az eddigi elsőkerekes járgányé is. az UFR és XFR is totál más, pedig mindkettő gtr és elsőkerekes. Az rwd-nél ugyanez a helyzet. Pl. a legutóbbi XRR vs FZR @ Westhill futam: mindkét autóval szinte ugyanolyan időt lehet menni, mindkettő RWD. Mégis totál máshogy videlkedik az autó. XRR -rel sokat gyakoroltam, mentem is 1:31.0x időt. Majd átültem FZR-be 0 gyakorlással. 1 kört mentem: 1:34:?? lett. Érezni lehetett, hogy máshogy viselkedik, más íven kell beleszállni a kanyarokba. Ahhoz, hogy FZR-rel is tudjak menni 31-es időt, csomót kell gyakni, hogy elfelejtsem az XRR viselkedését. A versenyképes időknél jön ki igazán a különbség.
  • ChuckyHUN
    Nem akartam flamet kelteni, nehéz napom volt, bocs.
  • pointer4
    Hétvégén megnézzük, de csak miattad :D
  • mackosajt
    Próbáld ki. Elég érdekes pálya.
  • pointer4
    Nemtom visszafele mennyünk a mapon, már NFS2-nél marhaság volt.
  • pointer4
    Valamelyik map valódi benne ? Csak hogy a viszonyítási alap miatt kérdem.

Kikéne dobni az összes kamu mapot meg autot - a fizika remek - , és belerakni nomrálisan mindent ami van rF ben azt jóvan :D