16062
-
#15542 nincs -
komorszabi #15541 Hello! Megint én:)
Tudtok olyan pályaszerkesztő programot amivel az lfs ben tudnék pályákat csinálni (nem a Shift+U megoldásra gondolok). Előre is köszi. -
#15540 www.lfsmods.com Oldalt kikeresd hogy Wheel és válogatsz ;) -
komorszabi #15539 Hello megint én
Köbvetkező lenne a kérdésem hogyan lehet az xrg alá olyan széles kerekeket rakni mint pl az xfr alá? -
#15538 nyilván nem a mindenkinek elérhető tweak-et használja, hanem valami kevésbé elterjed dolgot... -
#15537 én láttam már AA szerveren cheatert rendszeresen -
#15536 multiba 1-2 szerer van ahova fel lehet menni vele, azok direkt erre vannak... -
komorszabi #15535 OK.De akkor a többieknek hogy engedi mert már láttam hogy használják!? -
#15534 jaaa, hogy te online akarsz játszani, egy olyan progit bekapcsolva, amivel olyan tulajdonságai lesznek az autóknak mint amilyet akarsz? :D
Nemisértem miértnem engedi -.- -
komorszabi #15533 Hello az lenne a problémám hogy amikor bekapcsolom a Tweak 6b-t akkor nem enged fel eggyik szerverre sem azt írja hogy szinkronizációs hiba a szerverrel, ez azt jelenti hogy a tweak 6b-vel nem is lehet online játszani?? -
RYO21 #15532 Kormányérzékenységet hol lehet állítani? -
#15531 Renben, köszönöm válaszod! :) -
#15530 Igen -
#15529 Itt van erre lehetőség? (Buy S1 -> S2 upgrade voucher)
Nem értek én ezekhez a dolgok, és angolt se tanulok, csak azért kérdezem. :) -
#15528 Így van. -
#15527 Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy ha megveszem az S1et akkor utána meg tudom venni az S2-t úgy, hogy csak a másik felét kell kifizetnem?
Vagyis az S1 12 Font és ha S2-t akarom utána megvenni, akkor elég csak a másik 12 Fontot kifizetni? -
#15526 Off: Én kint tanultam egyetemen(Scotland, Edinburgh Napier University)... nem mindenképpen fizetős... -
#15525 -
#15524 Cant tell if sarcasm or...
Ahhoz elszántság és egy kevés pénz kéne, mivel ott mindenképpen fizetős, így annyira hardcore ész sem kell hozzá
ON -
GPx8 #15523 Te olyan okos vagy haver, hogy külföldön kéne egyetemre járnod! -
#15522 Enyhe meglepetésként ért mikor rF2-ben láttam, hogy deformálódik a kerék...
Elég soká lett már ez a Scirocco dolog húzva, ott amikor elsőre bejelentették, nekem úgy tűnt, hogy ez csak valami kezdet és áramolni fognak az autók, pályák, kis eső, kis leszakadó alkatrész meg miegyéb
Azért tavaly sem hittem, hogy meglesz a három év, de nagyszerűen mérhető rajta az idő, egy igazi biztos pont az életemben :D
(Bízzunk benne hogy a négyéves évfordulót már egyetemen, a tizenkétévest pedig lehetőleg már nem ebben az országban ünneplem) -
#15521 lfsforumról:
-
#15520 Ez is "veniccdán" projekt!
-
#15519 A javított grafika kb. nagyobb felbontású texturákban fog kimerülni. -
#15518 lfs forumon, a legfrisebb progress report topikban, van egy rakat vicces hsz ezzel kapcsolatban :D
(kár hogy bezárták...)
-
#15517 added Thu, Dec 11th, 2008 19:10
>Announcing VW Scirocco Hello LFS Racers.
We are pleased to announce that we plan to release the new VW Scirocco in Live for Speed during the week ending Friday 19th December.
Az azért elég durva ,hogy cirka 3 évvel csúsznak eddig, az alap bejelentéshez képest :D -
#15516 keddi megjelenésre is emlékeztem, de akkor legyen holnap, annyit tudok várni :D
-
#15515 Tavaly csutortokonkent jelent meg, azelott minden penteken, igy logikusnak tunik, hogy ebben az evben, szerdankent lesz a megjelenes:) -
#15514 pénteken scirocco?
vagy ma kelett volna jönnie? -
kelemenlajos #15513 "Itt csak a fizika amin újitani fognak (ha fognak) és jól is teszik."
Már bocs, de körbeolvastál a lfs fórumában?
Új pályák, új autók, javított grafika, és új fizika.
-
#15512 könnyen -
#15511 azt így monitoron hogy adnád át? :D -
#15510 Igazából a grafikája engem sem zavar túlzottan, de napszak/időjárás változás NAGYON kellene már bele...gumifizikát is várom, fizikát is várom, FFB javítást is várom (bár szvsz még mindig ennek van a legjobb FFB-je így is, egyedül a kerék csúszását nem lehet érezni benne) -
#15509 Ma már szerintem elvárható a grafikai megjelenésnek a fejlesztése is... Ha nem fejlesztenek semmit csak hozzá raknak mindig egy maréknyit akkor nem jósolok 4-5 évnél többet nekik. Mert egy sima s3 néhány új pályával és néhány autóval nem fog annyi újdonságot teremteni, hogy az embert azt mondja. Húúú ezt meg kell vennem!!
De lásd, rFactor. Nem nagy cucc, de ott is van nappal, éjszaka, eső.. Mégsem egy Fullos grafikával rendelkező játékról beszélünk. Mikor is jött ki? 2005 Szeptemberében...
Ha neked ilyesmi nem kell, ne játssz se RBR-el se rF-el vagy egyéb nem megemlített "Grafikailag" előrébb járó játékokkal.. -
GPx8 #15508 Azért olyan bonyolúlt megcsinálni. -
#15507 hát, a fizikához hozzátartozik az időjárás is, mert nem mindegy hogy nedves-e a talaj, hány fok van stb....
-
GasMask #15506 Nem tudom minek kell sirni a grafika, új időjárás stb végett. Ez a játék nem arra lett készitve hogy lesz*pd magad a grafikája végett mint a mai divat ratyi PC game-k. Itt csak a fizika amin újitani fognak (ha fognak) és jól is teszik. Akinek meg nem tetszik ez a grafika az menjen Need For Speed-ezni az neki való .. -
#15505 Jah, direkt.. Nem 2012-ben szeretne a szemünkbe hazudni ismét.
Most már csak azt remélem valami világ klasszis gumifizikát csinál hozzá...
Végül is Scirocco majd jön, aztán lehet tapsolni a pénzt megint Robikának a zsebébe az S3-ért. Amibe nem tudom hány pálya lesz.. De én el tudnék viselni 1-2 drift pályát is. Melyek nem bonyolultak de ha tudnak a burkolattal is játszani sokkal realisztikusabbak tudnak lenni az ilyenek szerintem... Vagy a mi kezünkbe adni némi szerkesztési jogot, és nem csak objecteket lehetne letenni hanem emelni a betont vagy süllyeszteni.. Persze bizonyos határokon belül.. -
#15504 Annak talan jo;) Meg poennak;))
Meg ha azt irta volna, hogy kell meg nehany honap, max 1 ev, de lesz napszak, idojaras, rendes hangok, uj grafika stb., akkor azt mondom, OK, dolgozzon csak;)
De nem. Leirta, hogy a majd' 10 eves program, a 0.6-os verzioval elerte a legjobb alapotat, lesz majd ingyen Scirocco, fizika meg gumi, es majd utana tovabb dolgoznak es lesz meg tobb szep auto es palya;)))) -
DRPCDoki #15503 Akkor nevezzük inkább újévköszöntőnek, Scawen módra!