Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Az egész úgy kezdõdött, hogy Gab elnézte a sikán gumifalát, és a levegõbe repült majd a gumifalba ütközött, ahonnan visszapördült a pályára
Kép1
Ekkor a mögötte érkezõ Csoki, aki már nem tudta kikerülni belecsapódott
Kép2
és felborult, majd kirepült a pályáról
Kép3.
Ekkor a továbbra is a pályán lévõ Gab roncsába belecsapódott Marki
Kép4, aki az ütközés hatására Boom elé pördült, aki el is találta
Kép5.
Marki a pálya széle felé sodródik az ütközéstõl, ott pedig Arvee megy bele
Kép6. Arvee az ütközés hatására megforog és oldalba találja Valek-et
Kép7.
A mögöttük jövõ KisGab pedig frontálisan nekimegy Arvee-nak
Kép7.1.
Arvee újra megforog és most Bark is nekimegy
Kép8
és a pálya menti füves részre sodródik, ahol nekimegy a nemrég kisodródott Boom autójának
Kép9
Boom pedig visszapördül a pályára és eltalálja Isti-t (aki már aztitte megúszta)
Kép11
Végül Gergõ is majdnem kettejükbe száll, de sikerül elmennie
Kép12
Gab a baleset után Kép13
(Remélem nem csesztem el semmit a linkelésnél, ha mégis akkor sry)
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Én meg pont elkezdtem nézni, mikor ránéztem az LFS topikra, erre itt is ez a videó köszön vissza.
FXR-el egész jól lehet utánozni, persze azért nem ugyanaz.
http://www.f1-info.hu/
Már hozzászoktam a bill-hez,a "Fast stering" meg a "Slow sterring"-el már elég jól megy,a driftet leszámítva.
#8612: Pont tegnap néztem,tud valamit a csávó 😄
Nem nagyon irkáltam ebbe a topikba,csak néha olvasgattam.
Amúgy az LFS S2 alpha-val játszogatok egy ideje,sajnos csak billentyûzettel,így driftelni nem nagyon szoktam,pedig szeretnék,de billen lehetetlen 😄
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
nah majd az új gép év végén vagy januárban lesz meg 😊
4 mag 2,8GHz
4 gb DDR2
4870 x2 😊
meg merem azt is kockáztatni h nekem lesz a legtöbb pfsem 😊<#nezze>#nezze><#nevetes1>#nevetes1>
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
1.7 celeron, geforce fx5700, 256 vagy 512 már nem is tudom SD ram...😄DD
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
asszony gépe 2 mag 3ghz 1 giga ram ati AX550 512MB és ezen megy 80FPSel maxon 😄 ne vicceljetek már 😄 nálam meg kiakad 99nél de ez érthetõ 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
most húztam rajta. 28on van, mostmár játszható 😊 30 és 60 fps között mozog 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ablak módban,minden minimumon,térképet,kezet,kormányt,kijelzõket kikapcsolva<#nevetes1>#nevetes1>
Viszont már sikerült 39es idõt menni Blackwoodon 900fok+kuplung+hváltó trióval.XRG-vel.
A kocsit még nehéz fogni,mert szokatlan a nagy kormánymozdulat😊
Gáz és fék,kuplung meg nem tudom min van,de a játék is külön tengelynk mutatja....
-Meg akarom venni a játékot.
Csak bankkártyával lehet? mert azzal csak így nem szívesen vásárolgatok-
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
azt fesd át ... és kész is