16062
-
#10084 Most vettem észre, hogy újabban a CTRA Race 2-n is lehet XFG/XRG-vel tolni silver licensz esetén -
#10083 Jaja ezt aláírom :) -
#10082 mekkora a szerverek pingje (300 felett már kaka)? lehet, h valami hálózati problémával küzdesz.
A vásárlás örökre szól, nem 1 évre. Viszont hogy mennyien játszanak, az elég relatív. 900 szerverből kb 50-en vannak, és csak néhány szerver van dugig az S2-ben. De lehet jelentkezni bajnokságokba is. -
#10081 Erősnek érzi magát,biztos CRT-je van,azon meg keményebb az üveg. -
#10080 Mire ekkora az arcod?
Mondjuk a nyelvtan jogos. -
#10079 egy évre is lehet fizetni? LOL? nah húzzál nyelvtan órára aztán majd ide jöhetsz... -
hakagyi #10078 Sziasztok !
Én én most kesztem el játszani a demóval és regisztráltam is de mikor a szervereket kidobja a játékban egyik szerverre sem enged fel !
Aszt írja "Nem érkezett visszajelzés egy vendéktől.Kapcsolat megszagadt a hosztal"
Szóal egyáltalán lehet múltizni a demóval ?
A másik hogy érdemes fizetni egy évre, sokan játszanak ?
köszi
-
#10077 vegyel fel msn-re. -
#10076 Megpróbáltam 3ds max 2009-el, illetve egy hozzá való Brazil Rio-val, de amég a scenes mappát megtaláltam, addig az image mappát nem sikerült...
Ennek ellenére megnyitottam a kívánt autót a 3ds max-ban, ki is írta h hiányoznak neki bizonyos dolgok, így manuális beállítottam az image mappa helyét, azonban a materials menüben nincs SKIN nevű textúra... interior, helmet, rims meg hasonlók vannak, de egy jópárnál csak azt írja ki h material 15 v material 16 stb...
Mi ilyenkor a teendő? -
#10075 akkor igen:) nekem 900at fordul úgyhogy ittis és a driverben is az van=) -
#10074 nagyjából enyém is hasonló, de ugye, ha nekem 180 fokos a kormányom, akkor arra is kell állítani nemde? -
#10073 Van már másik kormányom:) -
MaStR #10072 elárulom ugyanez volt a kormányom problémája a javítási útmutató alapján én megjavítottam a MOMOt és már ugyan régóta porosodik,de miután megcsináltam használtam még pár hetet és nagyon tuti lett (elég gáz volt hogy ugrált xrt-ben a turbo boost tuti elveszett pár ezredmásodperc :P ). szóval ezért ne add el a kormányt!!!tényleg az ember rászán egy kis időt és tökéletes lesz - újra- . -
#10071 nekem így van
-
#10070 más játékoknál nem csinál ilyet a kormány, ezért gondoltam, hogy az lfs-ben vmi beállítás segíthetne. tegnap még 200-on volt a FF a játékban, ma levettem 50-re, és most sokkal jobb...
kormány linearitás mit akar jelenteni? -
#10069 szerintem ilyet viccből is TAPLÓSÁG... -
#10068 Én is csak poénból írtam:D -
#10067 humorérzék?:D -
#10066 dehogy, csak gondoltam valamikorra össze kell jönni a 20k-nak...és az flémeléssel jön össze leghamarabb XDD -
#10065 tuti... -
#10064 Itt éled ki a kisebbségi komplexusod? -
#10063 hogy beszélsz kisfiam? mars aludni! -
#10062 Különben is az kurva anyád. -
#10061 különben is csicskák vagytok hozzám képest... -
#10060 Nálam eléggé változó volt.Volt idő,amikor magától adott 10-20% gázt.Ez rallyban eléggé zavaró volt,de ezt rövid ideig csinálta,és abbahagyta.Legutóbb amikor még használtam,akkor azt csinálta,hogy nem mindig lehetett padlógázt adni,mert pár % hiányzott hozzá,és ha stabilan nyomtad a gázt,tehát pl folyamatosan félig,akkor azt ő úgy érzékelte,hogy ugrál egy kicsit.Engem ez nem zavart játék közben,de arra nem adok semmilyen garanciát,hogy a te gépeden is ugyan így működik-e.Viszont van egy oldal,ahol le van írva,hogyan javíthatod meg,van aki azt megcsinálta,és működik neki évek óta,én nem foglalkoztam vele. -
#10059 ha nem a fékpedál a rossz akk noproblem úgyis vérpistike vagyok és csak a gázt nyomom XD
ne de komolyan mit jelent mert hogy pár százalékot ugrál nekem nem mond semmit :) -
#10058 Rálépsz és ha felemeled a lábad nem jön vissza sőt még jobban bele tapos xD -
#10057 ez a pedálhiba pontosan mit is takar? -
#10056 hmmm meggondolom még köszi :) -
#10055 Van egy eladó MOMO-m,picit pedálhibás,de nem zavaró,mert csak pár százalékot ugrál(nálam),meg a kormányon a gumi belül le van kopva műanyagig,de az amúgy is lekopna.10-ért viheted. -
#10054 20 új üzenet, gondoltam kijött a sciri, erre ki, hogy nyitja asört játék közben? XD -
#10053 1 kézzel kinyitom a sört bontóval együtt :D és üvegből iszok :D 1 kéz mindig marad a kormányon :D -
#10052 logitech momo -
#10051 ok, na valaki pls mondjon egy nem túl drága ámde jó kormányt!!
solt: az hogy elég meg sőr ne szerepeljen egy mondatba :) -
Solt #10050 Nem haragszom én, csak szerintem elég volt a sörös témából! ;) -
#10049 elnézést csak vezetéstechnikai tanácsot kértem :D -
Solt #10048 Mi lenne, ha befejeznétek? Hmmm? Köszönöm Urak... -
#10047 ésakkor holmarad a szisszenés? .D -
#10046 Jahogy üvegből:D
Akkor félkézzel fogod a kormányt,és bontod foggal.Csak a puhapöcsűek nem tudják megcsinálni,szépen finoman kell körben feszíteni,nem csak egy oldalról,és jólesz.Fel sem rázódik. -
#10045 nemérted a lényeget, a sör üvegből a finom :)
aztmeg kibontod és egyből belekortyolsz nincs idő letenni a bontót meg a kupakot. na ezért nem veszek kormányt az egér legalább nemrángat :D
am olcsóé mi az a kormány ami legjobban megéri? g25-re nincs kesem