16062
  • hezi
    Most vettem észre, hogy újabban a CTRA Race 2-n is lehet XFG/XRG-vel tolni silver licensz esetén
  • Misi az ezredes
    Jaja ezt aláírom :)
  • hezi
    mekkora a szerverek pingje (300 felett már kaka)? lehet, h valami hálózati problémával küzdesz.
    A vásárlás örökre szól, nem 1 évre. Viszont hogy mennyien játszanak, az elég relatív. 900 szerverből kb 50-en vannak, és csak néhány szerver van dugig az S2-ben. De lehet jelentkezni bajnokságokba is.
  • bardocz
    Erősnek érzi magát,biztos CRT-je van,azon meg keményebb az üveg.
  • Csabesz6
    Mire ekkora az arcod?
    Mondjuk a nyelvtan jogos.
  • Shifter
    egy évre is lehet fizetni? LOL? nah húzzál nyelvtan órára aztán majd ide jöhetsz...
  • hakagyi
    Sziasztok !

Én én most kesztem el játszani a demóval és regisztráltam is de mikor a szervereket kidobja a játékban egyik szerverre sem enged fel !
    Aszt írja "Nem érkezett visszajelzés egy vendéktől.Kapcsolat megszagadt a hosztal"

Szóal egyáltalán lehet múltizni a demóval ?

A másik hogy érdemes fizetni egy évre, sokan játszanak ?

köszi
  • csige791
    vegyel fel msn-re.
  • atenza
    Megpróbáltam 3ds max 2009-el, illetve egy hozzá való Brazil Rio-val, de amég a scenes mappát megtaláltam, addig az image mappát nem sikerült...
    Ennek ellenére megnyitottam a kívánt autót a 3ds max-ban, ki is írta h hiányoznak neki bizonyos dolgok, így manuális beállítottam az image mappa helyét, azonban a materials menüben nincs SKIN nevű textúra... interior, helmet, rims meg hasonlók vannak, de egy jópárnál csak azt írja ki h material 15 v material 16 stb...
    Mi ilyenkor a teendő?
  • Gaben17
    akkor igen:) nekem 900at fordul úgyhogy ittis és a driverben is az van=)
  • VLB
    nagyjából enyém is hasonló, de ugye, ha nekem 180 fokos a kormányom, akkor arra is kell állítani nemde?
  • bardocz
    Van már másik kormányom:)
  • MaStR
    elárulom ugyanez volt a kormányom problémája a javítási útmutató alapján én megjavítottam a MOMOt és már ugyan régóta porosodik,de miután megcsináltam használtam még pár hetet és nagyon tuti lett (elég gáz volt hogy ugrált xrt-ben a turbo boost tuti elveszett pár ezredmásodperc :P ). szóval ezért ne add el a kormányt!!!tényleg az ember rászán egy kis időt és tökéletes lesz - újra- .
  • Gaben17
    nekem így van
  • VLB
    más játékoknál nem csinál ilyet a kormány, ezért gondoltam, hogy az lfs-ben vmi beállítás segíthetne. tegnap még 200-on volt a FF a játékban, ma levettem 50-re, és most sokkal jobb...

kormány linearitás mit akar jelenteni?
  • R0zs0máK
    szerintem ilyet viccből is TAPLÓSÁG...
  • bardocz
    Én is csak poénból írtam:D
  • Csabesz6
    humorérzék?:D
  • R0zs0máK
    dehogy, csak gondoltam valamikorra össze kell jönni a 20k-nak...és az flémeléssel jön össze leghamarabb XDD
  • Shifter
    tuti...
  • bardocz
    Itt éled ki a kisebbségi komplexusod?
  • R0zs0máK
    hogy beszélsz kisfiam? mars aludni!
  • bardocz
    Különben is az kurva anyád.
  • R0zs0máK
    különben is csicskák vagytok hozzám képest...
  • bardocz
    Nálam eléggé változó volt.Volt idő,amikor magától adott 10-20% gázt.Ez rallyban eléggé zavaró volt,de ezt rövid ideig csinálta,és abbahagyta.Legutóbb amikor még használtam,akkor azt csinálta,hogy nem mindig lehetett padlógázt adni,mert pár % hiányzott hozzá,és ha stabilan nyomtad a gázt,tehát pl folyamatosan félig,akkor azt ő úgy érzékelte,hogy ugrál egy kicsit.Engem ez nem zavart játék közben,de arra nem adok semmilyen garanciát,hogy a te gépeden is ugyan így működik-e.Viszont van egy oldal,ahol le van írva,hogyan javíthatod meg,van aki azt megcsinálta,és működik neki évek óta,én nem foglalkoztam vele.
  • kifli
    ha nem a fékpedál a rossz akk noproblem úgyis vérpistike vagyok és csak a gázt nyomom XD

ne de komolyan mit jelent mert hogy pár százalékot ugrál nekem nem mond semmit :)
  • Misi az ezredes
    Rálépsz és ha felemeled a lábad nem jön vissza sőt még jobban bele tapos xD
  • kifli
    ez a pedálhiba pontosan mit is takar?
  • kifli
    hmmm meggondolom még köszi :)
  • bardocz
    Van egy eladó MOMO-m,picit pedálhibás,de nem zavaró,mert csak pár százalékot ugrál(nálam),meg a kormányon a gumi belül le van kopva műanyagig,de az amúgy is lekopna.10-ért viheted.
  • ChuckyHUN
    20 új üzenet, gondoltam kijött a sciri, erre ki, hogy nyitja asört játék közben? XD
  • Shifter
    1 kézzel kinyitom a sört bontóval együtt :D és üvegből iszok :D 1 kéz mindig marad a kormányon :D
  • csige791
    logitech momo
  • kifli
    ok, na valaki pls mondjon egy nem túl drága ámde jó kormányt!!

solt: az hogy elég meg sőr ne szerepeljen egy mondatba :)
  • Solt
    Nem haragszom én, csak szerintem elég volt a sörös témából! ;)
  • kifli
    elnézést csak vezetéstechnikai tanácsot kértem :D
  • Solt
    Mi lenne, ha befejeznétek? Hmmm? Köszönöm Urak...
  • kifli
    ésakkor holmarad a szisszenés? .D
  • bardocz
    Jahogy üvegből:D
    Akkor félkézzel fogod a kormányt,és bontod foggal.Csak a puhapöcsűek nem tudják megcsinálni,szépen finoman kell körben feszíteni,nem csak egy oldalról,és jólesz.Fel sem rázódik.
  • kifli
    nemérted a lényeget, a sör üvegből a finom :)
    aztmeg kibontod és egyből belekortyolsz nincs idő letenni a bontót meg a kupakot. na ezért nem veszek kormányt az egér legalább nemrángat :D

am olcsóé mi az a kormány ami legjobban megéri? g25-re nincs kesem