Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoR zsozso
Ez jól sikerült 😄

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Prézli
Ha már képek, akkor berakom a legutóbbi LFS S2 Ligás tömegbalesetet, Fe-Black LX6, 1. szektor mérési pontja utáni sikán után.

Az egész úgy kezdõdött, hogy Gab elnézte a sikán gumifalát, és a levegõbe repült majd a gumifalba ütközött, ahonnan visszapördült a pályára
Kép1
Ekkor a mögötte érkezõ Csoki, aki már nem tudta kikerülni belecsapódott
Kép2
és felborult, majd kirepült a pályáról
Kép3.
Ekkor a továbbra is a pályán lévõ Gab roncsába belecsapódott Marki
Kép4, aki az ütközés hatására Boom elé pördült, aki el is találta
Kép5.
Marki a pálya széle felé sodródik az ütközéstõl, ott pedig Arvee megy bele
Kép6. Arvee az ütközés hatására megforog és oldalba találja Valek-et
Kép7.
A mögöttük jövõ KisGab pedig frontálisan nekimegy Arvee-nak
Kép7.1.
Arvee újra megforog és most Bark is nekimegy
Kép8
és a pálya menti füves részre sodródik, ahol nekimegy a nemrég kisodródott Boom autójának
Kép9
Boom pedig visszapördül a pályára és eltalálja Isti-t (aki már aztitte megúszta)
Kép11
Végül Gergõ is majdnem kettejükbe száll, de sikerül elmennie
Kép12

Gab a baleset után Kép13

(Remélem nem csesztem el semmit a linkelésnél, ha mégis akkor sry)

kifli
wr-ek nagyrésze is egérrel van
RoR zsozso
Én csak szórakozásból játszogatok mikor unatkozok,vagy mikor nagyon ráérek,szóval nem kell nekem hogy világrekordokat állítsak fõl 😄

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

RoR zsozso
Lõttem két képet 😊

kép
kép 2

Prézli
"Pont tegnap néztem,tud valamit a csávó 😄"

Én meg pont elkezdtem nézni, mikor ránéztem az LFS topikra, erre itt is ez a videó köszön vissza.
FXR-el egész jól lehet utánozni, persze azért nem ugyanaz.

Cowek
Kicsit olyan ez mint mankóval szaladni... meg lehet szokni, de nem leszel olyan gyors sosem :-) Persze te tudod mire akarod használni :-)

http://www.f1-info.hu/

bardocz
Hát értelmesebb,mint bill.-el...
RoR zsozso
Megy a halál egérrel 😄
Már hozzászoktam a bill-hez,a "Fast stering" meg a "Slow sterring"-el már elég jól megy,a driftet leszámítva.

bardocz
Vagy miért nem veszi meg az eladó momo-mat 10ért?<#idiota>
kifli
miért nem egérrel vezetsz? úgy sokkal jobb idõt lehet menni csak hozzá kell szokni kb 2 nap alatt hozzászoksz
kifli
már megvan asszem régen nem lehetett kivenni azóta nem néztem ^^ így most 200 vagy kicsivel 200 fölött van
RoR zsozso
Mondjuk összkerekessel néha összejön a drift elég jól,de az mégsem az igazi...

#8612: Pont tegnap néztem,tud valamit a csávó 😄

RoR zsozso
Amúgy sziasztok!

Nem nagyon irkáltam ebbe a topikba,csak néha olvasgattam.
Amúgy az LFS S2 alpha-val játszogatok egy ideje,sajnos csak billentyûzettel,így driftelni nem nagyon szoktam,pedig szeretnék,de billen lehetetlen 😄

RoR zsozso
Ezt a kanyart elb@sztam 😄

bardocz
Negyedszer nézem meg,de még mindig élvezem,nagyon királyul megy a csávó.
Ombika
Loll kiveszed a beallitas kozul,nekem 290-en korul mozog mindig! 😊

kifli
Hmmm igaz 4 kerék meghajtású de azért nemrossz
kifli
hmm nekem ablakban régi gépen szaggatott teljes képernyõn viszont jó volt...
CPU függõ az Lfs, mert sokat számol. Nekem AI-kal is stabilan 120 fölött van (minden maxon).

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

r4f1
há' kössz 😄 neked 1 mag több mint nekem összesen XD
nah majd az új gép év végén vagy januárban lesz meg 😊
4 mag 2,8GHz
4 gb DDR2
4870 x2 😊
meg merem azt is kockáztatni h nekem lesz a legtöbb pfsem 😊<#nezze><#nevetes1>

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

Csabesz6
nekem meg átlag 30-40
1.7 celeron, geforce fx5700, 256 vagy 512 már nem is tudom SD ram...😄DD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

bardocz
Laptop,azért produkál ennyit.De nem érdekel,amíg nem ltom,hogy szaggatna,így hogy atomstabil nem zavaró.
Misi az ezredes
kiveszed és kész...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

kifli
nekem soha nem megy 100fps-fölé magasabbra nem lehet rakni az fpslimitet menüben
Pepsi Twist
nekem korlátozva van 99nél

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Misi az ezredes
Nekem néha 120 fpa de ha tele van pakolva a pálya loyut-al akkor lemegy 60-80 közöttre :S szintén full graf

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Pepsi Twist
lol? ti mit csináltok? 😄

asszony gépe 2 mag 3ghz 1 giga ram ati AX550 512MB és ezen megy 80FPSel maxon 😄 ne vicceljetek már 😄 nálam meg kiakad 99nél de ez érthetõ 😄

r4f1
nekem is 20 körül ment. 2.4es cerka 6600GT-vel
most húztam rajta. 28on van, mostmár játszható 😊 30 és 60 fps között mozog 😊

Misi az ezredes
esetlegt letöltöttél valami frissítést a vidikaridhoz? Nekem olyan gondom volt h frissítettem és a graf minden javult minimumon de a teljesítménye ezáltal romlott.

Pepsi Twist
az asszony gépén is 80FPSel megy és az már 2 éves szar 😄

Roger6
Milyen géped van, hogy 17 fps-t produkál? <#wow1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

bardocz
Jah és stabil 17 fps-el totál élvezhetõ a játék<#idiota>
Ablak módban,minden minimumon,térképet,kezet,kormányt,kijelzõket kikapcsolva<#nevetes1>
bardocz
Jajj,mit kell szenvedni ezzel a kormánnyal hogy mûködjön:-)
Viszont már sikerült 39es idõt menni Blackwoodon 900fok+kuplung+hváltó trióval.XRG-vel.
A kocsit még nehéz fogni,mert szokatlan a nagy kormánymozdulat😊
Pepsi Twist
sztornó... nem tudom mi lehet baj... talán a kuplungot nyomogasd és "nullázd" le

Pepsi Twist
akkor nem tudom... nálam ez volt a gubanc de mindjárt megnézem mi lehet

bardocz
Különön vannak:\
Gáz és fék,kuplung meg nem tudom min van,de a játék is külön tengelynk mutatja....
Pepsi Twist
rakd külön a pedálokat... tehát 3 külön pedálra mert nálam is ez volt a gond hogy 1 potméteren volt az egész illetve kettõn

bardocz
Hogyan tudnám akuplungot belõni rendesen?Alap állásban úgy veszi,hogy a felénél áll,aztán mire elérek a feléhez felmegy maxra,majd hirtelen 0,és tövig nyomva megint a feléig érzékeli.
Ombika
Megoldva, ravolt kozeleitve vmiert update utan! 😞

ChuckyHUN
Kérdés:
-Meg akarom venni a játékot.
Csak bankkártyával lehet? mert azzal csak így nem szívesen vásárolgatok-

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Ombika
Nemreg raktam fel LFS-t ujra vagyis frissitettem5 honap utan, tortent par apro valtozas , de belso nezetet sehol se talalok! Csakis szelvedo mogul muszerfalrol?! 😞 En vagyok lama? 😞

Csabesz6
akkor jól gondoltam...köszi szépen.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

kifli
a gumi hõmérsékletét
kék:hideg
zöld:jó
barnássárga:melegszik
piros: teljesen elmelegedett
Csabesz6
az F9 lenyomásakor megjelenõ gumi "ábrák" pontosan mit jeleznek?Mármint a színekre gondolok.

r4f1
keresd meg azt a képet amelyrõl a felni színét kinézi a progi
azt fesd át ... és kész is

Csabesz6
köszi

zozo117
Valaki tudna egy ien progit ff mod-ot ???

r4f1
ezt neked írtam··

r4f1
1.25.00 körül,